Povedali by ste to jeho partnerke?
Keby ste 10 rokov udržiavali ,,vzťah,, so zadaným a konečne to všetko ukončili, informovali by ste o tom jeho partnerku?
Len tak pre uzavretie celej veci a pre ten pocit, aby nezostalo všetko len tak akoby nič neexistovalo a nebolo.
Nechcem veľmi konkretizovať ale situáciu aspoň trosku priblížim, všetci sme bezdetni, žiadne manželstvo. Ja som s ním bola ešte pred ňou a nejako sa to v živote vyvinulo tak, že sme naďalej zostali v kontakte, písomnom aj osobnom ale nebolo to zase niečo typu že ja čakám kým sa rozídu, aby sme boli spolu. Nikdy sme si nešpecifikovali ako to medzi nami vlastne je, iba môžem za oboch povedať že sme sa nevedeli jeden druhého vzdať. Samozrejme bol za tie roky aj sexuálny kontakt ale vo veľmi malej miere.
Ja som sa to rozhodla ukončiť pretože som jednak staršia a chcem mat život naporiadku a taktiež hlavným dôvodom bolo, že doposledku už ten kontakt nebol to čo to bývalo kedysi. Už sme sa nevedeli ani zladiť kedy sa vieme stretnúť, vždy nejaké výhovorky a s ním sa nedala ani viest komunikácia. Prestalo ma to baviť viacej mi to už bralo ako dávalo a konečne som ho prestala vnímať ako niečo osudové vynimocne.
No a hlavne si tak trochu myslím či nemá aj niekoho nového pretože vieme ako to chodí, keď mame o niekoho záujem stále s ním chceme byt v kontakte a keď príde niekto iny ten záujem sa presunie tam. Myslím si že toto je hlavný dôvod prečo to medzi nami zostalo takéto a ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci.
Takže preto teraz váham ako sa zachovať. Či všetko nechať tak a riešiť si už len svoj život a ich nechať napokoji alebo nejako tu jeho informovať. Že som tu bola celé roky a zrejme počas mna/ po mne aj tak príde iná. Už len preto ako sa ku mne zachoval, napisala som mu celkom veľkú sumarizaciu čo si myslím a vôbec na to neodpísal. On si zrejme mysli že tých 10 rokov pôjde len tak do stratena akoby nič nebolo a bude spokojný že ta jeho sa nič nedozvedela a môže pokrscovat veselo inde. Ja som o ňom takúto mienku nemala, nikdy som niečo takéto neplánovala ono to skôr bolo take akoby sme nikdy ani neskončili. Takze sklamalo ma že on to bral asi inak ako ja ( alebo možno Až od nejakej doby)
Nekritizujte a nehodnotte ma tu nejak morálne, nebudem si take komentáre ani všímať chcem viest len diskusiu či povedať nepovedať, sama to nemám spracované čiže si z toho možno dosť vezmem
@klementinka58 inak môžem sa spýtať? Ak nechceš odpovedať chápem ale ak teda ide o katku ( alebo kto to je) tak je to nejaká osoba konkrétna z tvojho života ktorá ti chce zle alebo len čisto tu si niekomu nejak veľmi vadila?
Ja neviem kto je katka no katka vyzera ze vie vela o mne
@mk22 ja som tu roky predtym bola a mam tu aj okruh znamych co poznaju moj pribeh.
@mk22 zrejme práve preto si ten účet vytvorila aby mohla zareagovať. Neviem či sa dajú diskusie pozerať aj neprihláseným užívateľom, ak áno mohla si diskusie pozerať a keď chcela zareagovať musela si vytvoriť účet keď ho teda nemala. Alebo tu má ženy s ktorými je v kontakte a povedali jej o tejto diskusii, neviem
Ale 2x mesacne zakladat o mne temy hadzat inicialy o mojich detoch, mne, zamestnavatelovi rok a pol uz je dost psycho.to ze sa vysmievaju z mojho vyzoru ma nerozculi lebo je to ich subjektivny nazor, ktory sa nemusi zakladat na pravde. Ale pisat inicialy a 2x mesacne ma tu kybersikanovat je uz moc. Cakala som ze ho to prejde ak budem ignorovat diskusie nepomohlo, ocividne nepomohlo ani zrusenie uctu. Raz ho zastavim. Som v kontakte aj s nadaciou v boji proti sikane maju celkom sikovnych pravnikov
@mk22 Dnes je 20.oktober, ucet ma vytvoreny v oktobri, to neznamena, ze dnes.
@klementinka58 takže ty si Svetlana a máš 2 deti.. Tie info od nej sú správne?
@autor
no ja len na margo toho, čo napísala @klementinka58, že niekto stalkuje ju, jej deti atď. . ak dobre viem, tak nikde sa deti autorky príspevku nespomínali.
A ďalšie...viem, čo písala Katka. Ale osobne si myslím, že to vydedukovala z toho, že aj v dom druhom príspevku a aj ty tu niekde si spomínala muž, manžel a neviem čo...tak asi z toho dôvodu si myslí, že si vydatá a aj je niekto v manželstve, tak sľubuje vernosť pred oltárom...to už je všetko vydedukované z tvojich odpovedí a z odpovedí v tom druhom príspevku...
Ale to je jedno...ako som spomínala, najlepšie je túto diskusiu ukončiť a nezamotávať sa ďalej.
@tanyag boli tu inicialy aj mojich deti
Ale screeny tu nejdem davat. Ja sa nepotrebujem obhajovat pred konikom.
@oliolijanka môže, nemusí
A uz sa nejdem zapajat ani do diskusie. Nakolko si autorku len pomylili. Necitala som ju ani celu
@tanyag v tomto príspevku sa nespomínali mena deti ani nič take to možno myslela v iných príspevkoch krore si všimla. Áno ja som písala v rôznych tvaroch muž frajer preto som písala nachytať za slovíčka. Ale nemyslím si vôbec že to len brala tak že muž = manžel veď ona napísala doslova že on je ženatý a má 2 deti , čo som ja poprela hneď v úvode môjho príspevku
Ale áno máš pravdu toto už vôbec netreba viac rozpitvavat
Neviem co ako je viem len že Katka bez ohľadu na všetko uplne celé zle otrasne a nemusela som vedieť ani toto čo píše klementinka
Dobre ženy ďakujem za ( tie normálne ) názory pre aj proti, nečakala som akým smerom sa diskusia vyvinie nebol to rozhodne môj zámer a absolútne nechcem byt tohto súčasťou. Ja som tému vyčerpala dostatočne prebrali sme obe možnosti najviac ako sa dalo a veľa si z tohto zoberiem. Ja považujem toto celé za uzavreté a toto je môj posledný komentár ku tejto téme, či budete pokračovať bezo mna je už na vás, ja už nemám čím prispieť a ani nechcem
Ďakujem vám majte pekný deň
Autorka: vykasli sa na nejakeho debila a jeho zenu, aj keby si jej povedala on je zrejme majster slova, ukeca ju ak vobec by ta sprava ku nej dosla. Ty mas ponaucenie a dilino ostane dilinom co cely zivot bude nahanat zeny. Bude to tazke sa odputat ale das to. Ja po roku a pol som uplne z toho von, je mi ukradnuty nebyt tohoto sialenstva na koniku co sa doraba
Tá téma, ktorú tu Katka dala je na milion % tvoja. Tam sa žiadne deti a manžel nespomínajú.
To Katke písal niekto, kto ťa vraj spoznal. Podľa toho, čo píšeš.
Pevne pochybujem, že klementinka, ktorá sa tu zaregistrovala akurát teraz žije taký istý život s partnerom a milencom ako ty.
Ale nato je už admin aby zistil či je klementinka vytvorená ako druhý účet pre túto diskusiu.
@lalenka33 *viem aj priezvisko
*v skutočnosti má dve deti s oficiálnou
Skutočnosť, istota, realita
Nikde tu nevidím možnosť nahlasit adminovi ani nič podobne normálne by som to urobila 😃 keď zmiznú všetky katkine komentáre potom pripustite možnosť že ja som ja a niekto iny je niekto iny ?
@magic08 dobre ženy poraďte mi akým spôsobom tu mám dokázať že komentáre klementinky nie sú moje 😃 diskusia je anonymná nevidím tu ani možnosť nahlasit komentár a napísať tam nejaký odkaz, kľudne poraďte a pôjdem do toho. Trosku odveci akože už čo si myslite a konspirujete?
to vie dokazat iba admin
@magic08 ale ako? Admin nečíta asi všetky diskusie treba mu dať podnet, kľudne ho dajte niektorá alebo ho dám sama ale kam? Ja to tu tak dobre nepoznám
to je ale uplne mimo temy.
podla mna je to takto:
ta druha tema, co tu bol link, je tiez autorkina. tam sa nespominaju ziadne manzelstva ani deti a pribeh aj styl pisania je rovnaky. koniec koncov aj autorka pripustila, ze sem uz raz pisala. ok, nic na tom nie je.
do toho sa vsak cez sukromne spravy mohla a nemusela zamotat nejaka ina osoba (udajny stalker), ktora vraj autorku spoznala, ibaze nespravne, lebo tam ide o iny pripad (manzelstva, deti, konkretne meno). ok, v pohode, nemusime to dalej riesit, lebo s touto autorkou to nesuvisi.
gro veci - povedat alebo nepovedat milencovej priatelke o 10r sporadickom podvadzani, sa tu uz poriesilo zo vsetkych stran. neviem, ci este je co dodat.
@deedol ďakujem zhrnula si to perfektne. Áno ja som povedala že písala som sem ale nepamätám si celé znenie a už vôbec nie komentáre keďže to nebolo včera ani pred týždňom a je možné že som vtedy ani necitala celu tu diskusiu a komentáre ktoré pribúdali. Čiže možno v mojej diskusii sa tam rozvinuli niečo o čom neviem, čo sa teraz pcha aj sem a ja o ničom neviem pretože netýka sa ma to.
Hnevá ma aby sa tu niečo riešilo a niekto ma obviňoval a pripisoval mi veci ktoré tak nie sú. Ak to takto pôjde ďalej komentáre síce nahlasit neviem ale pohľadam nejaký kontakt na podporu kde popíšem ako sa tu fabuluje a uvidíme čo sa s tým urobí
mozes nahlasit celu temu, ale pochybujem, ze ju vymazu, lebo je dost citana a to na MK chcu.
@deedol ja tu pri komentoch mam len šípku kde je možnosť poslať srdiečko 😄nič iné
Mne je jedno že tu tema zostane ale nech si posvietia na niektorých jedincov ktorí sem nechodia za účelom poradiť atd ale za iným. Aj na fb sú skupiny kde takéto ženy rovno vylúčia
To uz je absolutny nonsens, ktoremu neverim ani trochu.
Admin, pls, nechaj tému, škoda mazať…
@katkami123 kde v diskusii si pisala meno dotycnej?

@klementinka58 ty máš dnes vytvorený účet.
A hneď si dostala od ludi echo.
Od akých ľudí.. Ako tak rýchlo mohol niekto všetko priradiť k tebe.. Si tu deň.. Ako tí ľudia ktorým ďakujes vedia ze ty si tento nick?
Trochu zvláštne.
Prečo by si sa opäť prezradila týmto nickom?