icon

Podvádzam svojho priateľa

cicimicaanonymna
5. okt 2025

podvadzam mojho priatela, ale len preto ze mi nedava dostatok pozornosti. co mam robit? som na vine ja?

tajomnaprincezna
5. okt 2025
@maca1984

@tajomnaprincezna ďakujem, toto mi dnes chýbalo k nedeľnému štastiu 😆

@maca1984 este 3krat odpis, nejak ta nasrala tato tema🤨

martinkatinka
5. okt 2025

A co take od neho vyzadujes, aby si bola stastna?

guudy
Autor odpoveď zmazal
cicimicaanonymna
autor
5. okt 2025
@martinkatinka

A co take od neho vyzadujes, aby si bola stastna?

@martinkatinka pozornost, naznak lasky ale jedno mi nedava takto fungujeme uz par mesiacov konfrontovala som ho s tym a stale nic

billy_jean
5. okt 2025
@guudy
Odpoveď bola zmazaná

@guudy to je všetko jedna a tá istá osoba,

guudy
5. okt 2025
@billy_jean

@billy_jean hej, vidim, preto som vymazala koment, aby som nekrmila trola 🙂

cicimicaanonymna
autor
5. okt 2025

@cicimicaanonymna posledny krat sa vyjadrim prisla som sem hladat pomoc a namiesto toho ma tu nahlasujete, kamaratka mi odpovedala lebo vedela ze to sem idem napisat. dakujem tym co to myslia vazne… ostatny hanbite sa.

maca1984
5. okt 2025
@tajomnaprincezna

@maca1984 este 3krat odpis, nejak ta nasrala tato tema🤨

@tajomnaprincezna nenasrala , pobavím sa keď vás pomažú adminky 🤣 cmuký 😘

tajomnaprincezna
5. okt 2025
@billy_jean

@billy_jean pani si pytala len radu a hned na ni zautocila skupina mamiciek len za to, ze ma novy ucet🤦‍♀️🤦‍♀️ som nevedela ze na to, aby ta ludia brali vazne musis byt clenom roky rokuce

billy_jean
5. okt 2025
@tajomnaprincezna

@billy_jean pani si pytala len radu a hned na ni zautocila skupina mamiciek len za to, ze ma novy ucet🤦‍♀️🤦‍♀️ som nevedela ze na to, aby ta ludia brali vazne musis byt clenom roky rokuce

@tajomnaprincezna vy mate vsetky tri novy ucet, a lá Gelnica. Raz Rača. Nemôžeš mať na MK viac účtov, čiže zjavne bloknu všetky.

maca1984
5. okt 2025
@tajomnaprincezna

@tajomnaprincezna prosím ťa, si obe myslíte že tu všetky žereme seno ?

cicimicaanonymna
autor
Autor odpoveď zmazal
domka222
5. okt 2025

Akú chceš pomoc,veď milenec ti už pomáha. Či jeden nestačí?

billy_jean
5. okt 2025
@domka222

Akú chceš pomoc,veď milenec ti už pomáha. Či jeden nestačí?

@domka222 teraz napísala, že si iba robila srandu.

tajomnaprincezna
5. okt 2025
@maca1984

@tajomnaprincezna prosím ťa, si obe myslíte že tu všetky žereme seno ?

@maca1984 nemam slov fakt, vedela som, ze konik je toxicke miesto, ale ze zena, ktora si vypyta radu bude hned atakovana som naozaj necakala🤦‍♀️🤦‍♀️ hadajte sa tu dalej ak vas to bavi, ved vy ocividne viete najlepsie kto je troll a kto nie…

cicimicaanonymna
autor
5. okt 2025
@billy_jean

@domka222 teraz napísala, že si iba robila srandu.

@billy_jean fakt musite robit spoilery

cicimicaanonymna
autor
5. okt 2025
@tajomnaprincezna

@maca1984 nemam slov fakt, vedela som, ze konik je toxicke miesto, ale ze zena, ktora si vypyta radu bude hned atakovana som naozaj necakala🤦‍♀️🤦‍♀️ hadajte sa tu dalej ak vas to bavi, ved vy ocividne viete najlepsie kto je troll a kto nie…

@tajomnaprincezna presne tak vymazavam ucet toto je strateny pripad uvedomte sa vy toxicke zenske chodte sa starat o svoje deti

maca1984
5. okt 2025
@tajomnaprincezna

@tajomnaprincezna sa s niekým hádam ? Nemyslím si
Napísala som svoj názor. Buď ste jedna a tá istá osoba alebo ste dve, a dohodli ste sa .
Debilov tu však z ľudí robiť nebudete, admin to zistí

billy_jean
5. okt 2025
@tajomnaprincezna

@tajomnaprincezna a vsetky tri teraz vzniknute nicky sa mate medzi priatelmi, jaaaj dievcata, Ipcka to isti.

maca1984
5. okt 2025

Viete že Ip adresu vie admin zistiť že ?

billy_jean
5. okt 2025
@cicimicaanonymna

@tajomnaprincezna presne tak vymazavam ucet toto je strateny pripad uvedomte sa vy toxicke zenske chodte sa starat o svoje deti

@cicimicaanonymna no logicky vymazavas ucet, lebo viac uctov mat nemozes. Cize vyber si jeden moja.

cicimicaanonymna
autor
5. okt 2025
@maca1984

@tajomnaprincezna sa s niekým hádam ? Nemyslím si
Napísala som svoj názor. Buď ste jedna a tá istá osoba alebo ste dve, a dohodli ste sa .
Debilov tu však z ľudí robiť nebudete, admin to zistí

@maca1984 rozplacem sa asi

maca1984
5. okt 2025
@cicimicaanonymna

@cicimicaanonymna tak čaú, puska 😆😘

maca1984
5. okt 2025
@cicimicaanonymna

@maca1984 rozplacem sa asi

@cicimicaanonymna verím tomu.
Lebo si prišla niekde, a natrafila na ľudí čo majú IQ väčšie ako kaktus

sisianonymkacmuq
5. okt 2025
@maca1984

@cicimicaanonymna verím tomu.
Lebo si prišla niekde, a natrafila na ľudí čo majú IQ väčšie ako kaktus

@maca1984 o tom by som sa vedela hádať ale dobre dámy my 3 kamky radšej sa poberieme ale vtipne ze 40+ ženy nemajú nič ine na praci len vypisovať na fóra a hadat sa s ostatnymi. Radšej dajte mužovi niečo do úst určite to viacej ocení ako, že plytvate čas na tejto stránke.

billy_jean
5. okt 2025
@sisianonymkacmuq

@maca1984 o tom by som sa vedela hádať ale dobre dámy my 3 kamky radšej sa poberieme ale vtipne ze 40+ ženy nemajú nič ine na praci len vypisovať na fóra a hadat sa s ostatnymi. Radšej dajte mužovi niečo do úst určite to viacej ocení ako, že plytvate čas na tejto stránke.

@sisianonymkacmuq tak a predsa si sa rozhodla pridat aj pod tym tretim nickom? Zrusia ti vsetky tri micka.

sisianonymkacmuq
5. okt 2025
@billy_jean

@sisianonymkacmuq tak a predsa si sa rozhodla pridat aj pod tym tretim nickom? Zrusia ti vsetky tri micka.

@billy_jean nie sme ta ista osoba ale sak dobre

billy_jean
5. okt 2025
@sisianonymkacmuq

@billy_jean nie sme ta ista osoba ale sak dobre

@sisianonymkacmuq ale aspon si sa mohla vyhrat trosku s tym nickom, lebo toto je copy/paste.

sisianonymkacmuq
5. okt 2025
@billy_jean

@sisianonymkacmuq ale aspon si sa mohla vyhrat trosku s tym nickom, lebo toto je copy/paste.

@billy_jean a naco billy jean tiez nieje bohvie co dobre odchadzam damy bavte sa dalej.

billy_jean
5. okt 2025
@sisianonymkacmuq

@billy_jean a naco billy jean tiez nieje bohvie co dobre odchadzam damy bavte sa dalej.

@sisianonymkacmuq najdi dva rodzely: @cicimicaanonymna, cize priznavas, ze si ta ista osoba :D