Podviedla som priateľa
Ahojte dievčatá, viem že ma odsúdite a budem za poslednú .... ale musím to zo seba dať von a reálne to nemôžem nikomu povedať. Mám priateľa sme spolu krátko ale neskutočne ma ľúbi. Lenže včera som to celé pokašlala. Boli sme u priateľa mojej kamarátky, pili sme, grilovali, kecali. Ja som zbehla do domu lebo mi trebalo veľmi cikať a priateľ mojej kamaratky vbehol za mnou, začal ma chytať, bozkávať hovorím mu ze ja mam priateľa a ty taktiež lenze on to ako keby nepočul. Ja ani neviem ako ale zrazu som sedela na ňom, bozkavali sme sa, a zrazu bol vo mne, obaja sme boli ako zmyslov zbavený. Vypili sme toho viac nez dosť a toto je výsledok. Po tom všetkom sme sa začali rozprávať úplne o všetkom ako keby sme boli my spolu, o vzťahoch, rodine, práci, o jej čaji. Potom som ho poslala do postele a ja som ostala ako bez duše. Dohodli sme sa že to nikomu nepovieme ale ja sama viem že to raz vyjde von. Nechcem prísť ani o priatela a ani o najlepšiu kamarátku. Je mi zo seba zle, stale to mam pred očami a nemôžem to absolutne nikomu povedať ona bola jediná osoba ktorej som mohlapovedať všetko..... neverím mu a keď sa on prizná ja prídem o všetko
Tak obaja ste riadni ***. Ty ideš cikať, on si len tak vpali za tebou, tvoja obrana je len to, ze mu povies, že ste zadaní... A idete na vec..
Inak ako je možné, že "len tak odrazu bol v tebe y? To si bola taka spita, že si nevedela, čo robíš? Alebo si stala tam dole bez? Ci ako? Lebo. Neviem si predstaviť, ako sa dá s niekym vyspať, ak to teda nechcem a on nie je skutočne násilný (ale to asi nebol, podľa toho, ako píšeš, čiže dobrovoľne si s ním spala)
A ešte ta reakcia potom, že kľudne sa bavíte o všetkom a on si ide potom pospať...
Sorry,ake mne pripadate riadne divni obaja (keď si odmyslím charakter)
@adriana3845 no ved tak sa snim daj dokopy a tvoj praietel sa mozno da s kmaratkou😉
@adriana3845 tak sa clovek nedokaze ozrat, aby toto dokazal spravit, tak sa nevyhovaraj na alkohol, lutujem kazdeho kto sa s tebou pozna.
Zapletka ako z telenovely (az prilis nerealna)
@simona20201309 ano jasne 🙂 nemam dovod si vymyslat moj zivot je jedno velke hovno, nie som kurva co sa dziga s hocikym. Mala som svojho ex, terajsieho a tento omyl. Viem ze som urobila extremnu hlupost.
@jaskolka no my sme sa kupali v bazene, cela som smrdela po chlore tak som sa isla osprchovat. Chcela som zamknut dvere lenze tam neboli kluce a on bez opytania doliezol za mnou. Ja viem ze som sa mohla branit ale to by bolo este horsie. Aj tak by si zobral to co chce, chodili sme pred par rokmi vonka a viem ze to nema v hlave usporiadane ako normalny clovek.
@zmrzlinka2021 nie nie som zvyknutá len ako som písala aj tak by si zobral to co chcel. Realne nikto by ma nepocul dole boli zapnuté repraky a on mal kupelnu z druhej strany domu.
@adriana3845 Keby si bola normalna, okamzite ides na policiu... a nahlasit znasilnenie.
Co to nespravis teraz?
Darmo tu vypisujes. Velmi prajem tvojmu priatelovi a tiez tvojej kamaratke, aby im bolo zjavene, co ste obaja zac....
@adriana3845 trápna fake vymyslená rozprávka...
@adriana3845 dievča, ty ani sama nevieš, vo vlastne píšeš.. A znie to hlavne ako hlupucka výhovorka.
Na začiatku tu strašne bolo treba cikať, tak si utekala na WC. Tetaz už si smrdela po chlóre, tak si sa musela aj osprchovať.
Opisujes, že si na ňom sedela a bozkávali ste sa. Čiže asi to nerobil extra proti tvojej vôli.
Nebránila si sa(hoci tak hroooozne si to nechcela) lebo by to bolo ešte horšie 🙈🙈. To komu ideš nahovoriť?
Keby ti to taj veľmi vadilo, tak na ňom nesedís, nebozksvas ho a potom s ním nevykecavas akoby sa nechumelilo. Len sa snažíš nájsť "ospravedlnenie" pre svoje chovanie.
Skrátka a dobre, si ku***a a ten chlapík ku***nik. Nič viac, nič menej. Daj si jednu poriadnu facku, tej kamarátke (aj máš trochu úcty) už zmizni zo života a nabudúce drz nohy viac spolu.
@adriana3845 aha, tak zrazu to bolo znásilnenie, jasne. Mňa by zaujímalo co za individua si vymýšľate tieto príbehy a co z toho máte???? Nuda? Sranda z odpovedí? Cítiš sa osamelá a nevyrozpravana? Chceš si s niekym pokecat? Skus ipecko. Možno ti pomôžu.
No dobre autorka....a teraz si zopakujem istý detail, ktorý ti unikol...resp. je ich tam viac...ale tento zaujal mňa...Písala si, že ON ich vymkol (pravdepodobne ľudí, čo boli v dome) a teraz píšeš, že si sa chcela zamknúť a nebol tam kľúč na kúpelni 😂😂😂 To sa bežne na návšteve sprchuješ? 😂
UŽ KEĎ SI VYMÝŠĽAŠ PRÍBEH, TAK PO SEBE ČÍTAJ, NECH TO MÁ HLAVU AJ PÄTU!!!
@adriana3845 to je chore. Ludia bez moralnych zasad a hodnot. Uz to, ze ste sa chceli je zle, nehovoriac o tom, ze ste dopustili to, co sa stalo. Ten muz je sviniar a ty bezcharakterna chudera.
@tanyag udialo sa toho viac najprv sme sa kupali v bazene ano zistila som ze mi treba cikat tak som vbehla do domu a ked som uz bola dnuka tak som sa aj osprchovala, hej je to divne ze som sa sprchovala u niekoho ineho lebo to normalni ludia nerobia ale bola som opita a v tom momente mi je jedno ci sa sprchujem doma alebo niekde inde. V dome nikto nebol tak nemala som dovod preco sa neosprchovat. V kupelni kde bola aj toaleta bola aj sprcha. Ako som dopisala chcela som zavriet dvere ale tam neboli kluce a potom on prisiel za mnou zo slovami ze zamkol dole dvere, a ze sa nedostanu do domu. Jasne mohla som sa branit mate vsetky pravdu ale ked mate oproti vymakaneho chlapa myslite si ze mate nejaku sancu nieco urobit? Absolutne nie. Nehovorim ze ma znasilnil, lebo to by bol este horsi pripad ....trauma do konca zivota, a rozne gynokologicke problemy. Nejdem sa tu obhajobat lebo toto spravanie je neospravedlnujuce. Nepisla som tu oreto aby som si vypocula ze som kurva, ani nechcem aby ste ma lutovali. Ja som len hladala zeny ktorym sa take nieco podobne stalo a ako sa s tym vysporiadali. Nic viec nic menej svedomie ma kuse, radsej spim len aby som nebola hore a nemyslela na to. Zabija ma to extremne sa hanbim za toto lebo ja nie som taka. Absolutne pred pol rokom som zila ako obycajna zena, robota, konicky, rodina, priatel s ktorym som bola 3 roky a medzi nami nebolo nic, ani raz som sa s nim nevyspala lebo som to nepovazovala za potrebne. Ja jednoducho nie som tym cim som sa prezentovala pred par dnami.
@adriana3845 3 roky si bola s niekým vo vzťahu a nespala si s ním, lebo si to nepovažovala za potrebné? 😁 a ani on to nepovažoval za potrebné? Ináč...v úvodnom príspevku si napísala, že ste sa začali vášnivo bozkávať atď. takže nevrav, že si sa nemohla brániť, lebo oproti tebe stál svalnatý muž, ty si to chcela rovnako ako on...teda ak to je pravda...ja som ťa k****u nenazvala, ja sa na tomto zabávam, lebo si si to mohla vymyslieť trocha lepšie...už kebyže to vymyslím ja, tak sa držím úvodného príspevku, že som to chcela, nevyhovárala by som sa na alkohol...nevyhovárala by som sa na to, že som sa nemohla brániť atď.
@adriana3845 ak vôbec máš kamošku aspoň trošku rada,tak jej povedz s akým debilom chodí aj napriek tomu, že bude vášmu kamarátstvu určite koniec ... A verím že sa ti uľaví lebo ťa to bude zozierat a neviem ako si predstavuješ vaše budúce stretnutia, kedy to budeš mať stále pred očami 🤔 a samozrejme je vhodné aj tvojmu priateľovi povedať pravdu, asi si nezaslúži žiť v klamstve
@ria_s nezasluzi ja viem :(( ani on ani moja kamaratka, aj keby som sa priznala dobre mne by sa ulavilo ale im by som ublížila a prisla o oboch
@tanyag nepovazovala, ja neviem preco som to urobila absolutne okej v tej chvili mi to prislo ako vasnive bozkavanie pisala som to den po tom ako sa to stalo ale teraz z odstupom casu po tom vsetkom premyslani ..... on sa ani nepytal proste zacal uz mi bolo divne ked mi daval plavky ze tam bol pri mne a svojej priatelke povedal ze mi pomahal sa obliect akoze normalny chlap by tam neostal, ja som trvala na tom aby odišiel ale on nič. Zaviazal mi vrchny diel a isli sme dole do bazena, vtedy sa este neudialo nic, ziadne dotyky, ziadne bozkavanie absolutne nic. Zacalo to ked ma zobral z bazena. Neboli tam schody a ja som uz bola dostatocne opita na to aby som sa vytiahla vonka. Skocil naspat chytil ma pritiskol k sebe a odrazil sa mna mal v naruci alebo skor moja rit bola v jeho rukach a aby nebolo malo toto vsetko vsetci videli.
@adriana3845 "dopišala si"? Ty čo máš 2 roky že sa vyjadrujes že si dopišala? Kristova noho 🙉
@adriana3845 Pozri, ak si podviedla toho, čo mal pred tebou 120zien, tak to nerieš. Ani keby si ho podviedla každý víkend, tak ho nedobehnes....
Inak, verím ze sa také prípady stávajú, aj sa stávali. 80r babička mi rozprávala, ako jej sestra nachytala svojho ženícha počas ich svadby v miestnosti na koláče, ako prášil jej sestru.... a to bolo pred cca 60rokmi.
Takže áno, možné je všetko. Ale !
Normalna žena ČUŠI jak kol v plote a nebude sa pýtať na názor na verejnom fóre. Modlila by sa, aby sa to nikto nedozvedel a aby sa to nikdy nedostalo k jej kamoške.
Tak preto si myslím, že je táto téma je vymyslená, alebo autorka nekompletna. Nie kvôli tomu, že urobila kravinu v opitosti, akej sa dopusti aj mnoho iných ludi...ale kvôli tomu, že si o tom príde pokecat na modrý konik☝👍👏👏👏
@adriana3845 mne pripadá, že splietas úplne dve na tri,nemá to hlavu ani pätu, čo píšeš.
tetaz dávaš celkom inú verziu, ako na začiatku, tetaz už aj v bazéne, či predtým ta obchytkaval a zavazoval plavky (a to ti nebolo vôbec divne akože?)a ty si bola taka spita, že si nevládala ani sa vytiahnuť z bazéna, že ťa musel on ťahať... (ale hlavne ze si vládala ísť sa ešte aj sprchovat v cudzom dome)a všetci to už odrazu videli, ako sa on odrazil a má tvoju rit v rukach 🙈🙈🙈
Bud je to úplne vymyslená historka alebo aj proste úplne "mimo" ty... Na začiatku píšeš, že ste aa vášnivo bozkávali, sedela si mu na rukách a tetaz dobre ze nie znásilnil ta, tak to opisujes... Sorry, ale bzd lepšie vymýšľaj, alebo premýšľaj, čo vlastne píšeš... Lebo takto z toho vychádzas stále na rovnako.
@adriana3845 Ja neviem, ale nebojite sa od HPV virusu? 😏 Ved to je brutal nezodpovedne....
Hlavne davaj pozor na aky kolik si sadas, ked len tak zrazu je v tebe 😂🤣

@limoncino 🤣 asi ju dobre zaucil a zapáčilo sa jej to