Partner volal neznámej žene. Čo robiť?
Neviem co robit, proste intuicia ma asi naviedla, nahodou som videla, ze partner pred par dnami volal nejakej babe prave ked som bola do vecera v praci. Volal jej minutu a ona jemu za polhodinku volala tiez par sekund. Nic viac. Nebolo by na tom mozno nic, no tu babu ma ako jedinu v zozname pod zdrobneninou, nikdy jej meno nespominal a nie je ani jeho zakaznicka. To by mi spomenul. Tvrdil mi, ze bol vtedy tiez dlho v praci, ale mam akesi divne tusenie. Ulozila som si jej cislo no viem iba krstne meno, nic viac. Jeho sa pytat zatial nebudem, keby za tym nieco bolo, zapieral by. No neviem, co robit. Som z toho nestastna a tusim najhorsiu vec, no nemam dokaz. Co by ste robili na mojom mieste? 😓
@personality tak mozno zistim, ze ju poznam a viem kto to je napriklad..
Musíš si ju uložiť do kontaktov.
@personality nájsť na FB, IG pod tým menom v ich bydlisku..
@personality mohli si len volat ze moze prist ak sa stretli napriklad. Spravy sa vymazat daju a na toto mozno zabudol..uz sa v minulosti stalo, ze mazal spravy s ,,kamaratkou"
@kavasmliekom nasla som ju a tu babu som v zivote nevidela. Ma tam dost vyzyvavu fotku
Lahsie sa ti bude teraz rozpravať o tom s manželom. Povedz mu že vieš už o xy a uvidiš ako zareaguje a povedz ze vieš že v ten a ten deň boli spolu v kontakte a na drzovku! Neboj sa buď ťa vysmeje a vysvetli to alebo ti povie čo už tušiš. V každom prípade ti prajem veľa síl 🙏
Hmm, tak ešte zisti meno.. keď má vyzývajú fotku tak to upratovačka nebude🙃
Jeho kamarát mohol volať od frajerky
Taka blbost mozno ale skus hodit cislo a iba to meno do googlu,mozno tie nieco najde.
A co je ta zdrobnelina? Janka, Lenka?
@martinkatinka Lenka nie je zdrobnenina. 🙂
@lenkakravcova vsak prave 😉
Ja viem presne,čo si myslíš. Prvý krát mal volať, že je už sám a druhý mini hovor mal znamenať som tu. Presne toto ti šrotuje v hlave. Nuž, kto hľadá, ten vraj nájde.
@martinkatinka jaaj 😂 už chápem ako si to myslela. Len mi pritom napadlo, ako si jeden spolužiak na strednej myslel 8 rokov, že keď mi povedal Lenka, že ma oslovil zdrobneninou 🤣 (myslel si že som Lena a že aj učitelia mi to len zdrobňujú)
@buducamama mne ked sa niekto predstavi zdrobneninou tak si myslim ze nie je kompletny a nebudem si ho tak ukladat
Mám známeho...zadaný...volal mi, či nemám náhodou 10€ (neriešme na čo to potreboval), povedala som mu, že mu požičiam, dohodli sme sa že za pár minút sa stretneme...keď som bola na mieste, zavolala som mu, že kde je...pár sekúnd...stretli sme sa...Ahoj, ahoj...dala som mu 10€, poďakoval, čau čau....
No keby mi jeho frajerka zavolala alebo napísala, tak by som sa začala smiať...
@leidin tu nejde o to, ze on sa tak predstavi, ale ze ho tak v praci volaju. Ja som mala kolegov, ktorym sa hovorilo Janko, Misko, ale to je len priklad. Jasne, ze chlap sa sam od seba nepredstavi takto. Zato zena ano. Ahoj, ja som Janka. A preco nie…
Autorka nezabudni nám tu prosím ta napísať ako to všetko dopadlo ☺️ aj keby z týždeň alebo mesiac 😄
Mne by uz blikali kontrolky. Snáď sa mýlim...
Nuž tak sa "nezhadzuj " a tráp sa. Zvláštne je to, že sa nechceš opýtať partnera, lebo vieš že by zapieral....
A co robi tvoj manzel? Len aby si sa nestrapnila, ze to je nejaka zakaznicka.
Hmm zaujimave 🙂 az som zvedava.
Moj muz mal tak zaujimavy telefonat. Uplne diplomat.
Kratko na to sme isli v aute a este aj hlasny odposluch. Zenska-nedavno sme spolu volali…. A on zrusil 😂😂😂 a ja ze to co???
Neries. Pracovne. Ok.
Nakoniec z toho bol darcek-kavovar 😂 a ten co on chcel nemali ze mu mozu ponuknut iny alebo pockat…
Tak to chcela pani “poriesit”.
Ale zas on cislo ulozene nemal.
Nieto este pod nejakou drobnostkou…

Autorka: tak potom ta ciastocne chapem, ak je to na zaklade nejakych minulych udalosti alebo skusenosti, tak asi mas preco byt podozrievava 😬