icon

Porovnávanie partnerov: Prejde mi fyzický nepomer?

10. mar 2024

Ahojte,mam 42 r,tri deti,rozvedena.po rozvode som mala sedemročný vztah,ktory kvoli spravaniu partnera (alko - pravidelne popijanie nie agresia a opilstvo) siel do hája. Zmenilo sa mu spravanie,zacala som mat pocit ze ho nezaujimam,nechce byt so mnou, neprejavoval mi lasku...Pat rokov bolo vsetko ok, rozumeli sme si,lenze tym alko aj to spravanie aj sex zacal byt o nicom. Po rozchode som sa dala dokopy s kamarátom,s ktorým som si dobre rozumela.pozname sa cca 10 rokov.aj on bol vo vzťahu ale rozisli sa,tak sme sa dali dokopy.Konecne som vo vztahu,kde neriešim ine zeny,alkohol a ignoraciu.Sex je ok ale..je tu jedno ale a to že sa mi fyzicky nepaci jeho telo. Je nizsi a chudy, bledy....Vzdy som mala partnerov vysokych so širokými ramenami,pri ktorych som sa citila tak "v bezpečí" Pri tomto sa citim ako jeho mama.Nie som uplne stihla a nizsia som len mozno o par cm.inak všetko klape... myslíte ze ma to "porovnavanie" niekedy prejde? Ja viem ze krasa nie je všetko,ani som nikdy nemala ziadnych modelov,ale takyto typ muza je pre mna nezvyk.

Strana
z2
vikisisi
10. mar 2024

Presne tak autorka ja čas na zmenu, ľúbiš ho , sex je skvelý, je vtipný, pokorný, optimista. Postava sa časom môže zmeniť a ak nie má iné kvality.

8853
10. mar 2024

Teraz nechapem. Tak pritahuje ta, alebo nie. Na to ako vyzera si prisla az pri sexe a bolo ti trapne stopnut, ale tak uz nakoniec bol dobry, len ked si to spatne prehravas, tak sa ti vlastne nepaci ako vyzera?
Pozri... Upchaj mu cievy vyprazanymi rizkami, mozno aj priberie.
Na to, ze sa ti niekto nepaci sa neda zvyknut, ale asi sa ti nepaci az tak velmi, aby si s nim nespala. Tak sa s nim nefot, ked je nahy.

domkakvet
10. mar 2024

Keby je tam laska, tak toto by si asi neriesila a mas iba 42 na to aby si zila bez lasky.

marca12
10. mar 2024

Podla mna sa da zvyknut. Mne sa pacia nizzsi chlapi nieco ako tvoj a mam vysokeho urasteneho chlapa a zvykla som si.

alickapusinka
10. mar 2024

@katica06 tak tomu verím .Určite sa na babku pozeral.

alickapusinka
10. mar 2024

TY si detská a nie telo dospelého chlapa. To čo s toho mala som výsokého hnedookého ked v hlave prázdno a radšej mal poháriky ako teba.

mantilka
14. mar 2024

Možno o pár rokov budeš riešiť samu seba, že starnes a už sa asi nikomu nepacis. V 42 rokoch by si mala mať zrelšie pohľad na svet. Okrem toho sa dá na vzhľade popracovať, keď by bola na jeho strane vôľa. Hovorí sa, že muž je taký akého chce mať žena....žena je pre muž inšpiráciou. Povzbudzuj ho. Najdôležitejšia je povaha chlapa...ostatok je už na žene. Povedz, že ťa priťahuje opálená chlapíka koža....uvidíš ako sa začne opaľovať 🤣

autor
14. mar 2024

ja s nim ostanem, stalo sa nieco, kedy stal pri mne, a tak som pochopila, naozaj to vonkajsie nie je dolezite. dolezite je citit ze ma miluje a ze mi vzdy pomoze, a neostava to len pri slovach ako to bolo u ex. Ak som od ex nieco surne potrebovala, nikdy sa nedalo lebo mal vypite a nemohol soferovat.

Strana
z2