Partner ma nepozval na svadbu jeho sestry
Ahojte žienky, zaujímal by ma váš názor na môj súčasný problém, ktorý riešim. Mám priateľa, chodíme spolu 3 roky a čiastočne už aj bývame spolu. Teraz má jeho sestra svadbu, vieme o tom termíne už dlhý čas. S jeho rodinou mám dobré vzťahy a poznáme sa navzájom. Na začiatku som považovala teda za normálne, že ideme s priateľom na svadbu jeho súrodenca spolu. No keď som začala na tému svadby hovoriť od začiatku roka, začal sa správať nepochopiteľne. Vyhýbal sa tomu rozhovoru a časom bolo jasné, že ma tam nechce. Posledný mesiac sa začal na svadbu chystať, ale bezo mňa, správal sa akoby som nebola ani jeho partnerka. Dokonca sestre povedal, že ide sám. Komunikácia neviedla k ničomu, na moje otázky reagoval podráždene až krikom. Jeho odpoveď bola dookola len tá istá ... "Veď ani mne sa tam nechce ísť, keby som nemusel tak nejdem". Mimo túto tému bol v pohode, milý, akoby sa nič nedialo. V nedeľu pri večeri som mu povedala "dosť", buď mi vysvetlíš čo sa deje a začneš sa ku mne správať ako k svojej partnerke alebo sa rozíďme, lebo mňa tvoje správanie zraňuje a nemá to ďalej význam. Ostal ticho a odišiel domov. Včera mi volal s otázkou "Tak chceš ísť na tú svadbu?" 3 dni pred svadbou!!! Vravím, že či si robí srandu, ako do soboty poriešim šaty, kozmetičku, kaderníčku atď. A pýtam sa, či ma tam vôbec chce, keďže jeho správanie doteraz tomu nenasvedčovalo a on "Je mi to jedno či tam pôjdeš, budeš. Tak chceš ísť či čo? " ... "Vidíš, volal som ťa, keď nechceš". Ešte neskoro večer ma poctil nečakanou návštevou, aby mi ukázal aký oblek si ķúpil na tú svadbu. Ja nedokážem teraz po tomto ani racionálne uvažovať. Prosím vás žienky, čo by ste robili vy na mojom mieste? Ísť na svadbu nakoniec? Rozísť sa s ním (pre svadbu kde ma nechce/nechcel, 3 roky zahodiť) alebo je vôbec iná možnosť? Aká? Ja fakt neviem ... až príliš sa cítim nahnevaná, zranená a ponížená a moje city voči nemu sa pekne otriasli v základoch.
V prvom rade by ťa mala pozvať jeho sestra ona sa vydávala a tá si určuje kto bude na jej svadbe.Asi tvoja účasť nebola žiadúca na svadbe.
Autorka, daj vediet. Osobne by som sla zagratulovat na obrad. Nemusis tam vyhlasovat nic o svojej ne/pritomnosti, neskazila by som den neveste.
@anonym_autor radšej 3 roky ako potom celý život. Je to divné a ak taka banalita v podstate a on ta nepozve!
@anonym_autor 📌
@misiak7777 Tak tvoja odpoved ma zasiahla najviac. Az som sa bola na balkone nadychat cez slzy cerstveho vzduchu. Obavam sa, ze to je ta pravda, ktora stoji teraz uz bez skryvania sa predo mnou a ja ju odmietam vidiet, lebo ta bolest je neunosna. Tak jednoducho a tak jednoznacne povedane. Dakujem Ti ;)
@anonym_autor ako si sa rozhodla? Bola si zagratulovať novomanželom?
Podla mna je na tej svadbe 🙈
@tinka.binka to by ozaj nemala žiadnu sebaúctu po tom všetkom 🙉
Ako to dopadlo ?
aj mna to zaujima ako to dopadlo.
@biba_18 No hej, len najlepsie by bolo, keby sa v tych svojich vyhovorkach usmazil sam, keby mu davala otazky preco, a preco a preco....
@tinka.binka Tiez myslim, ze nakoniec stiahne chvost a hodi to za hlavu a bude pokracovat tam , kde skoncila. Jej sa to asi viac dotklo jej ega, akokeby si uvedomila, o com to cele je. (Prepac autorka).
Autorkaaaaaaaa neni som klebetna baba ale teda toto ma zaujima

Jedna vec co ja mk neznášam sú nedokončené príbehy 😅 asi egoisticke, ale chcem vedieť ako to skončilo a toto nie je prva diskusia ktorá ostala "otvorená"
@lucia13022023 podobne. Tiež čakám kedy sa autorka konečne ozve 😅