Povedali by ste to jeho partnerke?
Keby ste 10 rokov udržiavali ,,vzťah,, so zadaným a konečne to všetko ukončili, informovali by ste o tom jeho partnerku?
Len tak pre uzavretie celej veci a pre ten pocit, aby nezostalo všetko len tak akoby nič neexistovalo a nebolo.
Nechcem veľmi konkretizovať ale situáciu aspoň trosku priblížim, všetci sme bezdetni, žiadne manželstvo. Ja som s ním bola ešte pred ňou a nejako sa to v živote vyvinulo tak, že sme naďalej zostali v kontakte, písomnom aj osobnom ale nebolo to zase niečo typu že ja čakám kým sa rozídu, aby sme boli spolu. Nikdy sme si nešpecifikovali ako to medzi nami vlastne je, iba môžem za oboch povedať že sme sa nevedeli jeden druhého vzdať. Samozrejme bol za tie roky aj sexuálny kontakt ale vo veľmi malej miere.
Ja som sa to rozhodla ukončiť pretože som jednak staršia a chcem mat život naporiadku a taktiež hlavným dôvodom bolo, že doposledku už ten kontakt nebol to čo to bývalo kedysi. Už sme sa nevedeli ani zladiť kedy sa vieme stretnúť, vždy nejaké výhovorky a s ním sa nedala ani viest komunikácia. Prestalo ma to baviť viacej mi to už bralo ako dávalo a konečne som ho prestala vnímať ako niečo osudové vynimocne.
No a hlavne si tak trochu myslím či nemá aj niekoho nového pretože vieme ako to chodí, keď mame o niekoho záujem stále s ním chceme byt v kontakte a keď príde niekto iny ten záujem sa presunie tam. Myslím si že toto je hlavný dôvod prečo to medzi nami zostalo takéto a ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci.
Takže preto teraz váham ako sa zachovať. Či všetko nechať tak a riešiť si už len svoj život a ich nechať napokoji alebo nejako tu jeho informovať. Že som tu bola celé roky a zrejme počas mna/ po mne aj tak príde iná. Už len preto ako sa ku mne zachoval, napisala som mu celkom veľkú sumarizaciu čo si myslím a vôbec na to neodpísal. On si zrejme mysli že tých 10 rokov pôjde len tak do stratena akoby nič nebolo a bude spokojný že ta jeho sa nič nedozvedela a môže pokrscovat veselo inde. Ja som o ňom takúto mienku nemala, nikdy som niečo takéto neplánovala ono to skôr bolo take akoby sme nikdy ani neskončili. Takze sklamalo ma že on to bral asi inak ako ja ( alebo možno Až od nejakej doby)
Nekritizujte a nehodnotte ma tu nejak morálne, nebudem si take komentáre ani všímať chcem viest len diskusiu či povedať nepovedať, sama to nemám spracované čiže si z toho možno dosť vezmem
@oliolijanka odkiaľ vieš, že ten chlap existuje, keď tvrdíš, že nieje známa jeho identita?
Ty tú Svetlanu osobne poznáš, že vieš, že je to tak, ako tvrdí?
@katkami123 takze tebe napíše klementinka ktorá písala tu v diskusii mne a ty opäť napises že ja som Svetlana aj klementinka???? Ty si zdrava ?
@katkami123 veď toto je ta osoba ktorá tu mne písala že mna si pomýlili s ňou. Čo zase toto má so mnou? Čo to tu ty stále splietas? Ideš na drogách ?
@katkami123 počkať, čo? Veď tá Klementina tu písala, že je to Svetlana. Ešte som sa jej naschvál pýtala, či je teda svetlana a ty ten stalker 😅
@tanyag ja tam tuto spodnú časť vôbec nemám ono to asi ukazuje len keď nie je anonymná diskusia resp ja keď vystupujem ako anonym nemám tam tuto možnosť
@panda21 áno presne veď Kata tu niekde hore vysoko písala že ja som Svetlana že odhalila ma.odvtedy točila dokola to iste , potom sa ozvala klementinka ktorá nijako nezapierala že nie je Svetlana takze asi ona je Svetlana ! Katarína trafila teda možno aspoň niečo ale nie pri mne
@oliolijanka baby poďme uzatvoriť stávky ja si to beriem na plecia je to moja diskusia ešte si zarobím 😂
@tanyag idem pozrieť ešte raz
@katkami123 už som našla možnosť napísať podpore takze idem na to 😊
Hodte potom jedna z vás info o tom, či ma klementina a autorka rovnakú IP prosím. Toto začína byť úplne zamotané.
@panda21 ok baby stačí vám toto na to aby ste konecne pochopili že to ja nie som? Či ideme konspirovat ďalej že ešte aj na podporu napíšem výmysly? Takze vlastne chcete mat názor aký máte a nič to nezmení 😃 urobila som si fajn dojem o niektorých normálne nevera bude menší problém ako toto celé 😃 najväčšie zlo tu vytvorila Katarína za tym si budem stať
@oliolijanka dala som sem screen čo som napísala na podporu. Už nemám viac co čudujem sa sama sebe že stále tu minam energiu 😃
@katkami123 zmaže sa moja a čo tie ostatne? To dáva nejakú logiku?

@tanyag toto mi ukazalo