icon

Povedali by ste to jeho partnerke?

18. okt 2023

Keby ste 10 rokov udržiavali ,,vzťah,, so zadaným a konečne to všetko ukončili, informovali by ste o tom jeho partnerku?
Len tak pre uzavretie celej veci a pre ten pocit, aby nezostalo všetko len tak akoby nič neexistovalo a nebolo.
Nechcem veľmi konkretizovať ale situáciu aspoň trosku priblížim, všetci sme bezdetni, žiadne manželstvo. Ja som s ním bola ešte pred ňou a nejako sa to v živote vyvinulo tak, že sme naďalej zostali v kontakte, písomnom aj osobnom ale nebolo to zase niečo typu že ja čakám kým sa rozídu, aby sme boli spolu. Nikdy sme si nešpecifikovali ako to medzi nami vlastne je, iba môžem za oboch povedať že sme sa nevedeli jeden druhého vzdať. Samozrejme bol za tie roky aj sexuálny kontakt ale vo veľmi malej miere.
Ja som sa to rozhodla ukončiť pretože som jednak staršia a chcem mat život naporiadku a taktiež hlavným dôvodom bolo, že doposledku už ten kontakt nebol to čo to bývalo kedysi. Už sme sa nevedeli ani zladiť kedy sa vieme stretnúť, vždy nejaké výhovorky a s ním sa nedala ani viest komunikácia. Prestalo ma to baviť viacej mi to už bralo ako dávalo a konečne som ho prestala vnímať ako niečo osudové vynimocne.
No a hlavne si tak trochu myslím či nemá aj niekoho nového pretože vieme ako to chodí, keď mame o niekoho záujem stále s ním chceme byt v kontakte a keď príde niekto iny ten záujem sa presunie tam. Myslím si že toto je hlavný dôvod prečo to medzi nami zostalo takéto a ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci.
Takže preto teraz váham ako sa zachovať. Či všetko nechať tak a riešiť si už len svoj život a ich nechať napokoji alebo nejako tu jeho informovať. Že som tu bola celé roky a zrejme počas mna/ po mne aj tak príde iná. Už len preto ako sa ku mne zachoval, napisala som mu celkom veľkú sumarizaciu čo si myslím a vôbec na to neodpísal. On si zrejme mysli že tých 10 rokov pôjde len tak do stratena akoby nič nebolo a bude spokojný že ta jeho sa nič nedozvedela a môže pokrscovat veselo inde. Ja som o ňom takúto mienku nemala, nikdy som niečo takéto neplánovala ono to skôr bolo take akoby sme nikdy ani neskončili. Takze sklamalo ma že on to bral asi inak ako ja ( alebo možno Až od nejakej doby)

Nekritizujte a nehodnotte ma tu nejak morálne, nebudem si take komentáre ani všímať chcem viest len diskusiu či povedať nepovedať, sama to nemám spracované čiže si z toho možno dosť vezmem

deedol
19. okt 2023

autorka, aby sme sa niekam posunuli, lebo teraz uz je to len v rovine "robime si srandu". co ty vlastne chces? aka je tvoja idealna predstava buducnosti? lebo ja sa v tom stracam

katkami123
19. okt 2023

@minenkak
Uhral to…

autor
19. okt 2023

@katkami123 tak to môj prípad rozhodne nie je inak by som s nim kontakt nemala nie že donedávna ale asi už dlhu dobu pretože po tom by ma veľmi vidieť nechcel😅trosku sa v tom stracas
A pravdepodobne by to potom vedel aj ten moj
Či milenka sa pomstiť nemôže lebo to ue pomsta ale frajerka podvedená keď sa ešte pomsti milenke a vybije si zlosť na nevinnom chlapovi ktorý nič nevie to už pomsta nie je? Veď ty vôbec nevieš čo hovoríš

minenkak
19. okt 2023

@katkami123 škoda,možno keby dostala riadnu vzduchom chladenú, by sa jej to upratalo v hlave

autor
19. okt 2023

@deedol moja predstava ? Ja v tom mám jasno dosť. Budem žiť ako naďalej s dobrým pocitom sama v sebe že som to nechala tak ja a je uplne jedno za akých okolnosti, ja sa za ním neplazim. Je jedno že on znížil kontakt, keby nechcem tak nič nekončím a zúfalo čakám.avšak to ja nerobím. Chcem si riešiť vlastnú budúcnosť tak ako ju mám pripravenú. Toto tu bola volnocasova ako to povedať, trosku vyventilovanie čo by bolo keby , čo kto na to či jej to povedať / nepovedať písala som to x krát že nemá v pláne za ňou nacupitat.ale ako jedna z možnosti v mojej hlave je normálne že to mám asi ako každá žena v mojej pozícii

katkami123
19. okt 2023

Po pravde, ja sa na tebe bavím, to si si za ten čas už mohla všimnúť. Ešte predtým tu píšem, že máš manžela, v ďalšom príspevku si uvedomíš, že si sa sama prekecla a si potvrdila moje vyssie písané, hneď na to píšeš príspevok, kde sa to snažíš uhrať - že ty ho voláš vseliak. Vôbec nie si taka chytrá za akú sa pokladáš, všetko tu o tebe samo vypadáva.

minenkak
19. okt 2023

Že desať rokov volnocasove vyventilovanie,ty sa len ďalej presviedčaj sama o svojej výnimočnosti

autor
19. okt 2023

@mk22 rozhodne si vyprosim aby mi niekto pridaval nejakú konkretnu identitu na to sú tu snáď aj nejaké pravidla keď budem mat čas rada sa do toho pozriem viac 😊 ono niekto dokáže aj anonymne písať slušne a normálne ( čo by si skôr mohol uletiet keďže anonym ) a niekto sa hrdi tým že sa správa ako ..ach škoda recic

autor
19. okt 2023

@katkami123 🙏🙏🙏s tebou nikdy žiadny muž nebude, čokoľvek povie budeš si len všímať aké slovo použil a riadiť sa len poučkami a fantáziami si presne typ ktorý je v praxi nepoužiteľný riadis sa len teóriou

minenkak
19. okt 2023

Nemôžete tu niekto prosím napísať mesto z akého je a aspoň ju trochu opísať

deedol
19. okt 2023

no dobre, takze 10 rokov uplynulo, za ten cas ste sa parkrat stretli, parkrat (ak ratam spravne, menej ako 10) ste sa spolu vyspali, on sa teraz neozyva (dovod nevieme a vlastne je to aj jedno), tebe to vyhovuje, lebo sa chces v zivote posunut, tak co vlastne riesis? ved ked sa stretnete, tak prehodite par slov, ako sa kto ma, a hotovo, nie?
akurat teda chudaci obaja vasi partneri, jeho zena a tvoj muz. zabudla som na nieco? lebo ak nie, tak naozaj nechapem, ako ti vobec zislo na um, ze by si mohla ist za jeho zenou. potom by uz naozaj nebolo ziadne ze prehodime par slov, ked sa uvidime, lebo by si ho tym - tipujem - dobre nasrala.

katkami123
19. okt 2023

Pozri, ty sa sama za seba hanbíš, ani len si nepriznaš svoju druhú diskusiu. Načo pred oltárom prisaháš na kríž, keď desať rokov potom čakáš na jeden šuk za rok na rýchlo s bokovkou. Na co si sa vydávala? Keď si pobláznená do iného. Toto mi vysvetli.

mk22
19. okt 2023

Co sa certis?
Aj blbec vidí, že oba príspevky sú rovnaké. Píš si co chceš.. Aj odpovede sú rovnaké..

loliki
19. okt 2023

Škoda tých 10 rokov. Škoda, že si hrala druhé husle. To je jedno, či si bola prvá. Možno len nevieš, že pred tebou či zároveň s tebou mal inú a potom pribudla aj ďalšia. A ty si s vedomím toho, že nie si jeho jediná a on je vlastne sukničkár, neukončila hneď ten vzťah. 10 rokov. Daj si život do poriadku. Ži a nechaj žiť.

katkami123
19. okt 2023

Vidno že si taka vedma asi ako vieš “ čítať” pohľady toho svojho trtkača. Trafila si sa pri mne, presne ti poviem - v ničom. 😀

monika185243
19. okt 2023

A ty chceš povedať že si o niečo lepšia ako on?

katkami123
19. okt 2023

Mozes mi vysvetlit ešte raz cely tvoj príspevok 22:38?
Robím rozbor textu, aj kreslím na papier, žeby som lepšie pochopila a nič.

lalenka33
19. okt 2023

@katkami123 aspoň si ju omrkla na FB, keď vieš celé meno čím je taká ,,výnimočná"? Lebo inteligenciou to nebude. Aj najväčšiemu debilovi s IQ=0 po prečítaní oboch diskusií dôjde, že to píše tá istá. Očividne si myslela, že staré anonymné diskusie nikto nedohľadá a že takýto výkvet si nikto nezapamätá.

katkami123
19. okt 2023

@lalenka33
Pozrela som a fakt netuším v čom spočíva jej výnimočnosť do teraz. Asi len, že vie tvoriť pekne kvetnaté príbehy aj z ničoho a čakať na 12 a viac mesiacov na 1 šuk.

katkami123
19. okt 2023

@lalenka33
A to som napísala teraz fakt že diplomaticky.

matkahelka
20. okt 2023

@katkami123 ta baba, co ti na autorku poslala info ju pozna osobne? preco jej nepomoze? ved ona je chudera regulerne psychicky chora. vyznie to cudne, ale ja ju po tomto vsetkom uz az lutujem, ved ona prezije celu mladost vo fabulaciach a cakanim na chlapa, ktory ju ma hlboko v konecniku.to uz nie je na psychologa, ale na psychiatra.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
ruxandra
20. okt 2023

@katkami123 a ten jej muž o tom, čo vyvádza vie?

@autorka nehnevaj sa, ale po tomto vsetkom sa tvarit, ze to druhe fórum nie je tvoje 😂 ani len štatisticky nie je mozne, aby ste sa tu stretli dve s uplne totožným príbehom a nieto este aby ste mali totožné vyjadrovanie (a zaroven si v hlave namýšľajú, ze ste vynimocne). Nerozumiem preco to tu takto hras, hanbis sa za to, ze si tu pisala uz predtym? Preco? Lebo si nedostala odpovede ake si chcela?
Poviem ti take tajomstvo o mužoch. Ak je pre muža nejaka zena výnimočná, stred vesmíru, spriaznená duša, tak pojde aj cez mŕtvoly, len aby s nou mohol byt 🙂 ten tvoj nie je schopný pre tebe prejst ani len cez cestu…
A teda z toho celého, co tu uz padlo, neprestal s tebou nahodou komunikovat po tom, ako si za tou jeho frajerkou/ženou bola? 😂 lebo teraz mi to uz dava zmysel..
Na zaciatku mi ta bolo luto, ale po tom vsetkom, com si tu napisala, je mi luto ludi, ktori ta v zivote maju. Pripominas mi toho manipulátora, ktorého som spomínala v niektorom z predchádzajúcich komentároch, najma tym ako zrazu obviňuješ zeny, ze si tu na teba nieco vymýšľajú, ked par komentov nazad si to pisala sama. Je to vazne nechutne a naozaj, pre SVOJE vlastne dobro vyhľadaj odbornú pomoc.

majlo1234
20. okt 2023

Autorka, tak vies ako, cudzolozstvo je v krestanstve hriech😅 ja ta nesudim, ale vobec ti nerozumiem

autor
20. okt 2023

@matkahelka katku už neriešim vôbec to ona mi príde chorá. Ženy preboha nájdite v sebe kúsok rozumu a zhodnotte troska čo čítate a kto sa tu ako prezentuje.
Milostné vzťahy sú pomerne častým javom v spoločnosti, nie príjemným ale sú až veľmi časté každá určite poznáte minimálne jednu ženu/muža z okolia ktorý podvádza/ je podvadzany. Je to možno smutne či úbohé ale nie choré. Choré je to čo tu predvádza Katka. Príde vám v poriadku, aby tu sliedila celé dni ( nič proti ak si sem niekto chodí precitst diskusiu v rámci normy) a spájala tu diskusie ale čo je horšie venovala sa tomu ešte pomimo, písala si s niekym súkromne správy a konšpirovala o menách a podobne ?

Ja keď viem že nie som žiadna Svetlana čo si myslite ako sa na toto pozerám? 😃 že nemám ako ale ani nie je dôvod niečo dokazovať veď som len založila diskusiu na nejakú otázku a tu mi niekto rovno priradí meno adresu rodné číslo? Je to choré normálne by som sa Katky ako osoby bála čo je to za nebezpečnú stalkerku, ako si dve či viaceré dospelé ženy môžu písať súkromne správy a spájať tu niečo?
Už celkom rozumiem prečo sa muži tak smejú zo ženských kolektívov aký to je kurnik , presne asi narážajú na takéto veci.
Keby to tu čítal nejaký muž maximálne by napísal že to co robím je hnusne atd ale rozhodne by nerobil toto 😃 tak sa zamyslite aj nad tým

Možno som sem niekedy niečo písala, v nedávnej dobe určite nie sama si to nepamätám jednak preto že sa venujem písaniu článkov s podobnou tematikou ( ktoré ženy veľmi rady čítajú mimochodom 😊) ale rozhodne nie som žiadna Svetlana a ani nie som vydata a ani sa nestretávam si ženatým a už vôbec nie s deťmi !!!!
Prepáčte ale kto si ako tak vyhodnotil aspoň môj a jeho vek vyjde mu ze muž pred 30kou zrejme nebude mat 2 deti.. nehovorím ze to je niečo nezvyčajne niektorí máte v tom veku už aj 3 ale asi nie za okolnosti ze ma skoro10 rokov milenku 😃😃 či co si myslite, ze som stala pri zrode všetkých jeho deti a ešte dal niektorému meno po mne, nie?😃 odporúčam vám vYvarovat sa Katkiným fabulaciam a ak chcete viest diskusiu aj so mnou ako vidíte som otvorena odpísala som asi na vsetlo kdezto Katka radšej naďalej tají svoj rodinný stav aj keď som to zrejme uhadla ( a napriek tomu si to nedovolim tvrdiť s takou istotou) alebo sem naozaj chodíte len ventilovať sa, rýpať a kopať do niekoho pretože samé nemáte všetko tak ako by ste chceli?

Viete co ? Mne moja záležitosť aj robila radosť, aj mi ublížila aj ma naučila vidieť veci vo viacerych uhloch. Ale tato diskusia mi ukázala akí vedia ľudia byt strašne zlí hoci sa ich niečo priamo netýka, aké sú ženy vysmesne pritom možno aj polovica z nich bola niekdy na jednej či druhej strane tohto. A potom niekde na fb čítam každý deň ako tam pisu ze si hľadajú kamarátku, ako nemajú nikoho s kým by sa porozprávali … ste to vy tieto ženy? Ak áno odpoved je tu, viacej ku tomu netreba
Ako potom riešite problémy keď neviete dať bokom hnev emócie a ješitnosť?

autor
20. okt 2023

@majlo1234 ja som narážala na to že nevera je bežný jav nie je to už niečo čo nepoznáme alebo je niekto kto je neverný chorý na hlavu ..je to len rozhodnutie danej osoby. Ale choré je to čo tu predvádza Katka, ja aj chápem že vás to baví že sa nudite a máte radi kovbojky ale chcete byt tohto súčasťou? To vám príde uplne v poriadku? Aby mi tu niekto priraďovať identitu ? Ja si nedovolim mat istotu ani vo veciach ktoré sú na 90% zrejme aj keď sa s niekym rozprávam a som si niečim istá vždy tam je rezerva čo ak .. ale tu niekto toto dokáže?
Mne je zle z vás, nemusíte byt ani neverne ale ako ľudia ste zlyhali ako môžete byt kamarátky, kolegyne, susedy keď toto robíte ? Škoda že ani jedna tu nemá vlastnú hlavu .alebo možno má , asi tie ktoré písali ešte vyššie a viacej sq tomu nevenovali
Pretože ja mimo mojej záležitosti nikomu neubližujem a nikdy sa nikde takto nespravam a nie som súčasťou takýchto veci, na to som hrda zase ja

autor
20. okt 2023

@sheila121 konkrétne teba som si celkom obľúbila keď aj čítam iné diskusie neviem možno podľa fotky si pamatam ale utkvela si mi v pamäti, v niektorých diskusiách kde len ja odpovedám iným z môjho profilu dokonca mi lajkujes odpovede atd..som ta istá žena, normálna, ktorá funguje v spoločnosti, vie sa vyjadrovať, ľudia má majú radi, neponizujem sa nikdy na úroveň takejto komunikácie ..
Takze ma normálne zamrzelo že zrovna ty toto píšeš. Že ti stačí tak malo, v tomto prípade najväčší manipulátor Katka ktorá si tu vytvorila doslova vlastný tím ktorý ženie proti mne 😃 ešte v začiatkoch diskusie si písala inak a celkom ti stačilo vymeniť vlastne uvazovanie za prečítanie si hotovej veci ako že Katka mi priradí identitu nejakej Svetlany ( mimochodom v mojom veku som sa nestretla v mojom okoli so žiadnymi rovesníkmi s týmto menom, skôr starsie ročníky napr učiteľka zo zS ) a ty si len niečo spojis a vyhodnotis že je to tak
Načo tu mam ďalej pokračovať ? Ženy za akým účelom sem chodíte ? Chcete len drámu a niekoho celkom zadupat ? Určite máte deti, možno dobrú kamosku. Nie každý urobí vždy len dobre veci. Napriek tomuto všetkému čo sq deje za dverami mojej spálne + ešte jednej domacnosti som zlá osoba? Čo keď pomáham iným viacej než tu všetci dokopy?
Asi sa pozerám na veľa veci celkom inak a brala by som aj názor iných ale nie toto čo tu stvarate
Vy sem vlastne chodíte len pátrať a spájať niečo, ak by som dnes založila diskusiu podobnú alebo celkom inú no vedeli by ste že som to ja, vôbec by ste neriešili co tam je pisane riešili by ste len že som to ja áno?
Nemá to tu naozaj zmysel. Mimo iného presvedčilo ma o tom aj to, že som pridala diskusiu podľa žien asi nezaujímavú kde som potrebovala radu ohľadom niečoho mimo vzťahov a mala som tam možno 2-3 komentáre. Akonáhle je tema takato, ženy sú až nadržané utekať sem

ruxandra
20. okt 2023

Vidim, ze som mala pravdu, presne takto by reagoval velmi dobry manipulator 🙂 (a to som na zaciatku stala na tvojej strane)

autor
20. okt 2023

@lalenka33 prečítala som si tu diskusiu a len sa pýtam, kde tam je spomenuté meno Svetlana pripadne z čoho sa to vyhodilo?
Ak by som tu diskusiu písala ja, čo by to menilo na veci ? Ja tu riešim to, ako niekto z diskusie vytvorí identitu 😃 keďže nevera je niečo tak bežne že sa podobný prípad môže diať každému tretiemu človeku, ale Katka má vestecku guľu a hneď vie meno aj všetko 😊 kto je chorý, človek ktorý podvádza alebo ktorého najväčšou záľubou je zisťovať si súkromne o niekom ? Ako fakt? Katka sa nikde nevyjadrila ako je na tom ona so svojim životom, či má deti alebo partnera opakovane to prehliadala tak to značí o všetkom. Nie je choré že som mala ja rovno dvoch , ale to že jedna žena nevie mat ani jedného a ešte sa takto choro správa. Každý nech si vyberie čo je podľa neho choré, ja to tu definitívne opúšťam nečakala som že mne bude zle z vás

katkati
20. okt 2023

Priveľmi sa obhajuješ a vyvoláva to opačné reakcie ako by si chcela. To je jedno v akej oblasti života si niekomu ublížila, ale ublížila. Takže nemala by si sa ty teraz cítiť extra ukrivdená, keď ti niekto podá svoj pohľad na to, ako si žila 10 rokov.