icon

Potrebujem presvedčiť partnerku, že fitko je zbytočné?

Dnes o 11:09

toto je fotka mojej zeny z minulej dovolenky, (poskladama z dvoch realnych fotiek z leta. Povedzte ni. naco zacala chodit do fitka a vyhadzuje tam kopu eur..... Prave sme sa pre to dobre pohadali. vobec to nepotrebuje.

Potrebujem presvedčiť partnerku, že fitko je zbytočné?
lasona
Dnes o 11:47

Teraz som uz čítala všetko. 🙈🙈🙈
Aj ja chodím do fitka a žiadny stary chlapy po mne neobzeraju. Každému je u riti. Cvičenie je velmi zdravé. Bude v dobrej kondícii.(co vieš využiť pri sexe napr.) Je super ze tam chodí. Mam ta doma, tak ta vymením. Aby mi muz zakazoval cvičiť.🙈🙈🙈

danieli
Dnes o 11:48

Tak velmi si nepomozes a doteraz len doma sedkala vo volnom case? Domacnost deti sadenie v zahradke? Ine konicky nevadia? Keby napriklad vysivala decky? Len toto je problem a zacala s tym len vcera? Trosku prosim dovysvetluj

anonym_e7975e
Dnes o 11:48
@ivik4

@anonym_autor mna moj pustat nemusi, ja si idem . Rovnako aj on
A vyvediem Ta z omylu, vo fitku cumi kazdy na seba

@ivik4 Ale noo, zas toto nie je pravda 😀. Muzi tam pekne zeny ocumuju, zas nie su slepi a pozru sa a niektori aj viac a maju aj kadejake reci medzi sebou. 😀. Ale kvoli tomu my zeny neprestaneme chodit do firtka

katkaseiner
Dnes o 11:52

K mojej odpovedi sa urcite nedopracujes... preco sa miesto toho, ze by si sa tesil, ze nemas pri sebe 100kilovu prasnicu, ale ze dievca ma super postavu a este sa o nu aj stara a robi to pravdepodobne hlavne pre seba ale v konecnom dosledku z toho profitujes aj ty... Tes sa, nie kazdy chodi do fitka niekoho zbalit... ludia tam chodia za psychohygienou, za cestou k dokonalosti... a to netvrdim ze niekto je dokonaly, ale proste na sebe pracuje, stara sa o seba... bolo by lepsie keby mala na sebe 120 kg tuku, nosila roztahane 20rocne leginy a smradlave spinave tricko? kokos vsak sa uvedom

anonym_7d93da
Dnes o 11:58
@anonym_autor

@mmonika byvame na dedine, takej tej beznej so zahradou sadenim, a naviac ma pracu pri ktorej je 99% casu na nohach. naco jej je fitko

@anonym_autor Jeminku, ty si tiez jeden z tych co si myslia ze ked ste na dedine a mas zahradu ze to ti staci na budovanie a udrziavanie svalovej hmoty ? No ani zdaleka. Sa pozri teda na vsetky tie susedy po cca 40-50tke a viac ako vyzeraju. To by vsetky tetky v domoch boli vypracovane s perfektnymi postavami. A nie su. Lebo potrebujes nejaky system , nejaku pravidelnost,nejaky cas udrziavat nejaku pulzovu frekvenciu. Zahrada je mozno na psychohygienu ale urcite nenahradi fitko. Takze nwch zena len pekne chodi dalej do fitka. Minimalne na udrziavanie postavy, svalovej hmoty, relax a hlavne navyk pohybu.

anonym_5bea55
Dnes o 11:59

Troll

beronsche
Dnes o 12:00
@anonym_autor

@anonym_5c1264 tak mi povedzte, ktorej nevadi ak vo fitku na vas cumia dedkovia

@anonym_autor to kde je fitko, ktoré je plné pupkatych uslintanych dedkov? Keby napíšeš, ze miestne pohostinstvo, tak to ešte pochopím...
Je úplne jedno, co si o to myslis ty.
Ona chce cvičiť a tvoja vnútorná neistota do toho nemá čo hovoriť.

autor
Dnes o 12:00
@katkaseiner

K mojej odpovedi sa urcite nedopracujes... preco sa miesto toho, ze by si sa tesil, ze nemas pri sebe 100kilovu prasnicu, ale ze dievca ma super postavu a este sa o nu aj stara a robi to pravdepodobne hlavne pre seba ale v konecnom dosledku z toho profitujes aj ty... Tes sa, nie kazdy chodi do fitka niekoho zbalit... ludia tam chodia za psychohygienou, za cestou k dokonalosti... a to netvrdim ze niekto je dokonaly, ale proste na sebe pracuje, stara sa o seba... bolo by lepsie keby mala na sebe 120 kg tuku, nosila roztahane 20rocne leginy a smradlave spinave tricko? kokos vsak sa uvedom

@katkaseiner zacala tam chodit vlastne na jesen. Ked jej naj kamoska sa nudila a ta ma presne ako opisujes tych zhruba 100 kilo, No a od vtedy ju tam taha a prave preto toto pisem, Za mna je to uplna zbytocnost, Len aby robila spolocnost jednej ktora sa nikdy o seba nestarala.

danica2711
Dnes o 12:02

@anonym_autor tak od takého vola ako si ty by som utekala kamkoľvek a kedykoľvek by sa len dalo. Buď rád, že tvoja žena si na oddych od teba zvolila len fitko, ale ak budeš takto pokračovať a ona má rozum, tak onedlho bude tráviť čas aj inde

sisa_s
Dnes o 12:03

Nie si ty troll, ktory naaahodou zalozil aj diskusiu o tango plavkach dcery na plazi? 😀 tiez sa to tocilo len okolo ocumovania zadku, asi ta to uspokojuje

beronsche
Dnes o 12:03
@anonym_autor

@katkaseiner zacala tam chodit vlastne na jesen. Ked jej naj kamoska sa nudila a ta ma presne ako opisujes tych zhruba 100 kilo, No a od vtedy ju tam taha a prave preto toto pisem, Za mna je to uplna zbytocnost, Len aby robila spolocnost jednej ktora sa nikdy o seba nestarala.

@anonym_autor len ty nemas primarne problém s tým, ze ona robí niečo, čo ty považuješ za nezmyselné.
Ty máš problém s tým, že na tvoju peknú ženu by tam mohol pozerať iný muž.
S tým, že máš strach, že tvoja pekná žena sa na teba vykasle. Uprac si v pojmoch.

chelgi
Dnes o 12:06
@anonym_autor

@ivik4 dva krat som tam bol, a chodil som do fitiek za mlada, tak mam prehlad. Kopu dochodcov chlapov s pivnym pupkom tam cumeli na nu vzdy ked sa predklonila ci pocas cviceni.

@anonym_autor a ked ide do mesta v peknych satach? Kratasoch? Nik necumi na jej uzasny zadok? A v praci sa nezohne? Ci doma je len priviazana a ked príde nasteva prehodis cez nu deku?

julish
Dnes o 12:07
@anonym_autor

@anonym_5c1264 zle to chapes, nejedna sa o zakazovanie, ale nevidenie logiky v tej cinnosti .

@anonym_autor Do fitka sa chodi aj napr budovat svalova hmota, co tvojej zene pomoze akp prevencia proti osteoporoze. Sorry, ale si uplne mimo, control freak

anonym_7f38db
Dnes o 12:11
@anonym_autor

@anonym_autor " pán doktor " vieš čo sú Endorfíny ? Zrejme je na nich závislá, mal by si sa pridať skludníš hormón a dvihne sa ti sebavedomie 😉

anonym_656726
Autor odpoveď zmazal
anonym_b75f03
Dnes o 12:13
@anonym_autor

@anonym_864ed9 pustal by si krasnu zenu do fitka ked to nepotrebuje? Ked je tam kopa uchylov co jej cumia na zadok? Kedze ho ma velmi pekny.

@anonym_autor Ty si typicky žiarlivý dedinský sedlak. Ľutujem ju.

autor
Dnes o 12:16
@anonym_656726
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_656726 Vytvor z fotografii obraz sochu, z predu i zo zadnej strany, s tym aby detail postavy a tela bol zachovany no do tvare zamen ctrty. Bolo by dobre aby to bolo v jednej farbe asi biely mramor. Ruky uprav aby boli volne pri tele. .. ver ze sa nespozna, toto je zadanie GPT chatu.

orisker
Dnes o 12:17

Možno tam nechodí dvíhať železo, ale na nejaký thajský box alebo iné bojové umenie. Vieš, aby Ti mohla pár po papuli streliť, keď jej budeš svoje pochybné múdrosti dávať a obmedzovať ju.
🙂
Zožeriem hada, ak toto píše chlap s doktorským titulom - štylistika, vyjadrovanie a používanie interpunkcie a diakritiky ledva na úrovni stredoškoláka.

romiada
Dnes o 12:31
@anonym_autor

@anonym_864ed9 pustal by si krasnu zenu do fitka ked to nepotrebuje? Ked je tam kopa uchylov co jej cumia na zadok? Kedze ho ma velmi pekny.

@anonym_autor "puštal by" hovorí za všetko . Čo ona je nejaký tvoj psík,ktory ma volno len ked jej odopneš reťaz? Namiesto žiarlenia ju pochvaľ a objim a buď hrdy na to ,že maš peknu ženu. Robiš presny opak takto. Až si v tom fitku naozaj niekoho narazi, lebo žiarlivec čo ma obmedzuje a schovava to za kopec utratenych peňazi je v skutočnosti neisty chlapec. A to že ju očumuju? No a? A čo ona za to može? Na uluci ked sa na nu niekto pozrie, tak sa ma schovať do habitu aby si Ty nebol zraneny ? Začni chodiť do fitka aj Ty. Možno by Ti tie endorfiny pomohli.

anonym_072405
Dnes o 12:38
@anonym_autor

@anonym_289add pisem z jej profilu ktory tu ma.

@anonym_autor ešte lepšie 🤣 tipovala by som ,že po tejto diskusii pojdeš spehovať cez nejake okienko to fitko aby si videl co tam stvara. Lebo vieš čo? U normalnej ženy by si sa dlho neohrial. Obmedzovanie je jeden zo zakladnych začinajucich pruserov. Lepsia "neresť" chodiť do fitka ako miňať na cigarety, alkohol a pod. A stavim sa ,že Ty maš tiez nieco svoje na čo vyhadzujes prachy a mohla by Ti to vycitať. A mimochodom - podpora kamošky - ist do fitka je lepšia ako kaviareň s kolačikom.

jogy1984
Dnes o 12:39

Nejde o to či to potrebuje ale či ju to napĺňa a baví . Je to jej vec

kp7333
Dnes o 12:44

@anonym_autor potrebuje budovat svaly, aby ta vladala zdvihat, ked ta raz porazi z toho, ze si dovoli obcas vypadnut z domu a robit, co ju bavi (na rozdiel od okopavania zahrady).

anonym_f67122
Dnes o 12:44

a ta fotka sochy je co

vidis a mna moj posiela nech idem, cvicila som pravidelne postava skvela, prestala som kvoli zdravotnym problemom a neviem sa dokopat naspat ist, mne dokonca aj zaplatit chce 365 posilku, lebo videl, ze bez psychicky stradam, teba by som nechcela

sense
Dnes o 12:46

Choď do fitka s ňou, prospeje to aj tebe. Si myslíš že také telo bude mať večne alebo ho budem mať keď to bude sedieť pri zadku. Nevraviac o to že je to skvelá psychohygiena, robí niečo pre svoje psychické a fyzické zdravie.

simca06022011
Dnes o 12:46

@anonym_autor zena to potrebuje, kvoli sile, kvoli zdraviu.

zobaka
Dnes o 12:47

poviem ti tajomstvo, ale kedze si chlap tak o tom isto vies, na nas zeny chlapi cumia stale a nemusime byt ani vo fitku, kludne aj v Kauflande a hocikde na ulici, na plazi

roomaa
Dnes o 12:49

Absolútne jej nebráň robiť to, čo chce, lebo ťa vymení. A pre tvoju informáciu - do fitka sa nechodí len schudnúť. Pekný deň. ♥

sense
Dnes o 12:53
@anonym_e7975e

@ivik4 Ale noo, zas toto nie je pravda 😀. Muzi tam pekne zeny ocumuju, zas nie su slepi a pozru sa a niektori aj viac a maju aj kadejake reci medzi sebou. 😀. Ale kvoli tomu my zeny neprestaneme chodit do firtka

@anonym_e7975e tak ono sú zas aj ženy ktoré sa tam chodia doslova predvádzať.

zuzubb007
Dnes o 12:55
@anonym_autor

@mmonika byvame na dedine, takej tej beznej so zahradou sadenim, a naviac ma pracu pri ktorej je 99% casu na nohach. naco jej je fitko

@anonym_autor s týmto prístupom budeš čoskoro bývalí, do fitka sa chodí spevniť postavu, spoznať nových chlapov 🤣 a podobne, na záhrade sa môže na teba len pozerať, a podľa tvojho správania veru radšej ide mimo domu, ja na jej mieste som už zbalená

strelkyna1
Dnes o 12:55

Si chrapun. Chuda zena, ze si takeho ako Ty na krk zakvacila. Moze si chodit kde chce, ked tak hrozne ziarlis, tak zdvihni zadok a chod do fitka tiez. I ked pravdepodobne tam bude radsej bez Teba. Nie preto, aby ju mohli ocumovat, ako Ty hovoris, ale preto, aby si od takeho ziarliveho chmula ako si Ty oddychla.