icon

Potrebujem presvedčiť partnerku, že fitko je zbytočné?

Dnes o 11:09

toto je fotka mojej zeny z minulej dovolenky, (poskladama z dvoch realnych fotiek z leta. Povedzte ni. naco zacala chodit do fitka a vyhadzuje tam kopu eur..... Prave sme sa pre to dobre pohadali. vobec to nepotrebuje.

Potrebujem presvedčiť partnerku, že fitko je zbytočné?
mandzula
Dnes o 12:56

Hňup.

anonym_19a8bf
Dnes o 12:58
@anonym_autor

@mmonika byvame na dedine, takej tej beznej so zahradou sadenim, a naviac ma pracu pri ktorej je 99% casu na nohach. naco jej je fitko

@anonym_autor ty si troll,lebo neverím,že nejaká príčetná by bola s debilom,ako si ty

bg92
Dnes o 12:59

Ty si inak kompletny?? Keby moj muz toto riesi a este kvoli tomu zalozi temu na MK a este sklada moje obrazky ako dokaz, wtf?? Si v poriadku?? Chore na hlavu

sniper3
Dnes o 12:59
@anonym_autor

@mmonika byvame na dedine, takej tej beznej so zahradou sadenim, a naviac ma pracu pri ktorej je 99% casu na nohach. naco jej je fitko

@anonym_autor práve preto, že je v neustálom kolobehu, stereotyp, z ktorého občas potrebuje vypadnúť, byť sama, počuť ticho a poskladať si myšlienky. Prečo za tým vôbec niečo hľadať? 🤔

kalifka
Dnes o 13:00

@anonym_autor koľko platí vo fitku ?

anonym_51006d
Dnes o 13:02
@anonym_autor

@anonym_864ed9 pustal by si krasnu zenu do fitka ked to nepotrebuje? Ked je tam kopa uchylov co jej cumia na zadok? Kedze ho ma velmi pekny.

@anonym_autor jaj, takze ty si taky ziarlivy dedinsky Otello. Dufajm, ze ta baba ma dost rozumu a skoro ta posle tam kde patris.
Ozaj, tvoja frajerka nie je tvoj majetok. Nebola by ani keby bola manzelka. Ty jej nemas co zakazovat. Ty jej nemas co dovolovat. Je dospela, svojpravna a rozhoduje o sebe sama. Asi to nie si schopny pochopit, pretoze mentalne si ostal v predskolskom veku, ked si sa na piesocku natahoval s Jankom o lopatku a vedierko, lebo su tvoje

bg92
Dnes o 13:03

Jaaj uz citam ze tebe vadi, ze ju tam budu ocumovat… sa cudujem, ze mas vobec zenu s tymto zmyslanim

kp7333
Dnes o 13:07
@anonym_autor

@anonym_864ed9 pustal by si krasnu zenu do fitka ked to nepotrebuje? Ked je tam kopa uchylov co jej cumia na zadok? Kedze ho ma velmi pekny.

@anonym_autor inak uchylov je viac na internete ako vo vsetkych fitkach dokopy. A ty tu este vycapuj fotku svojej zeny (aj ked upravenu) 🤦

anonym_51006d
Dnes o 13:08
@anonym_autor

@katkaseiner zacala tam chodit vlastne na jesen. Ked jej naj kamoska sa nudila a ta ma presne ako opisujes tych zhruba 100 kilo, No a od vtedy ju tam taha a prave preto toto pisem, Za mna je to uplna zbytocnost, Len aby robila spolocnost jednej ktora sa nikdy o seba nestarala.

@anonym_autor ty si dokaz toho, ze ziadne tituly pred ani za menom z bedne gitu inteligenta naspravia.

anonym_77ad12
Dnes o 13:16

Postavu má dokonalú naozaj, ale urobíla to naj pre seba a zdravie.
Po 40tke by mala začať každá žena, budu ubúdať hormóny, rednúť kosti atď
Najlepší je silový tréning, nie práca v záhrade.
Drž jej palce, kým má energiu, nebude to trvať večne a potom by si plakal ako sa ti zmenila na nepoznanie psychicky aj fyzicky. Ja ľutujem že som nezačala skor, mohla som byť inde.

anonym_2d59b7
Dnes o 13:19

Takto nejak vyzerá ten chudák co tu píše

karlamon
Dnes o 13:22

@anonym_autor úplne ti rozumiem..tiež mi vadí, keď mi na muža slinta kopec žien vo fitku.. 🫣 chlape, nechaj tú ženu byť šťastnou 🙏 určite tam nechodí preto, že po nej slintaju dedkovia..ja keď som chodila do fitka, nemala som ani páru o tom, kto tam v tom čase je..proste som vypla a išla so svoje

anonym_01b55e
Dnes o 13:23

@anonym_autor a teba do toho čo? nepracuje a berie ti peniaze?

Popravde, tvoja zena ma iny problem ako chodenie do fitka. Teba. Este aj do profilu si sa jej nabural.

komir63
Dnes o 13:24
@anonym_autor

@anonym_autor Ty ju "púšťaš" do fitka? Ó aká láskavosť! Púšťať môžeš akurát tak psa. Myslím, že tá tvoja žena s pekným zadkom ťa čoskoro vymení za normálneho chlapa, ktorý to má v hlave trošku viac usporiadané. Fitko je pre ňu relax, takže neskúšaj jej organizovať relax podľa svojich predstáv, lebo ťa časom kopne do zadnice.

anonym_864ed9
Dnes o 13:24
@anonym_autor

@anonym_autor Pustal? Ja pustam iba moje nedospele deti, za ktore som zodpovedny. Manzelka je moj partner, je svojpravna a robi si (a aj ja) co chce - nikdy sme sa nikam nepustali. Viem ze to je asi nechcena rada, ale tymto pristupom si na najlepsej ceste o nu prist. Mas problem so sebavedomim a mas podla mna pokrutenu predstavu (mozno z prostredia, v kotorm si vyrastal), ako ma fungovat vztah. Inak - neviem ci a ake stare mas deti, ale budes tam vo velmi podobnej situacii.. a budes musiet vediet doverovat, inak vztahy nenavratne poskodis.

komir63
Dnes o 13:30
@anonym_autor

@anonym_5c1264 tak mi povedzte, ktorej nevadi ak vo fitku na vas cumia dedkovia

@anonym_autor Zjavne to tej tvojej nevadí, ale vadí to tebe a ide ťa z toho roztrhnúť!

martul
Dnes o 13:31
@anonym_autor

@martul ano, samozrejme jednoduchsi, Doktorat prirodnych vied nieje zrovna nic extra.

@anonym_autor Darmo máš titul, keď sa chováš ako idiot.

anonym_39eb94
Dnes o 13:37

Uprimne dufam, ze si vtom fitku niekoho najde... Niekoho pricetneho.

luizina
Dnes o 13:38
@anonym_autor

@anonym_e7975e ak by ta to zaujimalo tak poslednych 9 rokov to bude, co aj kolegovia, cize deno-denne stretavanie i v praci.

@anonym_autor ziarlivy magor, jedna z najhorsich veci vo vztahu, co moze byt. Budes rad, ak pri tebe zena ostane, ja by som utekala kade ľahšie.

anonym_41c687
Dnes o 14:02

Troll. Ešte som nestretla ženu po 40., čo má také ploché brucho a okrúhly zadok bez cvičenia. Buď sa tu niekto odbavuje alebo nevie, čo žena robí vo voľnom čase.

marca12
Dnes o 14:09
@anonym_autor

@anonym_autor Pustal? Ty si riadny cvok. Ty chodis do fitka zneuzivat zeny,ked teda podla toho sudis inych? Cvici sa pre zdravie,spevnenie celeho tela,aby nemala bolesti chrbtice,osteoporozu a podobne. Kazdy potrebuje cvicit.

enmery
Dnes o 14:16

A do práce, na pláž, na nákup ju z pivnice púšťaš ako?Dáš reťaze úplne dole alebo iba väčší výbeh??? "Pustiť" dospelú osobu niekam. 🤡

kreativka_logopedk
Dnes o 14:18

@anonym_autor Skús to fitko aj ty. Možno to trochu spevní tvoje ego

misiak7777
Dnes o 14:23

Hmmm, viac sa mi páčila téma dcéra a plavky

anonym_c3f0f8
Dnes o 14:42
@anonym_autor

@anonym_autor ty necumis na pekne ženy? 😂 dalsi pokrytecky trulo, co môže cumiet ale žena ma sediet doma a suchat nohami 🙄🙄

anonym_7bdb89
Dnes o 14:43

Nie si ty ten co tu minule skladal s AIckom kolaz svojich byvalych partneriek?

motylik2559
Dnes o 14:44

@anonym_autor Toto nemozes mysliet vazne, vsak? 🤦‍♀️ No ked si takyto tĺk - pekne a slusne napisane- tak velmi dufam v to, ze tam chodi pre to, aby mala od teba pokoj😂

autor
Dnes o 14:49
@anonym_7bdb89

Nie si ty ten co tu minule skladal s AIckom kolaz svojich byvalych partneriek?

@anonym_7bdb89 toto ma zaujalo, ale co je Alckom?

anonym_e456d5
Dnes o 14:59

@anonym_autor vyzera,ze ty si blbec, vies o tom ty, preto sa bojis,ze ta vymeni a vie to aj ona,preto chodi do fitka hladat niekoho normalneho.

anonym_262c75
Dnes o 15:54

@anonym_autor keď je je pekná, tak jasné že na ňu cumia chlapi vo fitku. Aj na mňa cumia a balia má. Pekni, vysportovani mladí chalani, o 10-15 rokov mladší. Starí pukkati tam nechodia, väčšinou veľkí fešáci A keď ma doma takého ziarlivca tak ťa s nimi asi aj podvádza, lebo to tak býva, že keď partner zbytočne moc žiarli tak si povie ten dotyčný že no sak a čo nepodvadzam ho zle je, podvadzam ho, zle je, čiže je to jedno.
Je to choré čo robíš a asi ani ty sám niesi verný, lebo ziarlivci sú najväčší kurevnici.
A mimochodom. Takú postavu má logicky vďaka fitku, takže presne kvôli tomu tam chodí 🙈
A či jej to máš DOVOLIT? A ty si kto? Mne muž nikdy nič nedovoľovali. Robila som čo som chcela ja, nie on.