icon

Party s kolegami: Čo robiť, keď situácia zájde priďaleko?

Dnes o 13:07

Ahojte,

manžel bol na party s kolegami a v jeho mobile som našla video ( v skupine, ktorú majú s kolegami), na ktorom je môj manžel a okolo neho tancuje kolegyňa, ktorá pred ním stojí a tancuje okolo neho, ale proste. Viete ako…okolo jeho rozkroku s jej zadkom, proste obtierala sa akoby. A on tam stojí ako pribity.

Dnes som ho s tým konfrontovala, tak vravel, že sa nič nestalo a on nič neurobil, že len v návale alkoholu nevedel ako odísť aby ju neurazil. Potom ho vraj volala tancovať, ale odmietol.

Vraj on nič neurobil, len ona tancovala a nič sa nestalo. Plakal, keď som bola nahnevaná a kričala som, že čo to ma znamenať.

Povedzte mi, úprimne, čo si o tom myslíte a ako by ste sa zachovali na mojom mieste?

Strana
z3
guiseppinka
Dnes o 13:13

Kricala si na neho, lebo okolo neho sa vrtela kolegyna? Mna vy v prvej sekunde mozno prepadol hnev, ze co to, ale potom by som si z toho robila srandu... ale to som ja...

anonym_e91940
Dnes o 13:13

Čo si myslím? Že ste to obaja nezvládli

anonym_8e2592
Dnes o 13:14

Isto sa mu to nelubilo, keď si o tom videá posielajú. No to isto. Skôr by mi vadilo, že pije tak, že nevie čo má robiť a čo vlastne robí.
Hlavne, že neurazil kolegyňu. 😄

abbey1
Dnes o 13:16

@anonym_autor Tiež by som na neho jačala. Je dospelý a aj keď pije, má byť schopný racionálneho úsudku.

stanislavicenka
Dnes o 13:17

@anonym_autor nerobis z toho zbytocnu dramu?

januska12323
Dnes o 13:20

@anonym_autor nie si tak troška hysterická? Či máš na niečo iné podozrenie a preto mu kontroluješ mobil?

anonym_f55cbc
Dnes o 13:21

ty si na manžela kričala že čo to má znamenať a on plakal .... Ste podarený pár.
by som chcela vedieť ako reveš keď manž. zbalí kufre od farpie ako si ty.

anonym_2bb2ea
Dnes o 13:22

@anonym_autor Neliezla by som chlapovi do mobilu
Riadne preháňaš, nie párty, ty zničíš váš vzťah

deti95060810
Dnes o 13:22

manžel si prdnuť doma môže? že či potom náhodou nestojí v kúte.

anonym_945a95
Dnes o 13:25

@anonym_autor kdo vi, co si s tu kurvu delal ! Co delal, jak delal, ona delala, čo jsem mel delat. 😳

doriiis
Dnes o 13:26

Aké milé obecenstvo sa tu zbehlo. Určite by každá tolerovala, kebyže toto spraví jej manžel a prešla to mávnutím ruky . To určite. Veríme, veríme. Internet znesie veľa, ja viem ..

maca1984
Dnes o 13:27

Nechodím mužovi do mobilu, do správ hoci prístup mám. A hlavne mu verím, preto nemám ani potrebu mu robiť kontrolóra.
Áno, mohol odísť keď sa okolo neho vrtela ako had. Podstatné je či mu veríš že sa len ona vrtela a ďalej nič nebolo,alebo mu neveríš.

anonym_fbb903
Dnes o 13:28

Pre mna neakceptovatelne!!!

anonym_f55cbc
Dnes o 13:28

manželovi nechodím do mobilu, ani nečítam jeho maily. Ver - never. heslá viem.
Kto chce ťa podviesť - podvedie ťa , ani o tom nebudeš vedieť.

crazy_cat_lady
Dnes o 13:33

Naziapala by som nanho tal, ze uz by na ziadnu party s kolegami nikdy nesiel 😂 ked nevie pit a ovladat sa, nech to nerobi.. a nech sa nevyhovara, ze nechcel urazit kolegynu 🤦

biba_18
Dnes o 13:33

@doriiis určite by som na neho nekričala tak že by z toho plakal. kks, to čo je za riešenie problému. čo tým vyriešila akože??

amonet
Dnes o 13:35

na sexualne obtazovanie az 70% ľudi reaguje tzv. freeze, cize zamrznutim. ak realne len stal a nechytal ani nebol aktivne ucastny kludne sa mu toto mohlo stat

cyberk
Dnes o 13:35

Ty si poznas chlapa, musis vediet coho je schopny. Tie, co mate jednoduchych, by sa bali, tie co mate vernych by sa zasmiali… ;)

katkazatka
Dnes o 13:37

Žalúdok by sa mu vyčistila, ale určite by som naňho hystericky neziapala. Strapnila by som akurát samu seba.

anonym_63010e
Dnes o 13:38

On plakal? Tak to je divna reakcia.

adri266
Dnes o 13:43

Tie, ktore by ste partnerovi neliezli do mobilu a tym padom by ste nevideli problem...

Ak by ste toto videlo videli zdielane na FB ci inej platforme, hoc nie vasim manzelom, aj vtedy by to bolo ok?

Ci podla vas je jediny problem v tom, ze ona mu liezla do mobilu?

stanislavicenka
Dnes o 13:45
@adri266

Tie, ktore by ste partnerovi neliezli do mobilu a tym padom by ste nevideli problem...

Ak by ste toto videlo videli zdielane na FB ci inej platforme, hoc nie vasim manzelom, aj vtedy by to bolo ok?

@adri266 usmiala by som sa. Ja by som z toho fakt nerobila tragediu

anonym_d2bad0
Dnes o 13:49

@anonym_autor No je dobre,ked tam mozu byt aj manzeky, alebo nech na take nechodi, robi sa tam vselico,,bola som svedkom ako zenaty kolega bol vonku s koleginou a videla vasnive boskavanie,,Fuj hnusi sa mi doteraz .Jeho manzelke som ot doteraz nepovedaa, lebo by som mzno manzelstvo rozbila, ked ho stretnmt, vzdy mi tato stuacia pride na mysel

anonym_2bb2ea
Dnes o 13:50
@adri266

@adri266 na FB by som sa zasmiala, nie som žiarlivá a chlapovi dôverujem, rovnako ako on mne
Nie je problém, že mu sliedila v mobile, problém je nedôvera vo vzťahu

adri266
Dnes o 13:50

@anonym_autor Ano, bola by som nahnevana.
1, ze moj manzel je idiot a necha si takeho kompromitujuce video. Naco ho vlastne mal?
2, ze pil tak, ze nevedel, kde su hranice.
3, ze nechal kolegynu, aby robila pre mna nevhodne veci. Ja si neviem predstavit, aby som kolegovi siahla na zadok, dala mu len tak pusu na lice alebo tancovala sposobom, akym opisujes. Jednoducho nie.

Tazko povedat, ako dlho ste spolu, ale predychat jeden aj druhy a vydiskutovat si to. Bez slz, bez kriciania, bez obvinovania. Povedat, ako sa citis, ked si to videla a hlavne ze pocity jeho manzelky mu maju byt prednejsie pred kolegynou.

abbey1
Dnes o 13:51
@cyberk

Ty si poznas chlapa, musis vediet coho je schopny. Tie, co mate jednoduchych, by sa bali, tie co mate vernych by sa zasmiali… ;)

@cyberk A ešte sme tu také, ktoré sa nebojíme, nemáme jednoduchých manželov, aké proste máme určite morálne hranice a nepovažujeme takéto správanie za slušné, vhodné pre zadaného partnera a vadilo by nám, že keď už je kolegyňa aká je, aspoň chlap by mahol mať rozum a povedať stačilo.

kikush182329
Dnes o 13:57

Chlap neplace lebo zena krici. Skor ide o manipulaciu aky on je chudacik.

anonym_f55cbc
Dnes o 13:59

ak chlap plače tak pre mńa to nie je chlap ale handra.

motylik2559
Dnes o 14:00

@anonym_autor No tak ja neviem, ale tie co by boli s tym v pohode by som chcela vidiet, keby sa to realne stane im, ze nejaka kolegyna sa vrti okolo muza a zadok obtiera pri tanci o jeho fogla...urcite by ste sa vsetky smiali, alebo ho nedajboh este povzbudili, ved kludne aj druhy krat a konfety od stastia by ste strelili?🤦‍♀️ ach boze🤦‍♀️
Autorka, je to dost blba situacia, on aj ked si vypil a ta kolegyna sa o neho obtierala, tak mal odist. To je co za hlupu vyhovorku, ze ju nechcel urazit? Keby to povedal este pubertiak, ktory obhana zeny na diskotekach, tak to pochopim...No kazdopadne je na vas ako to zvladnete. Ked nerobil ozaj nic horsie ako sa obhajoval, chodte dalej, ale s tym,ze sa jednoducho dohodnete, aby sa to do buducna neopakovalo a nech pije len do miery takej, aby sa potom nemusel hanbit za seba a doma plakat.

anna777115
Dnes o 14:01

Chudáčik, neviniatko, aj slzičky vyronil, ako on musel trpieť, keď sa dotyčná pri ňom vlnila.

Strana
z3