icon

Partner je bohatý a stále platí. Ako to riešiť?

3. feb 2025

Ahojte, začínam randiť s jedným mužom. Taká klasika, večere, vínko atď. Problém je však, že je veľmi bohatý a vždy ideme do drahej reštaurácie a tak. Nemyslite si že som na hlavu, to nieje zle. Ale cítim sa blbo lebo ja pochádzam z chudobných pomerov a nemám toľko prostriedkov na taký luxus aby som to vedela oplatiť. Ako to riešite baby ktore máte s tým skúsenosti? Je mi blbé ze on ma stale pozýva, kupuje darčeky a tak, ja by som tiež rada niekedy pozvala ale ked je ochotný on pozvať na večeru za 100€ ja si to nemôžem dovolit. Čo mám robiť v takejto situácii?

Strana
z2
matka1961
3. feb 2025

Možno pozvať ho aj na menej luxusné miesto kde to máš rada? Aj snaha sa cení a niekedy je to viac ako útrata 100eur🙂

ivik4
3. feb 2025

Tak ho pozvi niekedy na kavu ,zakusok. Nemyslim si zeby to nechapal. Ja som napriklad nikdy nezazila zeby chlap neplatil, vyslovene som platila len ked som sama povedala. Vlastne mam pocit ze by im aj bolo hlupe keby ja platim drahe vecere.

viestta
3. feb 2025

Pozvat ho na taku veceru, ktoru si ty dovolit mozes. Potom sa ukaze ako ste na tom. Ci si ta len nekupuje

colsami
3. feb 2025

Prikryvat sa takou perinou na aku mas. Ak to nevykomunikujete na zaciatku, bude tema financii u vas stale "problem" aj do buducna. Ved uprimne. Ak je normalny, vezme to normalne.

kitycat
3. feb 2025

A ty studujes?
On je o kolko starsi? To zaraba ci ma solventnych rodicov?
Treba dat veci na pravu mieru. Vecere aj darceky su ved pekne.
Treba pivedat, ze dufa, ze si ue evdomy, ze ty si nemozes dovolit oplatit rovnako jeho pozornost

betulinka1
3. feb 2025

Vobec sa tym netrap. Evidetne nasiel skromnu zenu a je za to urcite rad. Zdover sa mu, ze aj ty by si ho rada pozvala ale nemas peniazky. Kludne mu aj povedz svoje pocity. Aspon bude vidiet, ze ti nejde o peniaze. Tak ho sem tam pozvi na koláčik, zober ho do kina, nieco dobre mu uvar ale upeč nieco dobre. To urcite ocení. A to, ze ta berie na vecere alebo nieco kupi, to by robil aj pri inej ale jemu sa páčiš ty a radost robi tebe. Nemaj preto nejake zle pocity a uzivaj si, ze sa mozes citit ako kráľovná.

katuskamala1
3. feb 2025

Zavolaj ho k sebe a urob mu veceru doma. Myslim si ze kebyze si chcela platit niekde,nebolo by mu to prijemne ked je solventny.. sak uzivaj si to, ked ta zbali, uz to mozno nebude tak caste ale skor vynimocne 🙂

olimuc
3. feb 2025

To pozyvanie by som nebrala nejak zle, ale blikala by mi kontrolka … Popoluska je len rozpravka. Ty ho pozvi max tam na co mas. Normalny chlap oceni snahu … ale v kazdom pripade si zachovaj zdravy rozum, aby to nebol nejaky chlap, ktory hlada “personal” 3 v 1.

minenkaa
3. feb 2025

Uzivaj dievca,len si to uzivaj

deti95060810
3. feb 2025

Taká slečna Nela Slováková by bola určite rada....https://www.cas.sk/clanok/3004691/slovakova-a-k...

deti95060810
3. feb 2025

uvar mu večeru ty a pozvi ... uvidíš ako sa zatvári.

ghostsgirl
3. feb 2025

A co tak ho pozvat na veceru, ktoru navaris u seba (pripadne u neho)? Alebo pockat, kym sa otepli a pripravit piknik 🙂

zuzubb007
3. feb 2025

Pozvala by som ho do MC donaldu, kde sa ukáže či za daco stojí 😃

barbie2023
3. feb 2025

Akože nechápem čo sa tu rieši. Keď ma toľko peňazí,že mu to nechýba tak nemusíš platiť len ,aby si dokázala ,že si samostatna a nezávisla. To ako žena dokážeš iným spôsobom. A nemusíš mu ani variť ani pozývať na koláče.

kiki68
3. feb 2025

Ja by som mu uvarila veceru, alebo ho pozvala na zaujimave, ale proste lacnejsie miesto. Aspon uvidis ako reaguje. Ale ked bude proste chciet iba tento styl, tak potom nemoze Tebe raz vycitat, ze to cele platil. Navyse je to jeho vyber, ine je, keby Ty na tom trvas a chces tie drahe restiky a veci. Je ok mat bohateho muza, staci to mat vykomunikovane. Tiez nemoze byt tak blby, ze by nevedel, ze toto cele plati, ale zaroven aj vymysla on, kedze to patri k jeho zivotnemu stylu. Zase to nie je nejaka chyba z Tvojej strany.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
madeincssr
3. feb 2025

AUTORKA a ty sa citis dobre v drahych restauraciach? Lebo ak nie, to by mohla byt cesta ako 'prepnut' na take s dobrym pomerom hodnota/cena, ktore sa obcas nachadzaju niekde bokom a niekedy v nich moze byt aj pohodovejsie (menej naskrobene).

kavasmliekom
3. feb 2025

Tak ho pozvi na benzínke na kávu, keď je normálny, pochopí, že ty nebudeš tá, ktorá bude platiť a on tiež nemusí rozhadzovať, môže sem ta navariť doma, to sa ti v budúcnosti viac zíde, keď nájdeš muža, čo nemá ľavé ruky 🤗

maury
3. feb 2025

@katuskamala1 tiež ma toto napadlo. Pozvať ho k sebe a uvariť večeru.

rebi789
3. feb 2025

Nerieš to a nechaj sa rozmaznávať

lenka.25
3. feb 2025

Vôbec sa tým netráp . Myslím si , že on dobre vie , ako si na tom financne ty a ako on . Podľa mna , aj keby si ho pozvala na Hot- dog na hlavnú stanicu , aj tak by to zaplatil on . Užívaj si jeho pozornosť .

autor
3. feb 2025

Ďakujem za rady :D priblížim situáciu. Obaja sme študenti ale on má vlastnú veľmi dobre zarábajúcu robotu. Vidno na ňom že si je vedomý že na to má, užíva si svoj luxus. Je vtipný a vôbec sa tým nechvasta, len je za to rád. Ešte sme len vo fáze skorého randenia, admin mi zmenil názov. Vždy keď sa niekam ide, on si objednáva kvalitné drahé veci napr na jedenie a pitie. Ja by som veľa krát aj na konci povedala že to zoberiem, ale tie ceny sú neskutočne :D s bývalým sme to tak striedali, niekedy zobral on niekedy ja tak neviem ako sa zachovať v tejto situácii

personality
3. feb 2025

Je mladý a blbý, čoskoro sa môže karta obrátiť a nebude už na drahe večere ani pre neho. Keď si objednáva pre seba také drahé, tak isto nechce, aby si to platila ty. Najskôr sa chce ukázať.

laurinka27
3. feb 2025

Normalne by som s nim nadhodila tu temu, ze proste veci sa maju tak, ze som chudobnejsie dievca oproti nemu, ze co on na to :D proste by som uprimne komunikovala s clovekom, ktory by mi na to mal byt dost blízky, ak s nim chcem vytvorit vztah

ada309
3. feb 2025

Alebo aj môžeš odmietnúť také pozvanie a vzápätí ho pozvať trebárs do kina len...

spongebob1
3. feb 2025

Pozvi ho na kavu a zakusok a ostatne neries. Jedneho dna to skonci, zatial sa len ukazuje.

domkakvet
3. feb 2025

Uzivaj si to a ty ho pozvi na to na co mas peniaze.

karolinakr
3. feb 2025

musí vidieť, na čo máš, ak nie je padnutý z višne, ako sa obliekaš, na aké nákupy chodíš, aké značky nosíš, čo robia tvoji rodičia...to rychlo zisti, ked mu povieš na aké brigády chodíš, tak z toho si odvodí, koľko asi zarábaš...nie je slepý
keby chcel od teba drahé pozvania, narazí si nejakú z bohatej rodiny...

zero1
4. feb 2025

čiže vlastne snaží sa zaujať peniazmi. a vždy musí byť vidieť že na to má. to je jediná priorita na každom rande. normálny muž to skryje aby ukázal iné svoje prednosti. a dúfa že si ho vyberieš kvôli nim. tento "boháč" nemá záujem o nič dlhodobé. ale to asi vieš.

nin12345
4. feb 2025

K tomuto poviem len tolko: bud pred nim ostrazita a komunikuj, komunikuj, komunikuj a casom uvidis co z neho vyvstane

Strana
z2