icon

Potrebujem presvedčiť partnerku, že fitko je zbytočné?

Dnes o 11:09

toto je fotka mojej zeny z minulej dovolenky, (poskladama z dvoch realnych fotiek z leta. Povedzte ni. naco zacala chodit do fitka a vyhadzuje tam kopu eur..... Prave sme sa pre to dobre pohadali. vobec to nepotrebuje.

Potrebujem presvedčiť partnerku, že fitko je zbytočné?
autor
Dnes o 11:30
@martul

@anonym_autor do fitka sa nechodí len chudnúť, ale aj spevniť a vyformovať postavu, spraviť niečo pre svoje zdravie, telo, šport ju zaujíma....
Ty si asi taký dosť jednoduchší, že?
Neviem si predstaviť aby môj muž komentoval, že načo chodím do fitka. Poviem ,,idem si zacvičiť." Dá mi pusu a dovi, vrátim sa o 2 hodiny, spýta sa ma či som si dobre dala do tela a vybavené
Či radšej nech chodí do krčmy po večeroch piť?

@martul ano, samozrejme jednoduchsi, Doktorat prirodnych vied nieje zrovna nic extra.

anonym_994b3f
Dnes o 11:30

Boze 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ona vie akeho magora ma doma?

ivik4
Dnes o 11:31
@anonym_autor

@anonym_864ed9 pustal by si krasnu zenu do fitka ked to nepotrebuje? Ked je tam kopa uchylov co jej cumia na zadok? Kedze ho ma velmi pekny.

@anonym_autor mna moj pustat nemusi, ja si idem . Rovnako aj on
A vyvediem Ta z omylu, vo fitku cumi kazdy na seba

beronsche
Dnes o 11:31
@anonym_autor

@anonym_864ed9 pustal by si krasnu zenu do fitka ked to nepotrebuje? Ked je tam kopa uchylov co jej cumia na zadok? Kedze ho ma velmi pekny.

@anonym_autor teraz docitavam a je to jasné..
Jedno ti poviem, pracuj na vlastnom sebavedomí, pretože žiarlivý zatrpknuty slaboch, zvykne ženu so sebaúctou časom odplašit, čo ako ho milovala.
A nie, ona tam nejde, aby ju ocumovali.
A nie, ani drvivá väčšina, ak nie všetci ostatní, tam nechodia ocumovali. Toto je len v tvojej hlave.

anonym_5c1264
Dnes o 11:32
@anonym_autor

@martul ano, samozrejme jednoduchsi, Doktorat prirodnych vied nieje zrovna nic extra.

@anonym_autor tak ty si príklad toho že titul absolútne nerobí z človeka dobrého ani inteligentného. 😆

autor
@anonym_289add

pošli ju na MK

@anonym_289add pisem z jej profilu ktory tu ma.

anonym_5c1264

Lebo inteligentný človek vie, že svojej manželke nemá právo zakazovať nič

ivik4
Dnes o 11:33

Ci toto pise zena ktora sa len potrebuje utvrdit v tom ze ma v pohode postavu ? 🤡

anonym_71637f

@anonym_autor daj mi na nu cislo... napiseme jej, ze ty si myslis, ze nema co chodit do fitka, lebo ty si myslis, ze je to odveci.... co tak ju nechat zit? mozno tam chodi kvoli lepsiemu pocitu, chce spevnit, mat viac svalov, lepsie drzanie tela... mozno chvilku pre seba... co ja viem????? ale preco ty mas potrebu rozhodovat o inej osobe?????

anonym_4eec1c

Na narodky jej kup burku. Co ma po nej kto cumiet?😃😄

autor
Dnes o 11:34
@ivik4

@anonym_autor mna moj pustat nemusi, ja si idem . Rovnako aj on
A vyvediem Ta z omylu, vo fitku cumi kazdy na seba

@ivik4 dva krat som tam bol, a chodil som do fitiek za mlada, tak mam prehlad. Kopu dochodcov chlapov s pivnym pupkom tam cumeli na nu vzdy ked sa predklonila ci pocas cviceni.

autor
Dnes o 11:35
@anonym_5c1264

Lebo inteligentný človek vie, že svojej manželke nemá právo zakazovať nič

@anonym_5c1264 zle to chapes, nejedna sa o zakazovanie, ale nevidenie logiky v tej cinnosti .

anonym_5c1264
Dnes o 11:36
@anonym_autor

@ivik4 dva krat som tam bol, a chodil som do fitiek za mlada, tak mam prehlad. Kopu dochodcov chlapov s pivnym pupkom tam cumeli na nu vzdy ked sa predklonila ci pocas cviceni.

@anonym_autor za mlada, dnes je úplne iná doba. Chodím do fitka tak viem. A aj keby prečo sa nemôže nejaký chlap pozrieť po peknom dievčati?
Aj ja sa pozriem po peknom vyšportovanom chlapovi keď ide okolo a to som zasnúbená.

mysicka36
@dskjhfdlkdjhl

@anonym_autor A naco je Tebe manzelka?

@dskjhfdlkdjhl Evidentne na robotu okolo domu a ako sexuálny majetok. 🙄

anonym_4eec1c
@ivik4

Ci toto pise zena ktora sa len potrebuje utvrdit v tom ze ma v pohode postavu ? 🤡

@ivik4 Vidis, aj to je mozne. Ja mam v rodine jednu osobu, ktora furt omiela, ze ako pribrala. Pricom je ako lata, len chce, aby sme ju uistovali, ako je chuda🥴

xsuzannex
@anonym_autor

@anonym_5c1264 zle to chapes, nejedna sa o zakazovanie, ale nevidenie logiky v tej cinnosti .

@anonym_autor a co ked ona v tom logiku vidi??? Ci prave ta tvoja logika je spravna kedze mas doktorat? 😄

katkazatka

TROLOLO

autor
Dnes o 11:38
@anonym_5c1264

@anonym_autor za mlada, dnes je úplne iná doba. Chodím do fitka tak viem. A aj keby prečo sa nemôže nejaký chlap pozrieť po peknom dievčati?
Aj ja sa pozriem po peknom vyšportovanom chlapovi keď ide okolo a to som zasnúbená.

@anonym_5c1264 tak mi povedzte, ktorej nevadi ak vo fitku na vas cumia dedkovia

anonym_b94758
Dnes o 11:38

Pohyb je prospešný, to určite vieš. Pomôže jej to aby ju nebolel chrbát, aby mala zdravé srdce a kopu iného. Či ty by si radšej, nech je chorá ? Či o čo ti ide ?
@anonym_autor

anonym_395ffc
Dnes o 11:39

Nemas dovod ziarlit a uplne zbytocna hadka... zena, ktora ta nemiluje, si najde milenca prakticky kdekolvek.. .kludne aj suseda... zena, ktora ta ma rada, moze na nu sto chlapov cumiet a da si do usi sluchatka a proste cvici... 98% ludi vo fitku je normalnych a nikoho neocumuje btw... nechapem, kde chodis alebo si len proste brutal paranoidny...

sszuzu8
Dnes o 11:39

Každa žena potrebuje, po 30 ubúdajú svaly. Je to kvôli zdraviu nie kvôli postave

autor
Dnes o 11:41
@xsuzannex

@anonym_autor a co ked ona v tom logiku vidi??? Ci prave ta tvoja logika je spravna kedze mas doktorat? 😄

@xsuzannex aaaale ved to je iba "maly" doktorat, to ako keby ani nebolo.

anonym_cbdfa3

Napr tu je skoda ze uz tu nie je "nyusika" ona by ti to vedela pekne priamo vysvetlit.

mischy00

@anonym_autor mozno chce mat len jednu hodinu len a len pre seba.
Ty by si ju tam mal aj odviesť a nie riešiť, ci to potrebuje😵‍💫.

enmery
Dnes o 11:43

Takto si predstavujem truhlíka z rozprávky o Ferdovi mravcovi😁diky

anonym_132c76

Ale čo si .. tebe absolútne nevadí očumovanie zadku, ten nám očumujute bárskde, o takýto "zážitok" do fitka chodiť nemusím.. tebe tam nevadia žiadni dedkovia, tebe tam vadia mladí a vyšportovaní a si úplne rozbitý, aby s jedným tam nezačala.

xsuzannex
@anonym_autor

@xsuzannex aaaale ved to je iba "maly" doktorat, to ako keby ani nebolo.

@anonym_autor vidim, ze si nan patricne hrdy a ze ti nechyba zdrave sebavedomie 😄 uz potom tomuto celemu zacinam rozumiet 😄

anonym_e7975e
@anonym_autor

@anonym_autor Ze "pustal" 😂😂. Ona nie je tvoje malolete dieta, ze ju mas niekde "pustat" 🙈. Inak cudujem sa, ze vydrzala 21 rokov s niekym ako si ty 😀

autor
Dnes o 11:46
@anonym_e7975e

@anonym_autor Ze "pustal" 😂😂. Ona nie je tvoje malolete dieta, ze ju mas niekde "pustat" 🙈. Inak cudujem sa, ze vydrzala 21 rokov s niekym ako si ty 😀

@anonym_e7975e ak by ta to zaujimalo tak poslednych 9 rokov to bude, co aj kolegovia, cize deno-denne stretavanie i v praci.

anonym_2d59b7
Dnes o 11:46
@anonym_autor

@mmonika byvame na dedine, takej tej beznej so zahradou sadenim, a naviac ma pracu pri ktorej je 99% casu na nohach. naco jej je fitko

@anonym_autor lebo si kus chja