icon

Povedali by ste to jeho partnerke?

18. okt 2023

Keby ste 10 rokov udržiavali ,,vzťah,, so zadaným a konečne to všetko ukončili, informovali by ste o tom jeho partnerku?
Len tak pre uzavretie celej veci a pre ten pocit, aby nezostalo všetko len tak akoby nič neexistovalo a nebolo.
Nechcem veľmi konkretizovať ale situáciu aspoň trosku priblížim, všetci sme bezdetni, žiadne manželstvo. Ja som s ním bola ešte pred ňou a nejako sa to v živote vyvinulo tak, že sme naďalej zostali v kontakte, písomnom aj osobnom ale nebolo to zase niečo typu že ja čakám kým sa rozídu, aby sme boli spolu. Nikdy sme si nešpecifikovali ako to medzi nami vlastne je, iba môžem za oboch povedať že sme sa nevedeli jeden druhého vzdať. Samozrejme bol za tie roky aj sexuálny kontakt ale vo veľmi malej miere.
Ja som sa to rozhodla ukončiť pretože som jednak staršia a chcem mat život naporiadku a taktiež hlavným dôvodom bolo, že doposledku už ten kontakt nebol to čo to bývalo kedysi. Už sme sa nevedeli ani zladiť kedy sa vieme stretnúť, vždy nejaké výhovorky a s ním sa nedala ani viest komunikácia. Prestalo ma to baviť viacej mi to už bralo ako dávalo a konečne som ho prestala vnímať ako niečo osudové vynimocne.
No a hlavne si tak trochu myslím či nemá aj niekoho nového pretože vieme ako to chodí, keď mame o niekoho záujem stále s ním chceme byt v kontakte a keď príde niekto iny ten záujem sa presunie tam. Myslím si že toto je hlavný dôvod prečo to medzi nami zostalo takéto a ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci.
Takže preto teraz váham ako sa zachovať. Či všetko nechať tak a riešiť si už len svoj život a ich nechať napokoji alebo nejako tu jeho informovať. Že som tu bola celé roky a zrejme počas mna/ po mne aj tak príde iná. Už len preto ako sa ku mne zachoval, napisala som mu celkom veľkú sumarizaciu čo si myslím a vôbec na to neodpísal. On si zrejme mysli že tých 10 rokov pôjde len tak do stratena akoby nič nebolo a bude spokojný že ta jeho sa nič nedozvedela a môže pokrscovat veselo inde. Ja som o ňom takúto mienku nemala, nikdy som niečo takéto neplánovala ono to skôr bolo take akoby sme nikdy ani neskončili. Takze sklamalo ma že on to bral asi inak ako ja ( alebo možno Až od nejakej doby)

Nekritizujte a nehodnotte ma tu nejak morálne, nebudem si take komentáre ani všímať chcem viest len diskusiu či povedať nepovedať, sama to nemám spracované čiže si z toho možno dosť vezmem

autor
20. okt 2023

@ruxandra môžeš mi odpovedať len na jednu otázku? Bez ohľadu na predošlú diskusiu, tým žeby Katka trafila že obe diskusie písala jedna osoba, automaticky jej teda budete veriť identitu ? Preboha sú to anonymne diskusie, to že niekto v tom nájde príbeh podobný niekoho z okolia je celkom normálne .. ako má človek dokázať že nie je Svetlana bez toho aby som tu fotila občiansky preukaz, keďže v anonymite chcem zostať tak je logické že nebudem písať moje meno len preto aby som ukázala že nie som Svetlana 😃len o to mi ide

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
20. okt 2023

@katkati áno pretože ma nahnevalo ako niekto môže s takou ráznosťou tu tvrdiť o mene a podobne. Napísať sem diskusii koľko chce môže hadam každý. Ja si na to naozaj nespomínam je to možné takze keby berieme fakt že som napísala dve diskusie, to terqz zmení celu situáciu ? Veď boli o tom istom. Stojím si za tým, ako som napísala v úvode že sme všetci bezdetni a slobodní. To že niekde napíšem jeho žena alebo môj muž - je to moja forma písania, oslovovania.. raz niekto písal že povedať svokra môžeme až keď sú dvaja zobratí, ja hovorím svokra aj keď nie som vydata pretože mám partnera dlho

autor
20. okt 2023

@sheila121 ako mám dokázať že nemám muža ? Prosím pošlite mi časť kde je take niečo pisane, otvorené poviem či je to moja diskusia. Jednu som už písala áno ale pokial tu ja myslím iné a ty iné tak je to problém. Naozaj nemám muža resp manžela. Iba partnera nech sa teda oficiálne vyjadrujem a on má partnerku, nie manželku. A rozhodne nie deti

autor
20. okt 2023

@sheila121 ja som sa jednoducho stratila o čo tu vlastne ide. Vieš môžeš napísať jednu diskusiu a potom o nejaký čas druhu hoci s rovnakým scenárom ale možno sa veci pomenili atd a chceš nové vyjadrenia. Aby nebol zmätok. Teraz ale vôbec neviem o čo tu ide, cítim sa ako na inej planéte. Absolútne neviem o čom je reč, či si tu teraz niekto mysli že mám manžela alebo je problém že mám partnera , niekde som napísala že môj muž čoho sa Katka hneď chytila bingo odhalila má, mám manžela. Choré. Uveďte ma preto čo najstrucnejsie do obrazu čo sa tu vlastne rieši 😃pretože ja som chcela riešiť len to, či je lepšie jeho partnerke povedať to/ nepovedať a napísala som že sa nechystám jej to povedať, že je to len možnosť ktorú tu chcem rozobrať z každej strany prečo áno prečo nie. Rozhodne som za nikym nikdy nebola

autor
20. okt 2023

Ešte dodám že som dosť opatrná nerobím unáhlene kroky, ak by som ja bola nejaká Svetlana ktorá dakedy bola za nejakou ženou, isto by som tu nepísala. Ale možno oficiálna Svetlana áno, ja nie😃 ja keby to urobím a potom sem píšem by som sa bála že ma tu niekto spozná, napr kamošky dotyčnej a určite by som samu seba takto nepotopila😃 ak by som sa raz rozhodla za ňou ísť, povedala by som jej to uplne normálne ako možno x iných mileniek a vôbec by nemala dôvod si niečo spájať s touto diskusiou keby ju uvidí.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
20. okt 2023

@sheila121 ok, ďakujem beriem takze ty máš iba morálny problém s tým že aj ja niekoho mám. Stačilo to takto napísať a ja to plne beriem, myslela som že išlo vyslovene o to že mám manžela, pretože toho nemám a už naozaj neviem čo povedať. Že si tu založím diskusiu a príde nejaká žena ktorá tu celkom zmení scenár a všetci tomu uveria s prepáčením ako stádo oviec.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
20. okt 2023

@katkami123 chorá žena si nepochybujem už o tom, ponechám si ale úroveň vo vyjadrovaní aj naďalej. Ten kríz musel asi teba udrieť do hlavy keď píšeš takéto bludy. Ja jednak sa do svadby nehrniem a tiež to nebude v kostole , ak ale predsa len by svadba mala byt bude to v čase kedy budem ja sama spokojná ako môj zivot vyzerá a hlavne s čistým štítom. Čo je už na dobrej ceste. Asi toľko
Kľudne fantazíruj ďalej, podľa mna už robíš rozbor aké svadobné šaty alebo tortu som mala
Neviem kto ti v živote tak veľmi ublížil ale neboj možno sa aj ty raz budeš mat fajn

ruxandra
20. okt 2023

@autorka ja katke tu identitu neverim, ale mozno len pre to, ze mne je uplne jedno ako sa v realnom svete volas a co robis. Ja verim tomu, co vidim tu. Tomu co pises a akým sposobom to pises.
Posledných niekolko komentárov tu ludi z kadečoho obviňuješ a zaroven sa hras na ich obete, co je presne to, co robia manipulatori (vrátane toho, ze sa stale na nas snažíš pôsobiť ako keby si bola ty ta najlepšia a vsetci ostatni su ti zlí). Takze na zaciatku som ti verila a súcitila s tebou, ale cim viac tu pises, tym mam z teba horší pocit a nie, ta katka za to fakt nemoze..
a ci ta druha diskusia je alebo nie je tvoja..ach 😀 proste kazdy mame špecifické vyjadrovanie a neexistuje, aby sa niekto vyjadroval a správal uplne ako ty (a este aj zažíval uplne to iste)
Ale tak, klameš sama seba, nam je to fakt jedno 🙂

autor
20. okt 2023

@sheila121 v poriadku beriem už v úvode diskusie som písala že nechcem tu hodnotenia na mna a pod
Veď otázka bola jasne Dana, či povedať / nepovedať tej jeho. Na to snáď každý má názor a nehrá tam rolu či ja niekoho mám , či? Lebo nerozimiemm celkom, keby nikoho nemám tak mohla by som jej to povedať ale keď som zadaná tak zmenilo to pre teba situáciu že nechceš na to ani odpovedať? Lebo stále nerozimiem, mám pocit že sa tu rieši niečo celkom iné než sq povodne malo. Ono mala som asi napísať len jednou vetou? Mám ako milenka jeho priateľke o tom povedať/ nepovedať? A ďalej nič nepísať

mk22
20. okt 2023

Smiala si sa, že tu niekto spája diskusie.. Na chlp rovnake a aj tak si tvrdila ze nie.. Teraz už súhlasíš ze môže byt..
Na čo to je dobre.
Máj tu aj 10 tém.. Ale k čomu tie slohy, urážky, výsmech ze tu niekto pátra dáva dokopy.

aurora33
20. okt 2023

Ja som ti napísala, povedz jej to a potom tu napis jej reakciu.

autor
20. okt 2023

@ruxandra ja nehovorím že som sem nikdy nepísala ale to že neviem o čom hovoríte vy a či ide o to iste. Ja neviem v ktorej diskusiu sa spomínala Svetlana manželstvo a deti tak ako môžem reagovať? Ako môžem potom napísať áno písala som to ja keď viem že toto nie je môj prípad?
Prepáč ale aj ja som už vytočená že som chcela na niečo odpoved a rieši sa tu celkom iné. Pri otázke ktorú som na začiatku dala predsa vôbec nezáleží kto som kde bývam a podobne. Štve ma to že tu vznikol doslova hon pretože si každý mysli že áno ona ma deti alebo on, neviem už a preto zrazu nikto nerieši moju otázku ale toto. V mojej diskusii ste vytvorili inú. O nič iné nejde.
Najskôr sa tu riešilo len to že je to pomsta a terqz zrazu toto, sama som nečakala kde to môže zájsť do akých bludov 😃takze myslím že odpovedám stále k veci či o co ide, ak by som písala inú diskusiu v tejto už nemôžte napísať?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
20. okt 2023

@mk22 pretože Katka vytahovala nejakú diskusiu z ktorej vyčítala ( alebo to tam bolo pisane, neviem vôbec som tie jej komentáre už ani všetky necitala ) že dotyčný má deti či dokonca svadbu alebo aj ja.ja sa nebudem priznávať k niečomu čo nie je môj prípad.

majlo1234
20. okt 2023

Mne je jedno, ci si alebo nie si Svetlana. Ja tu riesim tvoju temu. Svatuskarsk tu na nas utocis, ale ty si ta, ktora vedome chcela ublizovat inej zene(odhliadnuc od toho, ze si to robil desat rokov) tym, ze jej svoju neveru splechnes do tvare, len aby si sa pomstila svojmu milencovi. Tak tu teraz nespytuj nase svedomie, ale svoje. Na mna taketo vylevy neplatia, ja mam svoje ciste. Nikoho neosocujem, neurazam, iba sa vyjadrujem k danej diskusii

tanyag
20. okt 2023

@autor
Ak by som bola ja na tvojom mieste (čo nikdy nebudem, ale dajme tomu), tak by som do tejto diskusie nenapísala už ani slovo. Nikoho nemusíš presviedčať o opaku, o nepravde a neviem čom. Aspoň teraz si zachovaj ten malý kúsok "dôstojnosti", ktorý máš (ak máš) a pekne po tichučky skloň hlavu a ďalej to už nerieš. Veľmi sa zamotávaš, a ak si dobre čítala - tej Katke niekto, kto ťa pozná, prezradil tvoju identitu, ona si to z palca nevycucala. Nestrápňuj sa ďalej, myslím, že každý si svoj obraz už vytvoril.

autor
20. okt 2023

@sheila121 ďakujem, ja som povaha celkom kludna ani si popravde neviem predstaviť niečo take urobiť stalo by ma to veľkú guráž ktorú by som musela dlho hľadať. Netešilo by ma to a otvorené som povedala že keby to robím tak áno, z pomsty. Možno už každý z nás niečo z pomsty urobil a potom aj ľutoval, ja taku skúsenosť za sebou ešte nemám. Každopádne neurobil on zatiaľ nič až take aby som do toho šla, skôr som si to predstavovala tak že keby ho trebárs uvidím s inou čo by bolo od neho akoby výsmech voči mne tqk vtedy by som sa mu nohla pomstiť, aby si nemyslel že som možno ako hociktorá iná milenka ktorá klopi uši. Len o to šlo

majlo1234
20. okt 2023

@tanyag presne tak, to je velmi dobra rada. Z autorkinej strany sa to tu zvrhava na zahmlievanie v style 5 rocneho decka.

autor
20. okt 2023

@tanyag samozrejme nemám už na to na chuť ani energiu a jej už nenapisem ani písmenko, takých ľudí len ignorovať. Je mi jedno ako sa ku tomu dostala hovorí o tom s najväčším presvedčením a tiež je odveci aby niekto trebárs čítal diskusiu a zrazu nejakej katke len tak napíše že aha toto je tá a tá. Potom asi Katka je podvadzana a nejaká kamoska jej pomaha odhaľovať identity aleho neviem.. neriešim už ale posledný krát hovorim, či Katka alebo ktokoľvek riešia že niekoho spoznali .. možno spoznali ženu z nejakej inej diskusie, tej vydatej s deťmi ok beriem ja neviem o čo ide možno nejaká písala toľko osobného že ju niekto spoznal. Mne tu maximálne môžu priradiť diskusiu ktorú som niekedy písala sama už neviem čo ale nie toto 😃 a mne sa tu terqz budú hemžiť komentáre od žien ktoré prídu citat az teraz a budú mi písať že som vydata a on má deti.. neporazilo by ta?

autor
20. okt 2023

@majlo1234 pretože keby nenapisem nič, prišli by sem nové ženy ktoré si prečítajú posledné komentáre a mne tu budú pristávať komentáre vobec nie ku pôvodnému príspevku, ale odveci o tom ako som vydata a pod. Ja sa naozaj nestačím diviť a už neviem fakt čo robiť/ nerobiť. Keď napíšem tak je zle, keď nenapisem tak asi pritakávam a každý to vezme ako hotovú vec.
Vážené diskutujúce, ak chceme pokrscovat hoci už asi nie je veľmi o čom, môžeme sa venovať môjmu príspevku tak ako je daný v úvode,? Pripadne nech si Katka založí vlastnú diskusiu o Svetlane a jej rodine, ale bola by som rada keby sa tu komunikovalo so mnou a nie toto.

autor
20. okt 2023

@majlo1234 celé som to pochopila asi nasledovne : ja som sem napísala toto, napísala som ešte dakedy v minulosti neviem už naozaj v akom zneni nemôžem si pamätať detailne takéto veci. Katka to objavila ale zároveň si spomenula ešte na nejaké možno podobne diskusie kde dokonca s nejakou kamoskou odhalili identitu dotyčnej a priradila to všetko spolu do jedného . Mne tu teraz píšete že odhalili moju identitu 🙏😃 snažím sa len a len oddeliť tieto veci od seba, to ako môže niečo s takouto istotou hovoriť ? Ako dokázať niečo čo tak nie je? Koniec, neriešim to čo som napísala každému buď bude alebo nebude stačiť je mi to už naozaj jedni

autor
20. okt 2023

@tanyag inak, síce pekne povedané neberiem ak to niekto takto má..ale napr ja som si tiež povedala že nikdy niečo neurobím a pod a stalo sa iné.. mám kamarátky ktorým sa môžem zdôveriť sú to kamarátky ktoré nepritakavaju ale povedia si svoj názor a dali mi najavo že to pekne nie je a že oni by toto nikdy neurobili .. bum stalo sa že jedna z nich niečo podobne urobila a teraz sa hanbi hlavne s akou istotou to tvrdila. Ja už som taká že aj keď v sebe mám istotu že niečo nikdy, náhlas to už nepoviem. Týmto celým som stratila nárok a radšej nechávam všetko otvorené. Už bolo veľa rôznych nikdy na ktoré potom ale prišlo 😊 kiežby ale naozaj každý tak ako verí v teóriu to mal aj s praxou

oliolijanka
20. okt 2023

Dievcata pozor, mame tu na mk psychopata.
Ste svedkami prveho stupna kibersikany.
Je to vsetko inak, ako si myslite.

@katkami123 ved napis nam "uzivatelku", ktora ti prezradila meno "zevraj" autorky tohto prispevku.

tanyag
20. okt 2023

@autor
Ja som písala, že by sa mi to nestalo - to, že by som sa na MK cudzím ľuďom musela spovedať, alebo snaziť sa presvedčiť niekoho o svojej pravde, pretože ja napr. diskusie nezakladám - zo súkromného života. Neriešim ostatné, je to každého osobná vec, ale každý má právo na vyjdarenie svojho názoru. Ako som spomínala, nechaj to už tak, to bude najlepšie.

autor
20. okt 2023

@oliolijanka mne samej je to smiešne ale zároveň aj smutne ..že plne chápem keby si tu do mna kopnete typu nevernica a pod , ale toto je už trosku o inom
Tie jej komentáre ako som mohla stať v kostole pod krížom či čo to splietala, ja už nemám slov.
Napísať podobnú diskusiu je jedna vec, druha je všetko podobne teraz priradiť ku niekomu koho ona za pomoci kamošky odhalila

matkahelka
20. okt 2023

prosim ta uz sa nestrapnuj. vypisujes tu uplne trapne litanie, len aby si sa obhajila. uz ti nikto neuveri ani pol pismena. obe diskusie su tvoje a ty to velmi dobre vies- kazda diskusia ina. v jednej si chuderka, ktoru milenec nechce a v druhej si uz osudova zena, ktoru milenec otravuje. si chora zena, potrebujes terapie. a MK vyuzivas ako formu terapie.potrebujes sa vyrozpravat a najst aspon jednu spriaznenu dusu, ktora ta podpori v tvojom chorom zivote. zena, si mlada, mas zivot pred sebou, fakt sa daj liecit, myslim to skutocne v dobrom. pre nikoho nie si osudova zena, milenca nechaj na pokoji, ved ta ma na haku. svojho oficialneho tiez nemilujes, lebo by si nemyslela pri nom na byvaleho. ja som vydata takmer 16 rokov a nie, nie som dokonala, ani nemam dokonaleho muza, ale neviem si ani vo sne predstavit mat ineho. ak by mi ten moj nevyhovoval, zbalim sa a hladam takeho, ktory by bol pre mna lepsi. neviem si predstavit zit roky vo vztahu, kedy si liham do postele s jednym a myslienkami som pri inom a tuzim byt s inym. a nie tyzden, mesiac, ale dlhe desatrocie. zjavne sa od neho nedokazes sama odputat, nemas dostatok sily, vyhladaj pomoc. alebo sa odstahuj niekde daleko, aby si ho nestretavala. casto pomoze- zijde z oci, zijde z mysle. len preboha nieco so sebou rob! najlepsie roky zivota stratis v takejto agonii.

autor
20. okt 2023

@matkahelka
Napísala som že nanajvys jednu diskusiu som napísala hoci nepamätám si jej presne znenie
Obhajujem sa čisto na to, že nie som zároveň nejaká žena inej diskusie ktorá je vydata a jej milenec ma deti.
Ďalej som viackrát napísala ze toto celé bolo veľa rokov pekne, potom stagnovalo čo aj sama beriem ze je normálne a neplacem za tým. Potrebovala som aby ja sama som to cítila tak ze je koniec a je jedno ze tomu prispeli nejaké faktory, dôležitý je ten môj pocit ze áno teraz to tak cítim a nie ze len by to tak malo byt
Nie som ani nešťastná, ani neviem aká. Žijem si v pohode ďalej dokonca ešte lepšie