icon

Party s kolegami: Čo robiť, keď situácia zájde priďaleko?

Dnes o 13:07

Ahojte,

manžel bol na party s kolegami a v jeho mobile som našla video ( v skupine, ktorú majú s kolegami), na ktorom je môj manžel a okolo neho tancuje kolegyňa, ktorá pred ním stojí a tancuje okolo neho, ale proste. Viete ako…okolo jeho rozkroku s jej zadkom, proste obtierala sa akoby. A on tam stojí ako pribity.

Dnes som ho s tým konfrontovala, tak vravel, že sa nič nestalo a on nič neurobil, že len v návale alkoholu nevedel ako odísť aby ju neurazil. Potom ho vraj volala tancovať, ale odmietol.

Vraj on nič neurobil, len ona tancovala a nič sa nestalo. Plakal, keď som bola nahnevaná a kričala som, že čo to ma znamenať.

Povedzte mi, úprimne, čo si o tom myslíte a ako by ste sa zachovali na mojom mieste?

sense
Dnes o 14:03

Po prečítaní rozmýšľam, čo si musela po tomto zistení vyvádzať , keď sa rozplakal.
Takže sorry, tvoj muž bude riadne tupelo, a zrejme totálny submisivnec...nechá po sebe ziapat manželku, nechá okolo seba vlniť sa kolegyňu a nerobí nič len stojí ako taký tutmak.
Nevraviac o Tom ,že ešte si aj také video nechá v telefón, keď ma doma furiu.

luccys
Dnes o 14:06
@kikush182329

Chlap neplace lebo zena krici. Skor ide o manipulaciu aky on je chudacik.

@kikush182329 Plakal, lebo mu na to prisli🙃

doriiis
Dnes o 14:08
@biba_18

@doriiis určite by som na neho nekričala tak že by z toho plakal. kks, to čo je za riešenie problému. čo tým vyriešila akože??

@biba_18 ... On neplakal preto, že na neho kričala. Ale kvôli svojmu svedomiu.

kitycat
Dnes o 14:08

Divne, aby sa zamestnanci na firemnych party opijali a obtierali sa o seba a dalsi to natacali a posielali si?

To sa uz nwchodi na spolocenske vecere, jeden drink a kultivovane domov? 🤷‍♀️

anonym_63010e
Dnes o 14:09

Dost blbe je, ze to video sa bude preposielat. Nebola by som z toho nadsena.
A potom, ked sa decko rozplace, tak to preto lebo hovori len polovicnu pravdu.
Nemuselo tu ist len o vlnenie, ked sa tak rozreval.

anonym_63010e
Dnes o 14:10
@kitycat

Divne, aby sa zamestnanci na firemnych party opijali a obtierali sa o seba a dalsi to natacali a posielali si?

To sa uz nwchodi na spolocenske vecere, jeden drink a kultivovane domov? 🤷‍♀️

@kitycat Firenme party nie su spolocenske vecere, jeden drink a domov.
Este si nikdy v nejakej firme nerobila`?

anna777115

Za mojich mladych cias sa z takýchto akcii, dôkazový material nezbieral. Nerobi to dobrotu, proste na takychto akciách, kde sa požíva alkohol a su rozne typy ľudí sa hocičo zomelie.

anonym_e5f1a5
@anonym_63010e

On plakal? Tak to je divna reakcia.

@anonym_63010e Obidvaja sú čudní, ona reve ako šialená a on plače :D Ja by som sa na takomto videu zasmiala a neriešila by som to.

doriiis
Dnes o 14:11
@amonet

na sexualne obtazovanie az 70% ľudi reaguje tzv. freeze, cize zamrznutim. ak realne len stal a nechytal ani nebol aktivne ucastny kludne sa mu toto mohlo stat

@amonet .... Hej, a je až natoľko traumatizovany, že si potrebuje tento zážitok opakovať pozeraním videa a zatlkanim pred manželkou. To urcite

abbey1
Dnes o 14:13
@motylik2559

@anonym_autor No tak ja neviem, ale tie co by boli s tym v pohode by som chcela vidiet, keby sa to realne stane im, ze nejaka kolegyna sa vrti okolo muza a zadok obtiera pri tanci o jeho fogla...urcite by ste sa vsetky smiali, alebo ho nedajboh este povzbudili, ved kludne aj druhy krat a konfety od stastia by ste strelili?🤦‍♀️ ach boze🤦‍♀️
Autorka, je to dost blba situacia, on aj ked si vypil a ta kolegyna sa o neho obtierala, tak mal odist. To je co za hlupu vyhovorku, ze ju nechcel urazit? Keby to povedal este pubertiak, ktory obhana zeny na diskotekach, tak to pochopim...No kazdopadne je na vas ako to zvladnete. Ked nerobil ozaj nic horsie ako sa obhajoval, chodte dalej, ale s tym,ze sa jednoducho dohodnete, aby sa to do buducna neopakovalo a nech pije len do miery takej, aby sa potom nemusel hanbit za seba a doma plakat.

@motylik2559 Tak možno sú tie dotyčné práve ten typ, ktorý sa na podobných akciách vlní okolo iných mužov, lebo však to je úplne bežné správanie zadaných ľudí. Lebo veď slušne tancovať a baviť sa sa nedá. 🙂

anonym_ba52df
Dnes o 14:16

@anonym_autor nemyslim si ze s nou spal, vidim to ze je v tom nevinne, nedotykal sa jej netancoval s nou. Ale chapem, reagovala by som podobne.

anonym_63010e
Dnes o 14:16
@anna777115

Za mojich mladych cias sa z takýchto akcii, dôkazový material nezbieral. Nerobi to dobrotu, proste na takychto akciách, kde sa požíva alkohol a su rozne typy ľudí sa hocičo zomelie.

@anna777115 A vdaka tomu prezilo vela manzelstiev. 😉

autor
Dnes o 14:17

Som zhrozená z toho, čo tu niektoré píšete.
Môj manžel chodí na taketo party pravidelne. NIKDY som sa nehnevala ani nič. A jasne, že som kričala, bolelo ma to a ostala som ako obarená. Mame dve malé deti, vždy vraví ako ma miluje a ako veľa preňho znamenam. Submisívny? Robí si čo chce, chodí kde chce, nezakazujem mu nič, s kamarátmi chodí….

motylik2559
Dnes o 14:18
@abbey1

@motylik2559 Tak možno sú tie dotyčné práve ten typ, ktorý sa na podobných akciách vlní okolo iných mužov, lebo však to je úplne bežné správanie zadaných ľudí. Lebo veď slušne tancovať a baviť sa sa nedá. 🙂

@abbey1 Presne, suhlasim s tebou do bodky👌👏

anonym_63010e
Dnes o 14:18
@anonym_autor

Môj manžel chodí na taketo party pravidelne. NIKDY som sa nehnevala ani nič. A jasne, že som kričala, bolelo ma to a ostala som ako obarená. Mame dve malé deti, vždy vraví ako ma miluje a ako veľa preňho znamenam. Submisívny? Robí si čo chce, chodí kde chce, nezakazujem mu nič, s kamarátmi chodí….

@anonym_autor A potom sa ti rozreve.

anonym_71adc8
Dnes o 14:22
@anonym_autor

@anonym_autor na koniku dostaneš minimum normálnych reakcii. Väčšinou to tu otočia proti tebe a urobia z teba vid fúriu hysterku harpiu a neviem co vsetko popísali. Niekedy je hrozne citat tie komentáre. Vela žien potrebuje ponížiť druhu aby sa same cítili lepsie ale nic si z toho nerob ich slova vypovedajú o nich, nevedia aky mate život ani vzťah.

anonym_71adc8
Dnes o 14:23
@anonym_63010e

@anonym_autor A potom sa ti rozreve.

@anonym_63010e a týmto si pomohla ako? Ci len chodis rýpať? Alebo autorka zabudla na fakt, ze sa jej muž rozplakal tak si to prisla srdečne pripomenúť?

anna777115
Dnes o 14:23
@anonym_63010e

@anna777115 A vdaka tomu prezilo vela manzelstiev. 😉

@anonym_63010e Presne tak, keď sa to po rokoch dostalo k manželke, tak sa to už nevyplatilo, ani riešiť...🤣😂

kikush182329
Dnes o 14:24
@luccys

@kikush182329 Plakal, lebo mu na to prisli🙃

@luccys asi nie je najmudrejsi, ked sa este aj v spolocnom chate s kolegami na tom bavi 🤦‍♀️

biba_18
Dnes o 14:25

@doriiis ja sa pýtam čo tým vyriešila autorka?

anonym_63010e
Dnes o 14:28
@anonym_71adc8

@anonym_63010e a týmto si pomohla ako? Ci len chodis rýpať? Alebo autorka zabudla na fakt, ze sa jej muž rozplakal tak si to prisla srdečne pripomenúť?

@anonym_71adc8 Podla mna je to od neho divna reakcia.
Proste chlap nieco spravil a reval jej. Podla mna to nebolo len o tom videjku. Na to chcem poukazat.
Co mam autorke napisat, ze chlap sa zabava na party, potom na videjkach, kde si necha cokolvek od kolegyn a je to v poriadku? A nemyslim si ze by sa chlap rozreval kvoli takemuto videjku. Kto vie koho teraz obvolava aby sa nieco ine hned rychlo vymazalo.
My jej tu nevieme realne pomoct, ale nastienit ine alternativy tejto situacie.

anonym_202f8c
Dnes o 14:28

@anonym_autor chlap plakal ? 😆 to si mu ako nakladala a čo všetko hovorila vyčitala ked plakal?

Ale ano, aj mne by to vadilo,ale ako by som sa zachovala hmm .. netuším

anna777115
Dnes o 14:29
@biba_18

@doriiis ja sa pýtam čo tým vyriešila autorka?

@biba_18 Vieš, niekedy príde emocia a reakcia skôr ako nejaké konštruktívne riešenie. Stačí, ze je clovek impulzívnejši a horkokrvnejši.

zuzubb007
Dnes o 14:30

Ty si jačala, on plakal, mal by pozbierať poslednú silu a nájsť si nehysterickú, nekontrolovateľnu ženu, ktorá ho nebude držať pod papučou

anonym_792232
Dnes o 14:32
@anonym_945a95

@anonym_autor kdo vi, co si s tu kurvu delal ! Co delal, jak delal, ona delala, čo jsem mel delat. 😳

@anonym_945a95 toto ma hned napadlo tiez 😅

mandzula
Dnes o 14:32

Ja by som nekricala, kricala som mozno tak 3x za zivot, skor by som plakala, bolo by mi totiz velmi luto, ze kolegynin nazor je pre neho dolezitejsi ako nastrbenie dovery medzi nami. A sralo by ma, ze ked uz k tomu doslo, ma este aj potrebu ukladat si to, cize mu je v podstate jedno, ze sa to prevali.

marca12
Dnes o 14:35

Aj mna by to nastvalo. A ze nechcel urazit kolegynu? To ho uz debilnejsia vyhovorka nenapadla? Nabuduce nech pije iba do takej miery,aby vedel rozlisit,co je uz za hranicou.

anonym_cb01cf
Dnes o 14:46

@anonym_autor plakal? Obaja ste psychicky labilní

biba_18
Dnes o 14:54

@anna777115 pýta sa čo by sme robili…

anna777115
Dnes o 15:05
@biba_18

@anna777115 pýta sa čo by sme robili…

@biba_18 To môže odpovedať, len taka ktorá sa ocitla v takej situácii. Ja,osobne som tiež impulzivny typ a určite by som to nenechala bez povšimnutia. Ale, urcite si treba nastaviť nejake hranice, čo som este schopna tolerovať a co je už u mna ďaleko za čiarou. Podĺa mna má autorkyn muž až veľa voľných aktivít mimo manželstvo a rodinu.