icon

Povedali by ste to jeho partnerke?

18. okt 2023

Keby ste 10 rokov udržiavali ,,vzťah,, so zadaným a konečne to všetko ukončili, informovali by ste o tom jeho partnerku?
Len tak pre uzavretie celej veci a pre ten pocit, aby nezostalo všetko len tak akoby nič neexistovalo a nebolo.
Nechcem veľmi konkretizovať ale situáciu aspoň trosku priblížim, všetci sme bezdetni, žiadne manželstvo. Ja som s ním bola ešte pred ňou a nejako sa to v živote vyvinulo tak, že sme naďalej zostali v kontakte, písomnom aj osobnom ale nebolo to zase niečo typu že ja čakám kým sa rozídu, aby sme boli spolu. Nikdy sme si nešpecifikovali ako to medzi nami vlastne je, iba môžem za oboch povedať že sme sa nevedeli jeden druhého vzdať. Samozrejme bol za tie roky aj sexuálny kontakt ale vo veľmi malej miere.
Ja som sa to rozhodla ukončiť pretože som jednak staršia a chcem mat život naporiadku a taktiež hlavným dôvodom bolo, že doposledku už ten kontakt nebol to čo to bývalo kedysi. Už sme sa nevedeli ani zladiť kedy sa vieme stretnúť, vždy nejaké výhovorky a s ním sa nedala ani viest komunikácia. Prestalo ma to baviť viacej mi to už bralo ako dávalo a konečne som ho prestala vnímať ako niečo osudové vynimocne.
No a hlavne si tak trochu myslím či nemá aj niekoho nového pretože vieme ako to chodí, keď mame o niekoho záujem stále s ním chceme byt v kontakte a keď príde niekto iny ten záujem sa presunie tam. Myslím si že toto je hlavný dôvod prečo to medzi nami zostalo takéto a ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci.
Takže preto teraz váham ako sa zachovať. Či všetko nechať tak a riešiť si už len svoj život a ich nechať napokoji alebo nejako tu jeho informovať. Že som tu bola celé roky a zrejme počas mna/ po mne aj tak príde iná. Už len preto ako sa ku mne zachoval, napisala som mu celkom veľkú sumarizaciu čo si myslím a vôbec na to neodpísal. On si zrejme mysli že tých 10 rokov pôjde len tak do stratena akoby nič nebolo a bude spokojný že ta jeho sa nič nedozvedela a môže pokrscovat veselo inde. Ja som o ňom takúto mienku nemala, nikdy som niečo takéto neplánovala ono to skôr bolo take akoby sme nikdy ani neskončili. Takze sklamalo ma že on to bral asi inak ako ja ( alebo možno Až od nejakej doby)

Nekritizujte a nehodnotte ma tu nejak morálne, nebudem si take komentáre ani všímať chcem viest len diskusiu či povedať nepovedať, sama to nemám spracované čiže si z toho možno dosť vezmem

autor
20. okt 2023

@ukulela bože ženy 🙏jediný môj problém je ten že som mala kontakt so zadaným a aj ja som to je celé, nič z tohto celého pomimo sa ma netýka tým pádom by som si doma mohla vybrať pukance a užiť si že všetko sa to hodí na niekoho iného ..napriek tomu to nerobím len chcem aby sa tieto veci oddelili od seba pre mna za mna vytvorte novú diskusiu kde toto budete riešiť ale ja riešim len a len to čo som písala v úvode nič z tohto celého iného sa ma nijak netýka neviem o čom a o kom je reč nebyť komentárov Katky

tanyag
20. okt 2023

@katkami123 jan510 je Svetlana...teda bola...

autor
20. okt 2023

Ja som už vážne stratena mám pocit že mna si už nikto ani nevšíma ale riešite tu niečo iné😂takze takto, môžem ja mat už kľud že sa tu už rieši niečo iné a nie ja ako súčasť tohto celého? Ja vám už naozaj nerozumiem čo tu aké mena a nicky padaju ja som z toho celkom mimo 😃 ja som chcela len a len založiť si tému a už to ľutujem 🙏

mk22
20. okt 2023

@tanyag a jan510 teda Svetlana je aj Klementinka58?

katkami123
20. okt 2023

@tanyag
Dobre…ja verím verzii, ze tuto autorka sa jedine dobre zábava ako sa nas snaží dokrutit.

Autorka, odpoved si tu už dostala. Minimálne 10x ti tu písali, až sa zoberieš a ideš aj s dôkazmi za tou jeho priateľkou. Vybavené. Či chceš počuť tie reči aká si výnimočná? Nie, nie si, lebo teba si nevybral za osobu s ktorou chce žiť.

tanyag
20. okt 2023

@mk22 toto netuším...ja len dedukujem z tej témy, čo dala panda...lebo keď sa do toho zamiesala jan510, tak autorka potom vytiahla iniciály, takže dedukujem, že jan510 bola Svetlana...ale ono sa to tam vyjasnilo...len teraz verím, že na MK je niekto, kto o nej píše iným...lebo tak ako Katka, tak aj autorka témy, čo dala panda vytiahli meno tej Svetlany a mali ho odnekiaľ...
Osobne si myslím, že autorka tejto témy a Svetlana nie sú tie isté osoby...ale to nemení nič na mojom názore, že autorka tejto témy je tiež "divná".

mk22
20. okt 2023

@tanyag ja sa smejem, už som mimo😅

katkami123
20. okt 2023

@mk22
Nie, Svetlana je tato psychopatka, zároveň je aj Jan510. Zblaznena do chlapa, ktorý ju vôbec nechce, vidí ho za každým rohom. Jednu zenu ide odhovárať od rande, lebo si v hlave pospajala, že všetky už iba za jej pichačom bažia, tu si zas potrebuje dokazovať dôležitosť, aby ju zeny odhovárali, aby nešla za priateľkou svojho pichaca, ktorý sa nad nou raz za rok zľutuje.

autor
20. okt 2023

@mk22 neviem o čo tu ide ale keď viem že mna ste obvinili že ja som niekto konkrétny tak je mi ľúto ak sa to deje opäť a ak niekto z týchto čo si napísala tiež nie je osoba o ktorej píšete a možno je tu takých veľa ktorí boli k niečomu priradení . Podotýkam na základe niečoho všeobecného pretože ja som tu nič konkrétne nepopisovala. Odo mna ste mohli zhodnotiť jedine tak cca vek, rodinný stav ( aj to ste zle určili ) ale inak nič
Ak v iných diskusiách je dačo konkrétnejšie a tam viete viac, prosím

retatka
20. okt 2023

@autorka Už si kontaktovala podporu ako si mienila?Či na to nemáš guráž ?
.A tie tvoje trápne smajlíky v každej druhej vete ..nekomentujem

lubkavargova1
20. okt 2023

ty si pekne cupitaj za priatelkou a pekne jej povedz, ze akeho geroja ma doma...ved to si chcela....ostatne veci neries

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
majlo1234
20. okt 2023

Cisty bizar, ja som si aj rozklikla vsetky spominane diskusie a som uplne mimo😅to uz nema zmysel ani snazit sa to pochopit. Ale autor/autorka by mohla byt konikom platena, tolko stran o nicom😂

autor
20. okt 2023

@retatka smajliky ? Za celu diskusiu čo som ich sem tam dala dokopy snáď 5?
Pýtala som sa už viackrát kam mám napísať odpoved som nedostala. Nikde tu nemám žiadnu kolónku podpory admina ani jic

panda21
20. okt 2023

Neviem ako to funguje 🤷‍♀️ či označiť @admin alebo tak. Nemáš hore u uvedeného príspevku nejakú šípku?

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
autor
20. okt 2023

@oliolijanka áno o tom hovorím že ja by som mohla byt vlastne v klude že píšem anonymne a ešte ma priradia k niekomu inému. Ale nepáči sa mi to. Ja neviem čo je to za ženu necitala som jej diskusie ani nič ale ak zaživa takúto šikanu nie je to na mieste. Osobne si ale myslím že keby mala take problémy naozaj to už nejak rieši a aj dúfam , že bude
Nevera je jedna vec a toto je niečo oveľa horšie pretože to už neni medzi dvomi, troma či 4 osobami.

autor
20. okt 2023

@panda21 nie, keď dám šípku je tam len že poslať srdiečko užívateľov
Možno preto že je to anonymne

katkami123
20. okt 2023

@oliolijanka
Už si tu bolo napísané, že ty robíš to iste. Vytvorila si si nejakého rozvedeného chlapa, napíšeš úplne od veci do nejakej diskusie, kde autorku obviníš, že je chlap a myslíš si ako si odhalila a nikto to fakt realne nechápe, hlavne, že ty chápeš.

retatka
20. okt 2023

@autorka Pohni trošku rozumom ,miesto toho ,čo tu vypisuješ blbosti .Ďalšia vec ..Odpoveď si dostala ,choď s dôkazmi za jeho partnerkou a nezabudni sa priznať aj tvojmu mužovi .Lebo to je totálne dno ,akým životom si žila .Dúfam ,že keď sa priznáš svojmu mužovi ,kopne ťa čím skôr do riti .

autor
20. okt 2023

@lubkavargova1 riešim to pretoze táto moja tema tu teraz bude snáď navždy svietiť vďaka tomu že ju niekto živí inými vecami ktoré sa ma netýkajú. Chcela som podiskutovat v téme a nech potom ide do zapadnutia inými, nie je mi to prijemne logicky môj prípad nie je niečo čo budem rozoberať s celou rodinou preto som napísala sem . A nie že sa tu toto vytvorí a rok to tu bude naj tema . Dúfam že ju vymažú, viac sem už nenapisem nič podobne to viem a budem rada ak sa dá stanovisko o tom či je môj aj ten druhý profil. Keby bol uz dávno tu toto nepíšem

lubkavargova1
20. okt 2023

@retatka fakt si realne myslis, ze takato zena sa niekedy dobrovolne prizna chlapovi k nevere? Ako s holou funou prisla tak by aj isla a tiez by som dopriala takemu chlapovi pravnika zadarmo nech ju aj pekne osklbe aj o to posledne...a potom nech sa ide vyplakavat milencovi, ze je jeho osudova zena...

katkami123
20. okt 2023

Autorka, mne je jasne, že nie si v klude, lebo si to ty. Už si tu jednu pomätenú tému pred 3 mesiacmi pridala, kde si tvrdila všetkým aká si výnimočná, potom si v inej téme vynadala cudzej žene, nech ti nekradne tvojho Michala, kde ten popis kompletne sedí na teba.

Poradím ti len 2 veci. Daj sa liečiť, máš riadne psychické problémy.

Vyber sa konečne za jeho priateľkou a nerozoberaj to tu do nekonečna. Ale pravda je taká, ze na to nemáš gule, len chceš, aby ti tu do zadku všetci vtierali a mala si pocit dôležitosti, ako za ňou nemáš ísť.

Adios.

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
autor
20. okt 2023

@katkami123 kokos ja by som s tebou normálne uzatvorila stávku o tisíc € keď tu vypláva na povrch že to ja nie som 😃 ideš do toho ?😃daj vedieť už teraz nech si medtirym nahadzem do košíka nejaké tie veci na eshopoch

autor
20. okt 2023

@oliolijanka vieš čo je sranda? Ja som sa nikdy nebála že by sa stalo niečo take že dakto ma z niečoho krivo obviní alebo mi prisije niečo čo som neurobila ale po tejto diskusii to bude asi mojim novým strachom lebo vidím ako malo stačí aby sa niekto doslova spojil proti niečomu čo nemas ako dokázať že tak nie je

retatka
20. okt 2023

@lubkavargova1 Ja len dúfam ,že sa to jej partner dozvie čím skôr a nepremrhá život pri takejto úbohej ženskej ..

tanyag
20. okt 2023

@autor
Normálne napíš súkromnú správu a tam kde píše KOMU
napíš admin a ono to odošle adminovi.

autor
20. okt 2023

@tanyag ďakujem idem skúsiť. Isto to je admin nie že to bude niekto s takou prezývkou 😂

tanyag
20. okt 2023

@autor
na 100% je to admin