Podvádzanie a rozvod
Ahojte, asi 2,5 roka som podvádzala manžela s kolegom, jednalo sa o občasné stretnutia 1-2x do mesiaca za účelom sexu a porozprávania sa a obaja sme to chceli cca o mesiac z rôznych príčin ukončiť. Manžel ma však pred pár dňami načapal s kolegom ako sa na ulici objímame a bozkávame a nafotil si nás. On tvrdí, že to bolo náhodou, ja si myslím, že mal tušenie, ale to je úplne jedno.
Ja som sa manželovi so všetkým priznala, povedala som mu úplnú pravdu, ospravedlnila som sa mu a že to okamžite ukončím. No on chce rozvod, ja rozvod nechcem, je mi to celé ľúto, manžela potrebujem a chcem aby mi dal druhú šancu.
Moja otázka znie, že či nás súd rozvedie v takomto prípade, teda že manžel podá návrh a chce sa rozviesť, lebo som ho podvádzala, čo priznávam, ale ja sa rozviesť vyslovene nechcem a chcem, aby naše manželsvo pokračovalo a chcem manželovi dokázať, že nie som taká "sviňa" a už to nikdy v živote neurobím. Ďakujem.
@tosomja A Tvoj bývalý manžel, korého si podvádzala, tiež súhlasil s rozvodom alebo nie? AKo ste to mali prosím?
Tak tomu sa hovorí smola 🤷 Mesiac predtým, ako ste to chceli ukončiť, sa to prevalilo. Neostáva ti nič iné, len znášať následky. A nový začiatok budeš mať určite...
Slzy ani plac nepomozu. Rozvedu vas. Za co ine si myslis ze by mal sud rozvadzat manzelstva,ked nie za neveru? K comu potom sluzi take manzelstvo? K vychove deti? Asi tazko..
Suhlasim s manželom.
“ Podvádzanie z mojej strany bolo vyústením ochladnutia nášho vzťahu. No po prevalení tejto aféry mám pocit, že ešte máme šancu, že ho potrebujem a možno som schopná si nájsť k nemu cestu,”
Tak teraz neviem. Prosis ho o sancu, alebo ty jemu davas sancu? Lebo to skor znie, ze z obavy pred buducnostou si ochotna sa teda teraz obetovat.
Co teda neznie ako vhodny zaklad na obnovu vztahu.
Tak milujes ho, ci sa len bojis, co s tebou teraz bude? Na toto si odpovedz.
Ak to druhe, nezachranis nic. Cokolvek budes robit, bude to tym podfarbene. A bude to citit.
Autorka, prepáč, ale čo máš ty vôbec za zmýšľanie?! Že ty by si možno bola schopná nájsť si k nemu cestu? Tu ale nejde o to, či TY budeš schopná, či ochotná, si k nemu nájsť cestu. ON už si k tebe cestu nájsť nechce. Čo nechápeš, ako si ho zradila a ublížila mu?
Tak narovinu ti to napíšem. Si sebecka, myslíš len na seba. Pri každej jednej hádke ti to bude vyhadzovať na oči, posielať ťa za ním, ukazovať na dvere, a začne si dovoľovať, bude ti to vracať. Budeš trpieť a čo ty, ty si to zaslúžiš, ale jeho to bude zabíjať. A deti to budú všetko vnímať. A nakoniec odídeš sama a dáš to všetko jemu za vinu, že on sa k tebe správal zle. Tak ty si si užila, a teraz nechaj na neho rozhodnutie, má právo rozhodovať o svojom živote, šťastí.
2,5 roka podvadzat a ze nie si svina?🙈🙈
Dnes sú tu top témy. Predpokladám že byt je jeho. Aby si ešte mala kam ísť.
Ved si svina, ako by si chcela dokazat opak? 2,5r nevery nevratis spat.
A preco ho zrazu potrebujes, lebo financie a nemas kam ist? Inak kolega rakto prostihol zenu , rozvuedli ich a este aj deti mu ostali.
Tak niekto ma mat pochopenie pre teba…ze ta hanba nefacka…a kde mas ty pochopenie pre muza? Dufam ze Vas sud rozvedie rychlostou blesku. Taku mrchu (teba)si tvoj muz nezasluzi mat za zenu.
No dobre, dajme tomu že je to reálna téma, aj tak mám dnes na práci 💩.
Zistila si, že bez manžela nemôžeš byt, lebo zarába vela a ty by si prišla o €, lebo ten tvoj bujak ma síce vtáka zo zlata, ale tým jeho výhody končia?
Ja by som po nevere už s partnerom nedokázala žiť. Neviem si to predstaviť. Stále by som ho upodozrievala a vyhadzovala mu to na oči. Pristúp na rozvod. Teraz je už neskoro si uvedomovať, že máte 3 deti. Na to si mala myslieť skôr.
@miamaria no zvyčajne zverejnenie, výživné a samotný rozvod zvykol byť na jednom (prvom) pojednávaní, pokiaľ sa nerobí dráma prípadne sa dohodnú (tam, či vopred) a áno, BSM logicky neskôr, to je už iná záležitosť ( a nemusí byť riešená súdne).
Si pozerala cez týždeň film “Neverná”?
Rozvod ako taký by ma na tvojom mieste netrápil, ale to obrovske sklamanie a hnus co si vo svojom manzelovi zanechala.... uz navzdy prenho budes *****. Ochladenie vztahu sa neriesi v cudzej posteli, ale vo vlastnej. Uz sa len ako tak vediet dohodnut aby to co najmenej zasiahlo deti... bez hadok.
Iba JA, JA nechcem, potrebujem...strašne si nezodpovedná a zahladena do seba.Otoc to naopak, že by Ti bol muž toľko neverný...ako ja chápem, že sa človek môže posmyknut, ale 2,5 r
to je dlhý vzťah
Ak téma nie je vymyslená, tak nechápem, prečo ste si s kolegom nedali lepší pozor, matka troch detí a objíma a bozkava sa na ulici ako taká pubertiacka. Silno pochybujem o tom, že ste to o mesiac chceli obaja ukončiť.
Načo muža vôbec potrebuješ? Evidentne si v ňom žiarlivost nevzbudila, žeby o teba chcel bojovat, bola si nespokojna vo vzťahu, teraz ta každy oznaci za špinu, do konca života si sypat popol na hlavu, muž chce rozvod-ty stale po ňom tuźiš - cele zle.
Milovala si ho viac ako on teba a s tym sa treba zmierit. ..nezaleži mu na tebe z nejakeho dôvodu, možno má sám inu..treba zistiť
@karolinakr milovala ho viac ako on ju? A dokazovala mu to v inom náručí?...toto je celé zle. 😃
Autorka: a prečo vlastne nepristupiš na rozvod a nejdeš k novému? Keď to s tebou ťahal dva roky, teraz si pre neho voľná. Nebude v tom háčik, že zdupkal aj on? 🤔
Manžel by ti mal dať šancu, ak ste schopní komunikovať, treba sa poriadne porozprávať. Za tvoju neveru je totiž zodpovedný aj on. Dúfam,že dojážete fungovať bez rozvodu a aspoň kvôli deťom v spoločnej domácnosti aj ďalej.
Tie invektívy na tomto konskom fóre si nevšímaj. Tu sa pochopenia nedočkáš.
@tosomja Tiez si myslim, ze milenec bol zadany/zenaty, tak vlastne nema odist kam a s kym a strach zo samoty bol vlastne dovodom nevery. Vo vztahu spokojna nebola, ale bala sa z manzelstva odist, tak to riesila takto. Teraz sa uspokoji aj s manzelom, len aby sama nebola. Ak by vztah s milencom bol perspektivny, zabudla by na vsetky tie kecy o zachrane rodiny a pod.
@zuzanockamt Ako je zodpovedny za neveru druhy partner???? To mi prosim vysvetli. Ano, ak nefunguje vztah, mozu za to obaja. Ale to sa da riesit u odbornika, rozvodom. Ale nevera? Srandujes?
@dadis Vždy sú za neveru zodpovední obaja, keďže nevera je dôsledok nefunkčnosti vzťahu.
@zuzanockamt Nefunkcny vztah sa riesi alebo ukoncuje. Nevera je nieco uplne ine

Rozvod je len papier. Aj keď vás súd nerozvedie (čo pochybujem) muža predsa nemôžeš priviazať na reťaz ku sebe. A podla.mna, jeho si uz stratila. Aj keď si myslím, že toto je vymyslené