Poslať fotku dcérky vzdialenej rodine?
Narodilo sa mi babo pred 2 tyzdnami.Mam vzdialenejsiu rodinu, vztahy nemame nejake idealne, ale dajme tomu ze sa tolerujeme....Vraj sa na mna stazovali, ze som im neposlala ani jednu fotku malej a su z toho nestastni, lebo sme rodina a ani nevedia ako vyzera moja dcerka. Ja mam sto chuti napisat im, ze vy ste ma ignorovali cele tehotenstvo a teraz chcete vidiet fotku malej? Moja mama hovori nech to nepisem, lebo vraj to pokazi vztahy uz na dobro a ze radsej mam poslat 1 fotku a mat pokoj a neatresovat sa...co robit? Ma mama pravdu?
A pred tvojim tehotenstvom ste boli normalne v kontakte? Pokial nie, tak nevidim dovod im posielat fotku. Je to len taka nejaka rodina a este k tomu ak nepisali staznost priamo Tebe, tak sa tym vobec netrap.
Co to znamená vzdialenejsia rodina?
Fotku by som neposielala, lebo je mi u riti, čo si kto myslí...Zase na druhej strane, prečo by ti mal niekto vyvolávať "ako sa máš"? Každý debil predsa vie, že keď si nevieš zaviazať ani šnúrky na topánkach, tak je ti predsa na 💩
@mandarinka555 tak ja neviem, mne to pride ze sa chcu hrat na strasne prorodinnych a neviem co, ale mna maju uplne na salame, hlavne v dnesnej dobe facebookov a whatsupov, ale straaasne tuzia po tom vidiet moju dcerku
A ty ich nemáš na saláme? Ty si sa im za ten čas ozvala?
@aurora33 ja ich mam hlboko na salame, mna oni vobec nezauimaju.
@maccaya teta - sestra otca a jej manzel so sesternicami
@zenulkaaa tak raz za uhorsky rok na vianoce a tak...
Nemusis posielat nic, mame toto iste v rodine. Prvykrat mi syna videla jeho vlastna prababka ked mal 10 mesiacov a pytala sa na meno ze ci ozaj sa tak vola… ked nie su vztahy nemusis ich nasilu drzat fotkou, neries vobec😁nie si opica ani tvoje dieta aby si ukazovala lebo je to rodina.. slovo rodina ma iny vyznam ako spolocne meno alebo nejaky rod
Podla mna to zbytočne prežívaš. Ja som teraz tehotná a neoznamovala som tehotenstvo žiadnej širokej rodine. Vie to najbližšia rodina, tym poslem po narodení foto. Mamina to dala vedieť svojej vzdialenejšej rodine, im potom tu foto predpokladám prepošle, aby sa pochválila vnučkou.
Ale aby som očakávala, ze každý mi bude vypisovať v tehotenstve, ze ako sa mam a neviem co... No ďakujem pekne, to by ma akurát tak otravovalo, úprimne, chcem počas tehotenstva svätý pokoj 😃
Tak keď ich máš hlboko na saláme, prečo ťa tak neskutočne štve že aj oni teba majú absolútne v paži a nezaujímalo ich tvoje tehotenstvo?
V dnesnej dobe zaujimat sa o tehotenstvo, co ja viem.. ved tolko tehotenstiev konci zle.. mali ti pisat ako sa mas? Co ak by ti napisali nahodou den po potrate? Ved by si ich zabila tu na koni, aki su necitlivi a horsie. Mali sa pytat ci je dieta zdrave?? Co im napises, ak by vzniklo podozrenie, ze dieta nebude zdrave? Podla mna sa primerane zaijimali o tehotenstvo ak sa pytali 2-3 krat na stav tvojej mamy alebo tvojho otca. Urcite si pocas tohto obdobia na teba primerane casto spomenuli a drzali vam obom palce aby vsetko dopadlo dobre. Teraz je tvoja teta v pozicii, ze jej bratovi sa narodio vnuca a ona sa primerane tomu tesi a ziada fotku. Nejde ti dieta vziat a prevychovat, len ziada fotku. Urcite jej na tebe zalezalo, lebo jej urcite zalezi aby tvoj otec-jej brat bol stastny dedo. Strasne to prezivas a robis z fotky vedu.
Neposlala by som vobec nic, ani fotku, ani nic písané. Ked sa niekde stretnete, mozes hádzat americké úsmevy. Tvoja mama má inac pravdu, drz sa jej, ale na tv.mieste by som nic neposlala, odkazy sú nic, po niekom.
Uplne normalne podla mna. Ak ide o vzdialenu rodinu. U mna vzdialena rodina sa ani len nezaujima o to,ci deti mam..Mna by dokonca nejaky zaujem o foto potesil
Mňa zaujíma, či si oznámila narodenie dieťaťa, pretože to sa patrí oznámiť, že pribudol člen do rodiny, aj napriek tomu, že sú vzťahy vlažné.
Či sa z toho neurobila obrovská bublina a bavíme sa tu o poslani fotiek alebo o oznámení o narodení spolu s fotkou a to sú dve rozdielne veci. Ak si neoznámila, chyba je na tvojej strane.
Ano mama ma pravdu.
@thereisabear ja osobne blahoželám až keď mi niekto dá vedieť 🙂
@aurora33 mna to nestve, mne je jedno ze sa nezauimali, mne len ide o to, ci si stat za svojim a srat na nich, alebo ako mama do mna hucka, ze im mam poslat.
@orangiiina no neoznamovala som nejako oficialne alebo co, ale tak dozvedeli sa od ostatnych.
@uradnikova to neni zaujem o foto, to je "nadavanie" na mna druhym clenom rodiny, ze som sa neracila im ani fotku poslat. Zaujem je nieco uplne ine
@kassandra25 no byvaju v zahranici, tak asi na seba nenatrafime...
@jakoma ona neziada fotku, ona sa na mna vyslovene stazovala ze som im nic neposlala.
@tamta ja som to vobec neocakavala, ja som aj zabudla ze existuju, mala som dost svojich problemov. Mna stve to,ze teraz sa idu hrat na urazenych ze som im nic neposlala, pritom necitila som vobec tu potrebu im posielat, kedze neozvali sa mi ako je rok dlhy ani jedinou spravou. A to sesternice mlade vecne na socialnych sietach a pod.
@nikolv presne moja rec, dakujem! Mam znamych, ktori nie su rodina ale su mi ovela ovela blizsi, s nimi prezivam vsetko, ale nie hento...
Nauč sa,že to prečo je niekto urezeny a prečo sa cíti ukrivdení a chce vyvolávať zlobu,s tým ty nič urobiť nevieš.duolom ak ide o tento prísad.s mojou povahou by som naďalej fungovala normálne a dotyčných ignorovala nech aj prasknú od jedu. Je to len a len ICH problém.pusti to z hlavy a už to viac nerozoberaj
Ja som vzťahovo na strane tej druhej strany, sesternica porodila, poslala zoznámenie, pri druhom dieťati nič len cez fb sme časom zistili. Bratranec má tiež dieťa ale ani neviem kedy, ako sa volá a či je jedináčik. Na rozdiel od tvojej rodiny sa nikto neurazí lebo sa ani nestretávame. Ak bude nejaká príležitosť budem zisťovať koľko pozvánok treba. Dovtedy ma to nemá čo zaujímať. Mali by sa podľa toho riadiť aj tí tvoji.
Hej Ved vidíme ako ťa to neštve, že sa nezaujímali 😅😀
@aurora33 mysli si co chces
V prvom rade pozor čo budeš písať ešte si ovplyvnená hormónmi, poslala si im oznámenie o bábätku? Ak nie môžeš poslať dodatočné . Prípadne poslali ti gratuláciu k narodeniu bábätká. Ak nie ignoruj, ich ustipacne komentáre. Ja napríklad mám vzdialenú rodinu a ani nevedeli že som tehotná, ale na FB som pridala fotku bábätká a že sme v poriadku. Rodine to stačilo 😅, nebola žiadna reklamácia. Ale urob ako cítiš ty sama.

@adulikka 🤣to sa mi teda podarilo 🤣