icon

Páči sa mi mladší muž

ejmi25
5. júl 2022

Skor ,ako ma odsudite.Som matka jedneho dietata.Uz 5 rokov sama.Syn ma 15 r.Mam 40 r.Najst muza na spolocny zivot ,nieje jednoduche.Nevyhladavam vztahy na jednu noc.Ale ,je tu ale.Sestra ma zoznamila s nim.Je to jej kolega.Paci sa mi uz davno ,viem ,ano je mladsi o dost mladsi ma len 28 r.Nasiel ma na zoznamke ,prekvapeny co tam robim.Volal ma von ,ale otvorene napisal ,ze sa mu pacim a rad by mal sex so starsou zenou.Striktne som to odmietla.Ma okolo seba mnozstvo peknych mladych zien.Napisal 3 krat ,a ja ja na neho myslim.Tuz ,aby ma pobozkal.Mam pocit ,ze som ako skolacka.Chcem z toho kruhu von prestat na neho mysliet ,vidame sa casto,ale snazim sa nekomunikovat s nim.Poradte.

asia83
6. júl 2022

99 % príspevkov negatívnych. Závisť? Závidíte jej, že o ňu prejavil záujem mladší, nech už by mu išlo o čokoľvek? Záleží na autorke, čo chce. Ktovie, možno s ňou neskôr mladý bude chcieť vzťah. No jedno by si mali pamätať ženy, ktoré udržujú iba sexuálny vzťah, zníži im to sebavedomie a hoci pár minút prežijú úžasné pocity, daň, ktorú za ne zaplatia, bude mať na ne dlhosiahle negatívne dôsledky. Teda, ak nie sú sociopatky, medzi ktoré, predpokladám autorka nepatrí.

dadis
6. júl 2022

@asia83 Sama pises, aj autorka, ze sexualny vztah nie je pre nu zaujimavy a dobry. Preco potom by sme jej mali radit zacinat si s muzom, co jej narovinu napisal, ze chce sex. 😁😀

asia83
6. júl 2022

@dadis Neraďte jej začínať si s mužom, ktorý chce od nej iba sex. Neraďte jej nič. Len jej pekne napíšte vaše myšlienky a postrehy. Nesúďte a nekritizujte. To je všetko. Ja sa osobne skôr zamýšľam nad myslením toho muža. Autorku neriešim. Jeden mladý muž takto verejne ponúkne staršej žene sex. Byť jeho matkou, hanbím sa za neho. Buď je tak drzý alebo ho pokazili ženy, staršie, mladšie, ktoré mu ten sex núkali. Ženy, majte sebaúctu a hrdosť. 🙏🏻

dadis
6. júl 2022

@asia83 What?? 😅 A ja ju sudim, kritizujem? Mmch mladi muzi bezne balia starsie zeny, niektori sofistikovanejsie, ini takto nesikovne. Ako ho pokazili starsie zeny 🤦‍♀️😄😄?

littlefiona
7. júl 2022

@ejmi25 ja mám tiež už dva roky vzťah s o 12r. mladším mužom, mám 42r. Keď sme začínali mala som presne ako ty 40r. a on 28r. Zo začiatku som to nebrala veľmi vážne, jednoducho sme sa stretávali a užívali spoločné chvíle. Po čase to prerástlo do vzťahu, pretože si neskutočne rozumieme. Neplánovali sme to, takže nikdy nevieš, čo nakoniec z toho môže byť.

katkami123
7. júl 2022

Napíšem z opačného pohladu. Môj manzel mal predo mnou starsiu partnerku. Kočka, na svoj vek pekná žena typujem vek okolo 40. Keď som sa ho opýtala, že čo ho ťahalo ku nej, odpovedal mi, že to, čo kazdeho nevybúreného v jeho veku - niečo na štýl ako sa tu vyjadrila @anita6666 aj keď ona tvrdšie. Mne prišla sypoška, aj keď môj muz sa vyjadroval v style, ze tento “vzťah” s nou nepovažoval za vážny, nepredstavil ju svojim rodicom ani kamarátom, vraj by sa mu smiali. Z jeho opisu, vraj bola až nezdravo na neho naviazaná, robila mu scény aj po rozchode. Ked sa nám narodilo prvé babo, viem, ze to veľmi tažko niesla… rozhodnutie už je na tebe. Aj ten 28-rocny bude raz chciet o 5 a viac rokov svoju vlastnú rodinu ako každý chlap. Keby ti priamo nepovedal o čo mu ide, budiž, ale aby si sa potom zbytocne netrápila, keď si nájde mladšiu, ožení sa, založí si rodinu ako bol náš prípad. Z môjho pohladu ti skôr chyba záujem, neha, vzťah, skús aktívnejšie pohľadať medzi rovesníkmi, sama píšeš, ze vyzeráš dobre, nemala by si mat problém.

ejmi25
autor
7. júl 2022

@katkami123 dakujem ,presne si to vystihla neha,vztah.Co maju zaujem rozvedeni 40 tnici ,chapem preco su rozvedeni.Bud tam nieje z mojej strany chemia ,alebo sa z neho vykluje totalny lakomec .Je pravda ,ze mlady ma velku charizmu ,ale ,ako pises sex mi nechyba.Myslim muz len na sex,skoda casu aj keby za hriech stal.

leni1977
7. júl 2022

@katkami123 A ako dlho s ňou bol tvoj manžel?

katkami123
7. júl 2022

@leni1977
On mi nikdy presne neohraničené chodenie, raz povedal rok, raz rok aj pol 😀 po pravde som to nikdy nejak do hĺbky nepýtala. Pár krát som ju pozrela cez sociálne siete.
@ejmi25 Ona si časom našla rovesníka, viac sa ku sebe hodili, ten chlap vyzeral tiež veľmi dobre, taký vymakaný, aj sa ku nej krajšie správal ako môj muž, verejne sa ku nej priznával cez sociálne siete, posielal srdiečka, dával s nou fotky, atď. Už je to na tebe. Mne sa zase mladší muzi nepáčia, tak neviem posúdiť 😀

hvolkovamirka
7. júl 2022

tak ocaril ta a zvlast ak si teda 5 rokov uz sama, ktorej by sa nepacilo, ak by mal o nu zaujem mladsi muz. ono je tazko povedat, ci mu ide len o sex, alebo by z toho mohlo byt aj nieco viac

natalienka12
7. júl 2022

@asia83 Kto jej zavidi? Poviem ti inak, som presvedcena, ze tento 28 rocny muz “prasi” prvu ligu. Inak by nevyhladaval zeny na sex na zoznamke, ak je taky pritazlivy ako ho autorka opisuje. A autorka tiez, trosku by si sa mala zamysliet nad sebou. Taka si atraktivna, ze si uz 5 rokov sama a si odkazana na zoznamky??? Lebo vzdy chyba chemia len z tvojej strany. 😂😂😂 Lepsie povedz, ze muzi, ktorych by si chcela ty, ta nechcu, lebo chyba chemia na ich strane. A tak maju zaujem o teba len plesati a pupkati lakomci.

ejmi25
autor
7. júl 2022

Natalienka Nie ja budem radsej v nefunkcnom vztahu s pupkatym plesavcom ako vravite Ano vyberam si muza aj podla vyzoru ,aj charakteru..Nebudem brat prveho co pride,ak vam sa to zda jednoduche najst partnera hned tak asi ste moc krasy nepobrala a uspokojite sa s malom lebo nemate na vyber. 5 R som sama nie preto ,ze ma muzi nechcu ,ale radsej si veberiem poriadneho ako ked vidim zeny len ,aby same neboli beru hned prveho.Majte sa ,hviezda konika!

anita6666
7. júl 2022

@ejmi25 nechcem ti brať ilúzie,ale súhlasím s tebou,že nájsť normálneho chlapa je sakra ťažké aj na sex,nieto ešte uvažovať o vzťahu a práve preto by si si mala zo života ešte zobrať čo sa dá a užiť si aj iba sex...keby si si začala v tomto smere užívať,tak by ťa absolútne nerozhodilo nejaké mladé chlapca,len by si sa na ňom zasmiala a v konečnom dôsledku by si vedela strapnit ty jeho,nie naopak....lenze z teba ta samota a to zúfalstvo priam srší,tak je celkom pochopiteľne,že to vnímaš takto nereálne...v takomto nastavení v akom si,ťa rozoberie na srobik akýkoľvek chlap lebo si citovo a sexuálne vyprahnuta...radšej si párkrát za mesiac s niekým dobre zaondi,zrelaxuj a ži si svoj život sama ďalej podľa seba...zbytočne stracas čas snivanim o niečom čo už v tomto veku nebude reálne

siska53
7. júl 2022

@ejmi25 on sa jasne vyjadril, co chce - chce len sex. Otazka je, ci ty chces len sex, ci ti to bude stacit. Lebo je naivne v tomto pripade cakat viac.

ejmi25
autor
7. júl 2022

@anita6666 kedze 5 r nemam vztah neznamena ,ze nesexujem vobec.Asi tak. Na rande som bola pozvana ,od muzov co poznam zo skoly cize rozvedeni atd.Nik mi nic nehovori.A po dalsie zato ,ze mam 40 si mam zobrat co pride preboha ved nemam 60.Majte sa tu.

siska53
7. júl 2022

@ejmi25 tu anitu neries, ona ma vzdy divne komentare.

natalienka12
7. júl 2022

@ejmi25 Po prve, som vydata a nikoho si nehladam. Po druhe, mas 40 rokov a vek neodrbes, proste si stara korcula, aj ked udrziavana mozes byt, ale vek nepusti. Takze ak chces funkcny vztah a “nehu” a nie iba si dobre zasulozit s mladym chlapom, tak mas uzky vyber muzov, lebo ti najlepsi a hlavne zabezpeceni muzi su zadani a ak sa aj nahodou rozvedu, tak atraktivni muzi po 40ke isto nehladaju na zoznamkach.

natalienka12
7. júl 2022

@anita6666 Uplne trefne napisane! Pise, ze je 5 rokov sama. A zrazu ona mava sex 😂😂😂 ale v uvodnom prispevku pise, ze vztahy na jednu noc nevyhladava! No uplna troska zufala. A keby ten sex mala, tak jej nebudu lietat v 40ke motyle v bruchu z 28 rocneho sexosa a necitila by sa ako skolacka. Ale clovek jej napise pravdu a uz je zly, vsak nsjlepsia obrana je utok, nie?

miskaska
7. júl 2022

Mna by asi odradila veta, ze by mal rad sex so starsou zenou. Take netaktne, radsej to mal do niecoho zaobalit...

dadis
7. júl 2022

@ejmi25 Neboj, randi s hocikym, pri kom sa budes citit dobre. A pokojne aj mladsich trosku, mladsi 3-5rokov je ideal Vobec nie je vela byt 5r sama. Dobrych muzov v nasej vekovej kategorii nie je vela. A ani vobec nemaj pocit menejcennnosti kvoli veku. Tento chalan ta ma asi za lahku obet, ked pisal hned o sexe. Je na tebe, co s tym..

natalienka12
7. júl 2022

@miskaska No je to buran, napisal to priamo a netaktne. A posral to zo svojho pohladu, lebo keby ju pozval na rande a tlacil kaleraby do hlavy, uz tuto udrziavanu krasnu 40 rocnu korculu mohol davno pretahovat. Ale on to napisal simplexne a priamo. Ja hovorim davno, pokial ide o sex, tak maju chlapi len prvu signalnu sustavu. Vsetci do jedneho.

ejmi25
autor
7. júl 2022

@natalienka12 zhadzovat zenu moze len pubertiacka.Neznizim sa na vasu uroven.Majte pekny zivot .

anita6666
7. júl 2022

@natalienka12 úplne suhlasim

ejmi25
autor
7. júl 2022

A,este jedna vec ja sa nemam zaco hanbit kolke vydate jebu prvu ligu.Radsej slobodna a verit na lasku aj v 40 ako vydata travit cas tu ,a nevenovat sa manzelovi...Caute

natalienka12
7. júl 2022

@ejmi25 Juj bodaj by si mala pravdu, ale pubertiacka bohuzial nie som, mam 39 takze tiez som stara korcula. Ale vidim to na rozdiel od teba triezvo, realne.

anita6666
7. júl 2022

@ejmi25 presne tak,užívajú život,mala by si si brať príklad a začať žiť,to myslím naozaj v dobrom

natalienka12
7. júl 2022

@ejmi25 Je uplne v poriadku verit na lasku v 40 ke a isto sa jej aj dockas. Len sa na to moc neupinaj a zi svoj zivot, uzivaj si s muzmi a jedneho dna, ked to budes najmenej cakat tu lasku stretnes. To mi ver! Ale z teba krici uplne zufalstvo a muzi to citia. Aj tento mlady ti to jasne napisal, lebo vie, ze ta lahko dostane. To naozaj nie je muz pre teba. A jasne napisal “sex” a oznacil ta za “starsiu” zenu. Mna by to urazilo, kreten jeden.

mimka1402
7. júl 2022

@ejmi25 Človek si povie, že na mk nebude strácať čas, ale táto debata mi nedala.😅
Prosím ťa, ako priamo ti to ešte mal povedať, že ťa nechce na vzťah ale iba na sex? Problém nie je vekovy rozdiel, ale to, že si slepo obhajujes tu niečo, čo tak nie je. Zamotavas sa do svojich viet. Naozaj znieš extrémne zúfalo. 🙁
Asi tu bude dôvod prečo si sama, je možné, že máš nereálne očakávania od mužov. Ak ti stačí mať s nim sex okay. Ale... Ty znieš tak, že chceš viac než len sex a tým, že si potvrdila, že bez citov nespavaš s chlapmi. Daj si studenu sprchu. Alebo nedaj, ale rátaj s tým, že to bude v budúcnosti ťa bolieť... 🙂

katkami123
7. júl 2022

Na jednej strane aj dobre, ze hneď na začiatku určil hranice sko sa hral na chrumkaveho a potom by ona ani nechápala, prečo sa tak sprava. Zase môže mat potom vždy argument - hovoril som to hneď na začiatku, ze ide iba o sex. Ja na tvojom mieste by som mu trosku dala hubovu polievku. Ako prvé by som mu napísala, či mu nie je trápne v 28-mich rokoch písať zenam, ze hľadá čisto sexuálne známosti, že v jeho veku si ty už dávno bola vydatá a veríš tomu, ze veľa z jeho rovesníkov ma už dávno rodinu, že kedy sa pánko mieni spamätať a hľadať aj niečo seriózne. A za druhé by som si neodpustila poznámku, ze akú normálnu ženu s ktorou bude chciet rodinu chce ohúriť svojim sexuálnym reperuarom, ktorý siaha od nevidím do nevidím. A popriala mu pekný deň s tým, že poprosim, nech mi už viac na to neodpisuje, ze to ma take úvahy na vnútorne zamyslenie. 😀

kassandra25
7. júl 2022

@ejmi25 bud budes na posmech alebo nebudes. Chlap nato, aby si nejaku za nejakym ucelom nasiel, ma rozrobene permanentne viaceré. Nemusis sa bat, ze ide o osudovu lasku, ze velke oci a len ty, 40, tam. Skoda, ze nie si sebakriticka a nepredstavis si ku chlapcovi taku 25, co by sa k nemu viac hodila. Skocis na prve reci a kecky, ze on chce starsiu. Potom asi aj ty mas podobne sex odnoze fantazií, ale to nám tu píšeš???