icon

Pocit neslobody v manželstve

Včera o 18:25

Viem,ze ked sa clovek vezme, uz nie je slobodny, ale nemáte pocit,ze ste manzelstvom stratili aj kusok samej seba a svojej slobody, ktora by tam mala byt?
Napriklad mam teraz este tyzden volna a ked sa mam stretnut a kamoskami na 2-3h,.tak ma s tym manzel sakra problem.

anonym_e59a49
Včera o 18:51

@anonym_autor aj on si pýta od teba súhlas či môže ísť von s kamarátmi ?

autor
Včera o 18:52
@anonym_e59a49

@anonym_autor aj on si pýta od teba súhlas či môže ísť von s kamarátmi ?

@anonym_e59a49 práveže nechodí..tak to iste caka odo mna

katica06
Včera o 18:53
@anonym_8302ac

@katica06 dokonca bol doma s deťmi, kým si bola s kamarátkami? To je hádam normálne, že je on s deťmi, či? Mám pár rokov pred dôchodkom, ale toto bolo u nás bežné, keď jeden niekam išiel, bol s deťmi druhý. Obaja sme boli rodičia

@anonym_8302ac pre mňa normalme. Ale čo tu čítam tak pre viacerých nie

autor
@ivik4

Skrz manzelstvo ? 😃 vobec
Obmedzenia su prichodom dietata, tie prve roky. Prisposobovat sa. Nie manzelstvom
Nevidim dovod obmedzovat sa ,,v slobode" skrz papier. Vsak mame vztah rovnako ako ked sme spolu len chodili

@ivik4 ano,ale ked ma dieta vyse styri roky

anonym_e59a49
@anonym_autor

@anonym_autor má vôbec nejakých s takou majetníckou povahou ??

ivik4
Včera o 18:54

Feministky co su doma pod papucou ? Prosim, posli ho ku mne na 3 dni 🥺🙏
Bude k Tebe cupkat s nasolenym zadkom rychlo naspät celi stastny ze Ta ma. Odkazujem, nech si precita

amdornik
Včera o 18:57
@anonym_1189ef

nemám ten pocit práveže opačne mám viac pocit istoty a bezpečia
to čo popisuješ je skor manipulácia a vydieranie citové takže hned mu ukaž kde je jeho miesto inak maš pekne zarobené na problém

@anonym_1189ef " takže hned mu ukaž kde je jeho miesto "??????? čo je to, pes?

@anonym_autor očividne nemáte rovnaký hodnotový rebríček. do diskusie si dala jednu jedinú situáciu. nenapísala si, či v tomto konkrétnom bode bolo dieťa choré a malo 39 horúčky, či zvracalo, či malo nejaký problém a dožadovalo sa matky, kým matka túžila ísť "von"... nenapísala si, čo manžel robí toto stále, hoci ideš len na nákup alebo len na ihrisko s dieťaťom... pre mňa osobne príliš málo informácií. čo sa týka celkovo manželstva, ak nie ste rovnako nastavení, nebude to fungovať. čo to znamená.... 1.) tvoj muž môže všetko, ty nič - nerovnaké nastavenie - nebude to fungovať, 2.) tvoj muž sa ide rozdať pre rodinu a pre neho je alfou a omegou tráviť všetok voľný čas s rodinou, no pre teba nie (alebo naopak) - nebude to fungovať.... atď.... čiže akonáhle to máte inak a nedohodnete sa na kompromise, fungovať to nebude. to neznamená ani to, že ty si zlá, ale ani to, že muž je zlý. jednoducho ste nemali byť spolu.

elz1920
Včera o 18:57

Normálny manžel chápe , že potrebuješ byť aj sama mimo domova, pošle ťa von na nákup, za kamoškami, aby ti nepreplo z jednostrannej spoločnosti.

anonym_8302ac
Včera o 18:58
@anonym_autor

@anonym_autor veď to otoč, ty chceš chodiť a tiež to očakávaš od neho. A to si štyri roky čušala doma?

anonym_88cfc4
Včera o 19:00

To tu pise stale ta ista nestastnica, alebo je takychto otrokyn viac? A ak je to ta ista, pise to tu preto, lebo caka ine odpovede ako minule?

anonym_8302ac
Včera o 19:01
@anonym_autor

@anonym_autor a vy nemáte rodinu, priateľov vo vašom veku? Veď nech sa ich spýta, ako to u nich funguje.

anonym_8302ac
Včera o 19:01
@anonym_88cfc4

To tu pise stale ta ista nestastnica, alebo je takychto otrokyn viac? A ak je to ta ista, pise to tu preto, lebo caka ine odpovede ako minule?

@anonym_88cfc4 tiež mám pocit že je to tá istá

autor
Včera o 19:02
@amdornik

@anonym_1189ef " takže hned mu ukaž kde je jeho miesto "??????? čo je to, pes?

@anonym_autor očividne nemáte rovnaký hodnotový rebríček. do diskusie si dala jednu jedinú situáciu. nenapísala si, či v tomto konkrétnom bode bolo dieťa choré a malo 39 horúčky, či zvracalo, či malo nejaký problém a dožadovalo sa matky, kým matka túžila ísť "von"... nenapísala si, čo manžel robí toto stále, hoci ideš len na nákup alebo len na ihrisko s dieťaťom... pre mňa osobne príliš málo informácií. čo sa týka celkovo manželstva, ak nie ste rovnako nastavení, nebude to fungovať. čo to znamená.... 1.) tvoj muž môže všetko, ty nič - nerovnaké nastavenie - nebude to fungovať, 2.) tvoj muž sa ide rozdať pre rodinu a pre neho je alfou a omegou tráviť všetok voľný čas s rodinou, no pre teba nie (alebo naopak) - nebude to fungovať.... atď.... čiže akonáhle to máte inak a nedohodnete sa na kompromise, fungovať to nebude. to neznamená ani to, že ty si zlá, ale ani to, že muž je zlý. jednoducho ste nemali byť spolu.

@amdornik mudro si to zhodnotila.
Dieta je zdravé, on to robi vzdy. Nerovnake pravidla - ano, ked potrebuje, ostane v praci aj do 18-19.00, ja nemozem, ked raz za uhorsky rok niekam ide, pride nadranom - to by mna zahlusil.2. vobec sa nejde tmrozdat, ak ma cas, tak opravuje auto, prezera si materialy do prace, videa na nete... nemali sme byt. Súhlas

autor
Včera o 19:03
@anonym_8302ac

@anonym_autor a vy nemáte rodinu, priateľov vo vašom veku? Veď nech sa ich spýta, ako to u nich funguje.

@anonym_8302ac ja mám, on nemá

autor
Včera o 19:03
@anonym_88cfc4

@anonym_88cfc4 nie, ja som to tu minule čítala,potom diskusia zmizla

autor
Včera o 19:04
@anonym_8302ac

@anonym_autor veď to otoč, ty chceš chodiť a tiež to očakávaš od neho. A to si štyri roky čušala doma?

@anonym_8302ac necusala, ja idem,aj tak,akurat sa povadime a hresi ma viac ako rodicia za obdobie puberty

autor
Včera o 19:04
@elz1920

Normálny manžel chápe , že potrebuješ byť aj sama mimo domova, pošle ťa von na nákup, za kamoškami, aby ti nepreplo z jednostrannej spoločnosti.

@elz1920 to on nechápe, jeho mams sa venovala len rodine a vareniu.

autor
Včera o 19:05
@anonym_e59a49

@anonym_autor má vôbec nejakých s takou majetníckou povahou ??

@anonym_e59a49 dvoch má

autor
Včera o 19:05
@anonym_autor

@anonym_e59a49 dvoch má

@anonym_autor ale nie su zenati

michaela329
Včera o 19:07

@anonym_autor nie, pretože som si nevzala debila a stretnutie s kamarátmi mi teda "nezakazuje"🤷

mane01
Včera o 19:08

@anonym_autor tak ho treba vycvičiť! Manželstvo nie je guľa na nohe. Môj mal tiež rôzne ťahy na začiatku, ale dala som mu najavo, že keď ma bude kontrolovať, končím! Pochopil, že mi môže dôverovať a že keď dá on slobodu mne, dám mu aj ja jemu.

anonym_76d80e
Včera o 19:10
@ivik4

Skrz manzelstvo ? 😃 vobec
Obmedzenia su prichodom dietata, tie prve roky. Prisposobovat sa. Nie manzelstvom
Nevidim dovod obmedzovat sa ,,v slobode" skrz papier. Vsak mame vztah rovnako ako ked sme spolu len chodili

@ivik4 keď sa v manželstve odmietas prispôsobovať a tvrdíš, že vzťah máte rovnako ako keď ste spolu chodili, tak načo si si ho brala ? Aby si ho pri prípadnom rozvode mohla ošklbať ? 🤦

zuzanita1609
@anonym_88cfc4

@anonym_88cfc4 ja mám čím ďalej tým viac tiež taký pocit. Príklad...jedna žena, ktorá si k svojej traume prihodí ďalšie 4&5 a je hneď ďalší príbeh. Človek by proste neveril v normálnej krajine,že niektoré tie témy už neznejú ako taký patetický, recyklovaný príbeh jednej,možno dvoch zúfalých žien. Čo je smutné v oboch prípadoch. Aj pri vymyslení témy,len kvôli pozornosti a interakcie,ale ak je to ozaj reálne 😒.

marca12

@anonym_autor Vobec nemam ten pocit. Citim sa rovnako slobodna v manzelstve ako aj za slobodna. Problem je v tvojom muzovi. Mne moj nic nezakazaju,neoduva sa,mozem chodit,kde chcem a kedy chcem. Chodim aj na teambuildingy,kde prespavame,vianocne vecierky, chatu s kamoskami. Ten tvoj by to asi neprezil pri mne 😂

ivik4
Včera o 19:13
@anonym_76d80e

@ivik4 keď sa v manželstve odmietas prispôsobovať a tvrdíš, že vzťah máte rovnako ako keď ste spolu chodili, tak načo si si ho brala ? Aby si ho pri prípadnom rozvode mohla ošklbať ? 🤦

@anonym_76d80e ano mame vztah rovnako ako pred manzelstvom , niesme ani jeden na retazi lebo sme sa zobrali . Verime si stale rovnako . Este sa pleskni po tej hlavicke ak tomu nerozumies,malo bolo. Tolkoto napriklad 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
A nebojkaj sa napisat mi to pod svojim profilom 🥺 chudiatko si si myslela ze si kopnes vsak ? Si na zlej adrese.Auč

ivik4
Včera o 19:16

Autorka a kym ste manzelia neboli tak si s kamoskou mohla ist na 2hodky pokecat ? Alebo aj predtym mal pripomienky a nevadilo Ti to ?

autor
@zuzanita1609

@anonym_88cfc4 ja mám čím ďalej tým viac tiež taký pocit. Príklad...jedna žena, ktorá si k svojej traume prihodí ďalšie 4&5 a je hneď ďalší príbeh. Človek by proste neveril v normálnej krajine,že niektoré tie témy už neznejú ako taký patetický, recyklovaný príbeh jednej,možno dvoch zúfalých žien. Čo je smutné v oboch prípadoch. Aj pri vymyslení témy,len kvôli pozornosti a interakcie,ale ak je to ozaj reálne 😒.

@zuzanita1609 a na co by bolo dobre toto vymýšľať?

terezka1947

@anonym_autor ja sa v manželstve cítim slobodnejšie

lentakyterapeut

@anonym_autor skor ci neskor ta takyto "ziarlivec" pekne prinuti naucit sa klamat a tak si zacnes slobodu uzivat. To je overene

zuzanita1609
Včera o 19:22
@anonym_autor

@zuzanita1609 a na co by bolo dobre toto vymýšľať?

@anonym_autor pozornosť,interakcia, záujem,ani srnky netušia...veď keď čítam niektoré témy,sú ako od jednej dvoch autoriek,len niektoré maličkosti sa líšia. Počítal niekedy niekto, koľko tém je na koníkovi za jeden deň? Len sa pýtam. Tém je kopa,ale tie príbehy,autor skoro ako jeden, dvaja,možno traja.(hlavne čo sa týka vzťahových tém).