Pokračovanie manželstva - ako urobiť hrubú čiaru
ahojte, zakladam tuto temu anonymne, i ked ma tu mozno niekto spozna. Mam 30, som s manzelom vo vztahu od strednej skoly, sme bezdetni. Donedavna sme mali fajn vztah, potom som prisla na to, ze si zije este jeden paralelny virtualny zivot. Mal vela znamosti, vymienal si fotky a videa, financne tymto cudzim zenam prispieval. Prisla som na to az po 3+ rokoch (tohto roku na jar), po par mesiacoch podozrenia, ze sa nieco deje (nespehujem ho). Chcela som sa bezhlavo rozvadzat, postupne som vychladla, mali sme dlhe rozhovory. Vyjadril sa, ze sam od seba v tajnosti nemal nikdy silu to ukoncit, teraz zije niekolko mesiacov bez takychto aktivit, snazi sa. Dostala som pristup na jeho bankovy ucet, mozem ho kontrolovat. Samozrejme, ze klesol neskutocne v mojich ociach. Chce za tymto urobit hrubu ciaru. Sme\boli sme si velmi blizki, neporozumela som jeho spravaniu ani pricinam, posledne mesiace mam pocit, ze sa mi jednoducho sniva. Jeho aktivita zacala asi v najkrajsom obdobi nasho manzelstva, ked sme sa venovali spolocnemu konicku, mali sme nanho cas a darilo sa nam.
Ako mam vsetko stravit, zit s nim dalej? Posledne mesiace zijem v bubline, ze to hadam ani nemoze byt pravda. Viem na to nemysliet, vieme sa zabavit a porozpravat, planujeme buducnost. Ale neviem, ci to mam prijat a spracovat alebo co? Ako sa robi hruba ciara?
Asi sa tu viacerym zenam budem zdat trapna, bez odvahy sa rozviest. Sama som si dala rok na premyslenie. Par ludi z mojho najblizsieho okolia vie, co sa stalo, nikto nerozumie dovodu (ten mi nevie vysvetlit ani manzel), nikto nema podobnu skusenost. Pocuvam od okolia, ako sa k sebe hodime, sama to tak citim.
Ak prezila niektora z vas nieco podobne (alebo dlhodobu neveru), dali ste si do poriadku manzelstvo a chcela by o tom pokecat mimo diskusie, budem rada.
Tvoj chlap je velky... Ani neviem co.. Chrapun? Drzan? Fajnsmeker? Dal ti pristup na ucet aby si ho mohla kontrolovat? Nielenže si moze zalozit iny ucet alebo vybrat kes a davat osobne ale este aj teba postavi do role dozorcu. Potrebujes to?
Vies v tom ponracovat bez toho, aby si ho musela kontrolovat? Kde beries tu doveru? Ved ti vravel, ze bez tvojho zistenia nemal silu/chut/dovod to zastavit.
Za tie prachy ti mohol kupit kvety, mohli ste si zajst na veceru, do kina... Otras on posle inej za fotku bohvie coho
Ja sa ti divim ze vobec CHCES urobit hrubu ciaru. Ste bezdetni,mas 30,nevidim jediny dovod preco mu po tomto davat sancu ked ani nevie preco to robil🤔kolko prachov ho to stalo a ci to nebufe robit znova a tentokrat si da sakra pozor aby si na to neprisla to mi ver.
Povedal ti, prečo to urobil?
Si mlada relativne. Natrapila by som sa dalej s takym muzom. Nemate deti - Mozno to je stastie .. hrubu ciaru by som urobila za vasim vztahom. Mali ste super mega stastne obdobie podla teba a on robil tebe za chrbtom toto? Virtualna nevera financna ., moje ego by to neprekuslo, mam kamosku co prekonala neveru no nie je to uz take z jej strany ako pred tym a nikdy nebude, toto co citis teraz tak to nikam nezmizne. Bud sa stym zmieris casom alebo nie. Ale stale to tam bude.
nemáte deti takže je ešte pomerne jednoduché aby ste išli od seba. Možno by bolo fajn urobiť tomu koniec, neviem či by som vedela na niektoré veci zabudnúť a proste ostať vo vzťahu ďalej to asi ee.
Už si ho nikdy nebudeš vážiť a vždy bude v tebe červík pochybnosti
Sancu by som dala. S tym ze prve klopytnutie a koniec bez milosti. Nezazila som, ale viem Ta pochopit. Velmi ma mrzi, co sa Ti stalo a co prezivas. U Tvojho muza mi to pripada, ako v tom porekadle. Ked je koze dobre, ide sa na lad smykat...
Podľa mňa nie si ani trápna,ani bez odvahy. Niečo ste budovali roky, podľa mna je normálne ze časť teba sa toho nechce vzdať. Otázne je, ze či si schopná to sama v sebe spracovať, nemyslieť na to, nevytahovat už nikdy, pri malom podozrení nestekat po mužovi a nevyhadzovat na oči. Ak ano, tak urobte hrubú čiaru a začnite odznova. Ak ty sama nie si schopná toto spracovať v sebe bez ďalších zbytočných emócií, tak to fungovať proste nebude.
Ahoj, ja by som mu už neverila. Myslim si, ze po nejakom case vhupne zasa do toho. Ked nadobudene pocit, ze si ziskal spat tvoju doveru. Nemate deti, si mlada.....Mna by uz zozierali myslienky po takomto niecom. A ked chce niekto klamat a podvadzat, tak to spravi aj ked ho obrazne ,,uviazes za nohu,,. Drzim palce, a prajem ti spravne rozhodnutie.
manzelska poradna .. porozpravat sa u psychologa ... sama musis vediet ci stoji za to alebo nie... tu ti nai jedna neda odpoved nepozname ani teba a ani jeho ... sudit cudzieho nemame pravo ... su veci kt si musite vyriesit len vy dvaja
Virtuálna nevera? Len tak cudzím ženám pošle peniaze? Ver, že to nebolo len virtuálne. A keď to spravil po trojročnom vzťahu len tak lebo ani sám nevie prečo ...tak o rok dva tri bude už mať dôvod. Lebo ti bude časom vyčítať že ho kontroluješ, že sleduješ každý jeho krok, že pocitas každé euro...bude ti vyčítať že je ako v klietke a muži nemajú radi "väzenie".
Buď rada, že nemáte deti. Ja by som neverila. Odpustiť sa dá, zabudnúť nie.
urobila by som hrubú čiaru ale za vzťahom, takémuto človeku by som už nikdy nemohla veriť
zazila som.. kludne napis IP..
Ved pockaj co bude robit ked pride super tazke zle obdobie..
Ja som nieco podobne zazivala v prvom manzelstve. Tie sklony u manzela tam budu vzdy. Po rokoch trapenia som sa rozviedla a som velmi stastne znovu vydata.
Tato situacia trva tri roky, manzelia sme dlhsie. Je to sok. Dal mi pristup do uctu, ze potrebuje kontrolu, nevedel to sam ukoncit. Pacil sa mu pocit, ze je pre vsetky hrdina (bodaj by nie), neviem to velmi vysvetlit. Chce ostat v manzelstve, ja sa mam rozhodnut. Mrzi ma to aj po financnej stranke, ale nie az tak velmi ako emocnej. U psychologicky sme boli, ale netrafili sme asi spravnu osobu, ona by potrebovala psychologa. Zda sa mi to aj nefer, preco normalne manzelstvo, v ktorom som necitila vazne problemy ma odrazu skoncit. Myslela som si, ze koncia manzelstva, kde sa ludia hadaju, nemaju spolocne temy alebo im to neklape v spalni.
Možno cítil nudu, to že máte pekný vzťah neznamená, že mu nemôže chýbať nejaké vzrušenie..... a ťažko povedať keby si to aj ukončila či by si nenarazila na podobné len v inom obale.... keby sme videli koľko chlapov takéto veci vyhľadáva, alebo aj keď nevyhľadáva, vo svojich predstavách túži napr. kúpiť si prostitútku a podobne tak by sme sa možno čudovali.
ty považuješ vaše manželstvo za normálne? A v čom preboha? Ako môžeš porovnať niečo také, čo robil tvoj muž s tým, že manželia nemajú spoločné témy?
Ak chceš, napíš mi správu. Mne sa nedá keď píšeš anonymne.
No len pre tvoje info, určite tým ženám neplatil za fotky, takže to nebolo len virtuálne. Nemáte deti, ja by som sa rozviedla. Ste spolu dlho, asi sa nevyburil v puberte. Si mladá, nájdeš so iného. On s tým neprestane, len si bude dávať väčší pozor. Kamošku podviedol priateľ tesne pred svadbou, sľuboval hory-doly, zobrali sa, mali dieťa, chvíľu sekal latinu, po 2 rokoch znovu podviedol, zas sľuby, atď. Málokto tie sľuby aj dodrží.
Taky chlap ty nestojí za nič, je dobré že si nato prišla. To čo sa má stať, stane sa a ber to ako také menšie znamenie. Tu na tomto svete niekto práve čaká na teba a bude si ta viac a viac vážiť a tiež sa ti bude aj venovať a robiť všetko preto len aby ta urobil šťastnou. 🙏
ahoj mám osobnú skúsenosť keď chcea napíš mi súkromnú správu.

Za čo šli financie tým cudzím ženám? za nič? toto by mi vrtalo v hlave....
a kúp mu záhradu,nebude mať čas na somariny a aj dáky zdravý osoh z nej bude....
neprežila som,ale viem si predstaviť,že odpustiť sa dá,ale zabudnúť nikdy,to je už ako tá puknutá váza,nie je dokonalá,ale použiť sa dá....je to len na tebe ako si to poskladáš v hlave...