icon

Podvádza ma môj partner?

eva_krenjugova
7. mar 2025

Asi už z nadpisu viete o čo mi tu ide… Mám podozrenie, že ma môj partner podvádza. Sme spolu 13 rokov aj keď nie sme zobratí (neviem nejak asi na to neprišiel čas🙃😅). Aj keď nemám na ruke prsteň nikdy som nemala dôvod pochybovať o jeho láske. Vždy bol pozorný, chápavý, ľúbi deti,… no veď viete si predstaviť. V poslednej dobe mám však podozrenie, že sa stretáva s inou ženou. Chodieva domov neskôr/ skôr a hovorí, že pracuje nadčasy, stále keď sme sami je na telefóne, už si ani nepamätám kedy mi povedal, že som pekná😕. K deťom je stále samozrejme rovnaký. Dosť rešpektujem súkromie a nie som veľmi nadšená, že vôbec uvažujem to urobiť, ale mala som nápad skontrolovať mu telefón. Čo si o tom myslíte? (Prosím úprimné rady/ sarkazmus a iróniu si nechajte na inokedy)

Strana
z2
tairyx
7. mar 2025

Čo si myslíme o čom? Či je v podľa nás v poriadku pozrieť sa mu do telefónu? Pozri, ak to budeš chcieť urobiť, tak to urobíš, na našich názoroch nezáleží. Ja by som sa pozrela, akokoľvek neeticky to znie, nechcela by som žiť v neistote. Je to menšie zlo ako to, že Ťa muž podváza.

sasa1310
7. mar 2025

ak máš podozrenie, tak sa tam pozri. Ale myslím si, že intuícia ťa nesklame

oceanahory
7. mar 2025

@eva_krenjugova Sice som v takej situacii nebola, ale ak by som mala take podozrenie, tak by som sa asi pozrela. Ty si poznas chlapa, tak daj na svoje predtuchy.

koniarova
7. mar 2025

Ak nie je úplný mentál, keď má frajerku, určite telefón zahesluje.

gerber58
7. mar 2025

@eva_krenjugova z mojich predchadzajucich skusenosti by som stavila na svoju intuiciu a uz sa ani nepytala ci mozem a skontrolovala by som mobil. Ste spolu dlho, stereotyp a tvoje zle pocity su dolezitejsie, takze si ho radsej prever

gerber58
Autor odpoveď zmazal
denisa_deniska
7. mar 2025

@eva_krenjugova aj ja by som sa pozrela, keby som mala podozrenie (kedysi ex som tak nato aj prišla), za mňa je to taktiež menšie zlo, ako byť klamaná 🙂

januska12323
7. mar 2025

@eva_krenjugova poradiť neviem len dúfam, že meno je vymyslené 🙃

eva_krenjugova
autor
7. mar 2025

@januska12323 nie je, prečo by malo

carbafa
7. mar 2025

Spytala by som sa ho na rovinu a rozhodla sa dalej podla jeho reakcie. Niekedy vie prekvapit, ze nezatlkaju a priznaju farbu.

sonula
7. mar 2025

@eva_krenjugova miesto kontroly telefonu sa radsej porozpravajte.

eva_krenjugova
autor
7. mar 2025

@tairyx tak či to nie je nejaký priveľký zásah do súkromia… Nie som veľmi za také prehľadávanie telefónov ale vždy keď som mu nejak naznačila, že mi jeho správanie príde čudné nejako to zahovoril a už neviem ako sa uistiť či moje podozrenie je odôvodnené alebo som len paranoidná

joannita
7. mar 2025

@eva_krenjugova tak ti poviem....trom bývalým som pozrela mobil a u každého som našla neveru 🤷

januska12323
7. mar 2025

@eva_krenjugova pretože to teraz budú vedieť všetci, ktorí ťa poznajú ak čo len jeden chodí na koňa

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
dievcacitajucelist
7. mar 2025

@eva_krenjugova ak nemá zaheslovany mobil pozri sa, ale si pripravená spracovať to čo po príde v tom mobile nájdeš??

tairyx
7. mar 2025

@eva_krenjugova aké súkromie? Dvaja ľudia, ktorí zdieľajú jednu posteľ, splodili dieťa by mali byť ako jeden celok, o súkromí bude mlieť iba ten, ktorý niečo skrýva. Nepozrela by som sa do mobilu kamarátke, kolegyni, sestre..
Keby sme Ti napísali, že je to veľký zásah do súkromia, tak by si to neurobila? Žila by si radšej s podozrením a čakala, či sa neprizná sám?

alma3456
Autor odpoveď zmazal
marca12
7. mar 2025

@eva_krenjugova Nie som za smirovanie v mobile,ale v tomto pripade som za. Ja som muzovi nikdy do telefonu nepozrela,ale ak by mi dal dovod,pozrela by som sa. Ako inak to ma zena zistit? Ktory chlap sa prizna,ked sa ho opytas?

fantaghiro21
7. mar 2025

Ja len tak mimo- koľko máš deti?

mimikarol
8. mar 2025

@tairyx presne tak 👍🏼

eva_krenjugova
autor
8. mar 2025
slovakboy
8. mar 2025

@eva_krenjugova nepozeraj mu do telefónu. Keď nájdeš konverzáciu s inou ženou tak ťi to urobí len zle. Takto máš stále nádej. Nepomôže ti to. Skús sa zamerať na váš vzťah a popracujte na ňom. Venujte sa sebe.

fantaghiro21
8. mar 2025

@eva_krenjugova všimla som si,že sa tu v niektorých intervaloch zdieľajú diskusie so záverečnou otázkou"čo si o tom myslíte " ....vyslovene akoby to písala jedna osoba.
Vzkriesia sa stare nicky.a tvoje deti menia svoj rok zo dňa na deň ....

Ešte aj v profile máš uvedené,že majú teraz 7 a 12 r....
Pýtala som sa na počet detí,či náhodou nemáš ešte nejaké 3tie....
Administrátor sa musí straaaasne nudiť .Zufalost ....

gab1sol
8. mar 2025

@fantaghiro21 😂😂😂

ina2405
8. mar 2025

@fantaghiro21 inak sranda, že v prípade nevery je veľmi dôležité, čo si o tom myslia cudzí ľudia z MK 🤣

jozinzbazin22
8. mar 2025

Ach tieto nadcasy,su super aliby na neveru.Zena nic netusi lebo nadcas a on moze byt nerusene s nou a domov pride ako by nic.

Modrý koník
8. mar 2025

@fantaghiro21 Kiežby si mala pravdu...🤗

fantaghiro21
8. mar 2025

@modrý koník - neviem ako mám označiť administrátora.
Ak sa mýlim,tak kde je pravda?
Keď očividne je toto vymyslené?

Strana
z2