Partner rád obzerá iné ženy
Ahojte boli sme s priateľom dnes v obchode. Stál pri jednej pokladni vedľa pri pokladni stála neznáma ženská otočená chrbtom k nemu. Ja som stála už vybavená úplne vpredu a tak som na neho veľmi dobre videla. Všimla som si ako ju dosť napadne obzrel. Od päty po hlavu a naspäť, videla som čo som videla. Konfrontovala som ho s tým a on to surovo poprel. Naozaj tie pohyby oči spravil veľmi napadne nemám dôvod si vymýšľať niečo čo sa nestalo. Zamrzelo ma to a neviem tu situáciu pustiť z hlavy. Akoby som mu nebola dosť. Keď však on vidí čo i len malý iracionálny náznak ze sa na mna niekto pozerá alebo ze stoji pri mne bližšie hneď vystraja. Fakt sú muži takíto? Keď toto urobí keď je so mnou co robí keď je sám?
A predstav si, ako si obzera zeny ked ho nevidis, od hlavy po paty, predstavuje si ich bez siat a co by s nimi robil 🤌
@vanilkovazmrzka si nepotešila autorku, zákaze mu aj myslieť 😁
@vanilkovazmrzka si nepotešila autorku, zákaze mu aj myslieť 😁
@zuzanita1609 to som este bola mierna 😆
@petronelag Aké mala ona z toho nepríjemnosti?
@enmery Napr. muž šefky iného oddelenia (on tiež tam robil)sa na ňu tak zaujato pozeral, kolegyne jej to povedali a už začala na tú novú všeliake podrazy.
@zuzanita1609 to som este bola mierna 😆
@zuzanita1609 @vanilkovazmrzka pana lobotomia neminie. A to este nepozdravil na ulici byvalku 😅
Mna by skor trapilo to jeho vyvadzanie, ked sa niekto pizrie na Teba, o par mesiacov bude pindat, ze mas kratku suknu a vulgarny vystrih, potom to zacne diktovat ze si mas obliect nieco ine a nakoniec ta bud zamkne doma alebo prefacka, lebo "si sa pozrela na ineho a flirtovala v rade u masiara"
@zuzanita1609 @vanilkovazmrzka pana lobotomia neminie. A to este nepozdravil na ulici byvalku 😅
@viestta ale vieš si predstaviť,keď ide leto a všetko sa bude skracovať a zhadzovať? 😁A neviem si predstaviť,ak by išli spolu na kúpalisko, chudák,ale poradím mu,na toto sú dobré slnečné okuliare 🤭😎
@viestta ale vieš si predstaviť,keď ide leto a všetko sa bude skracovať a zhadzovať? 😁A neviem si predstaviť,ak by išli spolu na kúpalisko, chudák,ale poradím mu,na toto sú dobré slnečné okuliare 🤭😎
@zuzanita1609 ked pojdu na kupalisko ten krason bude ostriezim zrakom sledovat okolie aby presne zmerkoval kazdeho, ktory oprie zrak o "jeho majetok". Druhym okom bude striehnut ci sa jeho majetok privelmi "nepredvadza" a hned zjedna napravu. Na obzeranie nahotiniek mu cas (a ani oko) nezvysi
Obaja ste vadní… minule priateľovi keď sme boli spolu v obchode slečna predavačka vykala, vyšli sme von a ešte ja som dostala, že mu kazím známosti lebo predtým mu tykala 🤣 povedala som mu, že je zmrd, dobre sme sa zasmiali a svet sa točil ďalej.. a máme krásny vzťah plný dôvery… kto chce, tak ta podvedie aj keď sa na hlavu postavíš, ale to asi nepochopíš ani ty, ani tvoj priateľ
@zuzanita1609 ked pojdu na kupalisko ten krason bude ostriezim zrakom sledovat okolie aby presne zmerkoval kazdeho, ktory oprie zrak o "jeho majetok". Druhym okom bude striehnut ci sa jeho majetok privelmi "nepredvadza" a hned zjedna napravu. Na obzeranie nahotiniek mu cas (a ani oko) nezvysi
@viestta Problem solved😄
Ako prepac ale robis sceny tam kde netreba. Ja si tiez rada pozriem na pekneho chlapa nazivo( na kupku, pri mori, ci len tak ked ide okolo) ci v telke. Ci ked vidis pekneho herca zatvoris oci??? Aj ked ma o 20 rokov menej ako ja( no to neznamena ze hned mam " uchylne predstavy ci chutky" alebo nanho myslim aj v noci. Kuknem a idem dalej. A nie len na chlapa- aj peknu babu si obzriem( zanadavam na genetiku) a idem dalej😀🤣
Ako prepac ale robis sceny tam kde netreba. Ja si tiez rada pozriem na pekneho chlapa nazivo( na kupku, pri mori, ci len tak ked ide okolo) ci v telke. Ci ked vidis pekneho herca zatvoris oci??? Aj ked ma o 20 rokov menej ako ja( no to neznamena ze hned mam " uchylne predstavy ci chutky" alebo nanho myslim aj v noci. Kuknem a idem dalej. A nie len na chlapa- aj peknu babu si obzriem( zanadavam na genetiku) a idem dalej😀🤣
@zuzinka888 televízor nepozerám takže žiadnych hercov ani neviem priradiť tvar k menu 😃 nepozerám po ľuďoch ani vonku nejak ich neriešim a už aby som si obzerala mužov to vôbec. Nerobím to ani keď idem sama nie ešte pred ním. Čo dávam to čakam aj od partnera. Nič viac nič menej
Tak mu vypichni oci
Autorka nečítala som este odpovede ale otázka, na čo máme oči?
Autorka nečítala som este odpovede ale otázka, na čo máme oči?
@stellarstar len jeden pre druheho 😅
A vygumuj mu myseľ. Čo tak popracovať na svojom sebavedomí,ako striehnuť,kde ti chlap pozerá 🤨.
A vygumuj mu myseľ. Čo tak popracovať na svojom sebavedomí,ako striehnuť,kde ti chlap pozerá 🤨.
@zuzanita1609 je to neuctive. Nakoniec ani jemu sa nepáči ak niekto pozerá na mňa tak prečo to on sám robí? To mi hlava neberie. Niečo od niekoho chcem /nechcem ale sám to robím /nerobím. Nemusí si vypichnut oči len nech sa trochu ovláda
Prosím tá to mi chceš povedať že sa nepozriem na žiadneho pekného chlapa ak povieš že sa nepozriem neverím lebo toto robia aj ženy aj muži bez ohľadu na vek sj ja sa pozriem rada na pekného muža a to som vydatá 33 rokov a muž sa tiež pozrie za peknou babou je to prirodzene zvyknem si
Autorka, obidvaja ste trafeni. On ti vycita, ze na teba pozrie cudzi chlap? Toto aku ma logiku? To ako mas zariadit aby na teba ludia nepozerali? Tebe toto nevadi? Vsak on je magor. Mozno vacsi ako ty.
Autorka, len ty vies, ake bolo to obzeranie inej zeny - ci take bezne, ze zaujala ma, to je o.k., alebo take, pri ktorom chlap slinta, to v poriadku nie je. A to tu vedia vsetky, len potrebuju byt strasne v pohode a vzdy nad vecou.
A v poriadku nie je hlavne to, ze on robi scenky, ked sa na teba pozera iny chlap - mozno presne taky isty ako on, len tak mimochodom.
Aký išiel, takú našiel... Ani jeden z vás nie je normálny
Autorka, len ty vies, ake bolo to obzeranie inej zeny - ci take bezne, ze zaujala ma, to je o.k., alebo take, pri ktorom chlap slinta, to v poriadku nie je. A to tu vedia vsetky, len potrebuju byt strasne v pohode a vzdy nad vecou.
A v poriadku nie je hlavne to, ze on robi scenky, ked sa na teba pozera iny chlap - mozno presne taky isty ako on, len tak mimochodom.
Suhlasim s @mandzula , je rozdiel slintavo civiet s otvorenou hubou a je rozdiel sa decentne pozriet.
Mne osobne by chlap ktory ocumuje cudzie zeny
v mojej blizkosti vadil. Aspon ked som s vlastnou zenou/frajerkou by sa mohol ovladat. A presne, on sa moze kukat a ty nemozes byt obkukavana? Fakt zlate
Vy ste asi obydvaja na hlavičku 🤦🏼♀️
Skús toto objednať 2x 🤣
@domka222 ja navrhujem takyto modny doplnok 😉😄
Mala so si potom vziať chlapa ktorý je slepý alebo aspoň časom oslepne. Choré toto.
@domka222 ja navrhujem takyto modny doplnok 😉😄
@larinka552 Tam si "zožmurká" masku dole, keďže pohyby očí ma veľmi nápadné.
Muži si niekedy vôbec neuvedomujú že pozerajú na ženy. Mne sa to stalo veľa krát manželka na mňa že haló, kam to pozeráš? A deja som fakt nevedel že tam tá hlava šla. Raz a to bol hrozný trapas mi kolegyňa povedala pri rozhovore, že čo jej pozerám na kozy. Kamoška tak až taký prúser to nebol ale mňa to šokovalo. Aj som to poprel hovorím že ja som jej narkózy vôbec nepozeral. Známyslel som sa a hlava s očami si robili čo chcú. No fuj. Vyzerá to ako blbá výhovorka ale nie je. Niekedy sa pozriem aj vedome. Ale to viem. A kopec krát nevedomky.

A predstav si, ako si obzera zeny ked ho nevidis, od hlavy po paty, predstavuje si ich bez siat a co by s nimi robil 🤌
@vanilkovazmrzka 👍