Partnerove narážky na peniaze
Ahojte, čo si myslite o tom, keď partner, s ktorým ste krátko (cca mesiac) má stále nejaké narázky na peniaze? Alebo teda stále očakava, že mu jeho partnerka bude niečo kupovať (darceky a pod.). Dokonca si sám hovorí že čo by mu mala kúpiť🤔 Mne osobne to príde dosť nevhodné, ale zaujíma ma názor aj ostatných.
Ďakujem
Keď som s mojim mužom bola mesiac , iba som sa na niečo pozrela a už mi to bežal kúpiť . Nie ešte aby on odo mna niečo chcel a topánky ? To by bolo posledné rande .
@otazka26 to je ta nova zbuznuta progresivna mladez 😀
@anonym_b58f25 sestra ma 24 a on 29
@otazka26 sestra by mala zaradiť spiatočku skôr, ako s nim zbytočne zabije najlepsie roky života. Zjavne natrafila na nejakého vychcanca, ktorý už teraz skúša a časom to bude len horsie. Je na toto odkázaná? Predpokladam, že nie… A ak je to iba jeho humor, tak teda trocha trápny (nehovoriac o tom, že aj v tejto oblasti by si partneri mali sedieť..)
@simca06022011 takze ozaj myslim ze je to cele len ako humor?
@otazka26 tak pises, ze nic mu nekupuje... len keca.. takze tazko povedat, nech si to s nim sestra vydiskutuje:D ano ja si myslim, ze to je "humor". Ale pokym si to ona nevydebatuje, tak tu sa proste zbytocne hejtuje niekto o kom damy nemaju ani tusenie ako co mysli :D Staci, ze sestra nebude platit chvilu a uvidi.. tazko povedat aj co sestra mysli tym "ze je rad ze zaplati atd".. to su vsetko take "jednostranne nazory".. akoze keby nezaplatila tak co? zdvihne sa on a odide? tazko povedat, ze? mozno by iba zaplatil on a neriesil... vsetko je to iba "dohad".
Ale zavery sa v dnesnej dobe velmi lahko na hocikoho robia :D odsudi tu kazdy kazdeho raz dva a to casto v mene "istoty do buducna" :D pritom tvoja sestra sa snim stretava mesiac a aj to parkrat :D brat sa nejdu ani rodinu zakladat dalsie tyzdne este nebudu hadam... :D
Nová doba.Za čias mojej mladosti sa chlap snažil prejavovať svoju náklonnosť malými darčekmi/majetný možno aj veľkými/. Dievčaťu daroval kvety, čokoládu, parfém...no,a dnes chcú chlapci vyjadrenie oddanosti 😀. Niektorí sú veľmi praktickí...druh, veľkosť,farbu obuvi hneď oznámia.Je to veľké plus,nebude treba chodiť menit
Nová doba.Za čias mojej mladosti sa chlap snažil prejavovať svoju náklonnosť malými darčekmi/majetný možno aj veľkými/. Dievčaťu daroval kvety, čokoládu, parfém...no,a dnes chcú chlapci vyjadrenie oddanosti 😀. Niektorí sú veľmi praktickí...druh, veľkosť,farbu obuvi hneď oznámia.Je to veľké plus,nebude treba chodiť menit
@viera012345 niekedy aj ženy boli ženy
@brontofuz Do určitej miery máte pravdu, len je otázne,ze či sa správanie žien nezmenilo aj vďaka zmenám v správaní mužov...
@brontofuz ale nehovor. a ak zena chce byt zenou, ale musi makat v 2 zamestnaniach, lebo manzel jej odmieta prispiet napriklad v narocnom obdobi? sak nech si zarobi? co jej potom ostava? musi sa ona dat do role muza, aby uzivila seba deti. tak ano.suhlas. zena musi prevziat v sucasnosti rolu muza lebo sucasni muzi mnohi su lakomci. doslova. egoisti mysliaci iba na seb.a staci tu pozret par diskusii

@otazka26 Nech trochu zainvestuje a zistí, či to myslí ako humor, ak si nie je istá. Nech mu raz niečo z toho kúpi, a keď sa potom on nebude cítiť trápne a nekúpi aj niečo on jej (najlepšie oveľa drahšie), tak si môže byť istá, že je to pako a kopne ho tam, kam si to zaslúži 🙂 Taká epizódka by jej mohla otvoriť oči. hehe mozes nam potom napisat ako to dopadlo 😎 Good luck 👍