icon

Pokazila som rande

28. feb 2026

Ahojte. Budem rada, ak sa tu niekto vyjadrí k nasledovnej situácii:
Šla som na rande s jedným mužom (nie prvé) a vzala som naň aj jednu známu. Asi som si chcela otestovať jeho hranice, ich interakciu, možno samu seba, neviem... Od začiatku si oni dvaja sadli a debatovali, akoby som tam nebola. Po dvoch hodinách nudy som zavolala jednému kamarátovi, aby sa k nám pripojil. Prišiel a konečne sa harmonicky rozprúdila debata všetkými smermi.
Celý ten večer ma môj objekt záujmu ignoroval a prehodil so mnou dokopy pár viet a necítila som sa s ním vôbec príjemne. Mala som navyše pocit, akoby ma chcel vytrestať za to, že sme nemali stretnutie len my dvaja. Keď som si to chcela s ním vysvetliť, lebo sme na okamih ostali spolu sami, tak dával vyhýbavé odpovede a tváril sa, že je všetko v poriadku. Večer ubiehal ďalej, akoby sa nič nestalo a nakoniec ma odviezol domov môj kamarát a v rande s pánom pokračovala dotyčná známa.
Pokazila som to, alebo robím zbytočnú drámu? Ako sa mám zachovať pri najbližšom stretnutí? Má význam venovať tomu čas, energiu, alebo kašlať na to?

autor
28. feb 2026
@muchotrafka298

Toto je jak telenovela. Na rande sa ziadny dalsi clovek neberie. Na co? Mas ponaucenie, teraz si mozes tak hlavu tlct o stenu nad vlastnou hlupostou. Tak ho zaujala viac ako ty, normalne sa take veci deju. Co s tym chces robit? Akoze ist za nou a povedat jej ze je zla zena, lebo ty si ho chcela? Sa ti vysmeje a on Ta zablokuje vsade kde sa bude dat.
Mne sa raz stalo, ze ma kamaratka zavolala na urcitu sportovu aktivitu s tym, ze potom si pojdeme sadnut a ze ci moze ist aj jej kamos. Hovorim sak dobre, nie je problem. Teda to nebol jej kamos, ale napadnik, ktoreho sa ona chcela zbavit. Cele to bola jedna katastrofa, ze on na nu pozeral ako na svaty obrazok, mna pozdravil zo slusnosti a ja som tam potom cely cas sedela jak trubka. On to nevedel, ze ona mi ho dohadzuje. Ani nemal zaujem a ja tiez nie. Ale ona bola z toho dost nestastna, ze ved sme sa mali bavit. Tak som jej povedala, ze ona ked ho nechce, nech mu to povie sama.

@muchotrafka298 posledné, čo by som urobila by bolo vtieranie sa niekomu, a už vôbec nie nejakému chlapovi. Nie som na to odkázaná.

anonym_12dfa6
28. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_2a8a3a ty si vymyslene...

@anonym_autor chcela si testovať, tak máš. Keď máš gule a sebadôveru na takéto testiky, tak maj sebadôveru aj prijať následky svojho ozaj debilneho správania.

anonym_adc448
28. feb 2026
@anonym_autor

@muchotrafka298 posledné, čo by som urobila by bolo vtieranie sa niekomu, a už vôbec nie nejakému chlapovi. Nie som na to odkázaná.

@anonym_autor ale si odkázaná na testovanie, či si jedna z možností, pomooooc

viestta
28. feb 2026
@anonym_autor

@viestta
@alickapusinka aby som sa dozvedela, či som bola jedna z možností?

@anonym_autor a uz to vies?

anonym_8c4ff7
28. feb 2026
@anonym_autor

@viestta

@anonym_autor no veď si sa dozvedela. Test splnil svoj účel, alebo nie? Teba keby takto frajer testoval, bolo by to pre teba v pohode?

viestta
28. feb 2026

@anonym_autor ozaj, tak by ma zaujimalo, kto zo svetkych styroch zucastnenych ten vecer pokazil. Uz si to vyhodnotila?

autor
28. feb 2026
@viestta

@anonym_autor a uz to vies?

@viestta ty povedz, dávaš tu dobré rady v diskusiách. Bojovať alebo hodiť na to bobek, keď som to už pokašľala?

autor
28. feb 2026
@anonym_8c4ff7

@anonym_autor no veď si sa dozvedela. Test splnil svoj účel, alebo nie? Teba keby takto frajer testoval, bolo by to pre teba v pohode?

@anonym_8c4ff7 nezachytila som, že by som mala frajera

januska12323
28. feb 2026

Aké ďalšie stretnutie? Žiadne už nebude a môžeš si za to sama.

autor
28. feb 2026
@anonym_adc448

@anonym_autor ale si odkázaná na testovanie, či si jedna z možností, pomooooc

@anonym_adc448 testovanie a vtierkovanie sú dve rôzne veci

anonym_12dfa6
28. feb 2026
@anonym_autor

@viestta ty povedz, dávaš tu dobré rady v diskusiách. Bojovať alebo hodiť na to bobek, keď som to už pokašľala?

@anonym_autor neboj sa ten " testovací produkt" sa ti ešte ozve. Bude sa tváriť, že sa nič nedeje. Tiež ťa len testoval. Tamtu druhú už možno otestoval, tak skúsi, čo aj ty prídeš na skúšobnú testovaciu jazdu. 😂

marca12
28. feb 2026

Dobre si otestovala nielen jeho,ale aj dufam,ze uz buvalu kamosku. Toto sa nerobi,aby ti kamoska prebrala chlapa a este s nim aj ostala dalej na rande. Ak sa to skutocne stalo,tak je to velmi smutna dohra tvojho testovania.

anonym_762bca
28. feb 2026

@anonym_autor spekulovala si az si prespekulovala, ak je to realna tema. Aj ked pri dnesnej literarnej tvorbe na koni tomu moc neverim.

viestta
28. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja byt na mieste chlapa, tak na teba kaslem.

kvadrinkaaa
28. feb 2026

Vymyslené ako polovica ostatných príspevkov

anonym_b13db8
28. feb 2026

@anonym_autor .ako by si reagovala ty kebyže si naladená na romantickú večeru vo dvojici a on tam.random dotrepe nejakého kamoša?

anonym_12dfa6
28. feb 2026
@kvadrinkaaa

Vymyslené ako polovica ostatných príspevkov

@kvadrinkaaa nemyslím. Autorka s" testom" nemôže mať viac ako 21 rokov.

bielasovicka
28. feb 2026

A vedela ta kamoška vôbec že máš rande s týmto chlapom, alebo si myslela ze ste len kamoši, že akože idete von sa baviť?
@anonym_autor

anonym_adc448
28. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_adc448 testovanie a vtierkovanie sú dve rôzne veci

@anonym_autor a??? Čo má vtierkovanie spoločné s touto diskusiou? Či si sa predtým akože vtierala? Nerozumiem tvojim myšlienkovým pochodom

motylik2559
28. feb 2026

@anonym_autor Ahoj, takto ked budes testovat kazdeho chlapa hned z takychto zaciatkov, tak ostanes sama🤷‍♀️ To co za blby napad volat kamosku na rande? Bolo by ine, kebyze uz spolu realne ste ako par, zalubení do seba a ze potom ho zoznamis so svojou partiou, prip. on teba s ludmi, ktorych pozna. Ale takto zmyslat co si urobila je najväcsia blbost🤦‍♀️ na co je to dobre takto v zaciatkoch testovat niekoho ci si jedna z moznosti? Si normalna? Nuz ale teda mas co si nechcela, test vysiel ako vysiel, a dokonca vies aku kamosku si drzis pri tele. Co teraz s tym? No uz nic, s kamoskou kamoska neviem ci este po tomto budes a jeho by som viac neriesila, lebo si sa tymto zial v jeho ociach podla mna dobre strapnila Avsak moze nastat situacia, ze on ti to este vrati s tym, ze on testoval teba ci budes ziarlit, ked sa takto bude bavit s tvojou kamoskou, prip. ze ta zavola na rande a tiez ta este nejak otestuje a potom ta posle kade lahsie🤷‍♀️ Ked mas take sebavedomie a ako niesi odkazana atd ako pises, tak by ti neskrsol v hlave ani taky blby napad, ktory si zrealizovala, lebo tym samu seba ponizujes v ociach druhych ludi. Neurob hlupost a radsej sa s nim viac nekontaktuj a ked on bude pisat/volat tebe, tak to uzavri, aby si sa nestrapnila este viac, ak by mal tendenciu ti to vratit,ze ta na stretko zo zaciatku obmäkci sladkymi slovami a potom bum, pojdes domov s dlhym nosom. Neviem kolko mas rokov, ale do tych 20 povedme ak mas, este ako tak sa daju taketo preslapy 🤔 chapat🤔 dajme tomu. Ale ked si zena co ma uz co to za sebou, tak najprv dospej a potom chod na rande bez testovania a spravaj sa ako dospela zena🤷‍♀️ Co na to ine povedat?- asi viac nic.

anonym_b0c427
28. feb 2026

Viac by som na rande nešľa. Ktovie koľko ich má ešte okrem teba.

pribinak
28. feb 2026

Tak test dopadol na výbornú, nový párik na scéne. Možno Tá pozvú na svadbu

Prosím tá, koľko máš rokov? Neverim že máš viac ako 18. Toto ženy ktoré majú reálny záujem o vzťah nerobia

jizanka
28. feb 2026

A s kamarádkou už jsi mluvila ? Došlo jí, že se chovala trošku nevhodně?

anonym_214431
28. feb 2026
@jizanka

A s kamarádkou už jsi mluvila ? Došlo jí, že se chovala trošku nevhodně?

@jizanka kamoska možno ani nevedela, že títo dvaja majú rande. Leno zvyčajne si netahas kamosku na rande

anonym_b51a84
28. feb 2026
@doriiis

No jo. Chcela si byť hrdinka a testovať chlapa a tak si dopadla. 😀Sorry, ale tak ti treba

@doriiis veď ho predsa otestovala, len výsledok ju nepotešil no

anonym_0c7f6c
28. feb 2026

@anonym_autor čo myslíš, čo si mu dala najavo, keď si si na rande zobrala kamošku 🤦

anonym_66ee16
28. feb 2026
@anonym_autor

@viestta

@anonym_autor Tak uz si sa dozvedela. 🙂 Spokojna?
On si pomyslel, to je co za truba, ze medzi dvoch taha dalsieho a vybral si tu normalnejsiu.
Ak sa da oznacit za vybratie, ze sa s nou bavil a ty si sa tam tvarila ako nasrate prasiatko.

doriiis
28. feb 2026
@anonym_b51a84

@doriiis veď ho predsa otestovala, len výsledok ju nepotešil no

@anonym_b51a84 ... Opsie Daisy. Stáva sa.

anonym_b51a84
28. feb 2026

@anonym_autor ty by si sa s ním ešte chcela stretnúť? Jedna vec je, že na rande niekoho dotiahneš. Niečo iné, že on sa nejako správa a nejako sa to vyvinie. To ti nevadilo? Aj ho to mrzelo? On ma o teba ešte vôbec záujem? Pokiaľ sa on sám neozve, alebo sa bude tváriť, že je všetko v poriadku - ukončila by som to.

anonym_757934
28. feb 2026

No čo, si blbaňa, čo si čakala. Máš ponaučenie do budúcna.
Kto druhému jamu kope - sám do nej spadne.