icon

Po akej dobe vzťahu ste začali s partnerom bývať?

26. nov 2025

Ahojte, momentálne riešim otázku spoločného bývania s priateľom, tak mi napadlo spraviť si taký mini prieskum.

Po akej dobe vzťahu ste šli do spoločného bývania? Bavíme sa o vekovej skupine cca 30 rokov.

Strana
z2
michaela329
26. nov 2025

@anonym_autor po troch rokoch chodenia sme sa vzali a až potom sme začali spolu bývať- mala som 28, sme spolu dokopy 15. Tam neexistuje asi univerzálny prístup, chcete, máte možnosť, bývajte 🤷

galganka
26. nov 2025

Po dvoch rokoch, ale mali sme o kus menej rokov.

louise
26. nov 2025

Spoznali sme sa, keď sme mali 25 a spoločný byt sme kupovali o pol roka.

anonym_9d9fb5
26. nov 2025

Cim skor tym lepsie. chodila som s chlapom 5 rokov, ked sme zacali spolu byvat, sli sme o polroka od seba. Najlepsie zistis pri spolocnom byvani aky je, ake ma vlastnosti, ako sa viete zosuladit. Ci vam to bude klapat.

anonym_80a80d
26. nov 2025

@anonym_autor spoznali sme sa keď som mala 20 začali sme bývať spolu ked som mala 22. Svadba keď som mala 24 a spolocny byt pól roka po svadbe.

katica06
26. nov 2025

Cca 4-5mesiacov, ale sme spolu 22rokov. V 30 som už mala s ním dve deti a vlastný dom

lubina
26. nov 2025

@anonym_autor po dvoch rokoch vztahu som isla byvat k priatelovi, po 4 mesiacoch spolocneho byvania ma poziadal o ruku a sme spolu 21 rokov 🙂

nyusika
26. nov 2025

po mesiaci som dostala kluce od domu aj bytu, postupne som sa tam zdrziavala coraz viac...ale tak nejak plynule to prislo - mame vyrazne viac

anonym_affe27
26. nov 2025

Boli sme 30tnici, po dvoch rokoch chodenia sme sa vzali az potom som sa nastahovala k nemu. Kazdy mal dovtedy svoje vlastne byvanie. Skor som sa ako frajerka nechcela stahovat, az ako manzelka. Neplanovala som dat svoj byt do najmu a kdyby neco, tak s igelitkami riesit kam rychlo pojdem od frajera ked daco nevyjde.
No a dovtedy sme spolu iba pre-byvali, raz u jedneho, raz u druheho, podla prace a podla toho kde sme chceli travit cas.

anonym_05f2b2
26. nov 2025
@anonym_9d9fb5

Cim skor tym lepsie. chodila som s chlapom 5 rokov, ked sme zacali spolu byvat, sli sme o polroka od seba. Najlepsie zistis pri spolocnom byvani aky je, ake ma vlastnosti, ako sa viete zosuladit. Ci vam to bude klapat.

@anonym_9d9fb5 zistit po piatich rokoch, ake ma muz vlastnosti? To ste pocas piatich rokov nikdy neriesili vazne temy? Prepac, ze sa tak pytam, ale ja toto nechápem, ako moze stroskotatat taky dlhodobý vzťah po toľkých rokoch? Lebo po takom case ste uz museli zažiť všelijaké situácie, neverim, ze clovek je nejaky 5 rokov a po nastahovani je zrazu uplne iny. Skor by som povedala, ze problemy vôli zrejme od začiatku, len bývaním sa asi strojnasobili. Ja nemam rada take reci, ze hned ist spolu bývať. Ako keby to bola záruka uspechu

andreakotesova
26. nov 2025

Po svadbe. Mala som 30 rokov.

mandzula
26. nov 2025

33 a po roku a pol.

sasitimi17
26. nov 2025

Po 8 mesiacoch

miselka007
26. nov 2025

Ked som sa spoznala uz s mojim terajsim muzom tak som mala 21 a on 35. Po mesiaci sme isli spolu byvat ale do podnajmu. Naco cakat a stretavat sa pocas dna ked sme spolu mohli byt stale 😊 a aj sme sa dobre spoznali a aspon sme zistili ze vieme spolu byt a zit. My sme boli obaja taki spontanni blazni a isli sme do toho 😁 ze bud alebo. Po styroch rokoch sa nam narodilo dieta (to sme uz boli vo svojom) a pol roka po porode sme sa zobrali. Sme spolu uz 15 rokov 😊

gab
26. nov 2025

po dvoch tyzdnoch

anonym_b1dc81
26. nov 2025

@anonym_autor po pol roku sme spolu bývali 🙂 (mala som 18 a bližšie do školy od neho).

doriiis
26. nov 2025

Po dvoch rokoch, ale mali sme oveľa menej. 😂Ja som mala 18.

jana_eyre_2
26. nov 2025

po prvom rande.. 🤷🏻‍♀️ ale poznali sme sa dlhsie (5 rokov, boli sme kamaráti, ale posledný rok sme sa vôbec nevidali až sme sa raz náhodne stretli v MHD, pozval ma von, na rande sme boli celú noc, nadránom ma odprevadil do môjho bytu a už neodišiel.. sme spolu skoro 21rokov, máme tri deti a bývame už teda inde ako na začiatku 😅)

minesasubu
26. nov 2025

po 3 rokoch po svatbe ale často sme prespávali u seba doma ja unho cez týžden a u mňa cez vikend

anonym_84d437
26. nov 2025

Po roku natrvalo ale už predtým, som mala kľúče od jeho bytu a on od mojho. Trávili sme čas buď v jednom alebo druhom byte

jaskolka
26. nov 2025

Nebývali sme počas chodenia spolu,až po svadbe som sa nasťahovala k nemu. O rok a pol sme sa sťahovali zase,už do spoločne kúpeného domu.

euka210
26. nov 2025

@anonym_autor po svadbe, cca po 2r.chodenia

4stanka4
26. nov 2025

Ja ani neviem 😀 asi po svadbe (po 8 rokoch) Keďže som chodila často na služobký bola som doma len cez víkendy a to sme striedali raz u jedných, potom u druhých rodičov a medzi tým sme stavali dom.

anonym_2bf384
26. nov 2025
@anonym_05f2b2

@anonym_9d9fb5 zistit po piatich rokoch, ake ma muz vlastnosti? To ste pocas piatich rokov nikdy neriesili vazne temy? Prepac, ze sa tak pytam, ale ja toto nechápem, ako moze stroskotatat taky dlhodobý vzťah po toľkých rokoch? Lebo po takom case ste uz museli zažiť všelijaké situácie, neverim, ze clovek je nejaky 5 rokov a po nastahovani je zrazu uplne iny. Skor by som povedala, ze problemy vôli zrejme od začiatku, len bývaním sa asi strojnasobili. Ja nemam rada take reci, ze hned ist spolu bývať. Ako keby to bola záruka uspechu

@anonym_05f2b2 tiež to nechápem, rozvádza sa každé druhé manželstvo, s rozchodom partnerov to bude asi podobné, napriek tomu, že spolu takmer všetci pred sobášom bývajú. A naopak, poznám kopu manželstiev, ktoré sú šťastné, aj keď spolu začali bývať až po svadbe. Len si treba všímať viacero vecí než to, aké má oči a motorku a či vie dobre tancovať

henka123123
26. nov 2025

Po roku mala som 23 r

rorino
26. nov 2025

@anonym_autor V polke januára sme sa spoznali a v júni som už u neho bývalá.Ale prešlo odvtedy ešte len 20 rokov,tak neviem,či je to návod na šťastný vzťah.😂😉

matkahelka
26. nov 2025

@anonym_autor vobec sme spolu nebyvali. teda par tyzdnov pred svadbou. sme manzelia 17 rokov. mam 3 spoluziacky z VS, co uz na VS byvali s frajermi, po VS si kupili spolocne byty, potom svadba - kazda po 2 deti a na stretavke po 10 rokoch od promocii uz boli vsetky tri rozvedene.

trnavacka
26. nov 2025

Po 3 týždňoch. Po 2 mesiacoch sme boli dohodnut na fare termín svadby.
Zatiaľ sme spolu 22 rokov.
Osud 🙂

anonym_2bf384
26. nov 2025
@trnavacka

Po 3 týždňoch. Po 2 mesiacoch sme boli dohodnut na fare termín svadby.
Zatiaľ sme spolu 22 rokov.
Osud 🙂

@trnavacka no to ste tromfli aj moju známu, tá po šiestich. Nech vám to vydrží ešte dlhé roky

barka1
26. nov 2025

Po roku vztahu na dialku. Mali sme obaja 29.

Strana
z2