icon

Povedali by ste to jeho partnerke?

18. okt 2023

Keby ste 10 rokov udržiavali ,,vzťah,, so zadaným a konečne to všetko ukončili, informovali by ste o tom jeho partnerku?
Len tak pre uzavretie celej veci a pre ten pocit, aby nezostalo všetko len tak akoby nič neexistovalo a nebolo.
Nechcem veľmi konkretizovať ale situáciu aspoň trosku priblížim, všetci sme bezdetni, žiadne manželstvo. Ja som s ním bola ešte pred ňou a nejako sa to v živote vyvinulo tak, že sme naďalej zostali v kontakte, písomnom aj osobnom ale nebolo to zase niečo typu že ja čakám kým sa rozídu, aby sme boli spolu. Nikdy sme si nešpecifikovali ako to medzi nami vlastne je, iba môžem za oboch povedať že sme sa nevedeli jeden druhého vzdať. Samozrejme bol za tie roky aj sexuálny kontakt ale vo veľmi malej miere.
Ja som sa to rozhodla ukončiť pretože som jednak staršia a chcem mat život naporiadku a taktiež hlavným dôvodom bolo, že doposledku už ten kontakt nebol to čo to bývalo kedysi. Už sme sa nevedeli ani zladiť kedy sa vieme stretnúť, vždy nejaké výhovorky a s ním sa nedala ani viest komunikácia. Prestalo ma to baviť viacej mi to už bralo ako dávalo a konečne som ho prestala vnímať ako niečo osudové vynimocne.
No a hlavne si tak trochu myslím či nemá aj niekoho nového pretože vieme ako to chodí, keď mame o niekoho záujem stále s ním chceme byt v kontakte a keď príde niekto iny ten záujem sa presunie tam. Myslím si že toto je hlavný dôvod prečo to medzi nami zostalo takéto a ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci.
Takže preto teraz váham ako sa zachovať. Či všetko nechať tak a riešiť si už len svoj život a ich nechať napokoji alebo nejako tu jeho informovať. Že som tu bola celé roky a zrejme počas mna/ po mne aj tak príde iná. Už len preto ako sa ku mne zachoval, napisala som mu celkom veľkú sumarizaciu čo si myslím a vôbec na to neodpísal. On si zrejme mysli že tých 10 rokov pôjde len tak do stratena akoby nič nebolo a bude spokojný že ta jeho sa nič nedozvedela a môže pokrscovat veselo inde. Ja som o ňom takúto mienku nemala, nikdy som niečo takéto neplánovala ono to skôr bolo take akoby sme nikdy ani neskončili. Takze sklamalo ma že on to bral asi inak ako ja ( alebo možno Až od nejakej doby)

Nekritizujte a nehodnotte ma tu nejak morálne, nebudem si take komentáre ani všímať chcem viest len diskusiu či povedať nepovedať, sama to nemám spracované čiže si z toho možno dosť vezmem

autor
20. okt 2023

@oliolijanka ja som jej napísala nech kľudne sem hodí konverzáciu mena môže zakryť ja nie som zisdny policajt 😃 len by som sa na tu ,, zdravú ,, konverzáciu pozrela s takým záujmom aký ona venuje tu

aurora33
20. okt 2023

Hej ano všetky ti vidíme ako žiješ šťastne. Sleduješ každý chlapov krok, dokonca či ti sleduje príbehy. Číhaš ako taká surikata. A tu sa len presviedčaš aká si šťastná :D

mk22
20. okt 2023

Bol poslaný link na tvoju julovu diskusiu
Tiež screen tu niekto vložil, spomínanej diskusie.
Musela si vidieť
A ty si sa smiala, vysmievala, že čo je na tom ze dve podobne.. Áno na chlp rivnake..
Smiala a pritom je to spred 3mes, nie 3 rokov, takže si pamätáš.
Ale točila si slohy o tom ze tu niekto sliedi pátra a priraďuje ti.
Máš tu 15postrehiv ze je to tvoja diskusia a každej si odpísala ze nie.
A teraz už áno je to tvoja diskusia.
Keď si taka spokojná šťastná vyrovnaná načo riešiš svoje súkromie na nete, a keď si prečítaš pravdu, na seba, tvoje správanie, urazis sa.

mk22
20. okt 2023

A áno pokiaľ si vystupovala ako milenka, nezadana..bolo to úplne iné.. Ako keď si vytiahla ze ty si vo vzťahu, dokonca je to muž do života..
Je to chudák.. klamaný a podvádzany.. Táhas ho za nos bohvie ako dlho.

matkahelka
20. okt 2023

nepisem o manzelovi a detoch. pisem o tom, ze si si vyfabulovala svoju vynimocnost. a to ako sa ta on nevie vzdat. pritom je to opacne. ty si posadnuta nim. pred par mesiacmi si sa stazovala, ze sa stretavate raz ci 2x rocne a ty s nim chces byt castejsie. aj ked ti je zatazko priznat sa, lebo urcite si pamatas, ze si to pisala TY, aj gramotnemu dietatu je jasne, ze obe diskusie pisal ten isty clovek- rovnake slovne spojenia, rovnako pokulhavajuca gramatika, rovnako casto sa opakujuce slova.

moonlight1210
20. okt 2023

"veď otázka bola jasne Dana, či povedať / nepovedať tej jeho."

Nie, nepovedat. Sklopit usi, drzat usta a suchat nohami. Zit svoj zivot a pripominat si, ze si hlboko omylny clovek, ktory bez problemov podlieza vlastne hodnoty a nemas nikomu co vycitat.

Ak povedat, tak jej dat svoje meno, fotku, adresu, telefonne cislo a sypat si popol na hlavu, ze desat rokov ti nevadilo nic z toho, co si robila. K tomu vyvesit na vsetkych stlpoch v meste svoje foto, kto si, co si a co si urobila.
Ked chces byt zrazu moralna, preco by si sa nemohla najprv verejne zbicovat a napravit svoju hodnotu?

Staci takto?

autor
20. okt 2023

@matkahelka najhorší lynč je fakt ten verejný. Všetko čo som napísala by som s kľudom povedala aj niekde do oči na káve ale či každá z vás, to neviem. Proste je nejaký problém a namiesto riešenia čisto toho sa uteká celkom inak, riešia sa bočné veci pomimo, to je ok? Ja keď si založím diskusiu sa nemôžem obhájiť keď je niečo inak ako viem že je?
Mimochodom, aj to že niekto sa považuje za osudového partnera v hocijakom ponímaní. Prečo by to tak nemohlo byt a zároveň osud môže priniesť časom iné veci, to že je niečo osudové nemusí byt navždy, či? Pripomina mi toto celé dosť rodičov ktorí svojej dcére / synovi v mladom veku keď sa zaľúbia zakazujú niekoho lebo veď určite spolu nebudú. A potom ak náhodou spolu budú, zrazu im budú priať ale ak predsa len nebudú, povedia že to hovorili. Nikdy nevieme čo ako bude. Dnes môže byt všetko super krásne zajtra nemusí. Som asi jediná ktorá si nedovolí takéto veľké istoty ani len vysloviť
Proste tu bol muž ktorý nejakým spôsobom čo vieme len my dvaja mi dával najavo niečo a postupne nám to proste opadlo, a? To neznamená že to čo bolo nebolo nikdy práve. To by ste každá mali v živote len jeden krasny vzťah navždy. Vždy pri každom vzťahu si človek mysli že to bude navždy

autor
20. okt 2023

@mk22 pretože som necitala všetky tie screeny od chorej osoby ktorá má priradila ku tomu že som vydata, tak logicky som usúdila že niekde v niektorom screene to asi je spomenuté preto som napísala že neexistuje šanca že som to ja. Veď ona riešila primárne to, doslova tu šla s tým : ženy ona dokonca je vydata a ten jej má vraj 2 deti a vola sa Svetlana
Ako na niečo take teda reagovať ?

autor
20. okt 2023

@moonlight1210 logicky keby jej to poviem bolo by to buď osobne alebo by som jej napísala zo socialnej siete keďže telefón na ňu nemám a vedela by kto som, nebývame v NY zeby ma nepoznala aspoň z videnia. Stretávame sa dosť často a videla by som, keby o mne vie

mk22
20. okt 2023

Teraz máš vzťah.. Verim ze si myslíš ze to bude navždy.. Tak sa nehrab v sračkach, ktoré ti do života nič krásne neprinesu..
Boli ste spolu krátko, mala si cca 18? podľa tvojich slov..
On je odvtedy vo vzťahu s jednou.. Takže mu vážne ako žena, partnerka sedí..
Už ti dal najavo ze nechce pokračovať.. Zrejme nechápeš, nechceš pochopiť lebo a začneš svoje výlevy o tom ako to nejde a vaše životy, a osud, a pozerá sa a vieš ze sa ozve.
Kde je tvoj partner pri tomto všetkom?

autor
20. okt 2023

@matkahelka mne už sa to tu nechce rozvijat nebola to podstata príspevku. Stretavali sme sa malo áno , jednak mne sa nedalo kedykoľvek z domu odist a jemu takisto, ani možnosti nejaké extra neboli kde sa stretávať a podobne, nechodili sme po hoteloch 😃ale ta komunikácia tu bola hlavne z jeho strany, v porovnani so mnou možno až o 70% viac.. asi tu nebudem všetko okolo tho písať, načo? Každá žena vie ako ju muž vníma a čo medzi sebou majú to nemusím nikomu objasňovať. Ja som nečakala že sa rozide a bude so mnou. My sme si neplánovali spoločnú budúcnosť. On vedel že keby príde rodina u mna to padne hoci on by pokračoval veselo ďalej. Možno časom videl aj že viac sa pýtam viac riešim a zisťujem čo ako to je a že sa dosť vykrucan z veľa veci a upadalo to aj u neho.nikde som nepísala že on sa na mna vykašľal celkom aleho čo. On chce mat otvorené dvierka kedykoľvek si zmyslí. A ja to časom vidím inak aj jeho celého už nie tak božského. Stačí? Stojím si za tým že niečo mohlo byt dlho pekne a potom už byt nemusí je to uplne normálne

mk22
20. okt 2023

Mohla si prečítať, videla by si ze sa jedna o tvoju diskusiu a nemusela si vyjsť ako trúbka, ktorá sa tu smeje na všetky strany zo všetkých ktoré si tu niečo domyslaju.

autor
20. okt 2023

@mk22 my mame situáciu rovnaku. A ak by som si mala vybrať pre vzťah medzi nimi dvomi, nevybrala by som si jeho. No nechcela som o neho prísť celkom . Zároveň som vedela že raz to skončí, buď tým že si to povieme alebo prídu okolnosti ako deti a pod

autor
20. okt 2023

@mk22 opakujem že stále sa smejem len na tom istom. Myslím si že aj ženám šlo viac o to že naozaj som nejaká vydata žena ako to že tu mam ešte podobnú diskusiu. Katkine komentáre viac citat ani nebudem.

mk22
20. okt 2023

No a skončilo to.. Co si vedela, že príde.
Prečo si potom mala potrebu jej to ísť povedať?
Prečo?
Lebo to ukončil on?
Prečo si založila diskusiu.
Ó konci si vedela, čo ťa to šokovalo?

autor
20. okt 2023

@mk22 Milionkrat mi povedal ako je pre neho toto niečo iné čo tiež sám nečakal že by raz bolo a nedá sa to porovnať s niečim iným. Sama som mu povedala že nepáči sa mi čo robím ale neviem o neho prísť celkom, že celé toto je neštandardne a ze teda keď uz žiaľ doma nie sme úprimní, nech sme aspoň ku sebe a nech si povieme ak sq čokoľvek zmení. Ze ak chceme nieco udržiavať musíme si aspoň my veriť a byt ku sebe úprimní veď nie je vôbec dôvod nieco pred sebou hrať. Fungovalo to tak dlho, roky. Až teraz po dlhých rokoch som si začala všímať nejaké zmeny lenže podotknem vekom aj ja aj on sme sa čo to zmenili. Tak logicky ze som sa ho pýtala o co ide či má niekoho nového alebo je nanovo zalaskovany do svojej na čo sa zasmial a povedal ze ani deti ani zásnuby určite ešte nehrozia, čo je pravdou.
Potom bolo zase dobre ukázal mi zase ako je všetko ok a potom zase ako na hojdačke, potom sa obhanal ze on nevie ani kedy mi môže napísať aby náhodou sa to neprevalilo tqk je opatrný atd..
A ja som už časom strácala nervy chcela som LEN A len aby mi povedal o čo ide, povedala som teda ze je čas to celé skončiť ze to tak uz cítim lebo viac je už nekontaktu ako kontaktu a nič mi to nedáva skôr berie. A teda ma nahnevalo to ze nedokaze komunikovať vyjadrit sa ide z neho len čistý strach ze niečo povie a celé to pokazí necháva to otvorené pretože on je ten ktorý chce pokračovať . On si netrúfne povedať dobre nechajme to tak. Ja som chcela nejaký skutočný záver aj od neho nie sama do vetra a potom akoby ani nič nebolo
Toto ma nahnevalo ze mali sme naozaj dohody rôzne a až zeraz po rokoch sa začal správať s prepáčením ako kkt. Preto som aj písala ze mohol niečo normálne napísať uzavreli by sme to žili by sme si ďalej vonku by sme škaredo nezazerqali ale on si normálne koleduje

klementinka58
20. okt 2023

Autorka pomylili si ta so mnou,mna tu uz rok a pol stalkuje jeden clovek, vymysla temy, pise polopravdy. Kazdy mesiac aspom 2 temy. Uverejnuje tu moje osobne udaje, udaje mojich deti, bydlisko, zamestnanie...tato kybersikana trva syale musela som zmenit nick no ani tak to neprestalo. Mysli si,ze je tak zaujimavy pre mna ze ho sledujem
Pravda je ze nesledujem, on ma obtazuje a uz zvazujem trestne oznamenie. Bola som 2x na policii a cakam len ked uvedie moje meno. Co sa dnes stalo takze ja idem konat aby to sialenstvo uz skoncilo.ako clovek je mi ukradnuty a keby sa nepripomina tu 2x mrsacne tak si na neho ani nrspomeniem. Dakujem zenam co mi dali echo a stoja pri mne

panda21
20. okt 2023

@klementinka58 takže ty si Svetlana? A katka je stalker?

autor
20. okt 2023

@klementinka58 ja už ničomu nerozimiem, naozaj. Ja sem chodím ojedinele len keď som ozaj pridala diskusiu a minimálne sa niekde zapojím ak popri čítam komentáre k tej mojej. Takze nemám vôbec prehľad o týchto diskusiách aj ženy si možno 2-3pamatam. Ak je to takto je to choré a neviem či ide o katku, no opäť raz poviem- ja sice píšem anonymne ale myslím že so všetkou úctou a myslím že mimo mojich sraciek nie som zly človek. Ale každá rozumná normálna osoba čo si prečíta komentáre Katky od začiatku po koniec uvidí že to je chorá osoba, odhadla som to myslím v tok dlhšom komentári kde som písala že buď jej niekto veľmi ublizil, alebo sama nieco zle robí atd. Nestačí prečítať si pár kníh zo psychologie. Pride mi zla, zakerna nevyrovnana a vysmesna/ takých ľudí sa stranim

klementinka58
20. okt 2023

@panda21 ja neviem kto je katka. Ale uz to idem riesit poliviou, rok a ol stscilo. On si normalne vyhlafava anonymne diskusie a tipuje ktore pisem ja aj v lete sa tp uz stalo

klementinka58
20. okt 2023

Autorka pomylili si ta so mnou. Ja som stry ucet bola nutena zrusit a myslela som ze ho to prejde no ocividne nie. Uz tu boli temy o mojom psychickom zdravi o tpm ze mam hroznu foto na soc sieti a pod . Niektore sa mi podarilo dat zmazat. Uz som tu nechcela ani ist ale policia mi poradila sledovat diskusie a ak uverejni moje udaje uz idem konat.

autor
20. okt 2023

@klementinka58 držím palce. Odvčera sa tu Katka ešte ani neukázala . Anonymne príspevky sú o vyjadrení niečoho čo nemôžeme napísať verejne ale nie od toho aby sme sa zan schovávali za účelom ubližovania obťažovania a pod

mk22
20. okt 2023

@klementinka58 kto si ta pomýlil. Nechápem kto ťa oslovil co sa týka tejto diskusie?

autor
20. okt 2023

@klementinka58 je smutne že ženy toto podporujú. Tešia sa že diskusia je ziva, že môžu na niekoho poukázať nieco vyňurit. Možno im to dáva pocit že majú lepší život. Asi aj naša chyba že sme niečo rozvíjali a viac rozpisovali ale ľahké je sa niečom nechať uniesť ked píše niekto nepravdu mat potrebu obhájiť sa. Ale toto teda zmenilo vsetko
Držím ti palce, neviem kto si a aké diskusie si zakladala a preco si ta tu tak podali ale každý má právo aj sa zmýliť aj sa polepšiť 😊 ale to čo robí dotyčná /dotyčný je už celkom iného rázu

klementinka58
20. okt 2023

Chory stalker co mi neda dychat nic ine

autor
20. okt 2023

@mk22 ja som to pochopila tak, že hlavný aktér zlá je Katka 😃 ktorá asi neznáša danú osobu a sliedi na diskusie a zbiera si materiál ako jej uškodiť, zamierila asi aj sem a myslela si že aj ja som ta osoba po ktorej ide. Veď aj písala tu v komentoch ako vie dotyčnej meno adresu atdc( myslela tým mna ale ja to nie som) a teraz sa ozvala ta skutočná osoba ktorá tvrdí že je na ňu lynč
Pochopila som to správne ?

autor
20. okt 2023

@mk22 keď si všetci prečítate všetko ešte raz a zameriate sa na katkine komenty asi vám to dá zmysel/ toľko žien čo mi tu písalo a ja som si zrovna ju vytipovala že je divná že toto čo píše nie je vôbec k téme a v poriqdku a čím ďalej pritvrdzovalq. Normálny človek to nerobí a čudujem sa že ja jediná som si to všimla
A ešte sa všetci navážali do mna že ja som chorá ja sq obhajujem atd
Aspoň vidíte čo tu je

autor
20. okt 2023

@klementinka58 možno by sme si potom my pozreli jej meno aby sme vedeli komu sa vonku v rámci bezpečnosti vyhýbať 😃
Samozrejme viem že takto to nefunguje 😊

tanyag
20. okt 2023

kde Katka spomína, že máš deti? nikde...ona spomína, že dotyčný ma 2 deti.

autor
20. okt 2023

@tanyag bože zase chytanie za slovíčka. Nie je to jedno? Ja som v úvode príspevku písala že sme bezdetni a slobodní.čokoľvek mimo toho je výmysel Katka písala že som vydata že som pred oltárom prisahala a podobne bludy. A áno že on je ženatý a ma 2 deti ja už ani nemám šancu si to celé pamätať.