icon

Povedali by ste to jeho partnerke?

18. okt 2023

Keby ste 10 rokov udržiavali ,,vzťah,, so zadaným a konečne to všetko ukončili, informovali by ste o tom jeho partnerku?
Len tak pre uzavretie celej veci a pre ten pocit, aby nezostalo všetko len tak akoby nič neexistovalo a nebolo.
Nechcem veľmi konkretizovať ale situáciu aspoň trosku priblížim, všetci sme bezdetni, žiadne manželstvo. Ja som s ním bola ešte pred ňou a nejako sa to v živote vyvinulo tak, že sme naďalej zostali v kontakte, písomnom aj osobnom ale nebolo to zase niečo typu že ja čakám kým sa rozídu, aby sme boli spolu. Nikdy sme si nešpecifikovali ako to medzi nami vlastne je, iba môžem za oboch povedať že sme sa nevedeli jeden druhého vzdať. Samozrejme bol za tie roky aj sexuálny kontakt ale vo veľmi malej miere.
Ja som sa to rozhodla ukončiť pretože som jednak staršia a chcem mat život naporiadku a taktiež hlavným dôvodom bolo, že doposledku už ten kontakt nebol to čo to bývalo kedysi. Už sme sa nevedeli ani zladiť kedy sa vieme stretnúť, vždy nejaké výhovorky a s ním sa nedala ani viest komunikácia. Prestalo ma to baviť viacej mi to už bralo ako dávalo a konečne som ho prestala vnímať ako niečo osudové vynimocne.
No a hlavne si tak trochu myslím či nemá aj niekoho nového pretože vieme ako to chodí, keď mame o niekoho záujem stále s ním chceme byt v kontakte a keď príde niekto iny ten záujem sa presunie tam. Myslím si že toto je hlavný dôvod prečo to medzi nami zostalo takéto a ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci.
Takže preto teraz váham ako sa zachovať. Či všetko nechať tak a riešiť si už len svoj život a ich nechať napokoji alebo nejako tu jeho informovať. Že som tu bola celé roky a zrejme počas mna/ po mne aj tak príde iná. Už len preto ako sa ku mne zachoval, napisala som mu celkom veľkú sumarizaciu čo si myslím a vôbec na to neodpísal. On si zrejme mysli že tých 10 rokov pôjde len tak do stratena akoby nič nebolo a bude spokojný že ta jeho sa nič nedozvedela a môže pokrscovat veselo inde. Ja som o ňom takúto mienku nemala, nikdy som niečo takéto neplánovala ono to skôr bolo take akoby sme nikdy ani neskončili. Takze sklamalo ma že on to bral asi inak ako ja ( alebo možno Až od nejakej doby)

Nekritizujte a nehodnotte ma tu nejak morálne, nebudem si take komentáre ani všímať chcem viest len diskusiu či povedať nepovedať, sama to nemám spracované čiže si z toho možno dosť vezmem

autor
19. okt 2023

@milovnickakvetov ja na dovolenke som sa venovala osobe s ktorou som tam bola a telefón som videla minimálne
A čuduj sa svete boli to práve momenty kedy som si viac uvedomovala že chcem blízkosť človeka ktorého tam mam a netúžila som vtedy po niekom tam vonku s ktorým som mala štvrť toho

mk22
19. okt 2023

Vyspelé je ukončiť jeden vzťah, začať si druhý a nebyť s ex v takom kontakte ako si opísala ty.. A už vbc nie sulozit s bývalým.
Toto vyspelé nie je.. Sorry.. Práveže to co si robila ty aj tvoj milý, to je hodne na tu strednú školu, ako píšeš.
Ty, keď očakávaš rozumne jednanie, vyspelé, ako píšeš.. Mala si sa tak správať, zachovať po vašom rozchode.
Pre niečo ste sa rozišli, ale prepáč byt 10r v kont s byvalym sexovať a nim a súčasne byt co vzťahu s iným ktorému ty sama klameš.
Co čakáš akú vyspelosť?

katkami123
19. okt 2023

Ja som kurvu nikomu nerobila, ak chceš toto vedieť. A druhé husle nedokazem hrať, takze na tvoj štýl fungovania by som nepristala vedome ani len na hodinu, nieto 10 rokov.
Nie všetky sme kurvy, ale chápem, že to ty nedokážeš pochopiť. Teda, pardón, kurvy si aspoň zarobia. Ty si taka zúfalá, ze ti stačí jedna veta za pár mesiacov, tak nízke sebavedomie na roztiahnutie nôh máš.

autor
19. okt 2023

@katkami123 ešte všeobecne mimo mna
Sú muži ( aj ženy) ktorí keď majú milenca, časom budú s ním aj oficiálne. Alebo to skončia a iného mat nebudú. Alebo to skoncia a budú mat iných. Ako sa dá tak veľmi určit ako to bude tu? Veľmi veľmi malo vám ku tomu stačí zhodnotiť to, neviem to ani ja sama. Nevie to možno ani on. Ale viete to tu všetky😃

milovnickakvetov
19. okt 2023

Tak si si na tieto myšlienky z dovolenky mala spomenúť aj po návrate z nej a neutekat ako poslusny havko k tomu, pri ktorom si mala len štvrtinu... Je smutné a úbohé, ze v bežnom živote takéto myšlienky nemáš, ze ich máš len tých pár dní v roku na dovolenke.

katkami123
19. okt 2023

Ty si o tom už v hlave vytvoríš ten svoj príbeh aj s odôvodnením, prečo práve ty, aj prečo s tebou chodiť nechce a má ťa iba na sex celých 10 rokov, určite s kopou romantických zapletiek 😀, takze je úplne jedno, čo ti tu kto napíše, ty v tom máš už 10 rokov jasno. 😀 len teraz ta opäť odkopol na dlhšie, tak si sa tu svojimi príbehmi prišla samu seba uistiť, že to tak v skutočnosti nie je, aj ze ty si to akože ukončila. 😂 aj keď ho otravuješ 😂

senta_sofia
19. okt 2023

Ty si bola milenka preto, lebo si myslela, ze za tych 10 rokov oceni tvoje kvality a rozide sa s priatelkou budete zit stastne az do smrti. Ale kedze si videla, ze sa k nicomu nema a uz aj tebe sa zdalo 10 rokov dost na to, ze by sa mal, tak si to ukoncila a on na to nic, co je uplne pochopitelne, kedze je mu jasne, ze ked ti 10 rokov stacilo napisat jednu peknu vetu a bola si namakko, preco by to teraz malo byt inak? Ty cakas, ze on bude riesit, ale on nema co, len proste pokracuje v hre, ktoru hrate 10 rokov. Stale nic? Akoze a tie reci o tom, ako si stastna a ako mas upratany zivot, tymi len potvrdzujes, ako velmi si z tejto situacie, ze si vybral ju a nie teba, v prdeli.

matkahelka
19. okt 2023

keby si postavila do radu 100 chlapov a povedala im, ze si priklad cnosti, ved ako 30-nicka si mala len dvoch. Len taky MALY DETAIL, ze SUCASNE OBOCH X ROKOV. mohla by si vyzerat ako miss world, varit ako vitazka masterchefu a robit fajky ako prvotriedna stetina, ver, ze ziaden z tej stovky by ta do zivota a ako matku svojich deti nechcel. ziaden. Ty si nemala ulet na firemnom vecierku po litri vina, ani mesacnu avanturu, po ktorej si si uvedomila, ze robis chybu, ty si VEDOME a DLHODOBO SIALENE DLHE ROKY zila sucasne v dvoch vztahoch. neverim, ze ak by si sa s tym priznala tomu svojmu, ci inemu, ze by dobrovolne siel do taketo rizika.

lubkavargova1
19. okt 2023

Predstav si ze hej...milenecky vztah kde vieme ze sme len milenec a milenka sa nikdy ku nicomu trvalemu úvazenemu NIKDY nezavazujeme...to si moja nevedela 10 rokov?? Milenecky vztah je to, ze jednoducho si uzivas a nejdes do hlbokeho vztahu a to co sa povie neplati aj keby rovno UFO pristalo v zahrade...lenze toto dokazu akceptovat len vyspeli milenci co vedia kde je ich miesto a tuto rolu milenca aj prijali...nerobia si ziadne iluzie, nadeje a plany...moja, ty si velmi dobre vedela, ze si milenka tak ako co sa teraz hrajes na ohrnutu lasku jeho zivota??
Prosim ta, minule som aj ja pozrela ex a aj na dovolenke som si pozrela a predstav si, muz mojho zivota sedel hned vedla mna...
Vsak naber odvahu a postav sa jej priamo a povedz jej to do oci, ale taku dvahu nikdy nebudes mat, lebo vies velmi dobre, ze ONA je viac ako ty...

number19
19. okt 2023

"Sú muži ( aj ženy) ktorí keď majú milenca, časom budú s ním aj oficiálne. Alebo to skončia a iného mat nebudú. Alebo to skoncia a budú mat iných. Ako sa dá tak veľmi určit ako to bude tu?"

Mas pravdu, ale vo vacsine pripadov sa to vyriesi do max 1-2 rokov. To je taka zdrava tolerancia takehoto stavu.
10 takychto rokov je chronicky vztah. A ja taky poznam.

Nadherna vzdelana zena mysliaca si aka je osudova pre toho jej (a bola naozaj nadherna, mala mnoho inych moznosti a mala aj taku tu osudovu "auru", ale zasekla sa u tohto jedneho, ktory to s nou nejak vedel). On bol tiez atraktivny, ale mal uz svoju zenulku. Velmi by sa k sebe hodili, ale on uz bol zadany....takze problem.
15 rokov (pocas ktorych mala 2 prerusene tehotenstva s dotycnym) takejto agonie ako ty opisujes.
Dnes ta jej laska zostala stale pri svojej zenulke a ona je sama znicena po 50tke.

A este, manzelke to oznamila. Manzelka to nehodlala riesit. On hral stale na 2 strany lebo ona osudova, ale ona manzelka (do nekonecna). Inac deti si to dost odniesli.

Nikomu nic nehovor, vyhladaj pomoc a ries si svoj novy zivot (ak si toho schopna).

katkami123
Autor odpoveď zmazal
katkami123
19. okt 2023

Potom z teba ale vôbec nie je taký hotový ako tu prezentuješ, keď ťa úplne dobrovoľne ignoruje a vôbec ho nezaujimas.

Kde je? Vieš vôbec?

lubkavargova1
19. okt 2023

@katkami123 vieš, nemuselo to byt tak, ze nejaka nova, jednoducho je tu jeho priatelka, hoci aj 10 rokov alebo aj viac a ona je stabilita v jeho zivote ktorou ona nie je. On to vie velmi dobre, ze tato oficialna priatelka je ta zena ktoru dokaze predstavit rodine, priatelom ako oficialnu priatelku a nie tuto milenku...mozno o nej vie par priatelov, ale to je tak vsetko. Prve miesto ma jeho priatelka...mozno je tam aj hypoteka, uver co ich spaja, spolocne byvanie, urcity pohodlny zivot ktoreho sa muzi NIKDY kvoli ziadnej milenke nevzdaju...nebudu riskovat rozchod, vyplacanie, delenie majetku a potom tie opovrhujuce pohlady rodiny na nich...

katkami123
19. okt 2023

On si s úsmevom na tvári vášnivo sexuje s novou ženou a ty sa doma trápiš 😂

katkami123
19. okt 2023

@lubkavargova1
Verím tomu, že nová žena. Niekedy sa chlapi tak dokazu pomotať novou zenou, ze všetko hodia za hlavu, sú take typy žien, ktoré to vedia, ze chlap opustí do týždňa neraz zenu aj deti a uteká za nou. Ze hodi do sekundy za hlavu aj jeho priateľku aj 10-rokov milenecký vzťah. Vezmi si len Johnny Depp, Vanessa Paradise s ktorou mal deti, nikdy si ju nezobral za zenu, aj keď mali spolu dve deti a žili spolu 14 rokov. Zrazu prišla Amber Heard, mladšia, krajsia, živelná a po pár mesiacov nemal problém sa oženiť, čo tvrdil, ze sa už nikdy neožení mali síce búrlivý vzťah, ale ona to dokázala, čo za 14 rokov Vanessa nie. Úplne ho zblbnúť.

aurora33
19. okt 2023

Bože ty si naivná. On na teba už zabudol a ty sa tu takto zhadzujes.

katkami123
19. okt 2023

@aurora33
Chudera, ktorá si musí jeho náklonnosť vynucovať ako taký otravný hmyz. Osudová žena je tá, ktorá ju sfúkla ako sviečku, nie táto otrava.

autor
19. okt 2023

@lubkavargova1 áno na to som presne narážala čo píšeš . Ale veď ja som ani nečakala ze on to všetko zahodi, ja som vedela ze ten koniec raz nastane a sama som mu to povedala, skôr on bol taký ze ale čoby nastal a podobne. On vedel ze ja nie som takáto ,,typická,, a možno to ho na mne priťahovalo. Že si potom možno síce nájde inú milenku ktorá v tom bude skúsenejšia a bude mat popri ňom x dalších a hocikedy preruší kontakt alebo nedajbože by ho chcela odlákať zo vzťahu. A možno sa mu páčilo ze ten vzťah už neposkytujem. Neviem ani to neriešim. Myslím si ze s ňou zostane, sú na seba zvyknuti on je taký typ ze chce mat pri sebe partnerku ale inak veľkú slobodu celkovo keď vidím ako žije veľmi si ju neváži ( nemyslím tým to čo robí so mnou ale celkovo ) aj to je dôvod prečo na vzťah som ho nechcela
Ale ako človeka celkovo som ho mala naozaj veľmi rada a viem ze niečo podobne už nezažijem.

autor
19. okt 2023

@katkami123 pardon ale čím ma sfúkla? Len tým že s ním stále je resp on s ňou? To je považované za výhru? Nemusí byt vždy vo všetkom extrem že buď mi je s niekym uzasne alebo naopak veľmi zle, niekedy je to aj na takej obyčajnej rovine nemastne neslane a nemáme chuť niečo meniť, načo aj keď nie sú vscsie problémy.čo oni asi teda nemajú keď ona o ňom nevie a jemu vyhovuje vsetko tak ako je
Ja sa ale nad nikoho povysovat nepotrebujem

autor
19. okt 2023

@katkami123 jasne aj ja to vidím podobne a nielen tu ale aj celkovo inde, že môže niekto mat rad to čo ma tu pohodu stabilitu atd niečo vybudované ale potom je tu niečo živočíšne čo už samozrejme časom opadne možno všade a vždy nás môze niekto nový priťahovať, chlapov najmä ..sú takí ktorí si ani na sex nepotrpia tým pádom nejaká vášeň u nich nehrá veľkú rolu a nezblbnu sa niekym ale takí čo toto majú na vysokej priečke majú asi čo robiť aby sa ovládali. Ja nepatrím do skupiny tej ktorá bude potrebovať hľadať stále nejakú vášeň. Mám to skôr citové, ľudí ktorých mám v mojom živote sú inak stabilní a rovnakí napr aj priateľstva so ženami dlhoveke žiadne krátkodobé vzťahy v niečom. Proste som ho kedysi spoznala, zvykla som si na neho ale vedela som asi že to nebude to práve orechové ale nevedela som sa ho vzdať celkom. Fungovali sme obyčajne skôr ako priatelia, nemala som zámer po rozchode vrhnúť sa na neho a prislo to potom časom keď konverzácia začala naberať na obrátkach a zachadzala do iných veci a tak to prišlo.

katkami123
19. okt 2023

Sfúkla ťa, lebo ten chlap na teba z vysoka 💩💩💩, nezaujímaš ho a nemá záujem ťa kontaktovať. Prečo ti teda neodpisuje na tvoje správy?
Lebo ho nezaujímaš, si mu otravná.

autor
19. okt 2023

@katkami123 😃za krátky čas? Naozaj toto napises? Trosku odveci, toto by bolo keby so mnou bol pól roka-rok a následne by sa zblbol nejakou novou s ktorou by to ťahal 10 rokov 😊 mna mal 10 rokov a neprestalo ho to baviť, kedykoľvek za ten čas to mohol uťať a nájsť si iné a mna celkom zavrhnúť. On nie je taký strašný playboy ( nemyslím výzor ) žeby toľko žien naraz zvládal mal čo robiť so mnou. Ak by mal iny objav nevedel by sa sústrediť rovnako na mna. A ešte na frajerku. Možno až teraz doposledku preto som až terqz tomu naklonená že možno niekoho má, keď to kleslo pri mne. Čiže celkom dlha doba na to aby ho milenka prestala baviť a našiel inú takze aj ta ho hude baviť 10 rokov ? 😃veď niekto toľko nemá ani oficiálny vzťah a prestanú jeden druhého baviť. Ja to vôbec nikde netajím že čo ak terqz niekoho má myslím že to so mnou ťahal až až dlho ale nepomotala ho mininalne 9 rokov nejaká natoľko aby to sekol so mnou .

autor
19. okt 2023

@katkami123 ale berieš aj tu časovú rovinu či len tak ledabolo všeobecne? 10 rokov to trvalo, posledný asi rok je to takto všelijako predtým paráda. Takze uplne ok ak ho zaujal niekto iny ale až po toľkých rokoch. Len najväčší profesionáli by dokázali venovať rovnaku pozornosť viacerým ženám veď by už aj zabudli čo ktorej povedali. Náhodou si on pamätal dosť veľké detaily

katkami123
19. okt 2023

Ale ty si ho prestala baviť. Uťal to s tebou kvôli inej žene a zatajuje sa ti, nechce mat s tebou žiaden kontakt.
Si pre neho len otravný tieň.
Kde ho máš teraz, čo? 😂

zuzana76
19. okt 2023

ja som niekde citala, ze muz, ktory ma milenku, ponizuje obe zeny, aj manzelku aj milenku, ale kazdu inym sposobom.

katkami123
19. okt 2023

Ale tebe sa neozyva, jej áno, takze si prehrala. Ona je víťaz, ty si porazená.

Kazdeho zaujima výsledok, nie časová rovina. Výsledok je, že ťa ma hlboko v paži.

autor
19. okt 2023

@katkami123 myslím že sa táto diskusia už plne vyčerpala a je to už len o tom istom a viacmenej rypanie . Škoda pretože mohla to byt konverzácia na inej úrovni keby ženy dali bokom emócie a hnev, veď sa to netýka vás. Kľudne by vám to mohla povedať kamarátka a možno by ste kvôli tomu ihneď nepretrhla s ňou puto, hoci by ste toto samé nerobili.
Je aj sranda ako možno polovica z vás číta knihy a pozerá romantiky s podobnými zapletkami o zakázaných láskach a kadečom a ešte by ste hrdinku ako mna zastavali a priali jej 😂 ale nechajme to tak ako hovorím už to tu ide len dookola

katkami123
19. okt 2023

Ona vyhrala, je s nou dlhšie ako s tebou a vybral si ju.
Ty len chuderka, čo otravuje.

autor
19. okt 2023

@katkami123 mám sem prispieť keď sa ozve? Dávam tomu nanajvys mesiac 😃 takze rozoberme si to na drobne, má partnerku stále rovnaku a má možno novú ktorou je poblazneny čiže nič viac mu netreba. Potom som tu ja ktorá ho tak otravuje a obťažuje a on tak moc nechce odpisovať a venovať sq mi, konečne sa situácia vyvinie tak že nemusí sa nijako vyjadrovať povie si že ja som to ukoncima vybavene má pokoj môže sa venovať tým dvom
Ale on sa ozve …. Tak načo? Keď už mohol mat pokoj a zaujíma ho niekto iny ?😃

katkami123
19. okt 2023

A kde je ten tvoj detailista teraz, povieš mi?
Sama nevieš.
Neodpisuje ti, nezaujíma sa o teba ani o to ako zúfalo neustále dobiedzaš.
No kde ho máš, keď ta vraj tak strašne miluje?
Prečo nie je pri tebe?