icon

Páči sa mi mladší muž

ejmi25
5. júl 2022

Skor ,ako ma odsudite.Som matka jedneho dietata.Uz 5 rokov sama.Syn ma 15 r.Mam 40 r.Najst muza na spolocny zivot ,nieje jednoduche.Nevyhladavam vztahy na jednu noc.Ale ,je tu ale.Sestra ma zoznamila s nim.Je to jej kolega.Paci sa mi uz davno ,viem ,ano je mladsi o dost mladsi ma len 28 r.Nasiel ma na zoznamke ,prekvapeny co tam robim.Volal ma von ,ale otvorene napisal ,ze sa mu pacim a rad by mal sex so starsou zenou.Striktne som to odmietla.Ma okolo seba mnozstvo peknych mladych zien.Napisal 3 krat ,a ja ja na neho myslim.Tuz ,aby ma pobozkal.Mam pocit ,ze som ako skolacka.Chcem z toho kruhu von prestat na neho mysliet ,vidame sa casto,ale snazim sa nekomunikovat s nim.Poradte.

Strana
z3
ejmi25
autor
7. júl 2022

@kassandra25 to je ako by som ja povedala preco 25 r si hlada 40 r ,nech si hlada 28 r..Asi tak . Dakujem za vase nazory ,postrehy tazko radit ,ked do jedneho opisu sa neda vsetko.Kolke ste ma nepochopili ,a sudite nic baby drzte sa!

dadis
7. júl 2022

@natalienka12 Mne raz jeden 30r napisal, ze ho strasne vzrusujem 😂😂😂.. akoze urazil ma touto spravou hned na niekolkych frontoch..1. ze to je akoze nieco vynimocne, ze som nejakeho muza vzrusila a teraz sa z toho od stastia pocikam, ci co cakal? 2. keby dal aspon nejake trapne komplimenty, ale ze ho vzrusujem? co mna je do toho? 😂😂( bolo to inak aj uplne zrejme, ze by ma prekotil aj v podniku pred vsetkymi) 3. fakt si ti chlapi myslia, ze sa im budeme hadzat do postele iba preto, ze su mladsi?

natalienka12
7. júl 2022

@dadis Ano, cakaju to. Dokonca im nevadi ani vedomost, ze je zena zadana alebo vydata. Este lepsia korist, aby sa mohli chvalit pred kamosmi.

dadis
7. júl 2022

@natalienka12 Ale skusaju stale 🤷‍♀️. Musim sa spytat maminy, ci ti takto bolo aj pred 20 rokmi alebo je to teraz taky trend.

katkami123
7. júl 2022

Realita je taka, keď sa teda poznáte zo zoznamky, že chlap si tam píše MINIMÁLNE s 10-timi ženami, ktoré ma rozrobené a prídu mu sympatické. Napíše priamo, čo chce - sex stretká. 4 z toho ho pošlú niekam, stále mu ostava 6 žien, dá stretká z toho dajme tomu 3 budú vyzerat úplne inak ako na fotkách v reáli ho neoslovia, stále mu ostávajú 3 zeny. Z toho mu jedna v posteli nebude vyhovovať, pripadne bude tlačiť, ze aj tak chce vzťah, stále mu ostávajú 2 na pripadne nezáväzné sex stretká. A to ma stále lacnejšie ako bordel. Do toho si vždy ešte nájde nejakú novú, aby to občas poobmieňal, ak sa nejaká zunuje, nech má zmenu. Ja osobne by som si v tomto nestaviala vzdušné zámky, pochznam fungovanie chlapov dokonale, v praci som na mojom oddelení bola jediná žena, mala som možnosť si toho vypocut až až. On nie je buran, ktorý keby rozmýšľal, už ju mohol mat omotanú a dávno v posteli. On je skôr práveže v tomto už veľmi zbehlý a filtruje si ženy, určite predchádza len problémom z minulosti, kedy možno na začiatku jasne nestanovil hranice a potom mu niektoré možno zarobili na problém. Takto si to pekne prefiltruje a vyberie si čo mu vyhovuje.

anita6666
7. júl 2022

@dadis nie,takýto trend na zoznamkach pred 20 rokmi nebol,našlo sa tam kopec normálnych ľudí,ktorí aj normálne hľadali niečo seriózne a ak aj nehľadali,dalo sa na normálnej úrovni pokecať,s mnohými som dodnes v kontakte a keď niečo niekde potrebujem vybaviť,vyriešiť tak mám ľudí na to a sú to ľudia spred 20 rokov primárne aj zo zoznamky

dadis
7. júl 2022

@anita6666 Ja nie som na zoznamke, ale ved teraz si najdu muzi priestor, ako ta oslovit.

bodka70
7. júl 2022

takmer úplne súhlasím s babami, ktoré ti to tu natvrdo napísali, ako to je a funguje najčastejšie s o dosť mladším mužom a zrelou ženou. Možno by som to napísala jemnejšie a taktnejšie, ale v podstate majú pravdu 🙂.
Ja osobne mám už 51 rokov, čiže pre mňa je 40 rokov ešte mladučký vek, to ja už som ozaj stará korčuľa 😀. Napriek tomu mám takmer o 6 rokov mladšieho priateľa, kamaráta, milenca? Ťažko to definovať. Tiež som 5 rokov po rozchode bola sama a mám 3 deti. Ale možno práve preto, že už mám 50+, už to beriem viac s nadhľadom a pragmatickejšie. OK, môžeš čakať a hľadať pravú lásku, veľký vzťah do konca života... a možno príde, možno nie. Ale je fajn niekoho mať, s niekým niečo zažívať, zasmiať sa, aj ten sex nie je na zahodenie 🙂. Či je to vážny vzťah a láska? Netuším, neviem a nevie to ani môj partner momentálny. Išli sme do toho obaja "nezáväzne", ale bavili sme sa aj o inom, vie veľmi veľa o mne, mojej rodine, ja o jeho ... ako aj on po čase povedal... už to dávno nie je len o sexe 🙂. A čo bude ďalej? To ti nikto nezaručí, aj keby ste obaja plánovali vážny vzťah, že to vydrží donekonečna.
Ak by som ti mala poradiť, hľadaj ďalej, kľudne aj mladšieho, ale nesnaž sa "loviť" až v príliš mladých vodách, tam je to ozaj len o sexe a o tom, že už od neho nebudeš chcieť, aby ti postavil dom, zasadil strom a splodil syna 😀. Myslím, že veľa zrelých žien, vrátane mňa dostalo tento typ ponuky od "zajačika", ale drvivá väčšina chápe, že hlavne my ženy sa vieme veľmi ľahko namotať a oddeliť city od sexu je veľmi ťažké, ak nie nemožné. Ku konci by zostalo len zlomené srdce a pošliapané sebavedomie. Áno, ak človek chce niečo zažiť a mať nejaký vzťah, treba aj zariskovať trochu, aj počítať s rizikom rozchodu. Ale toto, čo ti ten zajko vie ponúknuť, nie je riziko, ale takmer 100% istota, že z toho nevyjdeš dobre a ublíži ti to.

bodka70
7. júl 2022

mala som inak so svojim kamarátom - ozaj len kamarátom rozhovor raz na túto tému. On mal kedysi dávnejšie, tesne po rozvode so svojou bývalou ženou vzťah. Bola o 7 rokov staršia, boli spolu 7 rokov, potom sa rozišli. Ona ho vo všetkom podporovala, mali spoločné záujmy, chodili na turistiku, záhradu, stanovačky a tak... skrátka vzťah... ale ona to brala vážnejšie, ale on s ňou síce bol aj spával, ale bral ju viac menej ako zálohu (kým nenájde niečo lepšie), vadil mu aj ten vekový rozdiel. Bol sebecký (on to sám o sebe povedal). Ona to nakoniec nevydržala a rozišla sa s ním. Potom si našla iného. A on vravel, že to po rokoch ľutuje, že zistil, ako mu bola oporou, ako mu vyhovovala. že už by mu bolo jedno, koľko má rokov, že je to jedno, hoci aj 10 rokov viac či menej, ak ti ten človek vyhovuje a máš ho rád.
Ale takejto úvahy je muž schopný až keď už je sám dostatočne zrelý, aj to nie každý. Mladý chalan takto nepozerá, ide mu len o momentálny prospech a sexuálny zážitok v prítomnosti.

modrymotyl8
8. júl 2022

@natalienka12 ty zabijas😂🤗 na 40 ročnu píšeš že stará korcula a 60 ročná žena je už mŕtvola či?? 🤣

natalienka12
8. júl 2022

@modrymotyl8 Vsetko je relativne a treba citat s porozumenim, co ty asi nedokazes. Pre 28 rocneho muza je 40 rocna zena stara korcula. Ano je. Ale napriklad pre 45 rocneho muza by bola hviezda a mladica.

modrymotyl8
8. júl 2022

@natalienka12 a pre 28 ročného muža by 60tnicka bola ??

anita6666
9. júl 2022

@natalienka12 v tomto s tebou nesúhlasím....dnes je iná doba a aj 50+ chlap chce mladú ženu, 40-tnicky sú proste staré aj pre 50+...mne je to síce cele smiešne, lebo ja by som napr. O muža 50+ ani nezakopla,ale hlavne,že on si myslí,že z neho 30tnicky padnú na rit, žijeme naozaj smiešnu dobu,kde aj muži majú nereálne nároky a očakávania a preto väčšina ľudí je dnes sama

katkami123
9. júl 2022

@anita6666
Koľkým mladým žabkam nevadí ani 50+, keď je 5-ciferné konto? 😀

anita6666
9. júl 2022

@katkami123 nie...aj mladé baby dnes majú iné nároky a možno by nevadil ani starý ujec,ale 5ciferne konto je sakra malo,takze sme zase tam,kde sme boli

natalienka12
9. júl 2022

@anita6666 Tak ak ide o sex, aj 50 tnik chce mladu do postele. Ale rozvedeny 50 tnik ak hlada zivotnu partnerku, s ktorou zazije este aj dobry sex, aj s nou prezije zvysok zivota si radsej vyberie udrziavanu a financne zabezpecenu 40+

madeline1
15. sep 2022

@ejmi25 ako to dopadlo?

madeline1
15. sep 2022

@katkami123 ved aj 50tnik dnes je udrziavany a moze vyzerat sexy, tak ako 30tnicka moze byt financne zabezpecena 🤷‍♀️

Strana
z3