icon

Povedali by ste o podvádzaní inej žene?

13. jún 2024

Situacia - muž vas podvadzal s kadekym a dozvedeli ste sa to po rokoch, teraz ma novu ženu a robí to isté (viete to na 100%) nechali by ste to tak alebo to povedali tej žene ( s tym že mate 100% dôkazy na to)

Strana
z3
kassandra25
16. jún 2024

Si dieta, ktoré si pýta od rodicov povolenie, a chce cítit, ze s dietatom rodicia súhlasia. Tvoji rodicia je stránka mk. Ja vzdy žasnem, kolko blbych ludí sa nájde. A je jedno, ci spravis za A alebo za B. Ale to, ze sa to pýtas tu a nie sama seba.

sidicek
16. jún 2024

Ja nechápem, že ťa podvádzal vo veľkom ako píšeš a nikto to nevie.Chyba je aj, že takéto hovädo chranis.Normalne by som po rozchode povedala každému co sa naňho opýta pravdu , potom by aj ťažšie namotal ďalšie naivne ženy .

janulka1802
16. jún 2024

Ja by som jej tie dôkazy poslala a nech s nimi naloží sama, ako uzná za vhodné. Osobne by som to určite neriešila, pokiaľ by sme neboli blízke priateľky.

ibrunova
16. jún 2024

Ak by to bola žena môjho exa, nikdy. Nech si žijú, ako chcú , aj tak by mi zrejme neverila, by si asi myslela, že im závidím,že ich chcem rozdeliť

322sima123
16. jún 2024

Povedala by som jej to anonymne

pimpa12
16. jún 2024

Ja by som to určite chcela vedieť. Zvlášť ak je to "verejné tajomstvo".

nika185
16. jún 2024

@hanastaruchova možno samé podvádzajú 😉preto radia nehovoriť, nestarať sa

victory1
16. jún 2024

Moj ex bol kurevnik,nik mi to nepovedal, prisla som na to sama, teraz je zenaty s jednou z tych,s ktorou ma podvadzal. Kurvi sa dalej a mne je to srdecne jedno,skutocne nemam potrebu jej o tom hovorit...
Skor mi je jej luto,ako hnusne sa k nej sprava a ona to trpi,len kvoli tomu,ze si klofla doktora🤷‍♀️

luizina
17. jún 2024

Keby som mala 100% dokazy, ze ju podvadza, tak by som jej to nejako oznamila, ak chces, tak aj osobne. Ex je ex, ak sa bude na teba hnevat, tak jeho problem. S nou sa nepoznas, tiez ti moze byt jedno, ak sa bude na teba hnevat. Chapem, ze ta to trapi a verim, se to neni ziadna pomsta z tvojej strany, len chces druhej zene pomoct. Určite to urob. Kurevnik ostane vzdy kurevnikom. Mrzi ma kolko zien tu radi nestaraj sa. Ak ta to trapi, tak urcite jej to povedz. Uz ako nalozi ona s touto info je jej vec. Ty ulavis svojmu svedomiu. Je najhorsie byt v nevedomi a ostatni to vediat. To by mi ublizilo viac, ako dozvediet sa to a vediet s tym sama pracovať.

autor
19. jún 2024

Dozvedela som sa ze sa rozišli, takze som jej to nemusela hovorit, no pride dalsia a dalsia… takze asi kaslat na to kedze podvadzat bude stale kazdu, a sledovat ,riesit ho nemienim uz

Strana
z3