icon

Potrebujem presvedčiť partnerku, že fitko je zbytočné?

Dnes o 11:09

toto je fotka mojej zeny z minulej dovolenky, (poskladama z dvoch realnych fotiek z leta. Povedzte ni. naco zacala chodit do fitka a vyhadzuje tam kopu eur..... Prave sme sa pre to dobre pohadali. vobec to nepotrebuje.

Potrebujem presvedčiť partnerku, že fitko je zbytočné?
Strana
z5
sisa_s
Dnes o 11:11

Co je nesvojpravna? Ved do fitka sa nechodi len chudnut, naco sa jej do toho staras

beata_k
Dnes o 11:12

@anonym_autor Prosim ta neziarli. Bud jej veris alebo nie.

cyberk
Dnes o 11:12

potrebuje, lebo coskoro taketho trula ako ty vymeni, takze lepsia postava sa jej bude hodit.

0silvia0
Dnes o 11:14

@anonym_autor a co teba do toho? Je to jej vec, je svojpravna.

anonym_d10a0f
Dnes o 11:15
sticker
xsuzannex
Dnes o 11:16

Skus si vyguglit temin Psychohygiena... Napriklad.. 🤦

mmonika
Dnes o 11:17

@anonym_autor a vieš o tom že do fitka sa nechodí len chudnuť ale aj spevnovať telo?? a čo by sa ti stalo keby tam chodíte spolu??

anonym_7f9db0

No ak prestane cvicit, telo zmlandravie, svaly splasnu. To treba neustale udrziavat, plus je to styl zivota, pravidelny pohyb nabija energiou a ty jej ho chces menit. Najlepsi su taki trubirohovia, co su sami bez pohybu ako huspenina, najskor zakazu druhemu posilovnu a potom budu este pizdovat a reklamovat, ked bez cvicenia priberie.

autor
@beata_k

@anonym_autor Prosim ta neziarli. Bud jej veris alebo nie.

@beata_k Ano , samozrejme to ma nieco aj s tym spolocne . ale nie primarne.

autor
Dnes o 11:19
@mmonika

@anonym_autor a vieš o tom že do fitka sa nechodí len chudnuť ale aj spevnovať telo?? a čo by sa ti stalo keby tam chodíte spolu??

@mmonika byvame na dedine, takej tej beznej so zahradou sadenim, a naviac ma pracu pri ktorej je 99% casu na nohach. naco jej je fitko

anonym_864ed9
Dnes o 11:20

A co ta je do toho? Niekedy netusim, kde tie baby na toto (tychto chlapov) chodia.. az mi zovrela krv v zilach. (som chlap btw)

veselo_neveselo
Dnes o 11:22

@anonym_autor nepotrebujes ju o nicom presviedcat. Nech si chodi do fitka nadalej, tie svaly sa jej budu hodit neskor. Cvicenie je zdrave, fitko je treba.
Je jedno ze je cely den na nohach, to nie je to iste ako cvicenie.

mmonika
@anonym_autor

@mmonika byvame na dedine, takej tej beznej so zahradou sadenim, a naviac ma pracu pri ktorej je 99% casu na nohach. naco jej je fitko

@anonym_autor napr aj preto aby trocha vypla a nebola len doma na zahrade??? ono je fajn vypadnut z domu od povinosti aspon na hodinku.. A fakt jej zacni veriť a nežiarli, bo ti garantujem že napr o rok už nemusite byt pár. Ty mi chces povedať že prides z prace a nikam nechodiš? nemas žiaden koníček, kamaratov ?? že si len s nou 24/7 ??

beata_k
@anonym_autor

@beata_k Ano , samozrejme to ma nieco aj s tym spolocne . ale nie primarne.

@anonym_autor Nie primarne? Je to iba! o tom. Inak by ti bolo jedno ake hobby ma.

autor
@anonym_864ed9

A co ta je do toho? Niekedy netusim, kde tie baby na toto (tychto chlapov) chodia.. az mi zovrela krv v zilach. (som chlap btw)

@anonym_864ed9 pustal by si krasnu zenu do fitka ked to nepotrebuje? Ked je tam kopa uchylov co jej cumia na zadok? Kedze ho ma velmi pekny.

autor
Dnes o 11:23
@mmonika

@anonym_autor napr aj preto aby trocha vypla a nebola len doma na zahrade??? ono je fajn vypadnut z domu od povinosti aspon na hodinku.. A fakt jej zacni veriť a nežiarli, bo ti garantujem že napr o rok už nemusite byt pár. Ty mi chces povedať že prides z prace a nikam nechodiš? nemas žiaden koníček, kamaratov ?? že si len s nou 24/7 ??

@mmonika sme spolu 21 rokov, obaja vyzerame cca rovnako cely cas.

anonym_4685c3
Dnes o 11:24

Silovy tréning je zdraviu prospesny, preco by ho nemala robit..

anickaaa6aaa
Dnes o 11:24

ty ju nemáš čo púšťať alebo nie. je to dospelá svojprávna žena. nepotrebuje od Teba povolenie.

dskjhfdlkdjhl
Dnes o 11:26
@anonym_autor

@anonym_autor A naco je Tebe manzelka?

beronsche
@anonym_autor

@anonym_autor žeby ako odreagovanie? Koníček? Investícia do zdravia?
Prečo ti to vadí? Úprimne! Že ťa žere žiarlivosť? Alebo lakomstvo?

martul

@anonym_autor do fitka sa nechodí len chudnúť, ale aj spevniť a vyformovať postavu, spraviť niečo pre svoje zdravie, telo, šport ju zaujíma....
Ty si asi taký dosť jednoduchší, že?
Neviem si predstaviť aby môj muž komentoval, že načo chodím do fitka. Poviem ,,idem si zacvičiť." Dá mi pusu a dovi, vrátim sa o 2 hodiny, spýta sa ma či som si dobre dala do tela a vybavené
Či radšej nech chodí do krčmy po večeroch piť?

anonym_5c1264

Tak ty sa choď liečiť. Toto je nezdravá žiarlivosť. Už keď tak tak očumovať ju môžu všade uchylaci. A stretnúť nejakého chlapa môže aj v obchode keď sa bojíš že si niekoho tam nájde. Fitko ma aj zdravé benefity ak si o tom nepočul. Spevňuje sa chrbát pomáha tu ostávať v kondícii. Človek vie pri tom relaxovať. A väčšinou čo som zažila tí čo tam cvičia tak absolútne nekukajú na ostatných a idú si svoje cviky a svoj plán. Tvoja žena je im ukradnutá

xsuzannex
Dnes o 11:27

A nema si este od teba pytat dovolenie? Tvl to nemyslis vazne.. priviaz ju o sporak lebo ono jej chlapi aj v supermarkete mozu ocumovat p*del.. 🤦

anonym_289add
Dnes o 11:27

pošli ju na MK

carolynka
Dnes o 11:28

Cvicenie je aj prevencia voci demencii v statorobe. A nestaraj sa jej do toho, nechaj ju zit

mmonika
@anonym_autor

@mmonika sme spolu 21 rokov, obaja vyzerame cca rovnako cely cas.

@anonym_autor aj ja som s mužom 25 rokov, ale v živote by ma nenapadlo aby som ho doma obmedzovala,prikazovala alebo on mna ako to ty robis svojej žene.

biba_18

ak je toto reálna téma, tak si na hlavu ...

anonym_5c1264

Buď rád že vyhadzuje za fitko, kebyže slope alkohol? Alebo fajčí? To čo si tvoja žena nič nemôže dovoliť ? Zarába svoje peniaze ? Ak hej ty jej do toho nemáš absolútne ani kus rozprávať

anonym_4685c3
Dnes o 11:29
@anonym_autor

@anonym_autor ty by si bol najradsej, keby len doma okopavala a nikam nechodila, ze? Retaz uz mas prichystanu?

anonym_1ac34f
Dnes o 11:30

@anonym_autor preco ju chces ovladat ? ma peknu postavu lebo tam chodi + sa citi dobre...dufam ze ju nepresvedcis lebo potom budes zase daco chciet aby robila inak...bud rada ze sa stara o seba

Strana
z5