Partner trávi víkendy s rodičmi: Ako to zvládnuť?
Poznáme sa 6 rokov a za tých 6 rokov sme spolu strávili asi 3 víkendy. Ináč ma partner bud pracovnú sobotu, alebo pomáha rodičom na záhradke, alebo ma u seba dcéru, ktorá s ním chce byť sama( resp. to tak chce jej matka). Konecne sme sa dohodli,že pôjdeme v sobotu na turistiku, ale v piatok večer mi oznamil, ze mu volala mama,ze ma prísť pomôcť vyvozit im odpad na záhradke. Strašne sme sa pohádali, lebo my sne uz boli dohodnutí. Teraz sa so mnou nebaví.
Prepac ale nie si pre neho priorita, mne pomohla otazka: naozaj chcem takto fungovat uz navzdy? Maj sebauctu, mas na lepsie, zaslúžis si lepsie
@anonym_autor uz davno by sme boli rozideni. Partner je na prvom mieste, predtym max ten cas s dietatom, nic viac..
Vybrala si si rozvedeneho muza ktory ma dieta z prveho manzelstva, chodi pomahat svojim rodicom ktori uz fyzicky nevladzu, s tym si mala pocitat. Oni su jeho rodina a ta je na prvom mieste u kazdeho normalneho cloveka ci je to muz alebo zena.
@anonym_57a59a s takýmto postojom ten chlap nikdy nebude mať svoju vlastnú rodinu (myslím tým ženu, partnerku). Mimochodom, ktovie, prečo nie je so ženou svojho dieťaťa, možno aj jej liezlo na nervy jeho chodenie k rodičom každý víkend.
@anonym_autor za 6 rokov ste sa nikam neposunuli ? Ešte povedz, že bývate stále každý zvlášť ...
@anonym_autor co tak ist s nim a pomoct mu? Budete spolu a moze to but prijemna sobota.
@anonym_autor co tak ist s nim a pomoct mu? Budete spolu a moze to but prijemna sobota.
@greywolf tráviť víkendy s rodičmi frajera namiesto trávenia pekných spoločných chvíľ? To nemyslíš vážne. Keby to bolo pár krát do roka, ale on tam chodí stále. Žiadne budovanie vzťahu, nič, toto nie je ani vzťah
@anonym_autor osobne si nemyslím,že je to mamkin cecok, skôr ty si určite veľký poklad,keď ťa vydrziava zjavne iba na sex. A má pravdu,prečo by nie?domov ťa neprinesie,cez víkend sa bez teba zaobíde a tu službu,čo potrebuje mu urobíš.
Takže baby,nie mamkin cecok,môže to byť aj niečo úplne iné.
Chalan,klobúk dole,keď si to udržal 6r.
@greywolf tráviť víkendy s rodičmi frajera namiesto trávenia pekných spoločných chvíľ? To nemyslíš vážne. Keby to bolo pár krát do roka, ale on tam chodí stále. Žiadne budovanie vzťahu, nič, toto nie je ani vzťah
@anonym_ba95f0 bola si tam aspon raz s nim cez vikend? Spravne ani raz . Vy si ani jeden nemate co vycitat
@anonym_ba95f0 bola si tam aspon raz s nim cez vikend? Spravne ani raz . Vy si ani jeden nemate co vycitat
@greywolf ja??? A čo by som tam prosím ťa robila? Ja nie som autorka. Radiť a pritom ani nevieš, komu píšeš
Prečo toto tolerujes 6rokov a zabíjať drahocenný čas a mladosť s niekým pre koho nie si prioritou a dokonca si niekde na konci rebríčka jeho priorit
Vybrala si si rozvedeneho muza ktory ma dieta z prveho manzelstva, chodi pomahat svojim rodicom ktori uz fyzicky nevladzu, s tym si mala pocitat. Oni su jeho rodina a ta je na prvom mieste u kazdeho normalneho cloveka ci je to muz alebo zena.
@anonym_57a59a takže ak si ju zoberie za manželku, hneď v ten prvý víkend prestane chodiť k rodičom??? Fakt?? To je aký rozdiel?? A keby boli spolu 20 rokov, ešte stále je menej ako jeho súrodenci, rodičia a deti?? Je to jeho partnerka, je jedno v akom sú statuse. Tento chlapík aj keby bol ženatý, tak s matkou neprestrihne pupočnú šnúru. Možno preto sa s ním aj prvá partnerka rozišla.
ja sa divím, že to toleruješ 6 rokov... 😨 ty máš nejaké autodešktruktívne sklony??
@anonym_autor osobne si nemyslím,že je to mamkin cecok, skôr ty si určite veľký poklad,keď ťa vydrziava zjavne iba na sex. A má pravdu,prečo by nie?domov ťa neprinesie,cez víkend sa bez teba zaobíde a tu službu,čo potrebuje mu urobíš.
Takže baby,nie mamkin cecok,môže to byť aj niečo úplne iné.
Chalan,klobúk dole,keď si to udržal 6r.
@anonym_0a9920 ďalšie pecko z diskusie o detektivoch na MK haha
@anonym_57a59a takže ak si ju zoberie za manželku, hneď v ten prvý víkend prestane chodiť k rodičom??? Fakt?? To je aký rozdiel?? A keby boli spolu 20 rokov, ešte stále je menej ako jeho súrodenci, rodičia a deti?? Je to jeho partnerka, je jedno v akom sú statuse. Tento chlapík aj keby bol ženatý, tak s matkou neprestrihne pupočnú šnúru. Možno preto sa s ním aj prvá partnerka rozišla.
@katkazatka moja kamaratka odchadza kazdy piatok z prace rovno na vlak k rodicom a prichadza z vlaku v pondelok rano rovno do prace. Jej manzel je cez vikendy sam. Su spolu len v tyzdni.
@anonym_autor ty si asi na hlavu
@katkazatka moja kamaratka odchadza kazdy piatok z prace rovno na vlak k rodicom a prichadza z vlaku v pondelok rano rovno do prace. Jej manzel je cez vikendy sam. Su spolu len v tyzdni.
@anonym_57a59a A prečo sa s ním nerozvedie, keď nechce mať s manželom normálnu rodinu? Kamarátka si asi neuvedomila, že teraz jej rodina manžel. Celé chore.
@anonym_autor no smejes sa zbytočne,zjavne si drahocenný poklad,preto si ťa tak váži. A naj je,keď si taký poklad o sebe ešte veľa namysla.
@anonym_57a59a Ani moja kamoška nebýva s manželom 😂 iba sa stretávajú u svokrovcov a inak behá k rodičom
@anonym_57a59a Keby toto robil chlap v manželstve, kameň na kameni by tu neostal...no normálne to rozhodne nie je, podľa mňa sa zbytočne viazala a vydávala...
O čom hovoríte? To vážne dávate na 1.miesto svojho frajera pred svojím dieťaťom a rodičmi? Tak ste veľmi úbohé. Nemám slov
O čom hovoríte? To vážne dávate na 1.miesto svojho frajera pred svojím dieťaťom a rodičmi? Tak ste veľmi úbohé. Nemám slov
@anonym_5b7f5b frajer, je potenciálny budúci partner, teda pre mňa. Čiže s ním plánujem budúcnosť, nie je to len nejaký chlapík na príjemné chvíle. A má byť ma akom mieste? Na poslednom, ako v tomto prípade? Tak potom na čo chce taký človek partnera? To je úbohé, chcieť výhody pre seba, ale na potreby partnera z vysoka kašľať
@anonym_autor Urob si ako chceš ja by som to nedala ani rok nie ešte 6.rokov. Ufff ak nie rodičia tak dcéra..a kde si ty? Jaj cez týždeň treba navariť, oprať,upratať a mať aj sex.
@anonym_5b7f5b je to partner, zivotny druh, ma byt moja butlava vrba, opora, priatel, milenec, utesitel. Ty si asi tiez neprestrihla pupocnu snuru. Tvojej mame a otcovi boli tiez prednejsi ich rodicia, ako ich vlastna rodina? Boli prednejsi ako manzel, manzelka a dieta?
Pomoc rodicom je v poriadku raz za cas. Nie kazdy vikend, ani kazdy druhy, ani kazdy treti. Ked nevladzu robit v zahrade, nech ju prefaju, alebo vyseju travnik. A nie muklovat cela rodina kvoli 2 mrkvam.
Urcite nezabudat na cloveka s ktorym som vo vztahu, v splocnej domacnosti. Inak je mozne, ze sa mlady pan jedneho dna zobudi, bude mat 60 rokov a bude sam ako prst. Dieta bude mat vlastnu rodinu a on nebude mat nikoho.
Choré, nebol by viac môj partner. Na čo ti je taký chlap?
Ja som extrémne rodine založená, pomáham rodičom, spím tam raz týždenne. Partner je tiež rodinne založený, pomáha rodičom keď treba, rád ich ide pozrieť keď je možnosť. Ešte sa ale nestalo za tých 9 rokov že by on uprednostnil rodičov alebo ja by som uprednostnila rodičov. Najprv sme my a dieťa, potom sú naši rodičia.
Choré, nebol by viac môj partner. Na čo ti je taký chlap?
Ja som extrémne rodine založená, pomáham rodičom, spím tam raz týždenne. Partner je tiež rodinne založený, pomáha rodičom keď treba, rád ich ide pozrieť keď je možnosť. Ešte sa ale nestalo za tých 9 rokov že by on uprednostnil rodičov alebo ja by som uprednostnila rodičov. Najprv sme my a dieťa, potom sú naši rodičia.
@anonym_b1bca0 každý týždeň spíš u rodičov? 🙈

@anonym_57a59a chcem vidieť teba ako by si toto takto ospravedlnovala u svojho partnera, draha