icon

Porozchodové známosti a obnovenie vzťahu s ex

29. okt 2020

Hellou baby,muži,všetci sú vítaní na debatu....chcela by som sa vás opýtať a poznať viac názorov na danú situáciu. Nežiadam radu,len chcem poznať názory,možno ste takú situáciu zažili. (Úprimne,ja ešte nie). Ako by ste sa vysporiadali s tým,ak by váš ex chcel s vami obnoviť vzťah po tom,čo od rozchodu prešiel dlhší čas a vedeli by ste,že v tom období mal inú ženu (alebo viac žien)? Zaujíma ma,či by vám nevadilo to,že po rozchode spával proste s niekým inym a to bez ohľadu na situaciu....že je jedno či to bral len ako fyzickú potrebu alebo niečo viac....vadilo by vam to?Alebo by ste sa cez to dokázali preniesť s nadhľadom?

Strana
z2
ivca88
30. okt 2020

@rusaveri tak neskusaj a choď sa baviť - samozrejme teraz to tak nejde, ale určite sa nájde spôsob, ako začať žiť aj bez neverneho manzela. Možno naozaj stretneš niekoho a pochopíš, že s manželom by si len strácala čas..

Pozri. Keby sa už aj toto všetko stane a on to ľutuje, tak je s tebou a nie s ňou.
Nič mu nebranilo v tom, aby dievčine povedal že ich vzťah bola obrovská chýba, a že síce sa o dieťa sa postará, ale s ňou byť nechce.
Ale on to neurobil...

rusaveri
30. okt 2020

@ivca88 máš pravdu je blbosť čakať na niečo čo neprichádza. Natrápila som sa už dosť, schudla som 23kg a k ničomu to neviedlo. Niesom natom dobre z nijakej strany a sú ženy ktoré sú natom horšie než ja a zvládaju to bravúrne tak prečo by som to nemala zvládnuť aj ja. Hlavu hore a ukončím svoje trápenie pre niekoho takého čo si to nezaslúži

ivca88
30. okt 2020

@rusaveri ❤️❤️❤️
Tak mami.
Hlavne to urob pre seba.
Keby ťa aspoň chcel získať, nepoviem.
Ale on to nerobí.
Je s ňou a ty si sa stala milenkou svojho vlastného muža..
Veľa šťastia ti prajem. Určite bude časom lepšie ❤️

rusaveri
30. okt 2020

@ivca88 ďakujem a verím tomu že to zvládnem, že som silná dosť nato aby som to zvládla keď ma toto nepoložilo tak ma už nič nepoloží. Dúfam,že aj tie všetky dlhy zvládnem.

janickacrazy
31. okt 2020

@rusaveri Nebud hlúpa, prestan s ním spávať, nechaj ho kludne len milenke a vašim deťom povedz ty, čo je ich otecko zač a že budú mať sestričku. Aj tak sa to raz dozvedia. Podaj o rozvod. Nie je posledný na svete hádam. Drž sa.

veronika0282729
4. máj 2025

Ahojte dievčatá chcem od vás radu.... Pred mesiacom a pol som sa rozišla z priateľom.... Ale prišla som nato že nedokážem bez neho žiť aj keď bol akí bol.... Boli sme spolu 3 roky a k tomu ešte som bola aj zasnúbená..... Nedokážem sa k nemu nijako dostať zablokoval má na FB a číslo som vymazala ja na neho....... Čo si myslíte čo mám robiť? Mne strašne chýba..... Ďakujem

Strana
z2