Ozvať sa, alebo to hodiť za hlavu?
Ahojte, chcela by som vedieť váš názor ohľadom toho či sa ozvať, alebo neozvať a čakať/ nečakať a hodiť to za hlavu.
Bola som v kontakte s jedným mužom, ktorý je momentálne v zahraničí pracovné. Stretli sme sa už zopárx, na začiatku sa mi stále venoval tak ako to býva v začiatkoch no časom začal ustupovať záujem. Keďže som cítila, že ten záujem klesá a už nemá toľko času, alebo si ho nechcel nájsť.. tak som začala ustupovať aj ja. Keď sme spolu dovolali, tak som mu nepísala, ozval sa mi on(1x). No keď sme si písali, tak to bolo také odpisovanie každé 4h ... taka debata, o ktorej ani nemôžeme povedať ze to je debata :D keďže ja také písania nepísania nemám rada, tak som mu napísala ze si môžme sem tam napísať ak budeme mať čas a chuť. Na to mi vzápätí odpisal, že momentálne má celkom čas aj chuť že nevie ako ja.. tým, že som videla ako on cuva a nezaujíma sa až tak, tak som s hrdosťou napísala ze nech sa mi ozve až bude mať úplne čas a chuť, ukoncili sme to slovami - tak zatial sa maj. Odvtedy prešlo už 5 dní a stále sa neozval.
Brať to tak, že už stratil záujem a ukončilo sa to alebo ako to brať? Jasne, že mi to je ľúto.. ale ak raz niekto nemá záujem, tak zbytočne ho do niečoho nútiť...
@naneta258 noo veď aj kebyže to bolo tak, že teraz môže písať, lebo nemá nič iné na práci, tak čo je na tom zlé? veď ty ak si v práci, v škole, na stretnutí s kamarátkami, s rodinou atď. tak ty by si niekomu sústavne odpisovala?
Neviem, možno je to aj vekový rozdiel, ja mám 36 a už sa na vecí a život pozerám ináč ako keď som napr. 22 alebo aj 25. Takže poradím ti jedine to, že urob tak, ako uznáš za vhodné 🙂 a nech je to čo najlepšie rozhodnutie práve pre teba
@naneta258 Ja ťa chápem, len ti dám príklad, poznala som muža, stretávali sme sa tak raz za týždeň (väčšinou cez víkend), bolo to v zahraniči, on býval 2 hodiny odomňa....cez týždeň sme pracovali, víkendy boli spolu. Písavali sme si každý deň, tiež odpisovali obaja podľa možností...ale keď prišlo na chorobu, tak sa neozval aj 5 dní 😂 samozrejme som mu to povedala a on mi povedal, že "umieral", nemohol ani písať a ani volať 😁 zo začiatku mi to hrozne vadilo, ale neskôr som si na to zvykla...neskôr som s tým človekom strávila 11 rokov a ver, alebo nie...keď bol chorý, tak on aj 5 dní preležal, mobil do ruky nevzal, len čo sa najedol, s polozatvorenými očami, osprchoval, atď. a ináč som o ňom týždeň nevedela 😂 to som ti dala príklad, že aj takí muži existujú...chválabohu za tých 11 rokov bol chorý asi 5 krát, čo sa dalo zvládnuť 😁
To len tak pomimo 🙂 Máš vlastný rozum, robíš rozhodnutia sama za seba a hlavne ty vieš, čo sa ti páči a čo nie a čo si ochotná akceptovať a čo nie.
@naneta258 Tak to potom nemá vôbec zmysel, zbytočne by si sa "namotala" na človeka, s ktorým nevidíš budúcnosť...rozhodnutie je len a len na tebe...ale ja by som osobne hľadala ďalej a človeka, ktorý je blízko a s ktorým by si tú blízkosť cítila, ktorý by sa ti venoval tak, ako by si chcela...čakať na niekoho pol roka nie je bohvie čo...
@naneta258 tvoj pocit že prestal mať záujem, je na mieste. A nejde o hru, kto z koho, alebo že on nechápe... nerobme z mužov za každých okolností polodementov..ak chlap má záujem, vie písať celé dni, bez toho že čaká na každú správu od nás, proste má záujem, tak píše každú voľnú chvíľu. Ak zrazu prestane a stačí odpísať sporadicky, stráca záujem....buď dosiahol čo chcel alebo má nový objekt. Všetko v živote je o prioritách, ak by si bola priorita číslo jedna, tak komunikácia časom neviazne, nie ste spolu 20 rokov
@naneta258 pozri ten vztah podla toho co pises nema perspektivu bez ohladu na to ci pise alebo nie. Neminaj energiu a cas. Stejne ho nechces. Nepoznate sa nestihli ste si vytvorit take puto aby zvladlo dialku a naco by ti bol chlap s ktorym hned od zaciatku nie si. Nemas moznost ho dobre spoznat atd. Dalo by sa napisat toho viac k tomu nepisaniu ale naco. O nepisanie tu ide aj tak len okrajovo. Niektore ti tu stale pisu ako keby mal chlap zaujem urobi to a ono. Ano urobi ale on nemal sancu zaujem prehlbit. U chlapov na to treba iste mechanizmy. Darmo vysvetlovat. Skratka malo casu malo zaangazovanosti atd. Je to na dlho ale ako pisem zbytocbe sa o tom bavit lebo tak ci onak je problem dialka.
vidíš, že je to o ničom, tak načo do toho vkladať nádeje?
No neviem, mne ta debata prisla divna. On teraz moze mat pocit, ze ty nemas zaujem, ved si ho odtentovala, a nebude ti pisat a ty nebudes pisat "lebo nemas pisat". Co ti branilo napisat na ot jeho, ze teraz ma celkom cas aj chut (ano hrame sa o slovicka ako male deti celkom/uplne...), ze nemas pocit, ked mu odpisovanie tak trva alebo nieco podobne? A zacat normalnu debatu? No nic. Teraz obaja cakate. AKo ja by som mu nepisala, lebo podla mojich skusenosti, tito pisalkovia, si pisu este s dalsimi x zenami, cize beriem to s rezervou.. ale zase ak by som velmi bola zvedava, tak by som sa ozvala, ze ci zije? ked sa tolko neozyva... a dala si veci na poriadok, nech nevyckavam, casto sa stava ze tieto dialkove znamosti proste ochladnu a idu do stratena
@naneta258 prosim ta hlavne mu uz nepis🙈
Ten chlap nema zaujem, keby mal tak ta bombarduje spravami od rana do vecera
Ak mu napises len ukazes aka si z neho hotova. Chlapec bude mat ego vysoko ze zufalka sa ozvala.
Ser na to, nemalo to perspektivu uz ked ste si pisali a upadalo to.
Nechapem... nechces ho, lebo bude v zahranici, tak si cuvla. On prestal reagovat, lebo si mu zaroven dala najavo, ze mas zaujem, on evidentne chcel iba jedno a ked zistil, ze nebude,tak nemieni stracat cas. A ty riesis, ze AK sa ti velkomozne za dva tyzdne ozve, co mas robit? No nic 😃 Vobec by som neodpisala. A uz vobec by som v podstate cudzieho cloveka takto neriesila a neotacala v hlave. Neozval sa tyzden... najvyssi cas vygumovat, zatvorit dvere.
Som jedina, komu pride divne, posudzovat nezaujem chlapa podla toho, ze "odpisoval az po 4 hodinach" ?
Ved to akoby bol rusnovodic, ze sa musi stale hlasit, inak prúser🙈🙈 chudak chlap😅
Esteze my sme s muzom chodili v casoch, ked tieto pisacky neleteli, skratka ked sme nemohli byt spolu, zavolali sme si 1-2x denne a vsetko bolo ok. A uz 18 rokov mame stastne manzelstvo.
Ale uprimne, ak by chlapovi vadilo, ze mu odpisujem az po 4 hodinach, tak dakujem, nemam zaujem😅.
@naneta258 Napísala si mu, že ti má napísať keď hento a tamto, proste si mu napísala nech ti napíše on, tak prečo si chceš sama sebe protirečiť a napísať mu ty? Nepíš mu a uvidíš či teda bude mať úplnú chuť a čas ozvať sa ti. Keď nenapíše, tak asi nemá záujem a nenešiel a nechce si nájsť čas na teba a nič s tým neurobíš...
@naneta258 prosim ta skutocne ho hod za hlavu. Toto nema ziadny zmysel. A ked sa ozve, tak nemas cas. Hotovo
Nerieš ho, nie je čo riešiť. Pár x ste sa stretli. A tým to heslo.
Možno keď bude na Slovensku, dobre.mu padne s tebou zabiť voľný čas.
Ale.o vzťah záujem nemá. Nemala by som na jeho.mieste ani ja, keby viem, že na Slovensku budem až o 6 mesiacov. Jemu ide podľa mňa o nezáväzné stretnutie poprípade si ešte vrznúť.
Je mladý, ďaleko, a určite sa.nechce viazať s niekym na diaľku.
Brala by som ho len ako kamaráta, stretla by som sa s ním, keby prišiel a zavolá má, pretože mi bolo s ním v minulosti fajn. Nikdy nevieš, čo bude. Stretnutie raz za pol roka neukazuje perspektívny vzťah, najmä keď plánuje ostať v zahraničí. Keby sa mi pritrafil nejaký priateľ/partner, nebránila by som sa tomu a "pochválila" kamarátovi v cudzine. Rozhovory s ním by som nesilila. Ozve sa, odpíšem. Len tak, so slušnosti, dlhej chvíle. Postupne by zanikli, alebo boli intenzivnejsie