Partner ma vydiera a vyhráža sa
22. mar 2022
Ahojte,
Čo robiť, keď sa partner pri rozchode vyhráža a vydiera vás? Sme nezdetní, bývame u mňa.
Vyhrážanie typu “zničím ti život”, “veď ty uvidíš” “zažiješ peklo” a pod.
Ako sa s tým počas hádky a aj po rozchode vyrovnať? Zastrašuje ma. Mám obavy, možno blafuje a možno nie. Každopádne je to veľmi pomstychtivý človek a viem si predstaviť, že by svoje slová naplnil.
Pre ozrejmenie situácie, ani ja nie som anjelik, v minulosti som spravila obrovské chyby ale popracovali sme na tom a zvládli sme to. Keď vytiahnem tému rochod, začne citovo vydierať, že čo mi on odpustil a ako si dovolím sa s ním rozísť.
Predošlá
Strana
z2
@ouwecka
@pragmaticka už je to odvtedy pol roka, ktovie ako dopadla
Predošlá
Strana
z2

Preto ze on vie zskodit znamym ty s nim mas zostat do konca zivota?
Vies aj ty nieco na neho?
Tu musis robit plany ako sa ho zbavit. Bud by som volila metodu aby odisiel sam, ze ta uz proste nechce, ale to je nadlho.
Musis mu dat najavo ze sa ho nebojis. Ak byva u teba proste mu zbal veci, vymen zamok a zavolaj policiu ked si bude mat prist po veci. Nebudes prva ani posledna s tymto pripadom. Kazdeho debila to raz omrzi, aspon vsetkych tych o ktorych som pocula.Drzim palce a hlavne sa nenechaj zastrasit. Este nahodou by si otehotnela bola zavisla na jeho prijme… to by si sa z toho nevyhrabala