Podvádzam svojho priateľa
podvadzam mojho priatela, ale len preto ze mi nedava dostatok pozornosti. co mam robit? som na vine ja?
A co take od neho vyzadujes, aby si bola stastna?
A co take od neho vyzadujes, aby si bola stastna?
@martinkatinka pozornost, naznak lasky ale jedno mi nedava takto fungujeme uz par mesiacov konfrontovala som ho s tym a stale nic
@guudy to je všetko jedna a tá istá osoba,
@billy_jean hej, vidim, preto som vymazala koment, aby som nekrmila trola 🙂
@cicimicaanonymna posledny krat sa vyjadrim prisla som sem hladat pomoc a namiesto toho ma tu nahlasujete, kamaratka mi odpovedala lebo vedela ze to sem idem napisat. dakujem tym co to myslia vazne… ostatny hanbite sa.
@maca1984 este 3krat odpis, nejak ta nasrala tato tema🤨
@tajomnaprincezna nenasrala , pobavím sa keď vás pomažú adminky 🤣 cmuký 😘
@guudy to je všetko jedna a tá istá osoba,
@billy_jean pani si pytala len radu a hned na ni zautocila skupina mamiciek len za to, ze ma novy ucet🤦♀️🤦♀️ som nevedela ze na to, aby ta ludia brali vazne musis byt clenom roky rokuce
@billy_jean pani si pytala len radu a hned na ni zautocila skupina mamiciek len za to, ze ma novy ucet🤦♀️🤦♀️ som nevedela ze na to, aby ta ludia brali vazne musis byt clenom roky rokuce
@tajomnaprincezna vy mate vsetky tri novy ucet, a lá Gelnica. Raz Rača. Nemôžeš mať na MK viac účtov, čiže zjavne bloknu všetky.
@tajomnaprincezna prosím ťa, si obe myslíte že tu všetky žereme seno ?
Akú chceš pomoc,veď milenec ti už pomáha. Či jeden nestačí?
Akú chceš pomoc,veď milenec ti už pomáha. Či jeden nestačí?
@domka222 teraz napísala, že si iba robila srandu.
@tajomnaprincezna prosím ťa, si obe myslíte že tu všetky žereme seno ?
@maca1984 nemam slov fakt, vedela som, ze konik je toxicke miesto, ale ze zena, ktora si vypyta radu bude hned atakovana som naozaj necakala🤦♀️🤦♀️ hadajte sa tu dalej ak vas to bavi, ved vy ocividne viete najlepsie kto je troll a kto nie…
@domka222 teraz napísala, že si iba robila srandu.
@billy_jean fakt musite robit spoilery
@maca1984 nemam slov fakt, vedela som, ze konik je toxicke miesto, ale ze zena, ktora si vypyta radu bude hned atakovana som naozaj necakala🤦♀️🤦♀️ hadajte sa tu dalej ak vas to bavi, ved vy ocividne viete najlepsie kto je troll a kto nie…
@tajomnaprincezna presne tak vymazavam ucet toto je strateny pripad uvedomte sa vy toxicke zenske chodte sa starat o svoje deti
@tajomnaprincezna sa s niekým hádam ? Nemyslím si
Napísala som svoj názor. Buď ste jedna a tá istá osoba alebo ste dve, a dohodli ste sa .
Debilov tu však z ľudí robiť nebudete, admin to zistí
@tajomnaprincezna a vsetky tri teraz vzniknute nicky sa mate medzi priatelmi, jaaaj dievcata, Ipcka to isti.
Viete že Ip adresu vie admin zistiť že ?
@tajomnaprincezna presne tak vymazavam ucet toto je strateny pripad uvedomte sa vy toxicke zenske chodte sa starat o svoje deti
@cicimicaanonymna no logicky vymazavas ucet, lebo viac uctov mat nemozes. Cize vyber si jeden moja.
@tajomnaprincezna sa s niekým hádam ? Nemyslím si
Napísala som svoj názor. Buď ste jedna a tá istá osoba alebo ste dve, a dohodli ste sa .
Debilov tu však z ľudí robiť nebudete, admin to zistí
@maca1984 rozplacem sa asi
@cicimicaanonymna tak čaú, puska 😆😘
@maca1984 rozplacem sa asi
@cicimicaanonymna verím tomu.
Lebo si prišla niekde, a natrafila na ľudí čo majú IQ väčšie ako kaktus
@cicimicaanonymna verím tomu.
Lebo si prišla niekde, a natrafila na ľudí čo majú IQ väčšie ako kaktus
@maca1984 o tom by som sa vedela hádať ale dobre dámy my 3 kamky radšej sa poberieme ale vtipne ze 40+ ženy nemajú nič ine na praci len vypisovať na fóra a hadat sa s ostatnymi. Radšej dajte mužovi niečo do úst určite to viacej ocení ako, že plytvate čas na tejto stránke.
@maca1984 o tom by som sa vedela hádať ale dobre dámy my 3 kamky radšej sa poberieme ale vtipne ze 40+ ženy nemajú nič ine na praci len vypisovať na fóra a hadat sa s ostatnymi. Radšej dajte mužovi niečo do úst určite to viacej ocení ako, že plytvate čas na tejto stránke.
@sisianonymkacmuq tak a predsa si sa rozhodla pridat aj pod tym tretim nickom? Zrusia ti vsetky tri micka.
@sisianonymkacmuq tak a predsa si sa rozhodla pridat aj pod tym tretim nickom? Zrusia ti vsetky tri micka.
@billy_jean nie sme ta ista osoba ale sak dobre
@billy_jean nie sme ta ista osoba ale sak dobre
@sisianonymkacmuq ale aspon si sa mohla vyhrat trosku s tym nickom, lebo toto je copy/paste.
@sisianonymkacmuq ale aspon si sa mohla vyhrat trosku s tym nickom, lebo toto je copy/paste.
@billy_jean a naco billy jean tiez nieje bohvie co dobre odchadzam damy bavte sa dalej.
@billy_jean a naco billy jean tiez nieje bohvie co dobre odchadzam damy bavte sa dalej.
@sisianonymkacmuq najdi dva rodzely: @cicimicaanonymna, cize priznavas, ze si ta ista osoba :D

@tajomnaprincezna ďakujem, toto mi dnes chýbalo k nedeľnému štastiu 😆
@maca1984 este 3krat odpis, nejak ta nasrala tato tema🤨