Podozrenie na neveru
Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.
@dennissa16 Aký starký? veď má len 45 rokov, či ty alebo tvoj muž, keď budete v tom veku, tak už budete starí?
@anonym_da9c52 aj moj ex rád rozhadzoval peniaze na milenky a doma som všetko ťahala ja.
Odišiel s jednou igelitkou a hviezda mu rýchlo zhasla.
Našťastie som mu nenapísala pol bytu ako sa podľa neho patrilo.
Aj kľúče od auta mu prišla zobrať polícia..
Všetci z okolia si mysleli, že o tom čo vyvádza viem a boli ticho, lebo im nahovoril že všetko je jeho a báli sa o moju existenciu😆
Dokonca ma s tými milenkami zoznamoval: táto robí v banke, vybaví nám úver, táto je zdravotná sestra, vybaví nám doktorov..
Ani len som netušila, že čo je skutočne za tým, vozili sa v mojom aute, to bol taký grc, že ma to ani nenapadlo a pred všetkými to vyzeralo, že o tom viem a som s tým OK.
To len na margo tých žien, čo o tom vedia, šuchajú nohami a perú trenky, nemusia o tom vedieť, ten chlap vie ženu spracovať a obalamutiť láskou, že sú ako slepé, bezhlavo doverujú milovanému človeku a nečakajú takúto zradu.
Urob dobrý skutok a manželke oznám, že je podvádzaná, lebo v jej očiach nie si nikto na koho by si mala dávať pozor, bola by si prekvapená ako ťa pred ňou vykreslil, zhovadil a si len hovno čo sa kedykoľvek spláchne keď to manželke docvakne.
je tu vsak jeden zásadný rozdiel-ziadna láska v manželstve nie je,zena je s nim z vypocitavosti a o Tebe vie🙂Neprekvapilo by ma,keby ste i na kávu chodili spolu.
Ak by zenu miloval,ani by o Teba nazavadil.A velmi múdry nebude zrovna.
@anonym_da9c52
@amel to asi nepatrilo mne ja nie som milenka, ja som pisala, ze rozhadzuje aj peniaze manzelky v bezpodielovom manzelstve na prostitutku
@0kristina0 vlastne rozdava peniaze aj svojej manzelky, podvadzajuci casto zabudaju, ze su v bezpodielovom manzelstve, take prostitutku financuje aj manzelka
@anonym_48e5d1 aké spoločné peniaze? koľké ženu tu na MK vyplakávajú, že nemajú spoločné účty s mužom, že dokonca ani nevedia koľko ich muž zarába, nedá im nič, musia vyžiť z materskej, že prišli s holým zadkom a s holým zadkom aj odídu. A ty sa o manželku neboj, lebo bola hlúpa a bezpodielové vlastníctvo zrušili už veľmi dávno. Ako som písala, kebyže sa rozvedie, nemá nič. Tak nech je rada, že má aspoň strechu nad hlavou, za ktorú nemusí platiť a môže si so svojími 900 eurami mesačne robiť, čo chce. Ja ju poznám, viem ako to majú, sama mi to povedala. Tak tu netrep o spoločných peniazoch. Nech nemíňa na hlúposti a nech si šetrí, keď sa jej nepáči, že jej muž si užíva život. Lebo ona porodila ako 20 ročná, v 45 rokoch je babka a babky už nesexujú. To sú jej slová, tak nech sa nečuduje, že jej muž, mladý, zdravý človek, potrebuje sex. To, že sa vyžrala na 130kilové prasiatko je už zase o inom. Mala by na sebe zapracovať a možno by aj sexovať vládala.
@anonym_48e5d1 aké spoločné peniaze? koľké ženu tu na MK vyplakávajú, že nemajú spoločné účty s mužom, že dokonca ani nevedia koľko ich muž zarába, nedá im nič, musia vyžiť z materskej, že prišli s holým zadkom a s holým zadkom aj odídu. A ty sa o manželku neboj, lebo bola hlúpa a bezpodielové vlastníctvo zrušili už veľmi dávno. Ako som písala, kebyže sa rozvedie, nemá nič. Tak nech je rada, že má aspoň strechu nad hlavou, za ktorú nemusí platiť a môže si so svojími 900 eurami mesačne robiť, čo chce. Ja ju poznám, viem ako to majú, sama mi to povedala. Tak tu netrep o spoločných peniazoch. Nech nemíňa na hlúposti a nech si šetrí, keď sa jej nepáči, že jej muž si užíva život. Lebo ona porodila ako 20 ročná, v 45 rokoch je babka a babky už nesexujú. To sú jej slová, tak nech sa nečuduje, že jej muž, mladý, zdravý človek, potrebuje sex. To, že sa vyžrala na 130kilové prasiatko je už zase o inom. Mala by na sebe zapracovať a možno by aj sexovať vládala.
@anonym_da9c52 ty si nielen coura, ale ešte si aj blbá jak tágo... Ani sa nedivím, že si ťa nabrnkol nejaký zúfalec, o teba by inteligentný kurevník ani nezakopol. Aj vo vašich kruhoch existuje prirodzená selekcia, a ty sa v rámci nej plazíš po dne😉
@anonym_da9c52 Ježiš ja si ta pamatam😂😂 ty si ta bzdocha co sa chválila prenášaním pohlavných chorôb a potom vymazala všetky komenty. A este trtkas s mužom svojej akoze kamarátky a vobec ti nie je trápne sa s nou stretavat a pocuvat ako sa sťažuje na vzťah s manzelom. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️To je dobre dno. A pomenovanie diera sa na teba fakt hodi, lebo nic iné nie si a este mas aj v hlave vyzametane. V takychto prípadoch verim na karmu
@anonym_7d4bbf Veď ja nemám manžela. Ja nikoho nepodvádzam. Ja som slobodný človek.
@anonym_da9c52 tak super , to je super
Odpoveda tu prosim pekne aj autorka ci len si tu debatuju cudzinci medzi sebou? 😂
@anonym_da9c52 Ježiš ja si ta pamatam😂😂 ty si ta bzdocha co sa chválila prenášaním pohlavných chorôb a potom vymazala všetky komenty. A este trtkas s mužom svojej akoze kamarátky a vobec ti nie je trápne sa s nou stretavat a pocuvat ako sa sťažuje na vzťah s manzelom. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️To je dobre dno. A pomenovanie diera sa na teba fakt hodi, lebo nic iné nie si a este mas aj v hlave vyzametane. V takychto prípadoch verim na karmu
@anonym_7b4c63 🤣🤣🤣ja sa tu uz počúram od smiechu!
@anonym_7b4c63 Áno, som to ja. A pozri, už viac ako 2 roky je so mnou a nikto z nás nemá pohlavnú chorobu. A nikdy nemal. Áno, som dno, lebo viem, čo v živote chcem a idem si za tým.
Odpoveda tu prosim pekne aj autorka ci len si tu debatuju cudzinci medzi sebou? 😂
@taktotedanie A nenapadlo ti, ze sa uz mozno autorka k tomuto vyjadrovat nechce? 😀 Inak tie komenatare a celkovo debata, co sa tu rozmohla fakt stoja za to 😂😂 To je nonsens.
Chcela som sedieť na tróne len pár minút, ale toto si musím prečítať 😁 sakra, veď po dieťa musím do školy, dúfam, že to tu nebude pomazané, keď sa sem vrátim. Jaaaj aj pukance si k tomu kúpim 😂
@anonym_7b4c63 Áno, som to ja. A pozri, už viac ako 2 roky je so mnou a nikto z nás nemá pohlavnú chorobu. A nikdy nemal. Áno, som dno, lebo viem, čo v živote chcem a idem si za tým.
@anonym_da9c52 co v zivote chceš?
@anonym_da9c52 co v zivote chceš?
@amel Svoj vysnívaný dom s bazénom, saunou, fitkom a s miestnosťou na s/m praktiky.
@amel Svoj vysnívaný dom s bazénom, saunou, fitkom a s miestnosťou na s/m praktiky.
@anonym_da9c52 koľko rokov tvrdej prace to bude tvoju “dieru “stáť”?
Máš nejaký predbežný odhad?
@anonym_da9c52 koľko rokov tvrdej prace to bude tvoju “dieru “stáť”?
Máš nejaký predbežný odhad?
@dennissa16 Veď som písala, že 2 roky máme za sebou a možno ešte 2 roky.
@anonym_da9c52 predpokladám,ze cast odpovede bol for.
Som vsak prekvapena,ze Ti stačí tak žalostne malo.
@amel No nezavesím si na krk nejakého kok*tka, len kvôli môjmu snu. Áno, stačí mi to a tento parádne platí. Takže možno aj skôr sa k cieľu dostanem.
@amel No nezavesím si na krk nejakého kok*tka, len kvôli môjmu snu. Áno, stačí mi to a tento parádne platí. Takže možno aj skôr sa k cieľu dostanem.
@anonym_da9c52 začína mi byt toho kokota ľúto 🤧
Zbezne si to tu citam a som v soku 👀 to vazne vie zena ( a nie jedna) o svojom tele napisat "diera" alebo kus ostateho masa ??!?!
@anonym_da9c52 keď si tak skvela a múdra, tak čo si na ten super dom nezarobíš poctivou prácou a roztahujes nohy zenatemu chlapovi( ktorý mimochodom keby tak chcel tak sa rozvedie, ale ocividne mu za to nestojíš 😀) ohovárať jeho ženu že zarobí 900 eur, ktovie koľko ty mudrana zarobíš. Je mi z teba na 🤮🤮🤮. Si chudera proste a nou aj ostaneš.
@dennissa16 Veď som písala, že 2 roky máme za sebou a možno ešte 2 roky.
to mi nejako nevychádza na to čo všetko chceš za 4 roky "vybudovať" tak nech rátam ako rátam, pozemok, dom, bazén, sauna, fitko, a miestnosť na praktiky /to neviem koľko stojí/ ale pri samotnej predstave tohto všetkého je reálne potrebných cca 400 tisíc eur. a to vychádza mesačne treba "ušetriť" dostať od milenca 8,000€. veď to ani boris kollár toľko nedával svojim milenkám 🙂 🙂 si riadne na smiech a na zaplakanie zároveň! úprimne si myslím, že toto všetko si vymýšľaš a bavíš sa na ženách na MK, ktoré si myslia, že toto je pravda. ale veď Tvoja vec. ty sa každé ráno pozeráš na seba do zrkadla s vedomím, že vieš čo robíš, že nielen že klameš všetkých naokolo ale klameš hlavne samú seba!
@anonym_da9c52 😂😂😂😂 ja sa postim. No tajne som dúfala, ze ta uz nikdy virtuálne nestretnem. Je mi síce na bliti, no strasne sa smejem. Tak ta tvoja diera si vysulozi dom, ktorého polovica by mala právne byt tvojej kamošky😂😂 toto je fakt bizar. Ale keďže nemôžeme druhým priať zle, tak ti držím palce, nech sa ti tvoj obrovský sen splní a nech mas po boku uz navždy len muža, pre ktorého nebudeš viac ako “diera”
No je mi ta aj trochu luto. Z tvojich správ aj minule aj dnes krici túžba po pozornosti. A dosiahla si svoje, mas ju 🙂
to mi nejako nevychádza na to čo všetko chceš za 4 roky "vybudovať" tak nech rátam ako rátam, pozemok, dom, bazén, sauna, fitko, a miestnosť na praktiky /to neviem koľko stojí/ ale pri samotnej predstave tohto všetkého je reálne potrebných cca 400 tisíc eur. a to vychádza mesačne treba "ušetriť" dostať od milenca 8,000€. veď to ani boris kollár toľko nedával svojim milenkám 🙂 🙂 si riadne na smiech a na zaplakanie zároveň! úprimne si myslím, že toto všetko si vymýšľaš a bavíš sa na ženách na MK, ktoré si myslia, že toto je pravda. ale veď Tvoja vec. ty sa každé ráno pozeráš na seba do zrkadla s vedomím, že vieš čo robíš, že nielen že klameš všetkých naokolo ale klameš hlavne samú seba!
@michaela175 Ale veď ja tiež pracujem už viac ako 20 rokov, pozemok mám, dom stojí, už len dotiahnúť detaily. A neboj niekoľko tisíc mi mesačne dáva. Veď zarobí dosť, majetky má, autá má. Nebudú peniaze, predá auto, ktoré používa jeho žena a už peniaze budem mať. A nezáviď, tiež si si mohla nabaliť bohatého, ktorý by ti pomohol.
@anonym_da9c52 😂😂😂😂 ja sa postim. No tajne som dúfala, ze ta uz nikdy virtuálne nestretnem. Je mi síce na bliti, no strasne sa smejem. Tak ta tvoja diera si vysulozi dom, ktorého polovica by mala právne byt tvojej kamošky😂😂 toto je fakt bizar. Ale keďže nemôžeme druhým priať zle, tak ti držím palce, nech sa ti tvoj obrovský sen splní a nech mas po boku uz navždy len muža, pre ktorého nebudeš viac ako “diera”
No je mi ta aj trochu luto. Z tvojich správ aj minule aj dnes krici túžba po pozornosti. A dosiahla si svoje, mas ju 🙂
@anonym_7b4c63 Ďakujem.
@anonym_da9c52 stačí zlomená noha, úraz, autonehoda, operácia, PPP a máš 130 kg tiež a týmto nastavením sa s tým budeš ťažko pasovať..
Tak len aby si sa v tom vysnívanom dome neocitla nakoniec sama, že ani pes po tebe neštekne..
Človek je na tomto svete len raz a keď ho chceš prežiť ako zákerná zmija tak je mi ľúto všetkých okolo, tej tvojej kamarátky ani tak nie, može schudnúť kedykoľvek, tebe držím palce nech ťa svedomie nedobehne.

Ako to dopadlo ?