icon

Povedali by ste o podvádzaní inej žene?

13. jún 2024

Situacia - muž vas podvadzal s kadekym a dozvedeli ste sa to po rokoch, teraz ma novu ženu a robí to isté (viete to na 100%) nechali by ste to tak alebo to povedali tej žene ( s tym že mate 100% dôkazy na to)

emuska30
13. jún 2024

Ja by som ako podvadzana chcela nech mi to povedia.....všetci to vedia ešte sa pomalí s toho smejú a nikto nič nepovie....pokiaľ sú dôkazy je to skutočne...nie len to ze jedna baba povedala....tak áno ja by som to chcela vedieť

petracandle
13. jún 2024

Iné je keby sa jedná o tvoji kamarátku či rodinu. Takto budeš za šialenú exmanželku, ktorá im závidí ich šťastie...netvrdím, že taká si, to vôbec! Ale je dosť možné, že si to o tebe pomyslí jeho súčasná žena, nakoľko exmanžel to v snahe zachrániť si riť celé otočí proti tebe...ak si ochotná to riskovať, tak hej to povedz. Ja by som to mala na háku, nie je to moja vec

danica2711
13. jún 2024

už to nie je tvoj manžel a jeho nová žena je pre teba - predpokladám - cudzia. Kto ti dal právo starať sa do cudzích životov? Či sa ťa tak dotkla informácia, že pred rokmi podvádzal teba, že sa treba zachovať typicky slovensky v zmysle hesla "keď zdochla koza mne, nech zdochne aj susedovi"? Čo je ťa do toho, že tvoj bývalý (vraj) podvádza tebe cudziu ženu? Inak fakt ma baví toto hranie sa na chrumkavé, že mala by to vedieť, chudera a podobne - a pritom je to vo väčšine prípadov len vyrovnávanie účtov

kikusha2212
13. jún 2024

@danica2711 to jej vazne teraz tlacis do hlavy, ze jej to chce povedat len pre to, aby jej ublizila? Tu kozu zabil ten uzasny manzel, najprv jej a potom tej sucasnej. Ona jej len chce oznamit, ze koza je mrtva.

7miriam77
13. jún 2024

Ja osobne by som bola vďačná človeku,ktorý by mi povedal o manželovej nevere a mal by aj dôkazy. A bolo by mi úplne jedno, či ten človek je cudzia osoba, rodina alebo kľudne aj jeho bývalá. Tak by som si mohla zariadiť svoj život bez toho debila.... Takže, môj názor je, áno, povedať to

autor
13. jún 2024

@danica2711 1. chodili sme spolu 3roky počas ktorych ma podvadzal s kadekym a teraz myslim aj ženy aj mužov 🙂) 2. dozvedela som sa to po 3 rokoch opustila ho 3. jeho nová priatelka zaživa to isté, viem že ju podvadza s kadekym a aj ked ju nepoznam vcitujem sa do nej lebo ja by som chcela aby mi to niekto povedal, no na druhu stranu ktovie či o tom ona už nevie a nevadi jej to 🙂) ludia su vselijaky,
4. nikto nevie o tom ze moj ex je bisexual a hanbi sa za to

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
13. jún 2024

Ja len ze nechapem takeho cloveka ktory podvadza proiatelku 3 roky a ked sa na to pride zena ho opusti on je velmi zranený a hanbi sa klame a lutuje, najde si o par tyzdniv po rozchode druhu ktorej robi to iste : )

veselo_neveselo
13. jún 2024

Jej by som to nevravela, nebude ti verit. Keby to bola kamoska tak ano, ale novej zene exa by som to nevravela.

Co by som ale spravila je, ze by som exa pritlacila, aby jej to povedal on sam.

stanislavicenka
13. jún 2024

@melanta preco je to smutne? Ja ti poviem pravdu, tiez by som to nechcela vediet. Zalezi od okolnosti🤷. Dokonca by som nebrala neveru ani za taku definitive konca vztahu. Ale skutocne by zalezalo od okolnosti. Nemyslim si, ze toto je vzdy jednostranna zalezitost🤷

zelenina1
13. jún 2024

Su situacie, ked treba neveru bonznut. Toto nie je ten pripad. 🙂 Nie je to tvoja starost a tyka sa to ludi, ktori by ti mali byt ukradnuti.

domkakvet
13. jún 2024

Ja by som to povedala, ale nie v tvojom pripade, nie je to tvoja kamaratka ani nic.

barborachors
13. jún 2024

nie, načo. Ešte sa to otoči proti tebe.

thunderbird
13. jún 2024

Toto len vypoveda o stave nasej spolocnosti, ked vidim ze sa deje nieco nespravne, radsej to nikomu nepoviem, lebo sa ma to potom moze bytostne tykat. A to sa odohrava vo vsetkych oblastiach nasej spolocnosti. Tu obstoji len clovek odvazny, ktory je ochotny znasat aj nasledky. Ja by som jej to nielen povedal, ale aj nakreslil pre lepsie pochopenie.🙂

rozculena
13. jún 2024

UŽ ZASE 😨

barbie2023
15. jún 2024

No ,nemala by si sa starať lebo nie je to tvoj vzťah ,ale ja by som povedala 😄

mikadooo
15. jún 2024

Áno. Anonymne.

annie34
15. jún 2024

Jasné že jej to povedz...pošli jej len dôkazy...sama si urobí obraz..a ak aj budeš za zlú a čo..žiješ snou? Aby si mala srdce na mieste a lepšie by si sa cítila keď jej to povieš..urob to!!! A za to nič nedáš..a skôr či neskôr pravda vyjde najavo..!! Držím ti palce 🙂

jeennyv
15. jún 2024

Za seba ti poviem, by som som chcela pravdu vediet, ked som bola mladsia..mlada, cca hlupa som verila a ked mu to nevyslo s onou chcel byt so mnou..a to bola taka mlada laska nie dlhorocne partnerstvo, manzelstvo atd…ale ber, ze za zlu budes isty cas vzdy ty

zuzu2636
15. jún 2024

Z vlastnej skúsenosti by som už nepovedala. Mám kamarátku, tiež ju podvádzal manžel, povedala som jej to, no neverila mi. Asi o mesiac sa jej on priznal a požiadal o rozvod. Pravda vždy vyjde najavo, skôr či neskor.

dominikakoll
15. jún 2024

Asi by bolo fajn poslať obálku s dôkazmi na jej meno poštou. Povieš, ale nebude vedieť, kto jej to poslal

fantaghiro21
15. jún 2024

pre teba sa jedna etapa zivota skoncila. Na co ju znova otvaras , znova sa zapajas tam , kde nemas?
Nemožes byt zachrancom pre celu zem , nemožes kvoli jednemu suknickarovi striehnut celý život a drzat ochranný plast nad jeho buducimi zenami.
Strasne sa chces citit mocnejsia ako tvoj ex, pomstit sa mu, sice "akoze" zachranis jeho partnerky, ktore su podvadzane... Dokedy? Bude mat 10 partneriek po tebe a okolo každej budes kruziť?
Odpust sebe najprv, vyrovnaj sa so situaciou, venuj sa sebe, budovaniu dovery, odpusteniu,budovaniu seba,vzdelavaj sa, uc sa, cvic, sportuj, venuj sa konickom, ale nesnaz sa mat dosah tam, kde tvoja etapa davno skoncila.... Nestracaj tým cas, energiu...

syslik81
15. jún 2024

ak nieste super kamosky tak sa nestaraj ... zrejme vedela,ze ta podvadzal a dobrovolne s nim isla do vztahu-hold ma co chcela ....

hanastaruchova
15. jún 2024

ako píše melanta - hlúpy národ,hlúpe ženy,ktoré si zaslúžia také jednanie od mužov.Nehovor,neoznamuj - budeš za zlúúúú !! No a čo...Tak bude,ved jej na tom nemôže záležať, či bude za zlú - nie sú kamošky. A prečo pomsta ? Zatvárajme dalej oči nad všetkým,nevšímajme si,lebo sa nás to netýka...a kurevníci nech si robia čo chcú - vždy sa dáka nájde,čo im zhltne bájku.Mne keby niekto povedal a mal dôveryhodné argumenty - bola by som neskutočne vďačná,i keby to bola poštárka. A nie,neurobila by som cirkus,preverila by som si a jemne povedané pošpehovala ho.Treba vedieť aj ako naložiť s danou informáciou...My ženy by sme aspoň v tom mali držať spolu,ale divím sa,koľké by nechceli o tom ani vedieť - lebo je komfortnejšie žiť v nevedomosti ako robiť rázne rozhodnutia.

minimie
15. jún 2024

Ja som za, povedať anonymne aj s tými 100% dôkazmi. Tiež by som to chcela vedieť a nie že aby zo mňa manžel s milenkou debila robili. Podľa mňa na neveru treba dvoch a čo ti tu radia že nemiešaj sa, ktohovie,možno samy majú sklony k tomuto, tak načo v národe pestovať úprimnosť, že áno?. Ale hlavne nemiešaj do toho vlastnú osobu, prvotná nenávisť v sebaobrane ide vždy po tom čo to vyniesol na svetlo sveta. Až potom je vytriezvenie a riešenie situácie a vinníka.

h2
15. jún 2024

@hanastaruchova Áno? A koľké píšu, že by nechceli o tom vedieť, keby boli podvádzané? Ja som si tu taký príspevok nevšimla.

hanastaruchova
15. jún 2024

@h2 v iných príspevkoch na túto tému,je ich tu na MK kvantum,nechce sa mi hľadať linky,ale aj tu sa objavili,roluj...

miadi
16. jún 2024

Tazko sa mi veri ze mas 100% dokaz . To by muselo byt video alebo fotky z jeho sms s niekym kde sa o tom sexe s inymi otvorene bavi alebo s danou osobou planuje dalsie sex stretko. A kde by si k tomu ako ex frajerka dosla ? To ze je bisexual stym nema nic spolocne . Ze podvadza s obomi pohlaviami. Vernost nema nic so sexualnou orientaciou. Ani nevera . Jedine zeby bol v closete a vlastne gay co sa nuti byt v officialnom vztahu so zenou a potajme mat sex s muzmi ale to by skor sedelo na rok 1950., Ak mas 100% dokaz je to len na tebe co stym urobis. Nemas co stratit .Jeho novej partnerke si volna je fuk ci budes za “zlu.” A exa spet nechces Takze ti moze byt jedno ze sa na teba bude hnevat. Mozno ty mas v sebe hnev za tie roky co ti robil parohy. Ak to ona vie a toleruje nic sa nestane ked jej to povies . Ak o tom nevie Aspon mà sancu prehodnotit ten vztah . Pytaj sa seba ci by si to chcela vediet od niekoho ineho nez si na to prisla ze ta podvadza .. a zariad sa Podla svojej odpovede,

aaadkaaa
16. jún 2024

@h2 veru je tu takych komentarov dost, ze pokial chlap inak funguje ako manzel a otec na 100% a bolo to len poklznutie a bla bla, ze to nechcu vediet...
Inak zeny,ja sa tiez cudujem... ja by som to vediet chcela, takze ja by som to povedala...

miadi
16. jún 2024

@aaadkaaa historicky tusim
Sparta zabijali nositelov zlych sprav . Znama fraza don’t kill the messenger . Je od od Shakespeare z hry kde Cleopatra chcela nieco urobit tomu co jej doniesol spravy ze Marcus Antonius sa ozenil. Je tu vela komentov typu nehas co ta nepali. V tejto konkretnej teme su len frajeri, Takze vela rad bolo aby sa nenamacala do cudzich 💩,, tie rady v inych temach kde manzel podvadza manzelku a maju deti .. tam to niektore radia prehliadat koli majetkovym pomerom a detom. Tu je ale trosku ina situacia . Mozno si myslia ze je pre autorku lepsie sa do toho nemiešat. Lebo nie je vo vztahu s ani jednym z paru. (Jedine ze dokaz o nevere mà lebo bola ucastna pri akte) kolko ludi tolko nazorov, vzdy bude Niekto za a Niekto proti.