icon

Podozrenie, že ma manžel podvádza

29. júl 2023

Ahojte, neviem ani kde začať s manželom sme 8 rokov spolu, presťahovali sme sa na opačnú stranu Slovenska. Kúpili sme dom,prerobili a bývame. (Deti nemáme). Problem je že susedov sme chytili mladú rodinku s malymi detmi. Hned ako sme sa zoznamili tak ona mi prišla taka koketna,flirtuje s chlapmi a este ked vypije (sem tam nejaka susedska akcia) tak to je koniec, nevadi jej ze tam ma muza proste vytancuje kazdeho chlapa co sa na party nachadza,koketuje a vzdy ked sa dana zena dotycneho nepozera tak jemne dotyky a tak. Jej muž je sice fajn vyzerajuci (vysoky,tmavy,cvici,dobre vyzera) ale taky tuťko. Ona je oproti nemu strela,rychlo rozprava,vsade ju pocut,vsetko vie a vsade bola. Ale teda k veci … vsimla som si ze sa ma nejako moc k mojmu manzelovi. Bezne ked sme na dvore prehodime par slov a tam to konci ale hocikedy manzel robi nieco von a vidim cez okno ako sa smeju,debatuju. Moj manzel je fesak,sikovny,stale vonia proste sa o seba stara. A teraz gro … nasla som doma v posteli cudzi vlas. Ok hovorim si moze to byt aj moj (obe sme brunety) ale teda ona ma vlasy po plecia a ja po zadok. Neriesila som… o par dni som prisla z prace, sla som mu dat pusu a vonal po damskej vonavke !!!! Co mam robit? Podvadza ma s nou?

Strana
z3
karolinakr
29. júl 2023

No ja si na rozdiel inych myslim, ze ked niekto chce podviest, može dostavat oral aj kazdy večer ..A baby, ktore ste tu, ze mate malo sexu a chcete viac a muž nie, riešite to tym, že vam pomedzi sused robi oral 2x do tyždňa?
Ja nehovorim, ze malo sexu je dobre, ale ked nejaka bez zabran suseda sa pristahuje, pojde aj cez mrtvoly.Chlap atraktívny..Nenecha si zajst chut..Len ide o to, aky je on typ..Lebo fakt niekomu moze aj hola baba behat pred nosom a povie nie..
Tam nejde len o frekvenciu, ale aj vzrušenie z noveho tela a chémia..priťažlivosť

alickapusinka
29. júl 2023

@mamamasama čo útočíš prestaň byť útočná. Je to verejná diskusia napísala som svoj názor. Tak si uváž s kým sa rozprávaš tak sa rozprávaj doma s mužom a nie so mnou. A prestaň byť agresívna. Nekomentuj má ja pre teba neexistujem.

mamamasama
29. júl 2023

@karolinakr suhlasim. Mam kamosku, ktora ide takto cez mrtvoly a sama som bola svedkom toho, ako zvadzala jedneho zenaca. Naozaj sexi baba a bola som si ista, ze chlap neodola. Skoncilo to "len" bozkavanim, nakoniec sa s nou rozlucil a odisiel domov k zene. Sice este pisal, ale len to, ze zazil pekny vecer. Nic viac. A potom su typy, ktore musia a nemaju v sebe kusok svedomia. To som zazila tiez. A keby len heteresexualnych zvazkoch 😅 Som letuška. Mam pribehov na tri hnihy.

mamamasama
29. júl 2023

@alickapusinka fuuuuu...teba musí niečo veľmi trápiť... Nádych, výdych 😅 ✌️🤣

karolinakr
29. júl 2023

@mamamasama muži ako keby lahšie podlahli pokušeniu..ženy maju vela krat zabrany a otazky v sebe

ildiko36
29. júl 2023

Urcite ťa ťa podvadza..a nemusí byt susedka..Napis mi ip, prezradim ti ako ho nachytis

karolinakr
29. júl 2023

Ked sa jej nasyti, pošle ju do kelu..Toto neni perspektivny vztah s rajdou, ktora da každemu, planovat budúcnost..Ak vôbec k niečomu došlo

lucia13022023
29. júl 2023

@karolinakr presne, je to o človeku..

mandzula
29. júl 2023

@autor k tomu vlasu "ona ma vlasy po plecia a ja po zadok". A? Myslis, ze tebe vypadne len po zadok dlhy vlas?

daniela1911
29. júl 2023

Páči sa mi, opäť, dvojitý meter na MK.
Keď žena spí s mužom 1x za dva týždne, svina je neverný manžel. Lebo mal komunikovať a nie sťahovať trenky. No asi to spolu odkomunikovali, ale nič sa nezmenilo - keď autora si je vedomá malo sexu a jej muž frfle.
Keby tu napísal chlap, že ho žena asi podvádza a sexuju raz za 14dni, ukameňovali by ste ho tu, lebo chuderka žena, čo mala robiť bez sexu a nonstop s deťmi.

toskanka
29. júl 2023

@karolinakr Máš pravdu, je to o charaktere. Dokonca mám pocit, že týchto erotickych banditov majú najčastejšie vo vzťahu ženy, ktoré majú samé rady sex a aj ho svojím mužom dopraju. Ale ich ako keby vzrušovalo stále niečo nove. Sa mi tak zdá, že najlepšie žijú páry, kde je sexuálna aktivita u oboch priemerná.

katkati
29. júl 2023

@spadnutaslivka Nie každá nevera sa prevali. Poznám ženy, ktoré by ruky do ohňa dali za svojich mužov, že tak milujú svoje manželky a svoju rodinu, že určite by nikdy nepodviedli. A pár ľudí vie, že pravda je úplne iná.

alenkabaj
29. júl 2023

6.zmysel neklame, ja som to vedela hneď od začiatku, že ma podvádzal. Najprv som mala len divný pocit a po 2 mesiacoch sa priznal, bola to moja najlepšia kamoska,

mira0611
29. júl 2023

Ahoj, moja kolegyna je taka ista ako tvoja suseda, taktiez 40+, koketna, rada flirtuje..., ale len ramci srandi.
Nikdy by nepoviedla svojho muza. Ona aj pred manzelom tak isto sa sprava....
Ja len, tolko, ze za to ze ma taku povahu nemusi tam medzi nimi sex. Vidim aj na kolegoch v praci, ze ked ich kolegyna hecuje, tak sa im to paci a smeju sa, radi sa s nou bavia. Asi preto, lebo ona neberie veci tak smrtelne vazne.
Nikdy nemala pomer s nikym, ani z kolegov ale najprv som si to aj ja myslela, ze je taka.
Aj ja by som ticho sledovala veci.
Mamina kamaratka kupila nahravac, a skryla ho v manzelovom aute, ja by som ten tvoj skryla pod postel.

stanulienkat
29. júl 2023

@alenkabaj jezis... to sj prisla aj o kamosku, aj o chlapa. Chlap je chlap..ale ako ti to mohla spravit kamoska??
Inak baby, co tu pisete o nevere, ze si ich vasi chlapi vodili domov.... To je sila. To muselo velmi boliet. Dufam, ze nezazijem. Neviem, co by som robila. Ci by som to uhrala na damu, alebo by som chytila rapel.😁

mira0611
29. júl 2023

@mandzula sorry ja byvam so synom, k nam nikto nechodi, a aj ja mam vlasy po zadok a predsa si tam niekedy najdem ovela kratsi vlas.

mandzula
29. júl 2023

@mira0611 a? Neviem, co tym chces povedat.

alenkabaj
29. júl 2023

@stanulienkat chcela som odist, nakoniec ma presvedčil ostať s ním, nikdy som mu to neodpustila, tento rok som sa vyspala s jeho kamarátom, bola tam chémia, možno nejaké city, neplánovala som to. Chcel sa rozísť, no stále bývame spolu, vrátil sa do postele. Psychicky som polroka totálne v …Došlo mi, že ho mám strašne rada a snažím sa to nejak zachrániť

betulinka1
29. júl 2023

Dala by som si do spálne malu nenápadnu kameru alebo nahrávacie zariadenie. Spionsvet ma kopec zaujímavých moznosti. Urcite by som sa nenechala odrbavat nejakou pickou susedou a muzom, co nevie kam ma davat vtáka. Mala by som istotu, co sa deje.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
shelby88
29. júl 2023

Tiež by som nastrážila pascu ako je vyššie uvedené a uvidíš

katkami123
29. júl 2023

Ja asi jediná pôjdem proti prúdu, ale myslím si :

1. Problémy sa majú riešiť, nevidím význam v tom dusiť niečo v sebe, už to zasahuje do vášho sexuálneho života. Normálne sa o tom s manzelom porozpravaj.

2. Myslím si, že spolu realne nesprávajú, si paranoidná a trochu aj na ňu ziarliš, lebo z tvojho popisu dobre vyzerá.

3. čo si o tebe pomysli tvoj manzel, keď vo vašej spálni nájde kameru, podľa tychto rád tu? 😅 Budeš za psychopatku.

mira0611
30. júl 2023

@mandzula ze ten vlas v posteli nemusi nic znamenat.

mandzula
30. júl 2023

@mira0611 ved presne to som pisala aj ja.

mira0611
30. júl 2023

@mandzula prepac, ja som si to vylozila inak 🙂

reddflowerlife
4. nov 2023

Autorka ako to dopadlo?

Strana
z3