Páčia sa mužom aj staršie ženy?
Pacia sa muzom starsie zeny?Ked muzi maju o 20-30r mladsie,moze to byt aj naopak?
Co si myslite kolko % muzov ma slabost aj na starsie.Uz mi to ide na nervy ze len muzi slintaju po mlatkach.
@h2 môj kolega ma 33 a jeho naj frajerky boli po 40.. on nechce nič pod 30. Je vzdelaný fešák ktorý veľmi slušne zaraba a teda mohol by mať akúkoľvek cicu. Keď sme sa o tom rozprávali tak povedal variť to nevie, je to nesamostatne, umelé a stále to boli hlava🤣 najlepší sex najlepšie fungovanie mal vždy so ženami ktoré mali cca 13plus deti a vedeli čo od života chcú , co chcu v posteli co chcu od chlapa .
@babulkomale ja netuším, ani mladka som nikdy nepočula 😄
@nevenka boze zeny,ze Vas dokaze vytocit slovo mladka ,ci mlatka.Mne to pride smiesne a rada si takto utahujem aj z Vas😜 Som ani netusila co to s vami narobi,co mate nast ++ ze sa Vas to dotklo?
Už začínam chápať, prečo sa po Tebe na ulici neotocia mladšie rocniky
Ja mám skoro 50 a slovo "mlatka" som nepočula, zdá sa mi otrasné a čudujem sa, že ho niekto používa a ešte považuje za vtipné. Opakom mlatky je čo? Starka?
@h2 keď som sa zoznámila s mojim mužom mal o 15r staršiu frajerku mal 30rokov a mal ju tiež kvôli tomu že ženy v jeho veku boli mentálne úplne mimo jeho potrebu vždy mal staršie ženy a ja som bola "náhoda " jediná v jeho veku ktorá mu vyhovovala tak neviem, kolegyňa ma o 9rokov mladšieho manžela tiež ju zbalil keď mala 40 dve deti rozvedená a sú spolu večnosť a to je teda kus krásneho chlapa a je v pohode s tým že ma starú manzelku
@cessy01 ved najdu sa aj taki,neviem co sa nad tym zeny pohorsuju alebo tomu nedokazu uverit.
@cessy01 Ale veď to, čo píšeš, len potvrdzuje to, čo som písala aj ja. Tvoj muž mal o 15 rokov staršiu, kým bol mladý. A ona ešte nie tak celkom do starého železa. Ale potom ju vymenil za teba, mladšiu. Že by si s ňou už až tak super nerozumel?
A ten druhý si tiež s tou staršou začal, kým ona bola ešte relatívne mladá. To, že s ňou aj zostal, mu slúži ku cti, ale takí chlapi sú skôr výnimkou. Tiež poznám jednu, čo sa v 38 rokoch vydávala za 30 ročného. Už sú rozvedení, podvádzal ju s mladou.
Samozrejme, ze sa muzom pacia aj starsie zeny. Hlavne, ked su atraktivne, staraju sa o seba, su inteligentne a nie su zakomplexovane, stare skatule 🙃
Pohode 🙂 u nás na dedine sa tak vraví starým nespokojným ženám 🤣🤣🤣🤣 staré čarodejnice hahaha lebo sú
Nie
Tak aj staré čarodejnice sa ulakmia na mladých. To je trapne veru 🤣🤣🤣
@h2 a ved to funguje aj opacne stary chren si najde mladku a ona ho vymeni za oar rokov.
Tak 30 rokov je už dosť extrém z každej strany, ale sú chlapi, ktorým sa vyslovene páčia staršie, mala som napríklad kolegu, ktorý okolo 30 pozeral len po 40-50r. Aj dlhoročnú priateľku mal nejak o 12-13 rokov staršiu. Mamina bývalá spolužiačka má asi 30 rokov o 10 rokov mladšieho manžela. A celkovo mám v okolí viac takých príkladov. Ale sú to skôr ojedinelé prípady, väčšinu, čo poznám, sú plus mínus 5 rokov, prípadne do tých 10, kde je žena mladšia. Ale to píšem, čo sa vážnych vzťahov týka, ak by sme sa mali baviť vyslovene o sexe, tam je ten rozptyl väčší.
Mužom sa páčia ženy, ako mladšie, tak staršie alebo aj rovesníčky. Je to individuálne. Čo sa páči jednému, to sa nemusí páčiť druhému. V rodine máme jeden pár, ona je 15 rokov staršia. Žijú spolu doteraz, neviem či sú ok spolu, ale na rodinné akcie spolu chodia. On má po 50tke, ona pred 70tkou. Toto mi bolo vždy divné. Myslím, že je to veľa aj keby to bolo opačne.
@anonym_autor páčia, ale dlho to nevydrží. Tiež som spával so ženou o 20r. staršou, ale mal som 30 a ona bola pekná 50ka
Mužom sa páčia predovšetkým atraktívne ženy. Tá atraktivita môže spočívať v ich telesných danostiach (úsmev, prsia, zadok), schopnosti komunikovať, v ich intelekte alebo v iných veciach.
Mal som kolegu mladého chalana, ktorému sa nepáčili rovesníčky, ale o hodne staršie ženy (hodne = 25 rokov). Ale to je skôr výnimka. Nikoho ďalšieho takého nepoznám. 😉
@fido69 mám pocit, že v posledných rokoch sa na vrchol rebríčka atraktivity u žien dostáva hlavne schopnosť veľa zarábať. Chlapi strácajú gule... Myslím to všeobecne. Mladá generácia má merítka úplne iné.
@dora281 Prepáč ale táto téma je viac než rok stará a rozhodla si sa do mňa navážať, čiže ten kto tu chce upútať pozornosť si ty. Je mi úplne u prdele čo si o mojej profilovej fotke mysíš ty alebo niekto iný. Mať tak tvoje problémy ty kokos.
@yelena159 Prepáč, nemám dnes svoj deň, uletel som v úvahách kdesi, beriem všetko späť. Ja na profilovej mám trpaslíka, tiež by mohol mať niekto námietky, že to nie som ja. Už som sa raz na tej tvojej fotke herečky popálil, ženy ma tu išli roztrhať. Už sa ti vyhnem na kilometre. Pekný večer.

https://www.slepicar.sk/mladky/199/