icon

Pokazila som rande

28. feb 2026

Ahojte. Budem rada, ak sa tu niekto vyjadrí k nasledovnej situácii:
Šla som na rande s jedným mužom (nie prvé) a vzala som naň aj jednu známu. Asi som si chcela otestovať jeho hranice, ich interakciu, možno samu seba, neviem... Od začiatku si oni dvaja sadli a debatovali, akoby som tam nebola. Po dvoch hodinách nudy som zavolala jednému kamarátovi, aby sa k nám pripojil. Prišiel a konečne sa harmonicky rozprúdila debata všetkými smermi.
Celý ten večer ma môj objekt záujmu ignoroval a prehodil so mnou dokopy pár viet a necítila som sa s ním vôbec príjemne. Mala som navyše pocit, akoby ma chcel vytrestať za to, že sme nemali stretnutie len my dvaja. Keď som si to chcela s ním vysvetliť, lebo sme na okamih ostali spolu sami, tak dával vyhýbavé odpovede a tváril sa, že je všetko v poriadku. Večer ubiehal ďalej, akoby sa nič nestalo a nakoniec ma odviezol domov môj kamarát a v rande s pánom pokračovala dotyčná známa.
Pokazila som to, alebo robím zbytočnú drámu? Ako sa mám zachovať pri najbližšom stretnutí? Má význam venovať tomu čas, energiu, alebo kašlať na to?

Strana
z3
anonym_652ae2
28. feb 2026

@anonym_autor No stalo sa mi to viackrát... že ma balil kamoškin akože nápadník....

vilma7
28. feb 2026

Tak byt chlapom, teda tym dptycnym tak o teba uz zaujem nemam. Odkedy sa nosia kamaratky na rande?
Ale aspon ti ukazal jeho" zaujem".

mili2016
28. feb 2026

@anonym_autor najbližšie stretnutie už asi nebude...

doriiis
28. feb 2026

Alebo ťa pozvú do trojky, keď si ich už dala dokopy 🤭

anonym_3bb299
28. feb 2026

@anonym_autor si si istá,že na ďalšie rande zavolá teba?..........

anonym_cf8a28
28. feb 2026

@anonym_autor no nechcel ťa vytrestat, kamoška sa mu páčila viac a aj si krásne sadli. Raz na svadbe budú mať preslov ako ti dakuju, že su spolu vďaka tebe. Btw, riadne blbý nápad, to si vzala kamošku bez toho aby si sa s ním dohodla ? Ako by si sa cítila ty, keby doniesol kamoša ? A ďalšia vec, čo máš za kamošku, že s ním zostala ďalej, veď mne by bolo zo seba kokotno, keby som dotyčná... Asi nie ste moc dobre kamošky, či? Aj vieš ako dopadlo ich rande ? Aj bola pusa? Alebo sex? Kontakt si vymenili?

bystrozraky
28. feb 2026

@anonym_autor Ja sa len chcem spýtať, ako inak mohol on pochopiť tvoj čin – zobrať na rande inú kamošku – ako: „Nemám o teba záujem, ale priniesla som ti tu náhradu, ktorej sa budeš páčiť.“

arianna25
1. mar 2026

To máš preto lebo nie si úprimná, ale spekulujes. Na rande choď sama a ty uvidíš či si sadnete s nápadnikom alebo nie. Taká si jak nevyzreta alebo intriganka nehnevaj sa. Ideš ľudí skúšať testovať, a pritom aj ten dotyčný si takto pomysli o tebe svoje....

anonym_bdaeaa
1. mar 2026
@anonym_autor

@muchotrafka298 posledné, čo by som urobila by bolo vtieranie sa niekomu, a už vôbec nie nejakému chlapovi. Nie som na to odkázaná.

@anonym_autor jasne, ze si to pokazila. V zivote som na rande netahala dalsiu osobu. Ine je, ked uz sme spolu naozaj chodili, tak sme obcas sli dvojice. Ale nie na zaciatku, paneboze.
Na tohto typka zabudni, hladaj dalej a hadam si sa poucila.

iwesska
1. mar 2026

No a je dotestovane😂 Daj mu uz radsej pokoj a testuj ineho.

anonym_3740cf
1. mar 2026

Budˇfejk alebo ak nie, tak chlap to pochopil tak, že nemáš záujem, ale dohodila simu kamošku, čo iné?

prasiatko30
1. mar 2026

Mala si na druhe rande dotrepat mamicku a otecka aby otestovali buduceho zata - to je tiez dobra alternativa ako si otestovat chlapa 😂😂😂😂😂😅

anonym_54319a
1. mar 2026

Som jedina, krorej to nepride divne. My sme tiez tak randili s manzelom skoro od zaciatku, ze sme sa stretavali aj s kamaratmi jednej aj druhej strany. Stretavali sme sa kazdy den, kym sme sa k sebe nenastahovali a kedze.sme chceli stretavat aj inych ludi, stretavali sme sa s nimi spolocne. Po asi 3 mesiacoch randenia som bola na jeho firemnej party, kde som uz vacsinu kolegov poznala.

princessivi
2. mar 2026

Podla mna to tiez nie je ziadna tragedia. Aspon si veci urychlila, nestratila zbytocny cas a vdaka tomu zistila, ze dotycny nema problem venovat sa inej zene a tvarit sa akoze tam nie si, co je absolutne disrespectful. No a ta tvoja akoze kamaratka sa tiez ukazala. Ja by som sa vykaslala aj na neho a aj na nu. Normalny chlap sa takto nesprava a kamaratka tiez nie. Pravy gentleman by ta nikdy nenechal citit sa ako 5 koleso u voza.

Strana
z3