Partner volal neznámej žene. Čo robiť?
Neviem co robit, proste intuicia ma asi naviedla, nahodou som videla, ze partner pred par dnami volal nejakej babe prave ked som bola do vecera v praci. Volal jej minutu a ona jemu za polhodinku volala tiez par sekund. Nic viac. Nebolo by na tom mozno nic, no tu babu ma ako jedinu v zozname pod zdrobneninou, nikdy jej meno nespominal a nie je ani jeho zakaznicka. To by mi spomenul. Tvrdil mi, ze bol vtedy tiez dlho v praci, ale mam akesi divne tusenie. Ulozila som si jej cislo no viem iba krstne meno, nic viac. Jeho sa pytat zatial nebudem, keby za tym nieco bolo, zapieral by. No neviem, co robit. Som z toho nestastna a tusim najhorsiu vec, no nemam dokaz. Co by ste robili na mojom mieste? 😓
Ja to tak mám tiež, máme voľnosť vo vzťahu, no občas si niečo preklepnem a musí mi všetko sedieť a zapadať proste😀
Dôverujem, ale mám potrebu preverovať… neviem si predstaviť ak by bola dôvera nalomená..
Partner vie, čím som si v minulosti prešla aj ma myslím chápe, vždy mi všetko pekne vysvetlí, ukáže bez akéhokoľvek zaváhania a neochoty komunikovať o čom potrebujem…ak to tak nebude, viem že je ,,zle,,😋
Neviem si predstaviť byť vo vzťahu, kde by som sa bála partnera niečo opýtať alebo komunikovať a fantázia by mi pracovala a vytvárala bludné scenáre. A hlavne, keď už dopredu vieš, že by zapieral. Veľmi smutné.
Chcel číslo na jej muža? Somarina. To by mu povedala hneď. Nie,že ona mu volala o polhodinu opäť.
Klame.
A volal potom aj jej muzovi??
Ja by som tomu verila asi. Veď spolu volali iba pár sekúnd.
@aaadkaaa to uz neviem
Mňa by v takom prípade, že je to naozaj tak, že potreboval číslo na jej muža, zaujímalo, načo, kedy si vymenili čísla oni dvaja, s tou susedkou, či len tak idem do výťahu so susedom, poviem, ahoj ja som Ivana, tu máš moje číslo, keby si niečo potreboval? Ja to vidím tak, že to nie je jeho suseda, a ak je, tak nie len suseda. A keď už sú akože kamaráti, že sa poznajú dlho, tak hádam by mal číslo aj na jej manžela, priateľa.

@petamich presne si to vystihla 👍