icon

Podvádzam svojho priateľa

cicimicaanonymna
5. okt 2025

podvadzam mojho priatela, ale len preto ze mi nedava dostatok pozornosti. co mam robit? som na vine ja?

Strana
z3
sisianonymkacmuq
5. okt 2025
@billy_jean

@sisianonymkacmuq najdi dva rodzely: @cicimicaanonymna, cize priznavas, ze si ta ista osoba :D

@billy_jean nejdem sa hadat ale nn niesom sme iny osoby verte ci neverte uzatvaram to tu a odhlasujem sa papa je tu velmi toxicka komunita

billy_jean
5. okt 2025
@sisianonymkacmuq

@billy_jean nejdem sa hadat ale nn niesom sme iny osoby verte ci neverte uzatvaram to tu a odhlasujem sa papa je tu velmi toxicka komunita

@sisianonymkacmuq tak uz si dva profily odhlasila a teraz treti, ale no... dobehla ta karma?

viestta
5. okt 2025

a nadhery zmizli ako para nad hrncom

billy_jean
5. okt 2025
@viestta

a nadhery zmizli ako para nad hrncom

@viestta tento posledny si nechala. Predpokladam, ze dostala spravu z MK, ze moze mat iba jeden nick a ma ostatne zrusit.

maca1984
5. okt 2025
@sisianonymkacmuq

@maca1984 o tom by som sa vedela hádať ale dobre dámy my 3 kamky radšej sa poberieme ale vtipne ze 40+ ženy nemajú nič ine na praci len vypisovať na fóra a hadat sa s ostatnymi. Radšej dajte mužovi niečo do úst určite to viacej ocení ako, že plytvate čas na tejto stránke.

@sisianonymkacmuq tak sa poberte dobrovoľne, nahlásené ste všetky 3
K tej 40 tke neviem kde si prišla, vieš že číslo v nicku nemusí odzrkadlovať vek, že ?

maca1984
5. okt 2025

Tak koľko ich zmizlo ? 😁

billy_jean
5. okt 2025
@maca1984

Tak koľko ich zmizlo ? 😁

@maca1984 dve zmizli a táto tretia zatial zostala.

vladuska20
5. okt 2025
@cicimicaanonymna

@maca1984 a za co? za to ze som sa spytala? neviem ako to tu chodi a chcela som pomoct fakt vyspele od vas

@cicimicaanonymna ved sa rozid s priatelom a uzivaj si s tym 2hym.Ale pozor karma je zdarma.Raz sa tak zamilujes,az po usi a toto ti urobi prave ten koho budes milovat.Ani jedneho nemilujes.

dvoncb
5. okt 2025

A načo to tu píšeš ,užívaj si , určite nie ste k sebe sudeny

billy_jean
5. okt 2025
@dvoncb

A načo to tu píšeš ,užívaj si , určite nie ste k sebe sudeny

@dvoncb ale všimla si si,. že nick je zrušený, že?

anonym_be75b0
6. okt 2025

@cicimicaanonymna to je nechutne 😭

Strana
z3