Povedali by ste to jeho partnerke?
Keby ste 10 rokov udržiavali ,,vzťah,, so zadaným a konečne to všetko ukončili, informovali by ste o tom jeho partnerku?
Len tak pre uzavretie celej veci a pre ten pocit, aby nezostalo všetko len tak akoby nič neexistovalo a nebolo.
Nechcem veľmi konkretizovať ale situáciu aspoň trosku priblížim, všetci sme bezdetni, žiadne manželstvo. Ja som s ním bola ešte pred ňou a nejako sa to v živote vyvinulo tak, že sme naďalej zostali v kontakte, písomnom aj osobnom ale nebolo to zase niečo typu že ja čakám kým sa rozídu, aby sme boli spolu. Nikdy sme si nešpecifikovali ako to medzi nami vlastne je, iba môžem za oboch povedať že sme sa nevedeli jeden druhého vzdať. Samozrejme bol za tie roky aj sexuálny kontakt ale vo veľmi malej miere.
Ja som sa to rozhodla ukončiť pretože som jednak staršia a chcem mat život naporiadku a taktiež hlavným dôvodom bolo, že doposledku už ten kontakt nebol to čo to bývalo kedysi. Už sme sa nevedeli ani zladiť kedy sa vieme stretnúť, vždy nejaké výhovorky a s ním sa nedala ani viest komunikácia. Prestalo ma to baviť viacej mi to už bralo ako dávalo a konečne som ho prestala vnímať ako niečo osudové vynimocne.
No a hlavne si tak trochu myslím či nemá aj niekoho nového pretože vieme ako to chodí, keď mame o niekoho záujem stále s ním chceme byt v kontakte a keď príde niekto iny ten záujem sa presunie tam. Myslím si že toto je hlavný dôvod prečo to medzi nami zostalo takéto a ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci.
Takže preto teraz váham ako sa zachovať. Či všetko nechať tak a riešiť si už len svoj život a ich nechať napokoji alebo nejako tu jeho informovať. Že som tu bola celé roky a zrejme počas mna/ po mne aj tak príde iná. Už len preto ako sa ku mne zachoval, napisala som mu celkom veľkú sumarizaciu čo si myslím a vôbec na to neodpísal. On si zrejme mysli že tých 10 rokov pôjde len tak do stratena akoby nič nebolo a bude spokojný že ta jeho sa nič nedozvedela a môže pokrscovat veselo inde. Ja som o ňom takúto mienku nemala, nikdy som niečo takéto neplánovala ono to skôr bolo take akoby sme nikdy ani neskončili. Takze sklamalo ma že on to bral asi inak ako ja ( alebo možno Až od nejakej doby)
Nekritizujte a nehodnotte ma tu nejak morálne, nebudem si take komentáre ani všímať chcem viest len diskusiu či povedať nepovedať, sama to nemám spracované čiže si z toho možno dosť vezmem
@klementinka58
Profil si si vytvorila dnes? Toto je čistá schyzofrénia… a veľmi “uveriteľné” čo tu píšeš… stiahlo ti ritku, lebo ťa niekto z tvojho okolia veľmi dobre pozná, osobne, čo tu vypisuješ. Podľa mna si len tá istá osoba. Na začiatku si bola hrdinka, ktorá pôjde za jeho priateľkou so vsetkymi dôkazmi, teraz sa už bojíš, keď tu niekto ostatným zverejňuje tvoju identitu. Potom nebude tých 50% prípadov v manželstvách ako píšeš, ale musíš byť taký skvost, ze ťa ti ľudia z tvojho okolia nájdu na nete hneď a pod akýmkoľvek nickom či otvoríš usta alebo to napíšeš.
@katkami123 aj ja som sa to opýtala, že aká zhoda náhod..
Podľa mňa dnes
Niekto ma opravil ze október, čiže hocikedy, nie dnes
@mk22
Jasne, ja tu mám svoj profil XY rokov a píše tu žena, ktorá vznikla včera.
Ja by som bola rada, keby na mna dala trestne oznamenie, aspoň by som na živo videla tu galaktickú nádheru za akú sa považuje. Lenže z právneho hľadiska mi môže prd, takze sa žiaľ, neuvidíme.
@tanyag
Verím tomu, že táto @klementinka58 je v skutočnosti aj autorkou témy. Áno, deti som pri autorke nikde nespomínala v celej diskusii, iba, že on má. Takze, dotyčná sa sama prezradila…. A áno ten nick mi včera písal, ze v skutočnosti má 2 deti, je vydatá, možno tu na zakrytie píše, ze deti nemá, nech nie je tak ľahko rozpoznateľná a možno už iba moc konšpirujem. Tato pani svojimi prekecnutiami toho sama o sebe prezradí. O charaktere pomlcim. Vydatá s dvomi deťmi sa ťahá s druhým, ktorý ma tiež 2 deti…
@katkami123 preboha, to az kam zasla tato diskusia??😂😂
@oliolijanka
Sľúbila som, že neprezradím. Ešte sa opýtam ako je teda možné, ze sú tu 2 podobne témy na vlas, úplne rovnaký štýl písania a vyjadrovania, ale autorka prizna až po 3 stranách naťahovačiek, kedy ju zeny úplne dotlačia do kúta, že to naozaj písala ona VRAJ PRED ROKMI, i keď je ta téma založená spred 3 mesiacov?
A dalsia otázka, tebe príde v poriadku, ze tu na 12 stranách píše o pomste a ide otvárať oči jeho priateľke, pritom tu na konci z nej NECHTIAC vypadne, ze je vydatá?
To ideš veriť takémuto nicku? - no tak to určite.
@katkami123 ja som nepostrehla ze napísala ze je vydatá.
Len ze ma partnera.
@oliolijanka
Viac verím tomu nicku ako tejto dotyčnej, pretože všetky tie informácie o nej, ktoré mi boli napísane ešte v úvode témy, mi tu autorka postupne o sebe sama vyjavila.
A v podstate to je jedno, cela téma, je otvorene, vyznanie psychicky chorej zeny mimo realitu, ktorá si vytvorila svoj svet v hlave a ten niekto z jej okolia zas pri ďalšej jej psycho téme zas len niekomu inému napíše, čo to je za mimoňa. Ja som autorke radila, ešte keď mi ten nick nepísal, že fakt viac ako ísť za jeho priateľkou, potrebuje odbornú pomoc. A to je pravda. Cela tato téma je jeden chorý blud.
@veronikaszabova
No… tak ja už niekde na 7. strane tvrdím, ze normálny človek takto fungovať nebude, že tu bude nejaka psychická anomália.
@mk22
Písala som to neskôr, tesne predtým ako to ona sama písala, asi cca 5-6 strán do zadu to bude.
@mk22
11:37
“ ty máš dnes vytvorený účet.
A hneď si dostala od ludi echo.
Od akých ľudí.. Ako tak rýchlo mohol niekto všetko priradiť k tebe.. Si tu deň.. ”
- súhlasím s každým slovom
@katkami123 sa tu strácam, no prišlo mi to divne, že sa tu objavila, zapadla.. Taka zhoda náhod, divne..
@oliolijanka
Je mi ľúto. Nech to rieši polícia alebo teda adminky cez moje súkromné správy ( 😂😂🙈) už som to tu písala viac krát a nebudem to opakovať, ze nick tu zverejňovať nebudem. To je moje posledné vyjadrenie k nicku. Dúfam, že jasné.
To, či sme spolu my dve niekedy mali konflikt fakt už teda v hlave nedržím, Sorry.
Ono má to tu akýsi rýchly pád, až neuveriteľný a je mi to záhadou. Zas nie som blbec, aby som tu verila nejakému jednodňovemu nicku, ktorý sa tu práve v tejto téme hneď z rána zjaví úplne znenazdajky.
@oliolijanka inak ja si tiež matne pamätám na podobnú konfrontáciu.. Asi 2-3 krát som to tu už zahliadla, že nejakú osobu tu stalkuje a dáva tu jej súkromné údaje a pod.
@oliolijanka stojím si za tým čo píšem. Už nemám energiu na žabomyšie vojny prečo by som mala niekomu niečo vysvetľovať ?😃 akurát je mi riadne ľúto ženy ktorá zaživa to čo je tu pisane…na tu podporu či adminovi určite napíšem už len kvôli katke aby tu neboli osoby ako ona. Kľudne pridam screen 😉
Autorka, čo sa stane, keď ja napíšem dajme tomu, tiež adminovi či nie si klementinka58, nech kukne iba IP adresy? Možem dať do tejto diskusie jeho stanovisko? To by všetko vyriešilo, čo ty na to?
@oliolijanka
Úprimne mi teraz odpovedz, keď uvidíme čo mi napíše admin na tie IPčky, odhliadnuc od tej Svetlany, cela tato diskusia, čo tu táto žena vypisuje, ti fakt príde normalna? Myslím autorka? A tieto jej bájky?
@katkami123 dáva ti logiku čo píšem ja keď toto napises? Odpovedz si sama. Pre mna za mna nech sa spoji cely konik a vyrieši to.
Najväčšie zlo tu robíš a urobila si ty. Tu sú témy kde si ženy radia, dávajú názory. Toto nie je miesto určené na nejaké vyšetrovanie čo kto odkiaľ. Ty tu robíš halo ako keby niekto pridal diskusiu lde by písal že niekoho zabil a chceš zistiť či je to pravda a kto to je pretože to je trestne. Čo tebe dáva toto ? Veď ty si chorá ty sq v tom vyzivas
Pre mna za mna nech nejaká zena napíše aj 200 diskusii rovnakých ja budem zisťovať jej meno alebo nejaké osobne informácie ?
@katkami123 uprimne, ty by si si tiez mohla priznat chybu. zjavne ta niekto vyuzil cez sukromne spravy na svoje ciele (obtazovat tu svetlanu, z ktorej vyzoru si si tu robila dost nechutnu srandu).
Takze chceš to a možem tu dať jeho stanovisko alebo nechceš? Iba na to mi odpovedz, nech viem. Dám tu screenshot a téma svetlany bude vyriešená.
@oliolijanka ja ta chápem nemyslela som to v zlom skôr naopak. Čo dáva katke právo vôbec riešiť kto je za správami? Jej je týmto nejak ublizovanie? Skôr naopak
Ja keby čítam anonymnú diskisiu a spoznam v tom niekoho z okolia ( a to by museli naozaj tam byt take informácie pisane že by nepasovali na žiadnych iných ľudí trebárs vyštudovanú škola vek výzor bydlisko rodinne pomery a rozme detaily) rozhodne by som sa s niekym nespájala v správach aby sme určili o koho ide aby som to tu následne verejne písala veď to je maximálne choré !! Ja som podvádzala chlapa ale okrem toho čo? Toto čo sa tu robí je preboha čo ?
@deedol
Dobre, tá sranda z výzoru nebola pekná, moja chyba, keď sa ma tu pýtali na vzhľad, nemala som vôbec odpovedať.
Na druhej strane, jedine riešenie vidím ako to, ze tu dám screenshot od admina a jeho vyjadrenie k IPčkam. Lebo je to tu tvrdenie proti tvrdeniu. Dám screenshot, nech si nik nemyslí, ze budem niečo upravovať, celé znenie.
@katkami123 príspevky sú dávané anonymne čo znamená že ani admin si nemohe dovoliť na vyžiadanie niekoho zverejniť meno, už vôbec nie tebe ktorej nebolo nikak ublížené ani nič iba si zvedava.
Jedine čo môže ( aj to si myslím že nemá dôvod robiť) je oznámiť či je môj nick a nick baby vyššie zabudla som ho ta istá osoba. S tým nemám najmensi problém 😊
Ja nehovorim o mene, ja píšem, ze admin iba napíše, či si tá istá osoba, ktorá sa mi dnes ráno vyhrážala trestným oznámením, alebo máte rozdielne IP adresy. Nik nechce tvoje meno.
@katkami123 nemám s tým najmensi problém
Ja som založila tuto diskusiu a ešte jednu dávno neviem kedy to bolo a neviem už ani čo som tam všetko popísala, nie si ešte pamätať komentáre
To je celé a ja už končím
Co ti šibe, toto je uz aky level manipulatorstva, ze si vytvoris novy nick a akoze tu ides sama so sebou komunikovat 😂😂😂😂😂😂 zeny, ak fakt tomuto divadlu veríte, tak ste velmi naivne, ved to je tak priehľadné, ze az 🤦♀️
Este si pls výtvor tretí nick, co pride napisat, ze pozná klementinku osobne a nie je to autorka 😅😀 alebo ja neviem, cokolvek..
Toto je fakt choré.. a davat tu trestne oznámenia na katku, ktora tu len skopírovala jedno fórum a nic konkretne nenapisala 😂 co im na stanici povies? “Pani policajti, katka ma obvinila na nete, ze sa volam Svetlana a skopirovala do mojej diskusie link na inu diskusiu”? 😀
Ty si chora vazne, vazne to rieš s odborníkmi. Ublizujes sama sebe

@magic08 neviem už na ktorej to bolo strane. Toto tu ešte zverejním, kde mi bola poslaná jej diskusia spred 3 mesiacov pri ktorej tvrdila, že nie je jej…
A inak je tá žena výzorom ako pondelkova cesta do roboty, ja mám síce až 3 deti odrodené, ale 2x sa do nej zmestím…