Porozchodové známosti a obnovenie vzťahu s ex
Hellou baby,muži,všetci sú vítaní na debatu....chcela by som sa vás opýtať a poznať viac názorov na danú situáciu. Nežiadam radu,len chcem poznať názory,možno ste takú situáciu zažili. (Úprimne,ja ešte nie). Ako by ste sa vysporiadali s tým,ak by váš ex chcel s vami obnoviť vzťah po tom,čo od rozchodu prešiel dlhší čas a vedeli by ste,že v tom období mal inú ženu (alebo viac žien)? Zaujíma ma,či by vám nevadilo to,že po rozchode spával proste s niekým inym a to bez ohľadu na situaciu....že je jedno či to bral len ako fyzickú potrebu alebo niečo viac....vadilo by vam to?Alebo by ste sa cez to dokázali preniesť s nadhľadom?
@ivca88 máš pravdu je blbosť čakať na niečo čo neprichádza. Natrápila som sa už dosť, schudla som 23kg a k ničomu to neviedlo. Niesom natom dobre z nijakej strany a sú ženy ktoré sú natom horšie než ja a zvládaju to bravúrne tak prečo by som to nemala zvládnuť aj ja. Hlavu hore a ukončím svoje trápenie pre niekoho takého čo si to nezaslúži
@rusaveri Nebud hlúpa, prestan s ním spávať, nechaj ho kludne len milenke a vašim deťom povedz ty, čo je ich otecko zač a že budú mať sestričku. Aj tak sa to raz dozvedia. Podaj o rozvod. Nie je posledný na svete hádam. Drž sa.
Ahojte dievčatá chcem od vás radu.... Pred mesiacom a pol som sa rozišla z priateľom.... Ale prišla som nato že nedokážem bez neho žiť aj keď bol akí bol.... Boli sme spolu 3 roky a k tomu ešte som bola aj zasnúbená..... Nedokážem sa k nemu nijako dostať zablokoval má na FB a číslo som vymazala ja na neho....... Čo si myslíte čo mám robiť? Mne strašne chýba..... Ďakujem

@rusaveri tak neskusaj a choď sa baviť - samozrejme teraz to tak nejde, ale určite sa nájde spôsob, ako začať žiť aj bez neverneho manzela. Možno naozaj stretneš niekoho a pochopíš, že s manželom by si len strácala čas..
Pozri. Keby sa už aj toto všetko stane a on to ľutuje, tak je s tebou a nie s ňou.
Nič mu nebranilo v tom, aby dievčine povedal že ich vzťah bola obrovská chýba, a že síce sa o dieťa sa postará, ale s ňou byť nechce.
Ale on to neurobil...