Partnerova kamarátka
Ahojte. Mimo detí, ale rada by som si vypočula názor iných, či je podľa vás toto normálne alebo som len ja žiarlivá a domýšľavá. Veľmi by ma zaujímalo, či majú vaši partneri kamarátky a akým spôsobom toto kamarátstvo prebieha. Či chodia spolu na kávy, s vami alebo bez vás alebo nebodaj aj k ním domov. Ide o to, že ten môj pozná jednu babu ešte zo školy. Ja len z videnia. Nijak extra sa s ňou doteraz nebavil. Alebo mi teda aspoň nepovedal. Až na tento víkend, keď mu v noci volala a v noci s ňou riešil nejaký jej problém s jej chlapom. Bola som s tým najprv v pohode, až kým sa to nestalo jeho celovíkendovou prioritou a keby sa neozvem tak to rieši ešte asi ďalšie 2 týždne. Môj partner ma dve roboty a mame spolu malé dieťa a jeho týždeň vyzerá tak, že po robote je asi 2 hodiny doma a ide na noc do ďalšej. A tie dve hodiny doma väčšinou len prespí, nijak sa nám nevenuje a s ničím mi nepomáha. Dneska prišiel domov z práce o 11 lebo bol samozrejme ráno po robote riešiť “vzťah” slečny s druhými a keď prišiel domov tak mi ešte zatrepal, že večer keď dotyčná skončí v robote tak ide pre ňu a zoberie ju domov, lebo aj ráno ju mimochodom odviezol do roboty☝🏻, aby ju náhodou jej ex nečakal v byte. Keď som sa ho spýtala prečo by mal chodiť pre ňu, povedal že prečo nie, ráno ju bral a nemá ísť ako domov. Ako keby neexistovali taxíky a chúďatko dievča tým pádom do teraz musela byt bez neho stratena keď sa bez neho nedokáže dopraviť domov. Keby mu na to nepoviem nič jeho deň vyzerá tak že prišiel o 11 domov (aj to som mu musela ja už volať lebo o 6 koncil), pôjde spať, povie mi aby som ho večer zobudila, isiel by večer pre slečnu aby ju ochránil pred jej bývalým, vrátil by sa kto vie kedy domov a isiel by zas spať lebo ráno ide zas do roboty. Miesto toho som mu povedala že ju domov odniesť nepôjde a ak bude mať slečna problém že ju tam náhodou henten čaká tak mu zavolá a vtedy by tam keď tak mohol prísť zasiahnuť. Tak sme sa ohľadom tohto hádali celý deň a keď už bolo 100%tne že pre ňu nepôjde tak mladý pán miesto venovania sa nám isiel spať🙂 ale na ňu by si čas počas dňa nasiel…tak či aj vaši muži chodia pre kamarátky do prace ich brat domov alebo opačne či si vy chodíte vyzdvihávat kamarátov do roboty. A keď som povedala, že pôjdem s ním tak s tým mal problém lebo budem po nej zazerať a že sa s ňou nemôže ani rozprávať.. nakoniec som podľa neho skončila ja ako víťaz že mám byt spokojná lebo mu zakazujem kamarátky pritom ja kamarátov nemám a tiež toto nerobim. Ale keby to je opačne tiež by s tým mal problém aj keď vraví že nie.
To neni kamarádka, ale budoucí nebo stávajíci milenka a pak ( partnetka)
Ti dvaja si uz nieco buduju, ale ty budes ta zla a ty budes ta co mu nedovoli. Premysli si co urobis, lebo toto je zaciatok vasho konca. Keby to vsetko bolo absolutne koser, nemal by problem vziat ta so sebou. Aby ta ujistil, ze medzi nimi nie je absolutne nic. A inak vacsinou sa vyhovaraju na toto, ze tie baby maju problem s frajerom 🙈. A ktovie, ci do tej druhej prace vobec chodi.
Trochu mi to pripomína exovu kamarátku. Keď som mu povedala, že ona ho len využíva a onbnemá voči nej žiadne povinnosti, že ona mu je nič a navyše má manžela, vynadal mi, že sa nemám opovážiť vravieť na ňu niečo zlé.
Je o 4-5 rokov mladšia, po rozchode z neho vyšlo, že keď mal 17 s ňou chodiť nemohol, keď mala 17 ona, dala prednosť inému, už má 2 deti a je vydatá za ďalšieho, tak je to aj tak pasé.
Ja len, že intuícia ťa neklame.
Vies co by som urobila ja? Ja by som si ho posadila, bez kriku v uplnom klude by som mu povedala, ze toto do vztahu nepatri, ziadne vyvazanie kamaratok a nocne telefonaty a podobne, ze nech sa rozhodne co uprednostni. Nas vztah, alebo kamosku. Pomahat sa ma, ale vsetko ma svoje hranice. Ona urcite ma aj ine kamaratky/kamaratov//rodinu a nie ze vyvolavat kamosovi ktory ma vztah a dieta. Ale tu ani nejde tak o nu, ako o neho, vas vztah a jeho pristup k tebe. Toto milujuci partner proste nerobi.
A ja by som mu fakt povedala, nech si to dobre premysli co do buducna chce, a ked si to premysli a uprednostni kamosku, ukazala by som mu kde su dvere…
Milujem, ked neverny chlap zvaluje vinu na svoju partnerku :D toto s kamaratsvom nema nic spolocne. Zaujimave, zjavi sa po rokoch, vyvolava mu o polnoci. Inak, moj manzel pracuje v muzskom kolektive a uz davnejsie sme sa bavili o zenskych kamaratkach. Povedal mi, ze tak 80% chlapov u nich povazuje za kamaratky vsetky tie, s ktorymi mal niekedy situationship, friends with benefits a pod :D takze skutocne.pristelstva bez umyslov, su za mna prezitok. Ono, priveľká tolerancia vo vztahoch prinasa situacie, kde uz parom pride normálne kavickovanie s inym pohlavym a nasledne zvalovanie viny na druhu stranu, co si hystericka, ziarliva, stihacka. Radi to tu na MK robia aj ine zeny. Ktore vsetko pomenuvaju, ako ziarliva stihacka, ktora partnerovi neda dychat :D mne to absolútne normalne nepride. Myslim si, z toho, co pises, oni uz maju spolu pomer dlhsie a zrejme im na to prisiel dotycnej chlap a zrejme jej spravil humbuk. Tvoj problem je, ze svojmu chlapovi slepo veris a on ta ma zrejme za uplne hlupu. V zivote by som netolerovala chlapovi, aby bol takyto ochotny :D a cudujem sa, ze niektorym pride normálne takto extremne pomahat cudzej zene. A uz keby sa jednalo o nejake nasilie, sam partner by sa ti s tym zdoveril, co sa deje jeho kamarátke. Aspon ja s manzelom vzdy rozoberame taketo situacie. Ja sama som mala kolegynu, ktoru tyral chlap a ja som jej radila volat políciu. Nenapadlo ma, zeby som tam ja chodila s manzelom.
Nečakal on pri tebe len na to kým sa ona uvoľní a bude možné ju získať ako partnerku? Chlapi to tak robia. Aby ten čas nebol sám tak si zatiaľ nájde zaskok.
Predivné vzťahy. Mňa poznajú osobne manželky a partnerky mojich kamošov, dokonca si a nimi píšem. Toto nie je vôbec o skutočnom kamarátstve.
Hra sa na hrdinu? Musi mu riadne hrat na city. Skor ci neskor by to viedlo k sexu medzi nimi podla mna
@enmery Ved pisem, ze byt na mieste autorky, toto by som netolerovala.
Chcela som len objasnit pre kontext, ze nie som ziarliva, nie som z tych, co zastavaju nazor, ze priatelstvo medzi muzom a zenou neexistuje. Obaja s muzom mame take priatelstva, ale nie na ukor nasho vztahu. A toto uz na ukor vztahu je. Aj pomoc kamaratovi ma svoje hranice, ak mu nejde o zivot. Povazujem sa za tolerantnu, ale tu by som uz bola za furiu.
Prepac ale to nie je jeho kamaratka. Nechavas si s*at na hlavu.
@enmery Zabudla som ťa v predošlej správe označiť .Aj u nás to tak je.
Ak niekto vníma kamarátstvo len ako kamarátsky vzťah, nemá problém predstaviť kamaráta/ku svojej polovičke. Ak si však robí nádeje, že by z toho mohlo byť niečo viac, koná poza chrbát – klame, tají, maže správy či sa stretáva v tajnosti.
Keby to bola sestra, že ma frajera ktory jej robi peklo zo života, tak nič nepoviem. Jasne, rodine pomôž. Kamoške raz....ale na pravidelnej báze? To už zaváňa tym že vo vašom vzťahu je "škodná". A ak chlap zanedbáva ešte aj vlastné dieťa, nielen Teba, tak sorry....ten nemá len hlavu inde ale aj vtáka ...
Ex "kamosky" sa s nou rozisiel, lebo mala pletky s tvojim. Teraz urobia hlupanu este aj z teba
Kamarátka nech zavolá policajtov keď sa bojí od ex, a nie tvojho muža.

@titla Ibaže táto určite nie je kamarátka ako to opisuješ ty. A jeho reakcie a vykrikovanie na matku svojho dieťaťa kvôli "kamoške" normálne nie sú.