icon

Páčia sa mužom ženy s malými prsiami?

10. jún 2025

Existujú nejakí ktorých veľké nezaujímajú alebo dokonca vyhľadávajú ženy s malými? Chcú muži mať také manželky po svojom boku? Vzrušujú ich ženy ktoré majú áčka prsia? Ja mam pocit ze je to cele vždy len o prsiach. Otočia sa komentujú chvália sa kto akú mal vysmievajú sa ze kde nechala prsia alebo co z takej ze sa s malými nedá zabaviť. Myslela som si ze ma to prejde keď budem staršia, ale čím ďalej tým viac sa pre to trápim a nech mam akékoľvek kvality ci už duševné alebo povahové ci vzhľadove toto jedno zo mna robí vždy kohosi menej, vždy nejaké hlúpe narážky aj keď nepriame ale zabolí to. Počúvať to od školy až doteraz čo už mám po 30. Plastiku nechcem zdravie si vážim viac, skúšala som čokoľvek ako si to zrovnať v hlave ale je to zbytočné. Platí to len do chvíle kým niekto nemá komentáre ohľadom pŕs. V tomto svete asi fakt nemajú šancu ženy ktoré nemajú melóny a neskrtnu si aj keď majú 100 lepších veci než prsia

mandzula
10. jún 2025
@1ryba
Odpoveď bola zmazaná

@1ryba aj ja tuho rozmyslam, kde okrem puberty som sa stretla s takymito ludmi - nikde. Mozno ked sme si v kolektive v praci z toho prdel robili, ale ze by som sa stretla s nejakymi posmesnymi komentarmi smerovanymi na moju adresu, to nie.

madeincssr
10. jún 2025

Anoooo. Pamataj, kazdemu sa paci nieco ine, hoci niekedy by si to do nich nepovedala.

vevebono
10. jún 2025

Ja nemám ale ze nič. Skôr mas asi na <> ľudí okolo seba. Z tohto sa posmievaju leda tak deti. Hlava hore, postav sa pred zrkadlo, povedz si, že si krásna a deň môže začať. Nastavíš hlavu a život bude iný.

siska53
10. jún 2025

Mojmu sa velke prsia nepacia. Ja mam take stredne asi, nie velke, nie primale.. nie je to o prsiach, mnohych ta zena prosto musi uputat. To je len mytus. Ako muzskom prirodzeni...

azzv
10. jún 2025

Chápem, že tie reči bolia, ale skús si z nich nerobiť ťažkú hlavu. Podľa mňa je veľmi povrchné posudzovať ženu podľa veľkosti pŕs, rovnako ako vychvaľovanie sa kto kde kedy akú ženu mal. Normálny chlap si ženu váži, neponižuje a zaujímajú ho práve tvoje ostatné prednosti, vlastnosti, povahové kvality.

Mne sa páčia malé prsia, avšak ďaleko viac ako veľkosť pŕs ma zaujíma povaha, hodnoty, záujmy, pripravenosť a chuť budovať perspektívny vzťah, ktorý vydrží výšky aj pády.

PS: Ak hľadáš manžela, rád spoznám tvoje kvality v správe. 🙂

ankare
10. jún 2025

Ja mam veľké prsia, ale aj veľký zadok, tukovy.
Ty máš malé prsia, ale isto aj pekný zadok. A to chlapi určite viac ocenia.
Držím palce, aby si našla chlapa so správnymi hodnotami! ❤️

mimirka32
10. jún 2025

Co ja viem, ja mam male prsia a podla mna su pekne, mne sa pacia. A manzel hovoril, ze nie je dolezita velkost, ale ako vyzeraju

axve
10. jún 2025

Som chlap a vzdy sa pozeram skor na zadok🙂.
Male prsia u zien su tiez pekne, skor si myslim ze krajsie ako velke. No milion ludi (chlapov) milion chuti 🙂

jakoma
10. jún 2025

Je to len v tvoje hlave. Ja mam tiez prsia "po tatkovi" a som spokojna, manzel spokojny

bystrozraky
11. jún 2025

Poviem to všeobecne. Pozri, ak by si mala dvoch záujemcov a bola slobodná, obaja by boli úplne úžasní, ale jeden by mal o trochu väčšie svaly ako ten druhý – nie extrémne, ale tak akurát. Koho by si si vybrala, ak by všetko ostatné bolo rovnaké?
Uvádzam ti to ako príklad, pretože neexistujú lepšie slová, ktorými by som to mohol vysvetliť. Svaly sú pre ženy ekvivalentom toho, čo sú prsia pre mužov. Takže sa nad tým zamysli – čo pre teba znamenajú svaly – a máš výsledok.
Pre väčšinu to nebude najdôležitejšie, pretože každý je iný a hľadá niečo iné. Drvivá väčšina žien má odlišné priority, ale ak by všetko ostatné bolo rovnaké, rozhodli by sa podľa toho. Nie je to zásadné, ale určitá preferencia tam existuje, aj keď je veľmi slabá...
Samozrejme, tak ako sú ženy, ktoré nechcú muža s veľkými svalmi, existujú aj muži, ktorí preferujú ženy s menšími prsiami. A na oboch stranách je takých ľudí veľmi veľa 🙂

lintu
11. jún 2025

Nenechaj sa odradiť. Kto si bude chcieť robiť srandičky, ten si bude. Nech by si vyzerala akokoľvek. Ani s veľkými prsiami to nie je neraz veľká výhra. Nič moc, keď si posudzovaná LEN ako sexuálna hračka. Presne tam totiž záujem o danú osobu u niektorých končí. Partnerka do života sa zväčša stále vyberá podľa iných kritérií.

andrejka2424
11. jún 2025

Tak takto sebakriticky som o sebe uvažovala naposledy asi v puberte. Štatisticky sa aj ženám možno páčia vyšportovaní a vysokí chlapi ,ale pravda je taká, že sa oženia aj tí nízki a pupkatí, alebo sa takými postupne stanú. Nie , veľkosť prs ti nezaručí nič.

earlgrey
11. jún 2025

Hlúposť...tí chlapi nestoja za povšimnutie...Asi sa pohybuješ v zlom prostredí...ja keď som bola obéznejšia, mala som veľké prsia...schudla som cez 30 kg, mala som ich jak dve palacinky, ktoré som mohla rolovať do podprsenky...áno, boli poznámky od kolegov v práci, že kde som stratila prsia ale bolo to v rámci srandy...nebrala som si to k srdcu...potom v tehotenstve som sa znova vyžrala na prasiatko, prsia narástli...nekojila som, schudla som 25kg (teraz s pomocou trénera a silových cvičení), prsia sa samozrejme zmenšili, ale ostali krásne a pevné...také akurát do ruky 😁 a núdzu o chlapov som nikdy nemala...pretože sa pohybujem medzi ľuďmi, ktorí neriešia prsia ale iné hodnoty človeka...

mdse
11. jún 2025

Ak toto nie je diskusia len na rozprúdenie vášní, tak porozmýšľaj, prečo máš okolo seba primitívov. To vypovedá o Tebe. Lebo kecy o prsiach som počula naposledy u spolužiakov prvákov na strednej.

maryetta
11. jún 2025

Ja sa stretavam s nazorom ze radsej male ako umele.

milanemila
11. jún 2025

Ked mas v okoli iba chlapov, kt chvalia prsia alebo sa vysmievaju ak zena prsia nema, tak poznas iba trulkov a chlapcov.
Na pritazlivosti je najlepsie to, ze kazdy ma iny vkus, samozrejmu su nejake idealy krasy ale pokial viem, tak nemaju muzov iba “modelky” vysoke a stihle 90/60/90 🤷🏼‍♀️
Poznam chlapov, kt sa vacsie prsia nepacia, vacsine asi ano ale zas ked si hladaju partnerku na zivot, tak si nebudu vyberat podla velkosti podrpsenky…

zelenina1
11. jún 2025

Dolezite vonkajsie znaky co si vsimam - tvar, hlas, typologia tela (musim mat pocit ze persona je zdrava a "plodna"), plet.... Az potom je zadok, dlho dlho nic a niekde dalej bude velkost prs.. Kozy su precenovane, moja zena ma velke a ocenil by som skor mensie

yoginka231
11. jún 2025

Ja mam maličké prsia a nikdy som nemala problém s chlapmi. Ženska vzchop sa, môže ti byt ukradnute čo si druhý myslia.

7miriam77
11. jún 2025

Ja mám "béčka" a nikdy som nemala o nápadníkov núdzu. A popravde, väčšie by som ani nechcela, vyhovujú mi a keď budem stará baba, nebudú až po kolená 😂😂😂

hankab
11. jún 2025

Mam A-cka a nikdy s nimi žiaden muz nemal problem 🤷🏻‍♀️ ani terajsi nema, prave naopak, je velmi spokojny. Toto som riesila tak v 19tich. Potom som uz vo vztahu hladala podstatnejšie veci.

adeladulova
11. jún 2025
@timea301196

@adeladulova aj ja plánujem, kde sa chystáš ?

@timea301196 vieš co sestra bola u Šipku, pred dvomi rokmi a je veľmi spokojná. Chystám sa tiež k nemu, len najprv musím dokojit, mam len 1mesacne babo teraz 😉

kiwi3
11. jún 2025

autorka, zjavne sa pohybujes v divnej spolocnosti, takej trosku primitivnejsej... odporucam zmenit toto a nie seba.
ja tiez nie som obdarena a som fakt spokojna. v zivote som na seba v tomto zmysle nepocula narazky. skor poznam kopu chlapov, ktorym sa ine ani nepacia, napr trvrdia, ze zena s velkymi prsiami nikdy nebude vyzerat elegantne... co je teda pravda, ved ako vyzeraju vsetky modelky, tanecnice a vobec stihle zeny...?

alantroj
12. jún 2025

Ja mam vacsie prsia a moj muz je vyslovene na prsia. jeho kolega je vyslovene na male prisa, rozprava mu ako sa mu velke priam hnusia a ze randil s babou co ked sa 1x vyzliekla a zistil teda ze ma prsia vacsie ze ho fyzicky naplo a utekla na wc. Vyhovoril sa na jedlo ale viac ju nevidel.

pako24
12. jún 2025

Áno, mužom sa páčia ženy s malými prsiami. Vyzerajú mladšie a mladé ženy vždy priťahovali mužov každého veku. Na druhej strane, veľké vnady hneď upútajú pozornosť. Pre vytvorenie a udržanie trvalejšieho partnerského vzťahu však konkrétne veľkosť pŕs nehrá zásadnú úlohu.

marusiao
12. jún 2025

áno, páčia

1aduliatko1
13. jún 2025

Ja si vravim radsej male a pevne ako obrovske vytahane po pupok a s problemami s chrbtom...uz som si na ne zvykla..i ked jasne, ze vystrihy v satach su krajsie, ked tam aspon cosi je 🙈

gerrwie_girl
13. jún 2025

Ja meriam 190cm a A podprsenky mi vlbyvaju občas veľké 😀. Ale vôbec neriešim, skor to vidím ako výhodu ze ma z nich neboli chrbát 😀. Jasne ze občas do šiat by sa pýtali väčšie, ale netrápi ma to. U chlapov toto rozhodne nie je najdôležitejšia vec. Podla toho si vyberajú max ženy na 1 použitie, ale isto nie ženu na cely život. Tak pokoj.

michaela329
13. jún 2025

Ja som väčšinu svojho dospelého života mala veľkosť 70A - dom vydatá, o nápadníkov dom nikdy núdzu nemala.

magdusaaa
13. jún 2025

Ahoj ,môjmu mužovi sa veľké prsia nepáčia ,ja som mala veľké od prírody ,boli akurát na ťarchu ,bolel má chrbát ,dala som si zmenšiť a som na Max spokojná ..Je veľa mužov ,čo sa im páčia malé a prirodzene..

damira90
13. jún 2025

Ja som robila psyvhologa dvom babam . Vyplynulo z toho, ze nakoniec rozpravaju dodnes okolo toho toto" som chudá a son rada, aspoň nebudem mať ovisnute rozčapené vyzlečená velke ako starsia vyťahané prsia . Budem ich mať ako male decko. Nakonec sa stym stotožnili že velké je už hnus je to pekné keď máš 20 potom nie. A teraz chodua vystreté to dosť urobí a kašlú na teli skor ritou sa zaoberajú. 🙂 U nas kazdy pozerá na maly zadok. Skor idú po malej. Niektorí muzi pozeraju po chudých ako úchy... na nohy medzi nohy no divne :D ale aj zeny pozerajú na postavu vnímavy človek to vidí. Nic si nerob. Vela bab peknych ma take tričko ako 15rocná veru skor za tym sa otocia, veru ked si pekna a nie mrtva ale živá tak ich tá energia zoberie že ich to pritiahne. Nie tvoja hruď. Skor vlasy si drzať pekné to chápem že si všímajú. Ked mas nervy daj si vypchavky, niekam . Ale muz ti na to kašle ak nie je zakomplexovaný a riadi sa tým,že nech mu nejak žena vyzerá! ( takže komplexy) či priťahuje ho to v posteli- tým je umňa taky, ktorý má určité body ktoré musí splnať žena vizuálne veľmi sebecky primitív. A veru tak to vždy aj je. Len primitívovi vadí že čo ná žena génovo. Ak to neni fakt oči do šikma brucho rozjedené, potetované 200ks kerok a podobne. Každý normálny čo ta lúbi pochopí a ide s tým ( nevšíma ani) že bud schudnes alebo pribereš, nerieši to inteligentný chlap čo nemá čas riešiť taketo veci. Kto má na tvoje prsia poznámky, o malých nedostatočných, yen človem nieje v poriadku a odsekni ho zo života. Ps . Aj muži ,maju pupok. Strie. A baby kt.ti to povedia sú kritické k sebe v prvom rade, ak ťa ohovárajú. Pre to tá hnusoba na teba smerujúca.

Ahoj