icon

Posúďte reakciu na darček pre dcéru

31. jan 2024

Dobrý deň. S bývalou partnerkou máme spolu dieťa. Rozhodla sa, že dieťatko bude vychovávať sama. Dnes som sa rozhodol dcerke kúpiť nausnicky. Odniesol som ich, ale prišiel po ne otec bývalej partnerky.
Jej reakcia ma trošku zaskočila.
Reagovala normálne podľa vás?
Ďakujem za názor.

Posúďte reakciu na darček pre dcéruPosúďte reakciu na darček pre dcéruPosúďte reakciu na darček pre dcéru
anjelicek26
31. jan 2024

Autor evidentne mate - rozdielny vkus.. ja som možno ako tvoja ex a vyslovene by ma nejaké nemoderne nevkusne nekvalitné kúsky vytáčali,keby nosíš a ja také malej obliekať nechcem.... ano bola by som nevdacna a otacala ta s tym vo dverach...prosím ber to s obrovskou rezervou,netvrdím,že jej nosíš tašky oblečenia s pepca😅 Len,že ti jasne napísala,že prosím už nič takéto nenos. Áno máš právo obdarovať dcéru ako uznáš za vhodne. Ale pre kľud na oboch stranách- pýtaj sa.. pýtaj sa co sa jej páči, odsleduj si znacky,co dcerke oblieka,hracky,styl,aky jej vybera.... na nazor dcéry sa budeš pýtať o pár rokov...

autor
31. jan 2024

@beata_k jasne už rozumiem. Ale tak mohla povedať, že prosim ta nekupuj nič alebo niečo podobne. Ja som sa slušne opýtal a povedala že to nechá na mna. Ďalšia vec, aj teraz chodíme kupovať veci spolu. Preto tomu nechápem v jej prípade..vždy jej bude pripomínať mna si myslím

autor
31. jan 2024

@anjelicek26 uff napísala len nenos nič. To je rozdiel. Každopádne ešte raz. Chcel som, aby sme ich kupili spolu. Povedala nechám to na tebe. Tak bohužiaľ prišiel som k niečomu takémuto. No každopádne beriem to s rezervou. Avšak nie je jednoduchsie napisat ďakujem a odložiť to?

beata_k
31. jan 2024

Mozno bojuje sama so sebou. Aj ta chce v zivote dietata aj teba mozno ako muza odmieta...Neber si to osobne. Zaujimaj sa o dcerku a ono sa to isto utrasie. Naucite sa spolu komunikovat co ano a co nie.
Alebo je tato teoria cela zla s dovod je niekde inde 🤷

anjelicek26
31. jan 2024

Skus to prekusnut a keď sa nabudúce osobne uvidíte,tak jej povedz ze keď sa jej nepáči,že ich môžete ísť spolu vymeniť. Takýchto mikro konfliktov ešte budete mat ďalšie roky na mraky.. netreba si to tak brat.. radšej pár krát nádych výdych...

vroni
31. jan 2024

Evidentne ste váš vzťah až tak celkom nevyriešili, resp. nedoriesili zmeny, ktoré nastanú narodením dieťaťa. Pôsobí to tak, že ťa nechce ani v svojom živote ani v živote vášho dieťaťa. Ak máš inú predstavu, ries čím skôr.

autor
31. jan 2024

@beata_k no myslím, že mame fajn podmienky dohodnuté, bez súdu a všetko je v poriadku. Tak preto mna to zaskočilo. A existuje aj iná teória?

autor
31. jan 2024

@anjelicek26 však ja som ich poslal jej so slovami, že kľudne ak sa nepáčia nech ich pošle naspäť a vyberieme iné spolu. A toto bola reakcia

autor
31. jan 2024

@vroni v živote nasho dieťaťa? 😮 myslím, že v ňom ostaneme obaja navzdy. Ale zaujímavý pohľad, nehovorím že to nemôže byt pravda.

beata_k
31. jan 2024

Ze mala kramy, blbu naladu tak ti len tak stroho odpisala. 😃
Ono najlepsie bude az sa jej opytas ako to myslela. My tu mozeme o tom napisat roman, pravdu nevieme.

karolinakr
31. jan 2024

ale ty si to zle pochopil, ty si jej povedal, ze nech ich pošle späť, vyberiete iné a ona ti odpísala:" Nechám si ich..už nenos nič" to znamena, že akceptuje aj hentie

Maš trochu dlhšie vedenie

vroni
31. jan 2024

Pôsobí to tak. Samozrejme, že j dvoch viet je to pohľad do krištáľovej gule. Ale spozornela by som, aby si sa nestal vymazaným rodičom.

autor
31. jan 2024

@karolinakr ale rozumiem čo napísala. Ale každopádne dalo sa to aj krajšie nie? A ak sa naozaj nepáčia tak podľa mna mohla povedať pôjdeme ich vymeniť alebo niečo

lintu
31. jan 2024

Je pravdou, že napísať to mohla aj inak, ale zasa mohlo to končiť aj výkričníkom. Takto je to také neutrálne. Každý si to číta vlastným tónom. A práve preto to nie je moc to na rozpitvávanie. Dumaním zvyknú veci vyzerať horšie, ako naozaj sú.
Ste v kontakte? Ste v pohode? Počkaj do stretnutia. Uvidíš, čo bude, prípadne sa môžete porozprávať, čo chcela autorka tou myšlienkou povedať.

autor
31. jan 2024

@vroni vymazanym rodičom? Naozaj? Ako to sa dá? Nedopustil by som to v živote

autor
31. jan 2024

@lintu áno sme. Dnes poslala otca, lebo kŕmila malíčku. Ale každopádne určite sa jej opýtam. No mohlo to byt krajšie, však mám povinnosť výživného na ktorom sme sa dohodli a všetko toto je naviac. Myslím, že trocha vďaky tiež nezaškodí ( netrvam na tom ) je to naša dcera samozrejme. Ale prislo mi to ako samozrejmosť a viac nič

janicast
31. jan 2024

Od veci..ale mne sa páčia, su krásne

autor
31. jan 2024

@janicast ďakujem. Prišli mi jemnučké a naozaj na krátku dobu pre malinku ideálne..

viera27
31. jan 2024

Sorry,ale za co ti ma dakovat? Je to darcek pre nu? Nie. Tak nechapem,co cakas. Kupil si svojej dcere nausnice,normalna vec podla mna. Pockaj si par rokov na podakovanie od obdarovanej,ked ti na tom tak zalezi.

klip0
31. jan 2024

No ono expartnerka zas ďakovať nemusí. Nekúpil si ich jej ale svojej dcére.

autor
31. jan 2024

@viera27 zle som to vysvetlil je to samozrejmosť že som ich kúpil. Ale nemusel som. Keď napríklad chcem byt dlhšie s malou o pól hodinu napíše v poriadku podakujem a tiež to je moja dcera..

autor
31. jan 2024

@klip0 áno to súhlasím zle som to napísal. Ale ja jej ďakujem za všetko za každý deň, keď som s malou a podobne. Príde mi to normálne a tiež nemusím je aj moja..

mici88
31. jan 2024

V tejto diskusii sa mi trošku potvrdzuje, že ženy vedia byť horšie ako chlapi. Nepríjemné neskutočne a ani nečítajú s porozumením, že vlastne výber nechala na tebe🥹 mne sa zdajú tie náušničky chutné pre malé dievčatko a ako píšete sú len na dočasné obdobie a potom ich bude mať ako pamiatku . A naozaj bývalej partnerky reakcia nebola moc vhodná.

autor
31. jan 2024

@mici88 ďakujem za pochopenie. Tak ja to tu rad vysvetlím zase každému. Mna len mrzí, že reagovala takto. A myslel som, že tu zistím či je to normálne alebo nie

janickacrazy
31. jan 2024

Ja mám také isté len s ružovým očkom, mala som ich ako bábätko. Takže naozaj sú asi trochu "retro" štýl. Ale je to od teba pekné, že sa snažíš, len to nevzdávaj.

mici88
31. jan 2024

@beata_k dieťa, ktoré som porodila je len moje? Tak potom by taká žena s týmto názorom nemala mať ani výživné ani nič. Chlap sa snaží a je najhorší.

autor
31. jan 2024

@janickacrazy neviem povedali mi, že maličkým detickam často idu tieto. Sú úplne nové samozrejme 😁 ale samozrejme 100 ľudí 100 chuti. A ďakujem, snazim sa dúfam že to bude vidieť aj niekto iný..

mimka1402
31. jan 2024

Kokos ze žena napíše "dieťa je iba moje" no na facku je to hodné. Ženy tu revu, že muži robia málo doma, nepomahaju s deťmi. Ak pomáhajú príliš už su veľmi feminni a nie sú mužní... No mňa picne už fakt definitívne.😀 Minule zas diskusia ze ako by dieťa nemalo mat vzťah s otcom lebo bude za ním plakať v škôlke... Svet je mimo.
Dieťa je oboch rodičov, ak rodičia nie sú tyrani, alkoholici či feťaci alebo iné dg, vy sa nemalo odopieeať rodičovstvo. Šialene.
Autor, za mňa pekne náušnice tiež mam takéto ako pamiatku. A raz ich dám svojej dcére... 🙂

viera27
31. jan 2024

Ja ti rozumiem co chces povedat,len jednoducho nesuhlasim. Sama neviem,asi by som tiez nepodakovala a ani by mi to nenapadlo. Proste to nie je pre mna. Chcel si,kupil si. Fakt nevidim dovod citit sa nejak a vypisovat na forum kvoli tomu,ako to tvoje gesto zostalo dostatocne nedocenene. Ved sa tes,ze si dal dcere darcek. Robis to pre nu a pre svoj dobry pocit,tak si ho proste len uzivaj.

mimka1402
31. jan 2024

A autor, pri všetkej úcte na tých malých uškach je jedno ake náušnicky sú, každé vyzneju pekne a nikto nebude chodiť do blizka ci sú také alebo hentake.😀 Maju kamienok a sú jednoduché, veď pre malé deti sa ani iné nedávajú.
Ach, zas dvojaký meter na mužov a ženy a to som si niekedy myslela, že ja som zaujata proti mužom ale očividne stále sa mám čo učiť.😀