Podvádzam svojho priateľa
podvadzam mojho priatela, ale len preto ze mi nedava dostatok pozornosti. co mam robit? som na vine ja?
@billy_jean nejdem sa hadat ale nn niesom sme iny osoby verte ci neverte uzatvaram to tu a odhlasujem sa papa je tu velmi toxicka komunita
@sisianonymkacmuq tak uz si dva profily odhlasila a teraz treti, ale no... dobehla ta karma?
a nadhery zmizli ako para nad hrncom
a nadhery zmizli ako para nad hrncom
@viestta tento posledny si nechala. Predpokladam, ze dostala spravu z MK, ze moze mat iba jeden nick a ma ostatne zrusit.
@maca1984 o tom by som sa vedela hádať ale dobre dámy my 3 kamky radšej sa poberieme ale vtipne ze 40+ ženy nemajú nič ine na praci len vypisovať na fóra a hadat sa s ostatnymi. Radšej dajte mužovi niečo do úst určite to viacej ocení ako, že plytvate čas na tejto stránke.
@sisianonymkacmuq tak sa poberte dobrovoľne, nahlásené ste všetky 3
K tej 40 tke neviem kde si prišla, vieš že číslo v nicku nemusí odzrkadlovať vek, že ?
Tak koľko ich zmizlo ? 😁
Tak koľko ich zmizlo ? 😁
@maca1984 dve zmizli a táto tretia zatial zostala.
@maca1984 a za co? za to ze som sa spytala? neviem ako to tu chodi a chcela som pomoct fakt vyspele od vas
@cicimicaanonymna ved sa rozid s priatelom a uzivaj si s tym 2hym.Ale pozor karma je zdarma.Raz sa tak zamilujes,az po usi a toto ti urobi prave ten koho budes milovat.Ani jedneho nemilujes.
A načo to tu píšeš ,užívaj si , určite nie ste k sebe sudeny
A načo to tu píšeš ,užívaj si , určite nie ste k sebe sudeny
@dvoncb ale všimla si si,. že nick je zrušený, že?
@cicimicaanonymna to je nechutne 😭

@sisianonymkacmuq najdi dva rodzely: @cicimicaanonymna, cize priznavas, ze si ta ista osoba :D
@billy_jean nejdem sa hadat ale nn niesom sme iny osoby verte ci neverte uzatvaram to tu a odhlasujem sa papa je tu velmi toxicka komunita