icon

Potenciálna svokra ma asi nemusí. Ako si ju získať?

grulka85
30. aug 2023

Ahojte, s.partnerom som rok a mam.dieta s predchadzajuceho vztahu..Nedavno ma zoznamil s rodicmi a mam dojem ze mama ma nemusi, lebo mam dieta.. je velmi nabozensky zalozena..iny dovod nemoze mat lebo ma.videla dvakrat v zivote, mam vlastny byt, som.sebestacna, ok pracu, VS..takze mi "len"dieta vychadza..otec sa mi zda neutralny..stretli sme sa na svadbe a potom u nich.. to ze ma neprijma mi nevadi (je mi to luto ale co narobim), ale mavaju velmi casto oslavy a nechcem tam ist s dietatom, aby sa necitilo neprijate..otazka ci "odlozit dieta" a ist tam alebo neist vobec..dalsia vec - neviem ako sa mam chovat k nej..nie som velmi typ co sa vtiera..ked citim.neprijatie stiahnem sa a nie som komunikativna..takisto ja som sice vychovana krestansky, mam vsetky sviatosti, ale momentalne sa s tym nestotoznujem..mam sa pretvarovat? S partnerom som bola 1 x v kostole za rok vztahu a hned to pred mamou spomenul ako keby sme chodievali kazdy mesiac 🤦‍♀️ partner ma nadstandardne vztahy s rodicmi, velmi mu na nich zalezi..chodi k nim skoro kazdy den, stale si volaju, aj ked trosku nezdravy mi ten vztah pride..takisto starsia sestra sa pri zoznamovani na mna ani nepozrela a ignoruje ma..jedine mladsia ktoru poznam viac je ku mne aj s manzelom zlata..partner nemal predo mnou ziaden vazny vztah..naposledy mal vydatu s 2 detmi - keby o tom mama vedela mozno by bola so mnou spokojnejsia 😀 ale samozrejme to srandujem.nikdy by som.to nevytiahla..

Strana
z3
soldi
1. sep 2023

@grulka85 matka Tvojho partnera len moze byt opatrna. Nemusis za tym hladat nic viac. Treba cas aby ste sa zoznamili/zblizili.
Ja mam tiez bezdetneho partnera, a ked maju nejaku oslavu, tak idem bez deti.
A neznamena to, ze ich odkladam, vsak aj v manzelstve chcete mat niekedy cas iba pre seba, tak sa dieta necha u babky napr a je to uplne v poriadku.
Nadstandartne vztahy v rodine su v poriadku pokial su rovnocenne. Pokial vsak rodicia vystupuju direktivne a syn poslucha na slovo, tak to by sa mi uz nepozdavalo.
Este ste spolu relativne kratko, netlacila by som na pilu a nechavala by som tomu volny priebeh.

Tiez mam partnera ktory ma velmi blizko k rodicom a ja mam styri deti. S jeho rodicmi som sa prvy krat stretla po relativne dlhej dobe a moje deti som s nimi zoznamila mozno po roku a pol?
A tiez som sa bala ze ako ma prijmu so styrmi detmi, ale nikto to neriesi a vychadzame vsetci spolu dobre. Akurat to chcelo proste cas 🙂

Tak drzim palce aby to aj u vas dopadlo dobre a hlavne bud sama sebou 🙂

Strana
z3