Povedali by ste to jeho partnerke?
Keby ste 10 rokov udržiavali ,,vzťah,, so zadaným a konečne to všetko ukončili, informovali by ste o tom jeho partnerku?
Len tak pre uzavretie celej veci a pre ten pocit, aby nezostalo všetko len tak akoby nič neexistovalo a nebolo.
Nechcem veľmi konkretizovať ale situáciu aspoň trosku priblížim, všetci sme bezdetni, žiadne manželstvo. Ja som s ním bola ešte pred ňou a nejako sa to v živote vyvinulo tak, že sme naďalej zostali v kontakte, písomnom aj osobnom ale nebolo to zase niečo typu že ja čakám kým sa rozídu, aby sme boli spolu. Nikdy sme si nešpecifikovali ako to medzi nami vlastne je, iba môžem za oboch povedať že sme sa nevedeli jeden druhého vzdať. Samozrejme bol za tie roky aj sexuálny kontakt ale vo veľmi malej miere.
Ja som sa to rozhodla ukončiť pretože som jednak staršia a chcem mat život naporiadku a taktiež hlavným dôvodom bolo, že doposledku už ten kontakt nebol to čo to bývalo kedysi. Už sme sa nevedeli ani zladiť kedy sa vieme stretnúť, vždy nejaké výhovorky a s ním sa nedala ani viest komunikácia. Prestalo ma to baviť viacej mi to už bralo ako dávalo a konečne som ho prestala vnímať ako niečo osudové vynimocne.
No a hlavne si tak trochu myslím či nemá aj niekoho nového pretože vieme ako to chodí, keď mame o niekoho záujem stále s ním chceme byt v kontakte a keď príde niekto iny ten záujem sa presunie tam. Myslím si že toto je hlavný dôvod prečo to medzi nami zostalo takéto a ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci.
Takže preto teraz váham ako sa zachovať. Či všetko nechať tak a riešiť si už len svoj život a ich nechať napokoji alebo nejako tu jeho informovať. Že som tu bola celé roky a zrejme počas mna/ po mne aj tak príde iná. Už len preto ako sa ku mne zachoval, napisala som mu celkom veľkú sumarizaciu čo si myslím a vôbec na to neodpísal. On si zrejme mysli že tých 10 rokov pôjde len tak do stratena akoby nič nebolo a bude spokojný že ta jeho sa nič nedozvedela a môže pokrscovat veselo inde. Ja som o ňom takúto mienku nemala, nikdy som niečo takéto neplánovala ono to skôr bolo take akoby sme nikdy ani neskončili. Takze sklamalo ma že on to bral asi inak ako ja ( alebo možno Až od nejakej doby)
Nekritizujte a nehodnotte ma tu nejak morálne, nebudem si take komentáre ani všímať chcem viest len diskusiu či povedať nepovedať, sama to nemám spracované čiže si z toho možno dosť vezmem
@oliolijanka
Z tejto druhej témy, na ktorú si mi tu dala link, som už úplný blbec.
Nejaka žena hľadá radu, lebo ju otravuje nejaka staršia pani. Ona ti napíše, ze tu nejaka tvoja kamoska na 10-tich stranách rozoberá, či oznámiť tomu chlapovi, ze je jeho milenkou (to mám byt ja? Či ten stolker chlap?) a ty tam ďalej píšeš, tej žene, že je to nie je ona, ale že je to rozvedený chlap. No ja som fakt stratena úplne.
A este som zabudla povedat, ze toto je uplne učebnicový príklad manipulátora, zahrat to nakoniec tak, ze “ja som obet a mna tu robia zle” 😂 normalne žasnem, kam sa tato téma dostala..
@ruxandra
Tiež sa prikláňam k tvojmu názoru. Neverím moc, žeby tu nejaký rozvedený chlap sliedil na mamičkovské témy a riešil tu svoju ex Svetlanu. Len asi autorka až príliš otravuje svoje okolie o tom aká je výnimočná, až niekomu praskli nervy a uľavil si tým, že mi napísal o nej celu pravdu do správ. Skôr verím tejto verzii.
@katkami123 v podstate @oliolijanka v tej téme, kde dala link urobila presne to isté, čo ty...napísala tam, že vie, kto je ten anonym, dokonca napísala, že je rozvedený, že matka jeho dieťaťa je v Prahe či kde a domovník sa stará o dieťa, dokonca spomenula jeho exmanželku, obvinila anonyma, že sa vydáva za muža aj ženu a bla bla bla...ale na teba tu ide útočiť, že niekoho šikanuješ, pritom si sem napísala v podstate to isté ako ona...až na to meno Svetlana...ja som tiež v jednej téme tipla meno na chlapa a tipla som správne, hoci išlo o 2 rôzne osoby a to teraz ten muž má na mňa podať trestné oznámenie, že mi jeho osud, jeho štýl písania a neviem čo pripomenul osobu, ktorú poznám? Trocha smiešné toto všetko..
A podávať trestné oznámenie? preboha za čo? že diskutuješ? že si napísala, že niekto sa volá tak alebo tak a že niekto je ženatý a má 2 deti? veď nikto nevie o koho ide...jedine...žeby to, čo si napísala bola pravda a autorky sa to natoľko dotklo, že už nevie čo vymyslieť...
Veľmi komické toto všetko 😁
@oliolijanka
Daj mi sem linky tém, kde rozvedený chlap útočí na Svetlanu. Lebo mi prídeš akurát riadne paranoidná.
V tej téme je žena, ktorá chce pomôcť od nejakej zvedavej pani, ktorú si ty obvinila z toho, že je to v skutočnosti rozvedený chlap. Neboli tam žiadne nicky deti, žiadna Svetlana, žiadne povolanie, nič. Iba tvoje domnienky, ze je to rozvedený chlap.
toto je jedna z najhaluznejsich tem na koniku ake som tu videla a to som tu od jeho zalozenia roky rokuce. to o com pise klementina som tu teda nezaznamenala. k autorke mam len jedno. nechapem preco neustale prispieva a zamotava to viac a viac a hroti to.
ak je ten jej chalpik realny tak sa odmlcal podla mna len z dvoch dovodov. bud sa v nom pohlo svedomie alebo zistil ze autorka je uplne psycho tak sa jej vyhyba.
toto je normalne psycho tema. a kam dalej je to vacsie a vacsie psycho 😀
Nečítam celú diskusiu prebehla som len prvú stránku a s babami súhlasím, jedine mi príde ľúto partnerky ktorú chlap takto podvádza a myslím žeby mala o Tom vedieť koho má vedľa seba ( aj keď si myslím, že ženy majú na to intuíciu a za desať rokov už určite niečo tuší, alebo vie) Ja by som za také info bola vďačná keby mi niekto povie že má chlap podvádza, ale nasrala by som sa že mi to nepovedala skôr 😁
@oliolijanka No nepochopila, lebo si to písala tak, akokeby si tie informácie vedela 100% a takto potom vznikajú nedorozumenia...
A taktiež to nemusel byť ani on...kto tú temu, kde si dala link vytvoril...ale ty si bola presvedčená, že to on je...
@oliolijanka a tá osoba (ktorej je ubližované) mala meno na MK jan510? teraz som čítala tú diskusiu, ktorú sem hodila @panda21. To je iné psycho.
@katkami123 ja tomu nerozumiem
Co znamená ta téma od
@panda21
To este sa tu furt riesi??...
Boze zlaty muzi...ak maju problem jednu si daju cez papulu, a potom si v krcme vsetko vyjasnia a idu spokojne domov...a zeny tu sa natahuju ako guma v trenkoch...
@oliolijanka
Mne z tej diskusie skôr príde, ze osoba @jan510 je jedna paranoidná žena, ktorá všade vidí aj za rohom toho svojho trtkača a už len každá hneď musí chodiť práve s ním. To nie je pomstychtivý rozvedený chlap. To je psychicky chorá na hlavu žena. Tak ako aj cela tato téma. Možno mali realne raz za život sex a chlap sa dotyčnej do konca života nezbaví.
@oliolijanka vieš čo bude naj? Ak naozaj tu bude dôkaz že nie som ta druha osoba a potom ma aj tak niekto obviní, že som určite písala z inej ip adresy. V rovnakom čase keďže dnes som tu ,,Svetlane,, odpovedala snáď do minútky čo napísala ona. Takze podľa niektorých mám asi ešte spojenca niekde mimo môjho bytu ktorý píše z inej ip adresy a vlastne si piseme takto navzájom 😂 prepáčte ale normálne ste niektoré až sprosté keď to musím napísať
Mám tu tuto a ešte jednu diskusiu čo mám ešte povedať? Nechápem čo tu splietate jak čo zamotávam veď stále píšem len to iste a zároveň nechápem co vôbec koho do niekoho identity keby napísal aj 100 diskusii o tom istom.
@oliolijanka ja keď toto čítam tak som Až v pomykove pretože ja naozaj nemám prehľad o týchto diskusiách, ja sem vôbec pravidelne nechodím nemám žiadny prehľad ako vy čo kde sa kedy písalo . Keby sa tu neobjavila Katka tak táto diskusia by obsahovala naozaj len to čo treba, maximálne by ma niekto spojil aj s tou predošlou a tam by to skončilo ale toto?
@autorka
Ok. Nemusíš byť Svetlana. Ale uznaj, že tvoja téma a tá téma spred 3 mesiacoch o milencovi je tvoja tiež.
Tá osoba (Svetlana), ak je to ona @jan510, tak to podľa mňa ty nie si. Už sa to zamotalo tak, že ľudia si môžu domýšľať. Ja som napr.nikdy netvrdila, ze si tá a tá ale stojím si za svojim, že táto tvoja téma a tá ďalšia je tvoja 😉
@mk22
To nie je ze, nejaký chlap na mamickovskom fóre. To je psychicky chorá žena, ktorá je zblaznena z nejakého Michala, ktorý ju raz v živote asi pretiahol a stratila mozog v hlave. Obviňuje iné zeny, ktoré idu na rande, že to určite s jej Michalom.
@panda21 prosím keď ste tu take znale aj mi niektorá poradíte kde teda môžem napisat? Ja som tu pozrela vsetlo ale žiadny kontakt na admina alebo niečo 😃
wtf? dala som to cele a ani neviem, aky postoj zaujat a comu verit/neverit/co si o tom mysliet .... autorka potrebuje pomoc a pripady kybersikany, co sa tu spominaju, su tiez na mna moc. idem hladat admina a asi prosit o riesenie, lebo tato diskusia uz autorke nepomoze ... a vlastne ani pomoct nemala a nemohla.
@katkami123 ale toto je tu už vážne dlhšie. Vravím, pár krát som tu nejakú random tému zahliadla (ako žena ide na rande s mužom, stalkovanie, žena ma priateľa s dvoma deťmi a chystá sa s nimi stretnúť prvý x..) a zakaždým tam začne ten anonym vyťahovať údaje nejakej S.
@oliolijanka
Ešte raz, odkiaľ vieš, ze Jan510 je chlap, ktorý škodí nejakej Svetlane? Veď z toho textu vyplýva jasne, ze to je nejaka bláznivá žena splašená z Michala.