Partner ma porovnáva s jeho najlepšou kamarátkou
Dobrý deň. Môj partner mi povedal, že si želá, aby som mala vlastnosti jeho najlepšej kamarátky, doslovné vyjadrenie, že keby som mala niektoré jej vlastnosti, tak som dokonalá. Pre kontext, všetci traja sme kolegovia v práci. Predtým, než ma spoznal, mal o ňu sexuálny záujem. Potom sa dal dokopy so mnou. Ona má doteraz oňho záujem a mňa neznáša, štve ho proti mne a ani sa so mnou nebaví, je ku mne hrozne odmeraná. Nič som jej nespravila. Rešpektujem, že je jeho kamarátka aj to, že ju niekedy chcel. Čo sa jej týka, je rozdrapená osoba a viacerí ľudia s ňou mali v práci konflikt. Niekedy robila také veci, že ku mne bola prehnane milá a vzápätí ma pred priateľom očiernila. Povedala som mu, že ma zranila jeho poznámka, že chce, aby som bola ako ona, že mi to je nepríjemné. On to obrátil proti mne, že chce, aby som sa zlepšovala, že preháňam a že mám navštíviť odborníka, že sa so mnou nedá a odmietam jeho návrh. Jeho správanie mu prišlo úplne v pohode. Sám je pri tom extrémne žiarlivý a nevie ovládať svoje emócie. Čo si o tom myslíte?
A treba ti ho?
ze by si sa ho mala cim skor zbavit, lebo si v uplne chorej situacii...prve co mi napadlo je triangulacia, bezna metoda narcisov, ale aj inych poruch...aj to posielanie ta k odbornikovi je viac ako alarmujuce...
tak mu povedz ok -ale az on bude ako jozko z vedlajsieho kanclu a velkost muzstva bude mat ako tvoj ex... ak nie je na case rozist sa ale snad mu tvoje vlastnosti nebudeu chybat na nej ...
@me77 ja si myslím, že ste všetci traja nejakí divní.
Vsrtci traja kolegovia, on ju chcel pretiahnuť, ona ho chce stále, on chce teba, ona ta neznáša, on k nej vzhliada...super trojka.
Neviem koľko máš rokov. Ale mať tak o 20 rokov menej a ten rozum čo mám. Odídem z práce, kopnem do riti toho boha 😄 a jej tiež po prajem všetko dobré.
A je určite len najlepšia kamaratka? 😏
@kavasmliekom Teraz odišla do inej práce a on ju rieši stále
Preco nieje potom rovno s nou ked mas byt ty ako ona ? Usetrite si cas obaja ...
@me77 tak odid aj ty a nech si rieši koho chce.
@melissa_19 Už ma to akosi prestalo zaujímať ako aj život s ním
Pohate by stacilo to co si napisala v predposlednej vete a bol by ex. Extremne ziarlivy clovek je pre vztah nepouzitelny. Posli ho do obehu. Ty si zasluzis normalneho chlapa, nie tohto debilka
"On to obrátil proti mne, že chce, aby som sa zlepšovala, že preháňam a že mám navštíviť odborníka, že sa so mnou nedá a odmietam jeho návrh." TOTO, toto by bola posledná vec, čo mi kedy povedal, ku tomu žiarlivec, no super... čistá manipulácia... kamarátka, nekamarátka, s týmto ťa nič dobré nečaká, ani keby kamarátka neexistovala...
@me77 tak potom spraviť si pekný babsky večer popremýšľať na jakeho krista ti vlastne je odísť a užívať život ďalej aj bez magora na krku veď komplikovať život si dokážeš aj sama, tak načo by ti bol 😄
Mala si mu povedat, ze ty chces aby on mal vlastnosti tvojho ex. A od ziarlivca utekaj co najdalej.
Neverím, že si máš chuť pokaziť život s týmto blbom. Škoda, čo i len uvažovať o vzťahu.
@viestta A toto je len slabý odvar zo spoločného života. Urážanie ma na bežnom poriadku mu príde úplne v pohode a argumentuje tým, že sa tak správa ku každému a nevidí v tom žiaden problém, ešte s tým žiaden problém nemal. Naposledy ma nazýval psychopatkou, mentálne narušenou a podobne veci pre to, lebo som s ním odmietla sex o piatej ráno po hádaní sa celú noc, kedy ma urážal. Obaja sme mali ísť na siedmu do roboty a hodinu nám trvá cesta a v noci sme vôbec nespali.
Nechceš naozaj vyhľadať odborníka? V tom najlepšom to myslím, nie ako on, teda ako urážku, sama som k psychológovi chodila... ale ak sa musíš pýtať, čo si o tomto myslíme a stále s ním si, myslím, že by ti padlo fajn sa porozprávať o tom celom so psychológom, ktorý ti vie pomôcť sa odpútať a posunúť...
@me77 po predposlednej tvojej správe sa len pýtam, prečo s ním si?! Už by ma nebolo.
Toho odbornika ale naozaj potrebujes. Tvoj partner je uplny magor a ty drzis ako hluchy dvere. Priemerne inteligentna zena by ho poslala volakam a ty riesis, co riesi on. Potrebujes sa odputat. Ked nevies sama nechaj si poradit, lebo za par budes vychovavat dalsiu generaciu volov po tatovi
Posli ho za nou,a to rychlo.Normalne ho zbal a cau,mas cestu volnu a mne daj obrovsky pokoj.Potrebujes ho,ver tomu.
@me77 toto hovori kazda,ale inac je super,ukazkovy psychopat.
cim viac prispevkov autorka pridava tym menej sa mi to zda realne. a ak by to nahodou aj realne bolo tak suhlasim ze autorka potrebuje odbornika a tiez to nemyslim ako urazku.
@jozinzbazin22 veď je milý. Síce nevie ovládať emócie, chce, aby sa zmenila. Ale predpokladám, že raz za týždeň je ňu ňu...
Dali sme jej rady, ale podľa mňa zbytočne. Keď padne na hubu, preberie sa

že je totok…