icon

Partnerove narážky na peniaze

otazka26
4. nov 2025

Ahojte, čo si myslite o tom, keď partner, s ktorým ste krátko (cca mesiac) má stále nejaké narázky na peniaze? Alebo teda stále očakava, že mu jeho partnerka bude niečo kupovať (darceky a pod.). Dokonca si sám hovorí že čo by mu mala kúpiť🤔 Mne osobne to príde dosť nevhodné, ale zaujíma ma názor aj ostatných.

Ďakujem

Strana
z3
bystrozraky
4. nov 2025

@otazka26 Nech trochu zainvestuje a zistí, či to myslí ako humor, ak si nie je istá. Nech mu raz niečo z toho kúpi, a keď sa potom on nebude cítiť trápne a nekúpi aj niečo on jej (najlepšie oveľa drahšie), tak si môže byť istá, že je to pako a kopne ho tam, kam si to zaslúži 🙂 Taká epizódka by jej mohla otvoriť oči. hehe mozes nam potom napisat ako to dopadlo 😎 Good luck 👍

lenka.25
4. nov 2025

Keď som s mojim mužom bola mesiac , iba som sa na niečo pozrela a už mi to bežal kúpiť . Nie ešte aby on odo mna niečo chcel a topánky ? To by bolo posledné rande .

anonym_c0b61d
4. nov 2025

@otazka26 to je ta nova zbuznuta progresivna mladez 😀

mirkam3
4. nov 2025
@otazka26

@anonym_b58f25 sestra ma 24 a on 29

@otazka26 sestra by mala zaradiť spiatočku skôr, ako s nim zbytočne zabije najlepsie roky života. Zjavne natrafila na nejakého vychcanca, ktorý už teraz skúša a časom to bude len horsie. Je na toto odkázaná? Predpokladam, že nie… A ak je to iba jeho humor, tak teda trocha trápny (nehovoriac o tom, že aj v tejto oblasti by si partneri mali sedieť..)

simca06022011
4. nov 2025
@otazka26

@simca06022011 takze ozaj myslim ze je to cele len ako humor?

@otazka26 tak pises, ze nic mu nekupuje... len keca.. takze tazko povedat, nech si to s nim sestra vydiskutuje:D ano ja si myslim, ze to je "humor". Ale pokym si to ona nevydebatuje, tak tu sa proste zbytocne hejtuje niekto o kom damy nemaju ani tusenie ako co mysli :D Staci, ze sestra nebude platit chvilu a uvidi.. tazko povedat aj co sestra mysli tym "ze je rad ze zaplati atd".. to su vsetko take "jednostranne nazory".. akoze keby nezaplatila tak co? zdvihne sa on a odide? tazko povedat, ze? mozno by iba zaplatil on a neriesil... vsetko je to iba "dohad".
Ale zavery sa v dnesnej dobe velmi lahko na hocikoho robia :D odsudi tu kazdy kazdeho raz dva a to casto v mene "istoty do buducna" :D pritom tvoja sestra sa snim stretava mesiac a aj to parkrat :D brat sa nejdu ani rodinu zakladat dalsie tyzdne este nebudu hadam... :D

viera012345
5. nov 2025

Nová doba.Za čias mojej mladosti sa chlap snažil prejavovať svoju náklonnosť malými darčekmi/majetný možno aj veľkými/. Dievčaťu daroval kvety, čokoládu, parfém...no,a dnes chcú chlapci vyjadrenie oddanosti 😀. Niektorí sú veľmi praktickí...druh, veľkosť,farbu obuvi hneď oznámia.Je to veľké plus,nebude treba chodiť menit

brontofuz
6. nov 2025
@viera012345

Nová doba.Za čias mojej mladosti sa chlap snažil prejavovať svoju náklonnosť malými darčekmi/majetný možno aj veľkými/. Dievčaťu daroval kvety, čokoládu, parfém...no,a dnes chcú chlapci vyjadrenie oddanosti 😀. Niektorí sú veľmi praktickí...druh, veľkosť,farbu obuvi hneď oznámia.Je to veľké plus,nebude treba chodiť menit

@viera012345 niekedy aj ženy boli ženy

oblecenie99
6. nov 2025
@astrobot

@otazka26 tri krát som.prexitala partnerove vyrážky na penise 🤣

@astrobot Nie si sama 😅 ja som bola až po tvoj komentár zdesená, či len mne by vadilo viac tie vyrážky, ako darčeky, tie by už boli len ako čerešnička na torte, či teda vyrážka na penise 🙈🙈🙈😂

viera012345
6. nov 2025
@brontofuz

@brontofuz Do určitej miery máte pravdu, len je otázne,ze či sa správanie žien nezmenilo aj vďaka zmenám v správaní mužov...

anonym_d3f5bf
6. nov 2025
@brontofuz

@brontofuz ale nehovor. a ak zena chce byt zenou, ale musi makat v 2 zamestnaniach, lebo manzel jej odmieta prispiet napriklad v narocnom obdobi? sak nech si zarobi? co jej potom ostava? musi sa ona dat do role muza, aby uzivila seba deti. tak ano.suhlas. zena musi prevziat v sucasnosti rolu muza lebo sucasni muzi mnohi su lakomci. doslova. egoisti mysliaci iba na seb.a staci tu pozret par diskusii

Strana
z3